Radu Cinamar – Misterul din Egipt: primul tunel

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vreți să știți care este Misterul din Egipt?

În această carte, aveți prezentată expediția care a avut loc prin tunelul din Sala Proiecțiilor din Munții Bucegi către Camera Ocultă, aflată la 260 metri adâncime sub Marea Piramidă din Egipt. La această expediție au participat trei români și doi americani (un militar și un civil, expert în domeniul computerelor).


În această Cameră Ocultă, se află mii de tăblițe care conțin informații din istoria omenirii, o platformă antigravitațională și o mașină de călătorit în timp la nivel de conștiință. Expediția a avut loc în 2005.

SURSE


  1. Foto: edituradaksha.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Picturi rupestre si statuete neobisnuite - istoria interzisa a omenirii
Luminile Pământului, misterioasa energie telurică
Nivelul tehnologic al civilizaţiei extraterestre din sistemul solar al stelei Sirius, civilizaţie care se pare că a jucat un rol important în destinul civilizaţiei umane. Siriusienii călătoresc cu nave-mamă ce transportă fiecare sute de nave mai mici, precum şi mii de fiinţe extraterestre. Asemenea nave-mamă se deplasează prin declanşarea unor câmpuri foarte puternice de energie, care sunt de natură să modifice structura spaţio-temporală ce înconjoară nava respectivă
"Triunghiul Dragonului" din vestul Japoniei - locul unde avioane si vapoare dispar, acolo existand un vortex temporal! Din 1948 pana in prezent, au disparut 83 de avioane in acea zona!
Implicarea extratereștrilor în evoluția oamenilor
Misterul ființei extraterestre descoperită în Munții Ural
200 de așezări, 34 de cetăți și peste 30 de tezaure dacice în "Ținutul Secuiesc"
Pădurea Hoia-Baciu și misterele sale
Microcipurile, semiconductorii, fibrele optice, laserul, multe aliaje noi de metale sunt, de fapt, toate, tehnologii refăcute prin inginerie inversă şi care au aparţinut OZN-urilor doborâte de către guvernul american. Conform declaraţiilor coroborate a zeci de martori, în perioada ianuarie 1947 – decembrie 1952, autorităţile SUA au reuşit să recupereze 16 nave extraterestre, dintre care unele s-au prăbuşit tocmai datorită armelor pământene
Profesor Universitar Dr. Alexander Rodewald: "Românii prezintă o continuitate genetică de 5.000-6.000 de ani, pornind de la locuitorii din epoca bronzului ai acestor meleaguri și trecând și pe la geto-daci"
Aurul Monoatomic - elixirul tinereții
Murus Dacicus - misterele zidului dacic - o construcţie unică în Europa. Strămoşii noştri au inventat fortificaţiile care nu au putut fi străpunse de nici o armată a lumii antice
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...