Raport financiar: americanii s-au umplut de bani pe seama românilor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Datele oficiale după primul semestru 2017 arată că pe resursele energetice ale României, pentru care românii plătesc din greu, străinii fac profituri uriașe și scot dividende grase

BUCUREȘTI, 12 aug — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Conforma datelor transmise Bursei de Valori București, Fondul Proprietatea a încheiat primul semestru cu un profit după impozitare de 709,3 milioane lei, cu 31% mai mare decât în perioada similară a anului trecut.

Aceeași sursă spune că rezultatul global aferent perioadei a fost de 816,2 milioane lei, față de 351,7 milioane lei de la jumătatea anului 2016. De asemenea veniturile (brute) din dividende în primele șase luni au fost de 539,9 milioane lei, fiind cu 55% mai mari față de cele din perioada similară a anului trecut, informează Agerpres.”[1]


Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/analytics/20170812/14017367/americani-bani-romani-fondul-proprietatea-actionari-straini.html

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/analytics/20170812/14017367/americani-bani-romani-fondul-proprietatea-actionari-straini.html
  2. Foto: ceicunoi.wordpress.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Monica Macovei sustine ca membrii Congresului american au fost socati ca nu au fost consultati inainte de propunerea lui Eduard Hellvig la conducerea SRI ! Inca o dovada ca SUA controleaza totul in Romania !
Oficialii din Harghita și Covasna i-au cântat imnul secuiesc lui Klaus Iohannis, la Miercurea Ciuc
O Problemă pentru Siguranța Națională: Mii de maghiari au cerut autonomia Ținutului Secuiesc la Târgu Mureș
Doua centre de comanda NATO in Romania - 5.000 de militari americani, forta de interventie rapida in Europa ! Asta pentru statele care nu se supun "democratiei" SUA si UE !
România în pericol. Culoarul pentru imigranți se mută la noi. Sunt așteptați două milioane în acest an
Comisia Europeana amana introducerea monedei unice euro ! Acestia amana distrugerea suveranitatii statelor care nu au moneda euro, inca doi ani si totusi Noua Ordine Mondiala este in desfasurare ! Moneda euro pentru Romania amanata doi ani !
Document secret care atesta ca SIE a spionat pe teritoriul Romaniei incalcand legea ! SIE a mai incalcat legea cand l-a recrutat pe Ponta in timpul cand era magistrat !
LARICS – un laborator care dezinformează, pretinzând că luptă cu dezinformarea
Roexit: România trebuie să iasă din UE pentru a redeveni o țară suverană și puternică!
Evreii sioniști împotriva libertății de exprimare
Adevărul despre așa-zisul steag secuiesc: o invenție de după 1989 folosită pentru a cere autonomia în inima României
Guvernul a decis: Românii care nu vor dori să aibă carte electronică cu cip integrat vor putea refuza. Cărțile de identitate cu cip pot fi sparte de hackeri, iar identitatea poate fi furată!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...