Raportul Rockefeller 2010: Covid-19, dictatura globală, Marea Resetare și Noua Ordine Mondială

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Jurnalistul de investigație Harry Vox, la emisiunea Let them talk (Dialoguri necenzurate), transmisă în direct pe 21 octombrie 2014, a adus în atenţie un document din anul 2010 (deci de acum 10 ani!) în care se vorbeşte despre carantină, restricții, izolare, măști, termoscanare, măsuri ce ar putea fi implementate sincronizat la nivel global.

Documentul original la care se face referire în emisiune este disponibil aici: Rockefeller Foundation – Scenarios for the Future of Technology and International Development.


Redăm mai jos transcriptul respectivei emisiuni, care a fost difuzată în anul 2014, Harry Vox analizând documentul din perspectiva de atunci:

„Harry Vox: Puterea din umbră nu se va opri de la nimic pentru a-şi implementa măsurile de control. Unul dintre demersurile pe care încă nu le-au făcut este să impună carantină și restricții (curfews). Bine ați venit în noua realitate americană unde, pentru a te urca într-un autobuz, pentru a intra într-o stație de metrou… dacă ați crezut că procedurile de scanare TSA [de pe aeroporturi, n.n.] sunt onorabile, o să aveți o surpriză… există o cale mult mai invazivă și Oculta are nevoia de asta deoarece, dă-mi voie să spun… dacă puterea din umbră ar vedea vreodată mari tulburări sociale, ați vedea imediat o epidemie de Ebola în America.


Reporter: Deci ce spuneți dumneavoastră e că Ebola este…

H.V.: Un alt instrument din trusa lor de control.

Rep.: Un instrument de oprimare.

H.V.: 100% e o unealtă a lor. Ebola nu începe pur și simplu să se răspândească, în mod magic. Îi mai avem și pe acești doctori care apar aici și ne spun că, desigur, albii supraviețuiesc (doi tipi albi au luat boala și au supraviețuit). Toți negrii care iau boala, mor.

Este foarte posibil ca una din organizațiile astea non-guvernamentale să umble cu o sticluță de Ebola, sau o răspândesc folosind avioane mici, care o aruncă asupra satelor. Scopul este să se infecteze sute de mii de oameni și să creezi următoarea fază a controlului.

Un alt aspect pe care vreau să vi-l arăt pentru a-mi susține afirmațiile… iată un document de la Fundația Rockefeller. Vă rog să focalizați unde am pus degetul. Se numește «Scenarii pentru viitorul dezvoltării internaționale». Este un document de 50-60 de pagini. Mergeți la pagina 18 dacă îl căutați pe internet, dar voi citi de acolo. Capitolul se numește «Etapele închiderii» (lockstep). Aceasta este o expresie pe care am folosit-o începând cu 2001, când am văzut că întregul sistem al Statelor Unite se afla în proces de închidere etapizată. Congresul a crezut povestea, oamenii au fluturat steagurile și țara a intrat în închidere etapizată.

În 2010, fundația Rockefeller a publicat acest document. Ei numesc acestea «scenarii de lucru». Vorbesc despre ele la timpul trecut.
«O lume cu un control mai mare al guvernului asupra populației și cu o conducere mai autoritară, cu o inovare redusă și cu o creștere a presiunii asupra cetățenilor.»
«În 2012, lumea a fost lovită de pandemia care era anticipată de toată lumea.» Nimeni nu anticipa o pandemie.
«Spre deosebire de epidemia de H1N1 din 2009, această nouă tulpină de gripă, provenind de la gâște sălbatice…» Ei folosesc un scenariu, dar de fapt vorbesc despre Ebola. [Notă: așa credea Vox în 2014, dar în 2020 vedem că este vorba de coronavirus.]

«Chiar și națiunile cele mai pregătite împotriva pandemiilor au fost copleșite rapid atunci când virusul a început să facă ravagii în toată lumea, infectând aproape 20% din populația lumii și ucigând 8 milioane de oameni în doar 7 luni, majoritatea fiind adulți tineri. De asemenea, pandemia a avut un efect letal asupra economiilor.» Se pot vedea cu claritate planurile lor, scrise negru pe alb. Noi presupunem cum vor fi aduse aceste planuri în viața reală.

Indiferent dacă toate acestea au fost scrise ca instrucțiuni de lucru, sau că cei din serviciile de informații le preiau din proprie inițiativă, aceste scenarii de lucru este nevoie să fie așternute pe hârtie dinainte. Deoarece serviciile de informații nu știu cum să aplice scenariile. Aceste scenarii sunt produse de organizații precum Corporația Rand, Fundația Rockefeller. Astfel de organizații au alte scopuri decât să facă bine oamenilor.

«De asemenea, pandemia a avut un efect letal asupra economiilor, iar mobilitatea internațională (atât a persoanelor, cât și a bunurilor) s-a oprit cu totul.» Asta își doresc ei, o lume complet izolată.
«Au fost afectate turismul și lanțurile globale de aprovizionare.» Desigur că vor să se oprească turismul. Ei nu activează în domeniul turismului. Ei vor ca oamenii să rămână acasă, în fața televizorului – în acest fel, pun gheara pe tine. Când începi să te uiți la televizor, te-au prins în cursa lor.

«Chiar și la nivel local, magazinele și clădirile de birouri au fost goale timp de luni de zile» – ei vorbesc despre toate acestea, în 2010, la timpul trecut.
«Pandemia a cuprins toată planeta – deși mai mulți oameni au murit în Africa, Asia de Sud-Est și America Centrală, unde virusul s-a răspândit ca un incendiu de vegetație.»

Rep.: Sună ca monologul de început al unui film cu dezastre.

H.V.: «Chiar și în țările dezvoltate, ținerea sub control a epidemiei a fost un demers dificil. Politica inițială a Statelor Unite, aceea de a descuraja zborul cetățenilor cu avionul, s-a dovedit letală prin faptul că a fost luată prea târziu, ceea ce a dus la răspândirea accelerată a virusului nu numai în Statele Unite, ci în toată lumea.»

«Totuși, câteva țări s-au comportat mai bine – în mod special China. Faptul că guvernul chinez a impus rapid carantina obligatorie pentru toți cetățenii, precum și faptul că au închis imediat granițele, au salvat milioane de vieți, oprind răspândirea virusului mult mai repede decât în alte țări.» Deci, mesajul lor este: «este necesar să ne uităm la chinezi, la regimul lor opresiv și totalitar, și să-l luăm ca exemplu de cum trebuie făcut».
Desigur, Oculta iubește regimul chinez, deoarece le-au demonstrat cum se manifestă cea mai eficientă formă de capitalism, care e capitalismul autoritar. La noi e un capitalism democratic, dar numai în aparență.

Rep.: Foarte interesant. Continuați!

H.V.: «Regimul chinez nu a fost singurul care a apelat la măsuri extreme pentru a-și proteja cetățenii. În timpul pandemiei, liderii statelor din toată lumea și-au încordat autoritatea și au impus reguli draconice și restricții, de la purtarea obligatorie a măștii, la măsurarea temperaturii la intrarea în clădiri publice»…

Rep.: Asta se petrece chiar acum [Notă: se petrecea în 2014 în SUA, dar acum se petrece pe tot globul.]

H.V.: Da! Dar în curând va fi…

Rep.: Va fi la stațiile de metrou? Pentru că asta spuneți, că vom trece prin așa ceva.

H.V.: Da! Asta e o matriță pentru mai multe aspecte. În document apar și supermarketurile. Vor să fie verificări ale temperaturii la supermarket. Practic, ei ne spun că vor să construiască un sistem în care orice mișcare faci, să fie sub controlul lor.

Rep.: Nu poți face rost de mâncare. Ce se va petrece dacă mergi la piața agroalimentară?

H.V.: Devine din ce în ce mai interesant. «Chiar și după ce pandemia s-a domolit, acest control autoritarist și această supraveghere a cetățenilor și a activităților lor au continuat și chiar s-au intensificat.» Despre asta este vorba. Deci, ei au de gând…

Rep.: Putem considera că aceste măsuri deja se aplică după 11 septembrie (2001)?

H.V.: Desigur!

