Ramasite ale uriasilor in comuna Corbii de Piatra din judetul Arges ! O zona numai buna de investigat !

by Istoria uriasilor de pe teritoriul Romaniei este una complexa, dar mai ales tinuta sub tacere. Chiar daca in lume, exista putine muzee, cum este Mt. Blanco, care au prezentat diverse oseminte provenite de la giganti, in Romania, inca se pastreaza informatiile, inca, sub tacere. Nu-i nimic, e timpul sa […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Istoria uriasilor de pe teritoriul Romaniei este una complexa, dar mai ales tinuta sub tacere. Chiar daca in lume, exista putine muzee, cum este Mt. Blanco, care au prezentat diverse oseminte provenite de la giganti, in Romania, inca se pastreaza informatiile, inca, sub tacere. Nu-i nimic, e timpul sa le scoatem la lumina. Potrivit blog-ului extraterestriiprintrenoi.wordpress.com[1] in comuna Corbii de Piatra din judetul Arges, s-ar gasi mai multe resturi de la uriasi. Corbii de Piatra, este practic o grota sapata intr-o stanca, care a devenit manastire pentru pustinici. Aceasta comuna este localizata intre Curtea de Arges si Campulung Muscel de pe Valea Argesului.

femur urias corbii de piatra - arges

O femeie din comuna Corbii de Piatra vorbeste despre ramasitele de uriasi:


“Mama Uţa se poate considera ca fiind un proprietar fericit, deoarece în curtea sa ase află două stânci printre care curge o cascadă, alimentată de un izvor aflat în pădure. Sub altă stâncă, mama Uţa şi-a adăpostit lemnele de foc.

În spatele curţii sale, pe unul dintre pereţii stâncii se află încrustat un picior de uriaş, iar prin iarba din curte sunt alte pietre despre care legenda spune că ar fi bucăţi din capul şi trunchiul uriaşului. Femeia de 83 ani ne-a spus că, pe vremuri, aici ar fi trăit nişte oameni mari de statură, cu înălţimea de peste 3 m. Din ei n-au mai rămas decât aceste fosile, din bătătura femeii. Locul se află chiar în continuarea uneia dintre cele mai cunoscute biserici rupestre de la noi din ţară, Corbii de Piatră.

Datorită peisajului de aici, locul a fost ales chiar ca platou de filmare. În curtea femeii s-au filmat câteva cadre din “Răpirea fecioarelor” (1968), iar recent, Radu Pietreanu de la Vacanţa Mare a filmat pentru o emisiune.

Mamei Uţa i-au fost oferite chiar şi trei miliarde de lei vechi pentru casă şi teren, însă nu s-a îndurat să vândă, deşi n-are decât o pensie mică. Casa în care locuieşte are 150 ani vechime, iar bătrâna are grijă cu sfinţenie de locul pe care îl va lăsa moştenire copiilor, nepoţilor şi strănepoţilor săi.”[1]

Echipa noastra se va deplasa in aceasta zona pentru cercetari mai ample, dar daca dumneavoastra stiti mai multe informatii, ni le puteti transmite oricand pe adresa noastra office@departamentul-zero.ro.

SURSE


1. http://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2012/10/13/urmele-uriasilor-la-corbii-de-piatra/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro