Radu Cinamar – Cristalul eteric: Al treilea tunel

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Radu Cinamar revine cu o nouă carte, care va fi disponibilă din 7 februarie 2020!

Radu Cinamar – Cristalul eteric: Al treilea tunel


„CRISTALUL ETERIC – Al treilea tunel încheie atât un ciclu numerologic (ciclul lui 7), cât şi misterul ultimului tunel, rămas neexplorat de autor până în anul 2015. După prezentarea expediţiei, volumul face o foarte interesantă „turnură”, orientându-se către un proiect special, ce atrage o colaborare inedită cu orașul subteran Apellos, dar și cu partea americană.

Ni se pare, de asemenea, foarte interesant că, pentru prima dată după aproape 14 ani, Radu Cinamar ne oferă în acest volum date suplimentare despre enigmaticul Elinor, un alchimist desăvârşit. Cartea prezintă de asemenea o informație-cheie, îndelung dezbătută şi considerată până acum un mister neelucidat, care se referă la originea reală a Lunii.


Totul este explicat în amănunt şi în mod cronologic, la fel ca şi în cazul elementelor despre originea omului, prezentate în Geneza uitată. Este uluitor și totodată fascinant, dar cu atât mai mult aceasta ne deschide orizonturile cunoașterii și ale evoluției noastre individuale.

 

CRISTALUL ETERIC – Al treilea tunel va fi disponibilă la vânzare din 7 februarie, 2020, iar primii cititori care vor primi cartea vor fi cei care doresc să o comande în avans (precomenzi).”[1]

Cartea o puteți comanda aici -> http://www.edituradaksha.ro/products/view/1862-cristalul-eteric-al-treilea-tunel

„Protocolul discuţiei pe care am avut-o, a implicat doar subiectul celor două proiecte ultrasecrete, al părţii române şi al celei americane. Ei ştiau deja despre proiectul nostru şi au reiterat faptul că, la rândul lor, au dezvoltat ceva asemănător în ultimii patru ani de zile. Atunci când noi le-am spus că Eden este „pe rol” doar de puțin timp, cei trei au părut sincer impresionaţi şi au devenit mult mai receptivi la informațiile noastre. Li s-au oferit lămuriri şi li s-au prezentat unele dintre experienţele mele, printre care şi cea despre „vizita” în eteric la baza lor secretă.”

„Conform cu indicaţiile primite de la Elinor, am diluat fiecare doză, astfel încât absorbţia elixirului să se realizeze cât mai eficient prin osmoză, fără să violentez structura mea fizică. Chiar şi aşa, mai bine de o săptămână am fost „zguduit” de frisoane, deoarece simţeam vitalitatea de o incredibilă prospeţime şi putere cum pătrunde în fiecare parte a fiinţei mele. Efectul era colosal, fără nicio comparaţie cu vreun medicament sau leac, chiar natural.
– Gândeşte-te că tu, în acest fel, ai acces la un ocean de energie, care este foarte pură şi rafinată, îmi spunea Elinor. E ca şi cum ai introduce în organism o „uzină atomică” în miniatură. Ce ai luat tu acum este suficient pentru aproximativ trei luni de zile, dar mare parte dintre efecte se vor extinde pe mai multe luni şi chiar ani, după care se vor diminua gradat. Totuşi, o esenţă a lor va continua să rămână „încastrată” la nivelul tău celular, deoarece acolo s-a realizat un salt energetic semnificativ.”

„– Totuși, putem folosi aceste secrete pentru binele omenirii, fără să fie neapărat necesar să le dezvăluim, a insistat Méntia.
– Desigur, însă există un timp pentru toţi şi pentru toate, a răspuns Elinor. Ceea ce oferi, trebuie să se adreseze cuiva care este „aproape”, ca nivel de conștiință, de cadoul primit. Altfel, acea persoană nu va şti să preţuiască ceea ce primește. Există şi dispense, dar totdeauna ele au un scop bine definit şi benefic. Însă la gradul de agitaţie şi de ignoranţă a societății din prezent, a împărtăşi astfel de secrete înseamnă sinucidere curată. Lucrurile trebuie făcute cu o anumită pondere şi în mod echilibrat.
– Dacă aşteptăm prea mult echilibrul, degradarea ADN-ului ar putea deveni prea mare, a insistat Méntia.
– Natura are înţelepciunea ei. Vom vedea ce soluţie de compromis ar putea fi găsită. Ideea de dozare a esenţelor spagirice în anumite emulsii şi amestecuri din plante este bună, dar factorul subtil şi consecinţele sale trebuiesc analizate foarte bine. Astfel de esenţe conţin doar părţile volatile ale plantelor, deci în final este necesar ca ele să aibă un „corp” pentru a putea fi folosite cu succes în vindecare. Sarea, ca principiu alchimic, ajută la fixarea volatilului, al unei astfel de esenţe, însă ea trebuie în prealabil să fie foarte bine purificată. Asta implică o muncă ardentă şi îndelungată. Se pot obţine astfel esenţe cu virtuţi înalte, chiar dacă ele sunt determinate, adică au caracteristicile ce definesc planta iniţială din care au provenit.”[2]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/products/view/1862-cristalul-eteric-al-treilea-tunel
  2. 2. Radu Cinamar – Cristalul eteric: Al treilea tunel
  3. Foto: edituradaksha.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...