Rep.: 11 septembrie a fost acum 14 ani și în continuare avem aceste reguli draconice…

H.V.: Ei vor implementa controalele trupeşti (body camera search). Pentru a merge la supermarket, va fi necesar să fii controlat la nivelul trupului (body cavity search) [Notă: probabil a vrut să zică de măsurarea temperaturii.] Apoi, când nu mai există Ebola… «Știți ce? Ne place așa. Pentru că acum avem o infrastructură completă de control»… O rețea de control.

«Pentru a se proteja pe ei înșiși de răspândirea globală a problemelor – de la pandemii și terorism transnațional, până la crize ecologice și creșterea nivelului de sărăcie – lideri din întreaga lume au început să exercite puterea cu mai multă fermitate.» Ce treabă are creșterea nivelului de sărăcie cu obligația de a purta mască? Foarte suspect.

«La început, ideea unei lumi mai ferm controlate a căpătat o largă acceptare.» Îmi pare rău, nimeni nu agreează ideea.

Rep.: Mai avem numai 5 minute.

H.V.: «Cetățenii au renunțat de bunăvoie la o parte din suveranitatea și intimitatea lor în favoarea unor state paternaliste, în schimbul unei mai mari securități și stabilități.» Există o vorbă: «Dacă renunți la libertate pentru securitate, le vei pierde pe amândouă.» E un aspect cunoscut de mult. Aici, ei nici măcar nu se rușinează să spună: «Da, vrem să renunțăm (vrem ca lumea să renunțe) la suveranitate și intimitate pentru mai multă securitate și stabilitate.» Oamenii nu le vor obține. Dacă renunță la suveranitate, nu se vor alege cu nimic în schimb.

Rep.: Puteți să ne mai arătați o dată coperta documentului?

H.V.: O mai arăt o dată. Și mai am două documente.

Rep.: Focalizați un pic pentru ca oamenii să poată vedea. «Scenarii pentru viitorul tehnologiei și al dezvoltării internaționale.»

H.V.: Țineți focalizat, mai am două documente. Aici este Memorandumul privind Securitatea Națională, din 10 decembrie 1974. Acest document este izvorât din creierul lui Kissinger – Memorandumul nr. 200 privind securitatea națională. Îl puteți căuta pe internet, eu voi face un rezumat. El spune că sunt prea mulți oameni pe planetă și că ar fi nevoie să reducem populația. A folosit cuvântul «depopulare», care înseamnă altceva. «Depopulare» înseamnă să fie uciși oameni care deja există. Și are treabă cu depozitele de minerale. Ei au nevoie de acele minerale.

Un alt document este patentul privind Ebola, depus de Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC). Ei au patentat chestia asta. Practic, dacă vrei să obții un leac pentru Ebola…

Rep.: Scrie: «Virusul Ebola cu transmisie la om. Specii, alcătuire și metode de lucru». Și e un patent.

H.V.: Au patentat tulpina principală a virusului și încă vreo 17 tulpini. Nu prea îmi vine la socoteală cum poți obține un patent pentru un virus.

Ideea principală pentru sfârșitul emisiunii este aceasta: ei vor să aibă mai mult control asupra populației și vor impune restricții și carantină. Dacă poporul american nu va găsi o cale să se revolte, un nou mod de a se organiza, un nou mod de a protesta, dacă nu vom depăși apatia, vom avea aici un stat sclavagist (slave-state). Oculta nu pare a întâmpina multă rezistență. Ei de mult vor să impună restricții și carantină, iar acum au ocazia [Notă: 2014, 2020]. Dacă vreți să trăiți într-o lume unde sunteți păcăliți să acceptați toate aceste măsuri – «pentru binele vostru» – dacă vreți să fiți percheziționați, dacă vreți să vă verificați buzunarele când ieșiți din casă, nu cumva să aveți la voi un obiect care să vă incrimineze, dacă vreți ca, atunci când ieșiţi din casă, poliția să fie la ușă, să vă termoscaneze și să vă întrebe unde mergeți, dacă într-o astfel de lume vreți să trăiți, atunci: fiți apatici, nu faceți nimic și acea lume va fi curând. Este pe drum.

Rep.: Ce ar fi necesar să facă oamenii? Ce sperați dumneavoastră? 30 de secunde.

H.V.: Sper ca oamenii să se trezească, să se informeze și să se împotrivească celor de la Washington. Sunt ușor de învins. Dacă ne vom putea organiza, îi putem învinge. Este simplu. Ei sunt slabi și sunt foarte puțini.””[1][2]

Video

Covid-19 și Raportul Rockefeller 2010: Operațiunea Lockstep

Raportul Rockefeller 2010: Un scenariu despre o viitoare pandemie, carantină, blocaj economic şi măsuri represive și o lume cu un control guvernamental mai strict

“Mai întâi apare farsa – un guvern (aproape) universal minte întregul mapamond cu privire la un virus mortal, pe care OMS l-a numit COVID-19. Decizia privind o blocare globală – care în realitate urmărește prăbușirea economiei mondiale – a fost deja luată în cadrul conferinței Forumului Economic Mondial de la Davos, din 21 – 24 ianuarie 2020.

În 30 ianuarie, OMS a declarat stare de urgență în domeniul sănătății publice și a catalogat boala indusă de COVID-19 ca pericol internațional (PHEIC – Public Health Emergency of International Concern). În acel moment, existau doar 150 de cazuri COVID-19 în afara Chinei. Niciun motiv pentru a declara o pandemie. Pe 11 martie, dr. Tedros, director general al OMS, a transformat pericolul internaţional într-o pandemie. Acest fapt a dat undă verde pentru începerea și punerea în aplicare a „Planului”.

Pandemia era necesară ca pretext pentru a opri și a prăbuși economia mondială și țesătura socială de bază.

 

Nu există nicio coincidență. Au fost o serie de evenimente pregătitoare, toate îndreptându-se către direcția unui dezastru mondial monumental. A început cu 10 ani în urmă – dar în realitate probabil cu mult mai devreme – cu infamul raport Rockefeller 2010, care descria prima fază a unui plan monstruos – scenariul Lock Step (pasul de blocare). Printre ultimele mișcări pregătitoare pentru „pandemie” s-a numărat Evenimentul 201, organizat la New York în 18 octombrie 2019.

 

Evenimentul a fost sponsorizat de Centrul John Hopkins pentru Sănătate Publică, Fundația Bill și Melinda Gates (BMGF) și Forumul Economic Mondial (WEF), clubul celor bogați și puternici care se întâlnesc în fiecare ianuarie la Davos, Elveția. Au participat firme producătoare de produse farmaceutice (grupuri de interes pentru vaccinuri), precum și Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC) din SUA și din China.

Unul dintre obiectivele Evenimentului 201 a fost simularea computerizată a unei pandemii cu virus corona. Virusul simulat a fost numit SARS-2-nCoV, sau ulterior 2019-nCoV. Rezultatele simulării au fost dezastruoase, omorând 65 de milioane de oameni în 18 luni și prăbuşind piața bursieră cu mai mult de 30% – provocând șomaj și faliment grav. Tocmai scenariul pe care îl trăim acum.

Scenariul Lock Step prevede o serie de evenimente sau componente terifiante ale Planului, care urmează să fie implementate prin așa-numita Agenda ID2020, o creație Bill Gates, complet integrată în Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (SDG) ale ONU – Agenda 2030, agenda ascunsă necunoscută pentru majoritatea membrilor ONU – având aceeași dată țintă pentru finalizare ca și Agenda ID2020 – anul 2030.

În acest articol sunt prezentate doar aspecte cheie din ceea ce lumea trăiește acum, precursoare ale unor evenimente mult mai grave care se vor petrece dacă nu stopăm aceste „jocuri” murdare. Iată câteva puncte din scenariu, pentru a arăta cum a fost planificată această farsă complet criminală:

– Implementarea unui program masiv de vaccinare, probabil prin vaccinare obligatorie; visul lui Bill Gates este să vaccineze 7 miliarde de oameni.

– Reducerea masivă a populației (un plan eugenic) prin vaccinare și alte mijloace. Iată ce afirma Bill Gates: „dacă facem o treabă cu adevărat bună cu vaccinurile, putem reduce populația lumii cu 10-15%”. („Inovarea pentru Zero!” – discurs la conferința anuală TED2010, Long Beach, California, 18 februarie 2010).

