Raed Arafat, mesaj pro-vaccinare: Vă rog și vă îndemn să vă documentați bine înainte de a condamna copilul dumneavoastră și alți copii cu el la moarte sau la mutilare pe viață! Raed Arafat, te asigurăm că suntem foarte bine documentați atunci când ne opunem vaccinării!

by “Raed Arafat, mesaj pro-vaccinare: Vă rog și vă îndemn să vă documentați bine înainte de a condamna copilul dumneavoastră și alți copii cu el la moarte sau la mutilare pe viață! (VIDEO) Raed Arafat intră în războiul vaccinării. Secretarul de stat atrage atenţia într-o postare pe Facebook că vaccinarea copiilor este […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Raed Arafat, mesaj pro-vaccinare: Vă rog și vă îndemn să vă documentați bine înainte de a condamna copilul dumneavoastră și alți copii cu el la moarte sau la mutilare pe viață! (VIDEO)

Raed Arafat intră în războiul vaccinării. Secretarul de stat atrage atenţia într-o postare pe Facebook că vaccinarea copiilor este vitală. Refuzul de a vaccina copiii este echivalent cu o condamnare la moarte, scrie Raed Arafat.


”Am urmărit înverșunarea cu care unele persoane publice fac reclamă anti-vaccinare! Este datoria mea ca medic săa iau o poziție clara fundamentată pe ce am învațat și pe ce am văzut pe parcursul anilor. Este incredibil, și chiar extrem de periculos, pentru că unii chiar cred cele spuse de astfel de persoane care au un grad de credibilitate mare, fiind persoane publice!”, îşi începe pledoaria, pe Facebook Raed Arafat.

Unul dintre cele mai mari pericole ar fi reapariţia unor boli eradicate, atrage atenția secretarul de stat.


”Ca medic va spun că cel mai grav lucru ar fi revenirea unor boli care au fost eradicate datorită campaniilor de vaccinare. Poliomielita este una dintre bolile erdicate datorita vaccinării și care a început să reapară din cauza refuzului unor părinți de a-și vaccina copiii lor!”, mai scrie Arafat şi îndemană părinţii să nu îşi condamne copiii la moarte.

Raed Arafat, mesaj pro-vaccinare: Vă rog să vă documentați bine înainte de a condamna copilul dumneavoastră și alți copii cu el la moarte

”Nu știu ce poate gândi sau simți un părinte care nu-și vaccinează copilul când o să vadă copilul său mutilat pe viață sau când o să-și piardă copilul din cauza unei boli împotriva căreia acesta nu a fost vaccinat. Nu cred că toate statele conspiră împotriva cetățenilor lor și nici statul Român nu conspiră împotriva Românilor și a copiiilor lor! Vă rog și vă îndemn să vă documentați bine înainte de a condamna copilul Dumneavoastră și alți copii cu el la moarte sau la mutilare pe viață!”, îşi încheie Raed Arafat mesajul.

Întrebat dacă vaccinul ar trebui să fie obligatoriu prin lege, Arafat a răspuns pentru B1 TV: ”o formă de obligativitate trebuie să existe. Sunt țări care au această obligativitate la școală: când intri în școală să fii vaccinat, să nu ai impact asupra altor copii. Cu cât sunt mai mulți copii nevaccinați, cu atât devenim mai vulnerabili”.

Acesta a mai susținut că dacă practica vaccinării ar fi produs un impact negativ asupra sănătății omului sau chiar l-ar fi ucis, acest lucru ar fi fost remarcat demult.

Arafat a insistat că nimeni nu neagă faptul că vaccinarea are efecte adverse, dar acestea sunt cu mult mai mici decât riscul la care te expui dacă nu te vaccinezi.

Secretarul de stat a mai îndemnat oamenii să se informeze despre vaccin de la medici, nu de pe Facebook sau de pe site-urile dubioase.”[1]

 

Raed Arafat nu mai poate de grija nevaccinatilor si, daca ar putea, i-ar vaccina cu forta pe toti oamenii. Mesajul sau nu are nici un fel de legatura cu deontologia medicala, ci este un mesaj tipic unui lobbyist al Industriei Farmaceutice.

In ultima perioada, in contextul dorintei arzatoare a Guvernului Romaniei de a vaccina obligatoriu oamenii, am vazut o propaganda uriasa, semn ca Industria Farmaceutica in Romania este una puternica.

