Rămășițele unei creaturi marine bizare, nemaivăzute până acum, au ajuns pe o plajă din SUA

Distribuie!

„Rămășițele unei creaturi marine bizare, nemaivăzute până acum, au ajuns pe o plajă din SUA (video)

Rămășițele unei creaturi bizare, nerecunoscute de biologii marini, au fost descoperite pe o plajă din Georgia, USA. Rezidentul Jeff Warren a dat peste rămășițele creaturii în timp ce se plimba alături de fiul său pe insula National Wildlife Refuge. Animalul, lung de 1,5 metri, arată mai mult ca un  monstru preistoric decât ca o viețuitoare marină cunoscută.


Până în prezent, nici experții nu au putut oferi o explicaţie opiniei publice cu privire de specia din care ar putea face parte creatura. Când a fost găsită, păsările începuseră deja să ciugulească din rămășițe, lucru ce îngreunează și mai mult identificarea.”[1]

Video


SURSE

  1. http://www.cunoastelumea.ro/ramasitele-unei-creaturi-marine-bizare-nemaivazute-pana-acum-au-ajuns-pe-o-plaja-din-sua-video/
  2. Foto: cunoastelumea.ro
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...