Bill Gates susține de ani buni necesitatea unei reduceri masive a populației și, într-adevăr, cei peste 20 de ani de programe extinse de vaccinare ale Fundației Bill și Melinda Gates în Africa, India și alte locuri din lume au condus la un record de sterilizare involuntară a femeilor între 14 și 49 de ani. În 2014 și 2015, Kenya a realizat un program masiv de vaccinare împotriva tetanosului, sponsorizat de OMS și UNICEF. Doctorii kenieni au descoperit agenți anti-fertilitate în componența vaccinului.

– Un cod de identificare electronic pentru fiecare persoană de pe planetă sub formă de nanocip, posibil injectat prin vaccinarea obligatorie. Acest nanocip ar putea fi încărcat de la distanță cu toate datele personale.

– Bani digitalizați, nu va mai exista numerar.

– Lansarea universală a tehnologiei 5G, urmată ulterior de 6G.
Aceasta va conduce la un control total asupra fiecărui om de pe planetă. Va fi prezentat și vândut oamenilor Internetul Obiectelor (Internet of Things – IoT), adică autovehicule fără conducător, echipamente de bucătărie robotizate, inteligență artificială (AI) pentru producerea și livrarea a tot ceea ce omul actualei societăți își dorește. Ceea ce nu arată prezentarea de vânzare, este modul în care oamenii vor fi marginalizați și înrobiți. Pentru a putea pune în practică acest plan principal, sunt necesare unde electromagnetice de înaltă frecvență. Prin urmare, pentru elitele malefice implementarea 5G este o necesitate, indiferent de impactul asupra sănătății oamenilor, faunei și florei, și indiferent de modul în care acestea pot influența infecțiile virale, cum se vehiculează că se petrece în cazul actualului COVID-19.

OMS rămâne tăcută, deși recunoaște că nu a fost efectuat niciun studiu independent cu privire la pericolele 5G și a câmpurilor electromagnetice în general. Asta înseamnă că OMS este cooptată de cei Mari și Puternici în acest joc mortal? Este suficient să spunem că, spre deosebire de alte agenții ONU, OMS a fost creată în 1948 de către Fundația Rockefeller. Este de remarcat și faptul că aproximativ jumătate din bugetul OMS provine din surse de interes privat, în mare parte industria farmaceutică, dar și altele, precum giganții telecom.

Toate acestea ne pot ajuta să înțelegem ce se petrece chiar acum, în această primă fază a scenariului Lock Step. Ilustrează în culori vii natura criminală a Dark Deep State (întunecatului stat din umbră).

Nu contează dacă piața bursieră se prăbușește: acesta este sindromul speculanților, jocul riscant al oamenilor bogați, piața bursieră fiind o invenție occidentală pentru a se juca cu capitalul și câștigurile de capital în detrimentul lucrătorilor, ale căror vieți depind de funcționarea acelui capital. Ei sunt primii care pică, atunci când „Big Money” solicită o fuziune sau un faliment.

Carantina aproape universală, blocarea totală a afacerilor, mici sau mari – restaurante, construcții, turism, ferometal mic și mare, brutării, linii aeriene, transport – lanțuri de aprovizionare întrerupte – fabrici, prelucrare de produse alimentare nu a fost justificată de nimic, nu a dispărut total și ecourile ei continuă să afecteze economia mondială.

În Nordul Global, aproximativ 90% din tranzacțiile comerciale provin din întreprinderi mici și mijlocii (IMM). Aproape toate au fost închise acum. Două treimi sau mai multe dintre ele nu se mai vor deschide niciodată. Angajații și lucrătorii au fost concediați sau au intrat în regim de muncă part time, adică salariu cu jumătate de normă, când totuși aveau familii de întreținut. Sărăcia și disperarea s-au instalat și au devenit agresive. Nu mai e posibilă o viziune a viitorului. Ratele de sinucideri vor crește – vezi Grecia în criza 2008/2009 și zece ani mai târziu – familii destrămate, execuții ipotecare, familii expulzate din apartamentele închiriate deoarece nu mai pot plăti chiriile. Cerșetoria în stradă devine normală, cu excepția faptului că nu mai rămâne nimeni care să economisească un ban.

În Europa se așteaptă ca cel puțin o treime sau poate 50%, sau mai mult din forța de muncă – în funcție de țară și de structura forței de muncă – să devină șomeri sau să treacă la muncă part time. Și acesta este doar începutul. În SUA cifrele oficiale ale șomajului depășeau 23 de milioane la începutul lunii mai, și este de așteptat, prin prognozele FED, Goldman Sachs, Bloomberg, să ajungă între 32% și 40% în următorul trimestru. Intrarea în faliment va scăpa de sub control.

FMI prevede pentru 2020 o contracție economică la nivel mondial de doar 3%, și o mică rată de creștere în ultima parte a anului 2021. Cât de ridicol! Pe ce planetă sunt acești oameni? Pe cine caută să păcălească și de ce? Poate pentru a încuraja țările să împrumute sume uriașe de valută de la aceste instituții prădătoare – FMI și Banca Mondială – pentru a se afunda în datorii imense, gândindu-se că totul va fi bine, conform cu previziunile FMI? Sclavie viitoare prin înșelăciune?

Nordul Global are un fel de rețele de siguranță socială, care indiferent cât de slabe ar fi, există o speranță de ușurare. O altă sclipire a speranței este construită pe premisele pe care omenirea le va crea în mod constant, lucrând ingenios, inventând, avansând ca râul care curge spre noi orizonturi, creând noi dinamici, noi locuri de muncă… da, asta este ce poate face omenirea, și în confortul nostru am uitat această virtute, o virtute esențială pentru supraviețuire – supraviețuirea crizei corona.

Sudul Global, sau țările în curs de dezvoltare, au o poveste mai sumbră. În condiții normale, o treime sau jumătate din economie este informală, ceea ce înseamnă că nu este reglementată de nicio normă de organizare formală sau legală. Aceștia sunt muncitori pe termen scurt, muncitori zilieri, pe oră – care trăiesc de pe o zi pe alta, fără economii, fără asigurări – și, în cele mai multe cazuri, fără asigurare de sănătate. Ei sunt efectiv lăsați la capriciul „pieții”. Iar acum piața s-a prăbușit.

Oamenii au rămas fără nimic. Fără muncă, fără venituri, fără bani pentru a plăti mâncarea, chiria, medicamentele, iar guvernul le ordonă afectaților de sărăcie să rămână acasă – blocare în carantină – pentru a se proteja de un virus, un virus impus pe care nu-l vede nimeni, dar guvernul și mass-media se asigură că sunteți conștienți – și speriați – de pericolul pe care îl presupune, despre care nu puteți ști niciodată dacă este adevărat sau fals. […]

The New York Times (22 aprilie 2020) scria: „În loc de coronavirus, ne va ucide foamea.” Se apropie o criză alimentară globală. Lumea nu s-a confruntat niciodată cu un pericol de foamete ca acum, afirmau specialiștii. S-ar putea dubla numărul persoanelor care suferă acut de foame, ajungând la 265 de milioane până la sfârșitul acestui an.

De asemenea, The New York Times arată:
„În Kibera, cea mai mare mahala din Nairobi, Kenya, rezidenții trăiesc deja în sărăcie extremă. Disperați să mănânce au declanșat o debandadă în timpul unei livrări recente de făină și ulei de gătit, care s-a soldat cu mulți răniți și două persoane moarte.”
„În India, mii de muncitori se aşază la coadă de două ori pe zi pentru pâine și legume prăjite, pentru a menține foamea la o limită suportabilă.”
„Și în Columbia, gospodăriile sărace atârnă haine roșii și steaguri de la geamurile și balcoanele lor, ca semn că le este foame.”

Aceasta amintește de infama afirmaţie al lui Kissinger din anii ’70 despre foamete: „Cine controlează aprovizionarea cu alimente, controlează oamenii; cine controlează petrolul, controlează națiunile; cine controlează energia, poate controla continente întregi; cine controlează banii, poate controla lumea.”
Kissinger, şi de asemenea Bill Gates şi Rockefeller-ii sunt „bine intenționați”: nu au făcut niciodată un secret din dorința lor de a reduce populația mondială într-o manieră care amintește de eugenie, pentru „eradicarea sărăciei”, de exemplu prin vaccinare, începând cu Africa.
Gates a sugerat recent să-și testeze noul vaccin împotriva coronavirusului în Africa – la care a protestat chiar și amicul său, dr. Tedros, directorul general al OMS.

Pandemia de coronavirus a adus sărăcia și foametea la milioane de oameni din întreaga lume. Și nu se întrevede vreun final. Dimpotrivă, s-ar părea că aproape toate guvernele sunt cooptate sau forţate tacit să adere la „directive”.
Este atât diabolic, cât şi dincolo de puterea de înțelegere. De ce? „Elitele globale” cred cu adevărat că în felul acesta contribuie la viitorul și bunăstarea umanității. Cu toate acestea, acțiunile lor abjecte au dus la mizerie, șomaj și disperare .

Fără astfel de măsuri coercitive, cu greu s-ar putea explica de ce aproape toate guvernele planetei se supun acestei oribile agende sociale și economice și mint, mint, mint abject oamenii. Aceiași oameni pe care ar fi necesar să îi protejeze împotriva șomajului, foametei și disperării.

În circumstanțele „normale” de inegalitate de la nivelul întregului globul, aproximativ 9 milioane de oameni mor anual din cauza bolilor legate de foame și foamete. Această cifră poate acum să crească exponențial. Poate se va ajunge la zeci de milioane sau mai mult.
Foametea și moartea din cauza foametei ar putea fi în continuare afectate de lipsa de alimente cauzată artificial sau de secete și inundații – rezultate din schimbările climatice provocate de om în mod special, nu prin creșterea ridicată a temperaturii provocată de CO2, cu se susţine în mod ridicol, ci de sistemul HAARP al Forțelor Aeriene din SUA (HAARP = Programul de cercetare aurorală activă de înaltă frecvență).

„În timpul războiului din Vietnam, s-au folosit tehnici de manipulare a norilor, începând cu anul 1967, în cadrul Proiectului Popeye, al cărui obiectiv era să prelungească sezonul musonilor și să blocheze rutele de aprovizionare a inamicului de-a lungul traseului Ho Chi Minh”. Astăzi sistemul HAARP a fost perfecționat și preschimbat într-o armă. Conform documentului US Air Force Raportul final AF 2025, modificarea vremii (pentru uz militar): „oferă luptătorului o gamă largă de opțiuni posibile pentru a învinge sau constrânge un adversar… Modificarea climei va deveni o parte a securității naționale și internaționale și ar putea fi realizată unilateral… Poate avea aplicații ofensive și defensive și chiar poate fi utilizată în scopuri de descurajare. Capacitatea de a genera precipitații, ceață și furtuni pe pământ sau de a modifica clima spațială … și producerea climei artificiale toate fac parte dintr-un set integrat de tehnologii [militare].”

Conform programului de vaccinare obligatorie propus de Fundației Gates, celor care refuză vaccinarea li se pot interzice călătoriile internaționale.

Mizeria abjectă care este impusă omenirii devine tot mai vizibilă. Stoparea accesului oamenilor la bunuri și afaceri, sărăcia, foametea…
În prezent, nu există un tribunal de tip Nürnberg, suficient de sincer, etic și puternic pentru a responsabiliza elitele globale aducându-le în fața justiției.
Este necesar ca noi, oamenii, să preluăm conducerea în această modificare de paradigmă în curs.
Este necesar ca noi, oamenii, să ieșim din această blocare atroce.
Nu prin confruntare directă, ci cu înțelepciune și înțelegere. Lăsând ca forțele feroce ale inamicului să ne întărească și să ne facă să ne depășim.”[3]

Raportul Rockefeller 2010

“Raportul în cauză are titlul „Scenarii pentru viitorul tehnologiei și al dezvoltării internaționale”. Acesta a fost publicat în mai 2010 în cooperare cu Global Business Network a futurologului Peter Schwartz. Raportul contine 4 diferite scenarii de viitor al omenirii afectate de o pandemie, dezvoltate de Schwartz şi compania. Primul scenariu poartă titlul şocant, LOCK STEP (BLOCAREA): O lume cu un control guvernamental mai strict și cu o conducere mai autoritară, cu inovare limitată și o tot mai mare împotrivire din partea cetățenilor. Interesant şi cunoscut, nu?

Scenariul Schwartz afirmă: În 2012, pandemia pe care lumea o anticipase de ani de zile a lovit în sfârșit. Spre deosebire de H1N1 din 2009, această nouă tulpină de gripă – provenind de la gâștele sălbatice – a fost extrem de virulentă și mortală. Chiar și naţiunile cel mai bine pregătite pentru o pandemie au fost rapid copleșite atunci când virusul s-a răspândit în întreaga lume, infectând aproape 20% din populația mondială și ucigând 8 milioane în doar șapte luni… El continuă: Pandemia a avut, de asemenea, un efect mortal asupra economiilor: Mobilitatea internațională atât a persoanelor, cât și a bunurilor s-a blocat, afectând grav industrii precum turismul și întrerupând lanțurile de aprovizionare globale. Chiar și la nivel local, clădirile de magazine şi de birouri,în mod normal pline de freamăt sunt goale luni de zile, fără angajați și clienți.
……
Cu toate acestea, câteva țări s-au descurcat mult mai bine – în special China. Impunerea și aplicarea rapidă de către guvernul chinez a carantinei obligatorii pentru toți cetățenii, precum și închiderea imediată și aproape ermetică a tuturor granițelor au salvat milioane de vieți, stopând răspândirea virusului mult mai devreme decât în alte țări și permițând o redresare mai rapidă după pandemie.

Guvernul Chinei nu a fost singurul care a luat măsuri extreme pentru a-și proteja cetățenii de riscuri și expunere. În timpul pandemiei, liderii naționali din întreaga lume și-au impus autoritatea și au impus reguli și restricții, de la purtarea obligatorie a măștilor de față la verificarea temperaturii corpului la intrările în spații comune, cum ar fi gări și supermarketuri. Chiar și după ce pandemia s-a estompat, controlul și supravegherea mai autoritară a cetățenilor și activităților acestora au rămas în vigoare și chiar s-au intensificat. Pentru a se proteja de răspândirea problemelor din ce în ce mai globale – de la pandemii și terorism transnațional la crize de mediu și la creșterea sărăciei – liderii din întreaga lume au trecut la o conducere autoritară.””[4]

Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA: “Rata mortalității COVID-19 este de 0,26%”

“Centrul american pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) indică o rată a mortalității pentru COVID-19 de numai 0,26%, dublu față de cea a gripei sezoniere, dar mult mai mică decât estimările inițiale.

Determinarea ratei mortalității COVID-19 a fost unul dintre cele mai importante deziderate ale oamenilor de știință, de la descoperirea bolii, la sfârșitul anului trecut. Însă, din eroare sau rea-credință, omenirea a fost bombardată cu cifre apocaliptice

La începutul lui februarie, experții de la Imperial College din Londra au estimat că în jur de 1% dintre infecțiile cu COVID -19 duc la deces.

Cifra aceasta, care era de zece ori mai mare decât cea a gripei sezoniere, a reprezentat un șoc pentru Statele Unite, Marea Britanie și pentru lumea întreagă, fapt care a determinat luarea unor măsuri severe de restricționare a libertăților individuale.

Aceste estimări îngrijorătoare au persistat timp de luni de zile. Consilierul medical al Casei Albe, faimosul, de acum, medic Anthony Fauci, a declarat că boala „este de 10 ori mai mortală decât gripa”.

Organizația Mondială a Sănătății, blamată în repetate rânduri de către Trump, a anunțat la începutul lui martie că rata mortalității este de 3,4%, sporind panica și înăsprind regimurile de izolare din lumea întreagă.

Totuși, administrația Trump a îndemnat guvernatorii statelor să relaxeze restricțiile, fapt care i-a atras critici severe din partea presei.

În ultimele săptămâni, totuși, în Statele Unite, estimările atât de sumbre privind rata mortalității, s-au mai luminat.

Ținând cont de testele serologice la scară mare, care au indicat că maladia este mult mai răspândită, și în consecință mult mai puțin mortală, decât se crezuse inițial, oamenii de știință și-au revizuit estimările privind rata mortalității.

Pe 22 mai, CDC a publicat o listă numită „scenarii de planificare pandemică a COVID-19”. Documentul enunță cinci scenarii diferite, dintre care unul este numit „cea mai bună estimare curentă” a pandemiei.

Scenariul afirmă că rata generală a mortalității pentru COVID-19 este de 0,4%. Totuși, CDC spune că estimează că 35% dintre infecții aunt asimptomatice, ceea ce înseamnă că rata totală a mortalității, în scenariul „cea mai bună estimare” este de 0,26%.

Cifra deceselor de COVID-19 a ajuns în Statele Unite în jurul a 100.000, iar potrivit statisticilor CDC, numărul victimelor de gripă înregistrate anual este de circa 60.000.”[5]

Covid-19 | Document oficial al Ministerului german de Interne: Pandemia a fost o alarmă falsă la nivel global

“Un document intern, realizat de mai mulți experți, la comanda Ministerului german de Interne, susține că măsurile luate de Guvernul de la Berlin pentru combaterea pandemiei de COVID-19 au fost exagerate.

Potrivit raportului, pandemia de COVID-19 nu este atât de gravă, fiind mai degrabă o alarmă falsă la nivel mondial, informează Global Research.

Guvernul federal al Germaniei, dar și presa din această țară, se confruntă cu un scandal după ce documentul a apărut recent în spațiul public.

Printre cele mai controversate puncte ale raportului se numără ideea că pericolul prezentat de COVID-19 a fost mult supraestimat. Autorii susțin că nu există dovezi potrivit cărora pericolul prezentat de noul coronavirus ar fi fost mai mare decât nivelul considerat normal în cazul epidemiilor în general.

Raportul mai notează că multe dintre persoanele care au murit din cauza acestei boli ar fi murit oricum, din punct de vedere statistic, anul acesta, ori din cauza vârstei înaintate, ori ca urmare a afecțiunilor de care majoritatea sufereau.

Autorii documentului fac și o comparație cu mortalitatea provocată de alte afecțiuni. Astfel, ei notează că, la nivel mondial, în trei luni au murit 250.000 de persoane din cauza COVID-19, comparativ cu 1,5 milioane de decese provocate în întreaga lume de epidemia de gripă din 2017-2018.

În concluzie, potrivit studiului, pericolul prezentat de noul tip de coronavirus nu este mai mare decât al altor tipuri de virus și nu există dovezi care să indice că pandemia de COVID-19 nu ar fi altceva decât „o alarmă falsă”.

Măsurile luate de statele lumii au avut „consecințe numeroase și grave”

Raportul susține că măsurile luate de Guvern pentru limitarea răspândirii bolii a avut „consecințe numeroase și grave” asupra populației. Mai mult, autorii susțin că restricțiile impuse de stat au provocat mai multe decese decât coronavirusul, dat fiind faptul că pacienții care suferă de alte boli decât COVID-19 au fost ignorați de sistemul de sănătate german. De altfel, luna trecută, presa germană susținea că peste 52.000 de intervenții chirurgicale în cazul pacienților cu afecțiuni oncologice ar fi fost amânate în perioada restricțiilor.

Inițial, Guvernul a încercat minimalizarea importanței raportului, despre care a spus că ar fi scris de un singur angajat, iar conținutul documentului ar reprezenta doar opinia proprie a acestuia.

Cu toate acestea, raportul de 93 de pagini a fost scris de o echipă de oameni de știință, aprobat de Ministerul de Interne și format din experți în domeniul sanitar din cadrul mai multor universități germane.

De altfel, experții care au redactat documentul au transmis un comunicat prin care au criticat Guvernul de la Berlin că ar fi ignorat sfaturile lor și i-au cerut ministrului de Interne să facă o declarație oficială despre acest raport.

Guvernul german nu a reacționat până în prezent față de informațiile apărute în presă.”[6]

Noua Ordine Mondială: Covid-19, frica, sfârșitul libertăților și dictatura globală

“Statul-coșmar COVID-19: Cum a fost aruncată Omenirea peste noapte în cea mai cruntă Dictatură

Autor: Adrian Pătrușcă

Individul nu mai este apreciat și sancționat pentru faptele și gesturile sale, ci după starea sa de sănătate. O distopie pe care nici Orwell nu a putut-o imagina.

O disecție pe trupul muribund al societății occidentale efectuată de bisturiul lucid al sociologului Shmuel Trigano pentru Le Figaro.

Odată apărută relaxarea, a devenit posibil să luăm puțină distanță pentru a reflecta la strania experiență pe care am trăit-o. Aș vrea să abordez aspectul politic al fenomenului. Terapia publică imaginată de guverne a implicat dispozitive de poliție și de supraveghere fără precedent.

Aș dori să le privesc din exterior, în mod obiectiv, fără intenția profilactică ce le animă și pe care toată lumea (sau aproape) le înțelege.

Un sistem de putere de un tip nou a fost instituit în această perioadă. Nu se aplica bunurilor sau serviciilor, ci condiției înseși a existenței, trupurilor indivizilor, care, pentru că erau bolnavi (sau puteau fi), s-au văzut privați de libertatea de a se deplasa, împiedicați de la socializare și chiar de la paternitate, până la a deveni niște obiecte anonime ale unei urmăriri digitale care le supraveghează faptele și gesturile.

A te vedea oprit și sancționat pentru că ai ieșit pe stradă și nu ai respectat izolarea are ceva fantastic în sine, apropiat de SF.

Faptul ca o maladie sau starea de sănătate să depindă de o responsabilitate pentru care trebuie să dai socoteală, este ceva cu totul nou.

La fel, a interzice persoanelor de peste 70 de ani de a se îndepărta de domiciliile lor. Înseamnă asta că vârsta însăși constituie o contravenție, în condițiile în care contaminarea și vârsta nu țin de alegere, ci de o condiție suferită pasiv?

Și protocolul de izolare, în cele mai mici detalii, inclusiv spațiul vital de care se bucură un individ în spațiul public (calificat „distanțare socială”) are ceva dantesc.

Cum să definești această nouă regulă? Ea este „ad personam” și nu are aplicabilitate universală. Acum nu mai sunt rasa ori religia cele care îl închid pe individ, ci starea sa de sănătate? Este un criteriu care ține de determinism, și nu de libertate.

În măsura în care acest regim nu mai depinde de un sistem medical (în cadrul unui spital), ci statal (spațiul public) el poate fi calificat în mod obiectiv drept regim polițienesc.

Este astfel prin modul în care își impune legea, adică teroarea, frica, panica la instaurarea căreia au contribuit declarațiile alarmiste ale puterii.

Această teroare a fost autoritatea absolută, de genul celor de care asculți fără constrângeri, ca de pildă din convingere sau rațiune, fără a întreba sau – cu atât mai puțin – a te revolta.

Această autoritate, de natură și anvergură politică, s-a bazat totuși pe o altă autoritate, cea a comisiilor de experți medicali, în spatele cărora puterea politică s-a ascuns de-a lungul acestei crize.

Aceasta lua deciziile: autoritate intangibilă, deoarece era nepolitică, netrebuind să dea socoteală decât comunității de cercetători. Prin urmare, deținătoare a unei puteri fără limite, confirmate în plus de aureola invincibilă a Științei, cu atât mai mult cu cât această știință se ocupa de viață și de moarte.

O asemenea putere este fără precedent pe scena politică, asemănătoare cu abuzul de putere juridică, ce caracterizează viața cetățenească, în care decizia depinde de un areopag de judecători (medici în cazul nostru), luând decizii fără a fi fost aleși, nici controlați.

(În Franța și Italia, problema de a ști dacă oamenii în vârstă trebuie intubați sau nu a făcut să planeze spectrul evoluției situației către un drept de viață și de moarte).

Controversa din Franța în jurul profesorului Raoult (promotorul tratamentului cu clorochină – n.r.) a avut din acest punct de vedere o consecință benefică, deoarece a arătat că Știința nu este infailibilă și că ascunde disensiuni, școli de gândire, grupuri care se înfruntă.

A arătat că Știința este animată de mize de putere și de conflicte de interese. La fel ca în politică.

Amenințarea unui „al doilea val” (în septembrie, cu zeci de mii de morți, anunțați ici și colo), arată că sistemul se perpetuează chiar și în relaxare, deși „valul doi” este doar o ipoteză, nu o certitudine („științifico-fantastică”, spune profesorul Raoult).

Unul dintre cele mai uimitoare aspecte ale acestui sistem se manifestă în plan economic: faptul de a asculta exigențelor sanitare ar trebui să fie gratifiant, însă el te aruncă, după cum ești puternic sau sărman, în ruină sau în sărăcie.

Și aici, uluirea este maximă: totul mergea (mai mult sau mai puțin) bine, apoi deodată totul s-a prăbușit și ne găsim cufundați într-o uriașă adversitate.

Regimul politic al pandemiei nu conferă astfel nici un avantaj membrilor săi, în afara celui de a trăi (în condițiile în care rata mică a mortalității pe plan general nu este ceea ce experții în statistică anunțau).

Supraviețuirea economică va depinde în aceste condiții de subvenții, de amânări de datorii etc., care vor face din Stat marele și unicul distribuitor al unui minimum vital.

Regimul pandemiei dorea să salveze populația cu prețul aruncării sale într-o prăpastie economică, atentând adică la susbzistența însăși a izolaților, din fericire scăpați (dar nimeni nu ar putea spune care ar fi fost situația, fără izolare).

În ceea ce privește exercitarea puterii, aceasta a fost încredințată artei cuvântului și dispozitivelor care o propagă, adică media de informare, care, în această perioadă, nu au vorbit decât de acest subiect, uitând de restul lumii și sporind angoasa populației.

La începutul epidemiei, presa a răspândit anunțul a sute de mii de morți posibili, anunț confirmat de OMS și de comunicările Chinei, și nu a încetat să revină de-a lungul timpului cu statistici zilnice.

Nimeni nu a spus limpede că s-ar putea ca modelele matematice ale „experților” să fie greșite.

Ieșirea din izolare se plătește cu un plus de control pe teren (de către poliție, armată în unele țări): autorizații de ieșire și deplasare pe anumite distanțe, dreptul de a folosi mijloacele de transport în comun vor perpetua astfel aplicarea polițienească a consemnelor.

De remarcat și că acest model de putere a generat o iluzie a comunității și a socializării, o socializare „virtuală”. Ea ne eliberează de greutatea corpului și de spațiu, reconstruindu-le în conformitate cu codurile de mediatizare, adică ale substituirii vieții reale cu o viață imaginară, eludând reflexivitatea socializării reale.

Decantarea acestei experiențe de coșmar va fi lungă. Să sperăm că ea nu va prejudicia ceea ce ar putea fi viitorul și care există deja în regimul totalitar chinez, care pare să fi servit de model (deși în mod subconștient) statelor occidentale.”[7][8]

Covid-19, Marea Resetare și Noua Ordine Mondială

“Elitele pregătesc „Marea Resetare” cu ajutorul pandemiei

În spatele dezastrului provocat de pandemia provocată de noul coronavirus se ascunde o agendă globalistă pe care puțini din mass-media au îndrăznit să o menționeze până acum, au declarat colaboratorul Sky News Australia și fostul senator australian Cory Bernardi, într-o dezbatere care a avut loc zilele trecute.

Fostul senator Bernardi consideră că isteria provocată de COVID-19 este folosită pe post de cal troian pentru a ascunde o agendă globalistă creată la Forumul Economic Mondial din Davos. Acest plan ascuns se numește „Marea Resetare” și este conceput de elitele miliardare cu scopul de a produce schimbări economice și sociale.

„Există ceva neobișnuit în panica continuă pe care o produce pandemia. Acum, experții medicali sunt de părere că o nouă perioadă de carantinare nu ar mai funcționa. Nimic din toate acestea nu are niciun sens până când nu vă deschideți mintea pentru a lua în considerare faptul că există o agendă ascunsă”, a declarat Cory Bernardi.

Tehnocratul Klaus Schwab, fondator și președinte al Forumului Economic Mondial, a declarat, la Forum: „Răspândirea alarmantă a coronavirusului ne-a arătat că sistemele noastre vechi nu mai sunt potrivite pentru secolul XXI, a arătat o lipsă fundamentală de coeziune socială, corectitudine, incluziune și egalitate. Acum este un moment propice, atât pentru a lupta cu virusul, cât și pentru a modela sistemul, pregătindu-l astfel pentru era post-coroanavirus”.

Bernardi este de părere că măsurile de distanțare socială și perioadele de carantinare, strategii adoptate de Guvernele din toată lumea pentru a lupta cu pandemia, au scăzut consumul de combustibil, au redus considerabil călătoriile internaționale și au dus la falimentul a zeci de companii aeriene și firme de turism. Ba mai mult, guvernele folosesc „pandemia” pentru a reduce permanent libertățile civile și libertatea de mișcare și de întrunire.

„De ce credeți că Verzii australieni au fost atât de liniștiți în ultimele luni … pentru că agenda lor politică prinde viață”, mai spune Bernardi.

 

„După decenii în care au fabricat sute de minciuni cu privire la schimbările climatice și elitele s-au folosit de propagandă pentru a forța mână Guvernelor, acum socialiștii folosesc isteria indusă de mass-media drept ultima lor armă de distrugere economică”, mai afirmă Bernardi, transmite Zerohedge.”[9]

Noua Ordine Mondială: Covid-19, BBB și Marea Resetare

“Autor: Adrian Pătrușcă

Planul datează din 2015 și prevede folosirea unui dezastru pentru înlocuirea capitalismului cu un comunism global.

„Fiecare țară, de la Statele Unite la China, trebuie să participe, și fiecare industrie, de la petrol și gaze la tehnologiile digitale, trebuie să fie transformată”, afirmă Klaus Schwab, fondatorul și președintele FEM, într-un articol publicat pe site-ul Forumului.

„Pe scurt, avem nevoie de o Mare Resetare a capitalismului”, conchide Schwab.

Dar schimbările nu se vor rezuma doar la industrie. „Toate aspectele societăților și economiilor noastre” trebuie „restructurate”, „de la educație la contractele sociale și condițiile de muncă”.

Alături de Schwab, la reuniunea virtuală a FEM din iunie au participat Prințul Charles, unul dintre primii partizani ai Marii Resetări, Gina Gopinath, economist șef al FMI, Antonio Guterres, secretarul general al ONU și președinții unor corporații importante, precum Microsoft sau BP.

De asemenea, au participat activiști de la grupuri precum Greenpeace International și profesori universitari, toți partizani ai Marii Resetări.

Deși detaliile nu se cunosc, totul pare un amestec sulfuros de Bernie Sanders cu Greta Thunberg.

Așa cum arăta încă din 2015 planul BBB al ONU, era nevoie de un „declanșator”. Iar acesta a fost pandemia COVID.

„Avem o strălucită oportunitate să extragem ceva bun din această criză – undele sale de șoc fără precedent i-ar putea face pe oameni mai receptivi față de marile viziuni ale schimbării”, a spus Prințul Charles în alocuțiunea sa.

„Este o oportunitate pe care nu am mai avut-o niciodată și probabil că nu vom mai avea vreodată”, a subliniat moștenitorul tronului britanic.

Declarația sa seamănă uimitor cu cea pe care George Soros o făcea cu o lună înainte, tot despre formidabila oportunitate pe care COVID o reprezintă pentru globalism:

„Suntem într-un moment revoluționar, în care putem realiza ceea ce părea de neconceput.”

Ultima carte a lui Klaus Schwab, care se numește chiar așa, „COVID-19: Marea Resetare”, nu lasă nici o îndoială că pandemia de coronavirus este „oportunitatea de aur” pentru a accelera ritmul schimbărilor către un „nou normal”:

„La data la care scriu (iunie 2020), pandemia continuă să se agraveze în toată lumea. Mulți dintre noi se întreabă când lucrurile vor reveni la normal. Răspunsul e scurt: niciodată. Nimic nu va mai întoarce la sentimentul „pervertit” al normalității care domnea înainte de criză, deoarece pandemia de coronavirus marchează un punct de cotitură fundamental în traiectoria noastră globală.”

Se dezleagă astfel și misterul grabei cu care liderii politici – mondiali și dâmbovițeni – ne vesteau că „lumea nu va mai fi niciodată la fel”, când nici nu ajunsese epidemia bine în Europa.

Ei, liderii, erau la curent cu Marele Plan.

Surprinzător este că Schwab nici măcar nu se mai ostenește să ne sperie cu efectele devastatoare ale noului virus: „Spre deosebire de alte epidemii din trecut, COVID-19 nu reprezintă o amenințare existențială.”