De asemenea, am vazut si cum televiziunile din Romania si-au tradat propria deontologie profesionala, devenind, asemenea acestor medici, lobby-isti ai Industriei Farmaceutice. Inca din vara anului 2017, marile televiziuni din Romania au incheiat un protocol de colaborare cu Guvernul Romaniei pentru a promova vaccinarea obligatorie.

Dupa cum puteti vedea si dumneavoastra, disperarea acestor oameni a ajuns la paroxism, dat fiind faptul ca propaganda pro-vaccinare obligatorie este uriasa, in acelasi timp, oamenii se impotrivesc acestei legi specifica statelor totalitare.

Raed Arafat reia un cliseu des utilizat de lobby-istii Industriei Farmaceutice, care spune ca, “activistii anti-vaccinare nu au dovezi si citeste prostii de pe internet”. Sa intelegem ca toate cartile scrise de medici, virusologi, chimisti, cu privire la pericolele vaccinarii sunt “prostii de pe internet”. Nenumaratele cazuri de copii vatamati de vaccinuri sunt tot “prostii de pe internet”?

A se vedea cum acesti lobby-isti incearca sa minimalizeze cazurile de copii vatamati de vaccinuri, acestia dand vina pe orice altceva, evitand cu indarjire sa recunoasca faptul ca vaccinurile nu au cum sa fie 100% sigure. Oare, cum poti avea incredere intr-un astfel de sistem care este lovit de scandaluri de coruptie, asa cum este Ministerul Sanatatii? Cum poti avea incredere intr-un astfel de sistem de “sanatate” unde oamenii se duc sa se vindece si se intorc si mai bolnavi? Intreg sistemul de “sanatate” din Romania este bolnav, este cangrenat, iar voi, cei din Guvernul Romaniei, vreti sa ne convingeti pe noi de faptul ca va pasa de sanatatea noastra?

SURSE

  1. http://www.b1.ro/stiri/eveniment/raed-arafat-mesaj-pro-vaccinare-va-rog-si-va-indemn-sa-va-documentati-bine-inainte-de-a-condamna-copilul-dumneavoastra-si-alti-copii-cu-el-la-moarte-sau-la-mutilare-pe-viata-video-171427.html
  2. http://www.b1.ro/stiri/eveniment/raed-arafat-mesaj-pro-vaccinare-va-rog-si-va-indemn-sa-va-documentati-bine-inainte-de-a-condamna-copilul-dumneavoastra-si-alti-copii-cu-el-la-moarte-sau-la-mutilare-pe-viata-video-171427.html?page=1
  3. Foto: antena3.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Legea vaccinării. Ce amendamente propun comisiile la proiectul de lege depus în Senat și ce comisie a dat aviz negativ. Dezbaterea din Comisia de Sănătate
Doar 50 de parlamentari s-au vaccinat
Mărturia cutremurătoare a unui tată din Timișoara care și-a vaccinat fetița cu ROR: „Întâi a fost febra. 39 de grade. Apoi nu a mai scos un cuvânt. Până la patru ani”
Medicii de familie vor primi 25 de lei pentru fiecare vaccin administrat
Doar 8 deputați din Comisia pentru Sănătate au fost prezenți la dezbaterile asupra proiectului de Lege privind vaccinarea persoanelor în România
În Câmpina, familiile sunt vizitate de poliţiştii locali care le cer să se prezinte la unul din cele trei centre medicale deschise în cadrul campaniei pro-vaccinare! Mesajul scris lăsat de poliţie părinţilor este unul ameninţător!
Protestul împotriva vaccinării obligatorii a fost ignorat de televiziunile din România! Marile televiziuni din România au făcut înțelegere cu Guvernul României pentru a promova legea vaccinării obligatorii!
Mihai Tudose i-a solicitat ministrului sănătății să stabilească împreună cu presa un procedeu prin care românii să fie convinși să-și vaccineze copiii
București, 29 octombrie 2017: Protest împotriva vaccinării obligatorii
Proiectul Legii vaccinării: Părinții sunt obligați să se prezinte la medic, chiar dacă refuză vaccinarea! La înscrierea în unitățile de învățământ va fi solicitată o adeverință care să ateste efectuarea vaccinurilor
Cum a devenit epidemia de rujeolă campanie de marketing pentru legea vaccinării
Vaccinuri pentru copii aproape expirate! Medicii de familie din Argeș sunt extrem de nemulțumiți de decizia Ministerului Sănătății de a trimite în teritoriu, în toiul verii, vaccinuri care expiră peste treizeci de zile!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro