Raport al Pentagonului: Rusia se teme că SUA urmăresc răsturnarea regimului de la Moscova

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Liderii de la Kremlin sunt convinşi că Statele Unite urmăresc schimbarea regimului din Rusia, teamă ce sporeşte tensiunile militare şi diplomatice între cele două ţări, notează The Associated Press, citând un raport al Agenţiei de Informaţii a Apărării (DIA), serviciul de informaţii al Pentagonului.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://www.mediafax.ro/externe/raport-al-pentagonului-rusia-se-teme-ca-sua-urmaresc-rasturnarea-regimului-de-la-moscova-16531320


Globalistii SUA-UE sunt deranjati de faptul ca Rusia a intervenit in Siria pentru a-l sustine pe Bashar al-Assad in lupta impotriva teroristilor ISIS finantati de catre SUA.

SURSE


  1. http://www.mediafax.ro/externe/raport-al-pentagonului-rusia-se-teme-ca-sua-urmaresc-rasturnarea-regimului-de-la-moscova-16531320
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Profesorul Adrian Hill de la Universitatea Oxford se plânge că dispare prea repede coronavirusul: „E o cursă contra cronometru. Inițial, estimam o probabilitate de 80% pentru elaborarea unui vaccin eficient până în septembrie. Acum, șansele de a nu obține niciun rezultat sunt de 50%. Chiar dacă am obține un rezultat în august, n-am putea începe vaccinarea generală a doua zi”
Francmasoneria americană și Iluminații din Bavaria
Vladimir Putin pune in pericol Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial a Iluminatilor ! Fost Diplomat american: "Rusia a tradat Noua Ordine Mondiala."
Comitetul consultativ britanic pentru știință recunoaște că a folosit frica pentru a controla oamenii. "În martie 2020, guvernul era foarte îngrijorat de respectarea legii și se gândea că oamenii nu vor dori să fie închiși”
UE pregătește cenzura pe Facebook: "În rețelele de socializare nu sunt controlate defăimările sau minciunile. Se pune întrebarea dacă nu e nevoie de un control"
Oficial american: "În afară de microfoane, există alte mijloace de supraveghere a președintelui Trump și a asociaților lui"
Cine și de ce finanțează mișcarea transgender?
MK-Ultra, Proiectul Pandora, testele cu plutoniu şi multe alte proiecte conduse de Ministerul Apărării şi de CIA au fost demascate de comitetele conduse de senatorii Rockefeller şi Church în anii 1970
Liber la importurile de organisme modificate genetic. Parlamentul UE a respins introducerea interdicţiilor naţionale (2015)
Madame Blavatsky - cea mai mare ocultistă a lumii
RAF Menwith Hill – Cea mai secretă bază militară din Europa. Ce se întâmplă sub aceste „mingi de golf” rămâne un mister
Ungaria: Activiști pro-avort sancționați pentru „discurs al urii”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...