Dar cu adevărat cutremurător este că, descriind cum se va instaura Noua Ordine (pe care o numește A Patra Revoluție Industrială), el privește COVID-19 drept un moment crucial pentru istoria planetară, comparabil cu Nașterea lui Iisus Hristos:

„Vor urma schimbări radicale cu asemenea consecințe încât unii experți vorbesc despre o eră «înainte de coronavirus» (IC) și de o eră «după coronavirus» (DC). Vom continua să fim surprinși deopotrivă de rapiditatea și de natura neașteptată a acestor schimbări – pe măsură ce se vor combina unele cu altele, ele vor genera consecințe de gradul doi, trei, patru etc., provocând efecte în cascadă și nemaivăzute.”

Cum va arăta efectiv lumea de mâine după acest tsunami globalist, cum va fi viața omenirii în epoca post-COVID? Ne spune tot un articol de pe site-ul Forumului Economic Mondial.

Titlul său este dătător de frisoane: „Bine ați venit în 2030. Nu am nici o proprietate, nu am intimitate și viața nu a fost niciodată mai bună.”

Data la care a fost postat articolul este 11 noiembrie 2016, la un an după ce ONU a adoptat „Build Back Better” (BBB). Dovada că „revoluționarii” aveau de multă vreme planurile pritocite și așteptau doar pretextul. Virusul. Pandemia devastatoare de care Bill Gates vorbea încă din 2018.

Dar să citim câteva rânduri din articol:

„Bine ați venit în anul 2030. Bine ați venit în orașul meu – sau ar trebui să spun «orașul nostru». Nu am nici un fel de proprietate. Nu am o mașină. Nu am o casă. Nu am în proprietate nici un fel de aparate și nici o haină.

„Deși vi s-ar putea păstra straniu, este perfect logic pentru noi în acest oraș. Tot ceea ce voi considerați ca un produs a devenit acum un serviciu. Avem acces la transport, la adăpost, la hrană și la tot ce avem nevoie în viața noastră cotidiană. Una câte una, toate aceste lucruri au devenit gratuite, deci nu mai are nici un sens pentru noi să avem proprietăți.”

Renunțarea la orice proprietate în schimbul anulării datoriilor. Când datoriile vor deveni insuportabile, această idee otrăvită învelită în poleială va deveni tentantă. Pentru indivizi și pentru națiuni. Statele vor dispărea prin „iertarea” datoriilor.

 

Propaganda politică, presiunea mediatică și exemplul hipsterilor vor juca un rol important în acceptarea „noului normal”. Astăzi, mai bine de un sfert dintre americani sunt de acord cu renunțarea la capitalism și înlocuirea sa cu un sistem mai socialist. În rândul tinerilor, procentul depășește jumătate.

Până deunăzi, toți cei care susțineam că pandemia este pretextul pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale eram puși la zid ca adepți ai „teoriei conspirației”. Acum, însă, „Conspirația” a ieșit din subteran la lumina zilei și este pe cale să se transforme în program politic mondial.

P.S. Înlăturarea lui Donald Trump, ultimul obstacol serios în calea Marii Resetări, și înlocuirea sa cu un adept BBB reprezintă sfârșitul începutului.”[10][11][12][13]

Marea Resetare: Folosirea Covid-19 pentru a instaura Noua Ordine Mondială

“Autor: Antonia Hendrik

Primul ministru canadian Justin Trudeau a etichetat discuția despre „Marea resetare” ca „teorie a conspirației”, în ciuda faptului că a susținut-o puternic în urmă cu două luni.

 

„The Great Reset” a început să fie în tendințe pe Twitter după ce la o conferință a Organizației Națiunilor Unite la care a participat Trudeau, în septembrie, a vorbit despre aşa ceva. În timpul prezentării sale, Trudeau a declarat că pandemia de coronavirus a „oferit o oportunitate pentru o resetare”, reflectând aproape cu exactitate retorica „Great Reset” susținută de Klaus Schwab și de alți lideri mondiali ai Forumului Economic Mondial.

Justin Trudeau și „Marea resetare”

 

Începem cu renașterea teoriei conspirației fără temei, cunoscută sub numele de „Marea Resetare”, care susține că un grup de lideri mondiali au orchestrat pandemia pentru a prelua controlul asupra economiei globale. Teoria conspirației își are originile într-un plan autentic intitulat „Marea resetare”, elaborat de Forumul Economic Mondial (WEF), organizatorii unei conferințe anuale pentru personalități de profil din politică și afaceri. Planul explorează modul în care țările ar putea recupera din daunele economice cauzate de pandemia de coronavirus, scrie BBC

Când a fost întrebat despre teoriile conspirației la sfârșitul săptămânii, Justin Trudeau a spus: „Cred că suntem într-un moment de anxietate, în care oamenii caută motive pentru lucrurile care li se întâmplă … vedem mulţi de oameni care cad pradă dezinformării”.

Un videoclip din august, care are acum aproape trei milioane de vizualizări pe YouTube, arată că doar Donald Trump poate contracara acest complot secret, care folosește Covid-19 pentru a pune în genunchi economia SUA, astfel încât „resetarea” să poată începe și oamenii fi văzuţi „cerșind” vaccinuri.

Dar sugestia că politicienii au planificat virusul sau îl folosesc pentru a distruge capitalismul este complet lipsită de dovezi
La fel și noțiunea că Forumul Economic Mondial are autoritatea de a spune altor țări ce să facă sau că coordonează o cabală secretă a liderilor mondiali. Cu toate acestea, după ce Trudeau a primit critici din partea parlamentarilor conservatori, el a respins cu totul problema spunând că este o „teorie a conspirației”.

Negând că marea resetare ar fi făcut parte dintr-un „mare complot”, prim-ministrul a susținut că problema este doar o „dezinformare”.
„Suntem într-un moment de anxietate în care oamenii caută motive pentru lucrurile care li se întâmplă în aceste momente dificile în care ne aflăm”, a spus Trudeau. „Este frumos să poți încerca să găsești pe cineva vinovat…ceva de care să te enervezi”.

„Cred că vedem mulți oameni cred în dezinformare, dacă parlamentarii conservatori vor să înceapă să vorbească despre teoriile conspirației, ei bine, asta este alegerea lor. Voi rămâne concentrat să-i ajut pe canadieni să treacă prin asta … și să mă asigur că lumea pe care o lăsăm copiilor noștri este chiar mai bună decât lumea pe care am moștenit-o de la părinții noștri”. a concluzionat premierul canadian.

Mass-media, precum New York Times, susțin în continuare că „Great Reset” este o „teorie a conspirației” chiar dacă liderii mondiali o anunță deschis. Şi aici facem referire la Trudeau care, la fel ca Biden, susține ideea utilizării Coronavirusului pentru a lansa o nouă ordine mondială sau: Great Reset.

Într-adevăr, fostul secretar de stat John Kerry a participat la o discuție recentă la Forumul Economic Mondial, în cadrul căreia a afirmat că este necesară urgent o mare resetare pentru a opri ascensiunea populaţiei.

Fondatorul WEF, Klaus Schwab, a publicat recent și o carte numită „COVID-19: The Great Reset” în care spunea că, în pofida pandemiei care nu reprezintă o „amenințare existențială”, ar trebui exploatată pentru a reordona complet lumea și a introduce o distopie transumanistă tehnocratică. Adică, umanitatea, indiferent de progresul pe care l-a făcut, este rezultatul unui experiment al chimiei ca proces natural și nedirijat de 3.8 miliarde de ani.”[14]

Klaus Schwab, „părintele” Forumului Economic Mondial, vorbește de cipuri implantabile în creier: “Marea Resetare va duce la contopirea identității noastre fizice, digitale și biologice”. Tehnologia va permite autorităților să „pătrundă în spațiul minții”

“Credeți cu cipurile implantabile sunt povești de SF? Ați râs când Părintele Justin Pârvu sau Părintele Ioanichie Bălan avertizau cu înainte-vedere asupra planurilor transhumaniste? Ele au venit. Sunt aici. Pe masa elitelor globaliste. Care acum le fac publice, în mod deschis.

Globalistul Klaus Schwab, fondator și președinte executiv al „Forumului Economic Mondial”, a arătat clar că transumanismul este o parte integrantă a „Marii Resetări” când a spus că a patra revoluție industrială va „duce la o contopire a identității noastre fizice, digitale și biologice”. Și pe care o descrie perfect în cartea sa despre A Patra Revoluție: implantarea de microcipuri care îți pot citi gândurile.

Citat din prezentarea cărții A Patra Revoluție Industrială:

“Artificial intelligence is already all around us, from supercomputers, drones and virtual assistants to 3D printing, DNA sequencing, smart thermostats, wear­able sensors and microchips smaller than a grain of sand. But this is just the beginning: nanomaterials 200 times stronger than steel and a million times thinner than a strand of hair and the first transplant of a 3D printed liver are already in development. Imagine “smart factories” in which global systems of manu­facturing are coordinated virtually, or implantable mobile phones made of biosynthetic materials.”

În mai anul acesta, Elon Mask, miliardarul fondator al Tesla și SpaceX, care acum plasează sateliți 5G în jurul lumii, a anunțat că Neuralink, una din companiile sale, va produce cipul implantabil în creier până la finalul anului.

În iulie anul acesta, la Forumul Economic Mondial, Schwab a spus foarte clar, în noua lui carte: COVID-19 este The Great Reset / Marea Resetare.

„Marea Resetare” a intrat în actualitate în ultimele luni pe fondul pandemiei și după ce premierul canadian Justin Trudeau a spus că aceasta este o „oportunitate de resetare”, lucru repetat și de Joe Biden prin sloganul Build Back Better (BBB, interesant de de observat și cum arată cele trei litere alăturat). Agenda globalistă a resetării se bazează în primul rând pe dezmembrarea actualului sistem capitalist în favoarea unei mai mari stăpâniri tehnocratizate și centralizate, care va duce la un nivel de trai mai scăzut, la un consum mai mic de combustibil, la mai puține libertăți civile și la automatizarea accelerată a locurilor de muncă. Și mai pe scurt, anularea oricărei suveranități naționale, arată un articol semnat de Joseph Watson pe site-ul Infowars.

Cu toate acestea, un alt aspect-cheie pentru „Marea Resetare” sau „a patra revoluție industrială”, așa cum o definea Schwab, este contopirea omului cu mașina.

„Ceea ce va duce la a patra revoluție industrială este o contopire a identității noastre fizice, digitale și biologice”, afirma Schwab la Consiliul pentru Afaceri Globale din Chicago. Video aici:

Schwab a explicat de ce cartea sa, „Modelarea viitorului celei de-a patra revoluții industriale”, a fost deosebit de populară în China, Coreea de Sud și Japonia, doar armata sud-coreeană cumpărând 16.000 de exemplare. Schwab explică cu mult entuziasm cum tehnologia viitoare va permite autorităților să „pătrundă în spațiul privat, până acum doar al minții noastre, citindu-ne gândurile și influențându-ne comportamentul”.

Președintele executiv al FEM are motive să prevadă că asta va oferi un stimulent pentru aplicarea legii și pentru implementarea unor programe de pre-criminalitate în stilul utopiei/distopiei din filmul lui Spielberg „Minority Report”.

„Pe măsură ce capacitățile din acest domeniu se îmbunătățesc, va crește dorința agențiilor de aplicare a legii și a instanțelor de a utiliza tehnici menite să determine probabilitatea activității infracționale, pentru a evalua vinovăția sau chiar pentru a recupera amintirile direct din creierul oamenilor”, scrie Schwab. „Chiar și trecerea unei frontiere naționale ar putea implica într-o zi o scanare detaliată a creierului pentru a evalua riscul de securitate reprezentat de o persoană”.

Schwab vorbește și despre visul utopic transumanist împărtășit de toți eliștii, care va duce în cele din urmă la crearea de cyborgi umani.

„Tehnologiile celei de-a patra revoluții industriale nu se vor opri la a deveni parte a lumii fizice din jurul nostru, ci vor deveni parte din noi”, scrie Schwab.

„Considerăm deja că smartphone-urile au devenit o extensie a noastră. Dispozitivele externe de azi, de la computere purtabile la căști de realitate virtuală, vor deveni aproape sigur implantabile în corpul și creierul nostru”.

Mai mult, Schwab susține în mod deschis ceva ce presa mainstream continuă să pretindă că este doar un subiect de discuție pentru teoreticienii conspirației: „microcipurile active implantabile, care rup bariera pielii corpurilor noastre”.

Globalistul salută apariția „dispozitivelor implantate (care) vor contribui, de asemenea, la trasmiterea gândurilor exprimate în mod normal verbal prin intermediul unui smartphone„ încorporat „și a gândurilor sau dispozițiilor potențial neexprimate prin citirea undelor creierului și a altor semnale”.

Cu alte cuvinte, „fuziunea identității noastre fizice, digitale și biologice” se referă la singularitatea transumanistă și la un viitor în care oamenilor le va fi urmărită fiecare mișcare și fiecare gând le va fi citit de un microcip implantabil, concluzionează Joseph Watson.

Urmăriți și această emisiune despre “Marea Resetare” și planurile “elitei” globaliste:

“[15]

Event 201: Americanii vorbeau de pandemia de coronavirus înainte să înceapă (18 octombrie 2019)

“Ce veți citi mai jos nu face parte din nicio conspirație, nu este luat de pe site-uri obscure. Vorbim doar de informații apărute pe site-uri oficiale ale unor instituții care arată faptul că americanii “și-au imaginat” o pandemie de coronavirus chiar înainte să apară primul caz în China. Ca să nu alterăm, prin traducere, ce scrie pe site-urile instituțiilor respective, vom extrage pasajele exact așa cum apar ele pe site-urile respective.

Dacă dai un search pe google după „event 201” primul site care apare la rezultate este al Centrului Johns Hopkins pentru Siguranța în sănătate (The Johns Hopkins Center for Health Security). Instituția respectivă a realizat, împreună cu World Economic Forum și cu Bill and Melinda Gates Foundation, fundația prin care omul de afaceri Bill Gates face acte de caritate, un eveniment, numit Event 201, prin care au făcut un „exercițiu” privind o pandemie.

 

Evenimentul cu pricina a avut loc la foarte scurt timp înainte să apară primul caz de coronavirus în China. Mai precis, evenimentul a avut loc pe data de 18 octombrie 2019, la New York, iar primul caz de coronavirus din China ar fi avut loc, conform unor informații undeva pe data de 17 noiembrie 2019. Adică o lună mai târziu. Ca o paranteză, la eveniment a participat inclusiv un membru al China CDC, Centrul chinez pentru controlul și prevenirea bolilor, care este o agenție independentă a Comisiei Naționale de Sănătate cu sediul la Beijing.

 

Ulterior, pentru că foarte mulți adepți ai conspirațiilor au spus că acesta a fost un eveniment la care s-a pus la cale pandemia de coronavirus, The Johns Hopkins Center for Health Security a venit cu o precizare pe care, de asemenea, o găsim pe site-ul instituției.

 

Precizarea se referă la faptul că ei nu au prezis că epidemia va provoca moartea a 65 de milioane de persoane, așa cum a apărut pe tot felul de site-uri conspiraționiste, însă s-a ținut să se precizeze că ei doar au „modelat un scenariu de pandemie de coronavirus.” Așadar, precizarea dă un detaliu foarte important și anume faptul că scenariul modelat de ei a vizat chiar o pandemie de coronavirus.

Bun, nu discutăm acum detalii despre faptul că au prezis sau nu au prezis un anumit număr de decese. Este interesant faptul în sine, că niște oameni au vorbit explicit despre o pandemie de coronavirus, așa imaginară cum zic ei, la doar o lună înainte ca acest eveniment chiar să înceapă să se întâmple.

Altfel spus, s-a simulat o pandemie de coronavirus, iar ulterior, aceasta chiar a avut loc. 

Sponsori: Departamentul de Stat american și Rockefeller 

Dacă ne uităm un pic pe lista sponsorilor și a partenerilor pe care îi are The Johns Hopkins Center for Health Security apar câteva nume sonore de instituții precum Organizația Mondială a Sănătății, Fundația Bill și Melinda Gates, pe care am menționat-o deja, The Rockefeller Foundation, U.S. Department of State, State of Defense, U.S. Food and Drug Administration.

Coronavirusul, catalogat drept armă biologică 

La categoria Resurse, de pe același site, apare o subcategorie denumită Fact Sheets, despe care instituția spune următorul lucru.

Așadar, la Fact Sheets, găsim date despre agenți chimici și biologici care au fost folosiți în trecut pentru acte de terorism sau care sunt considerate o amenințare serioasă.

Un simplu click pe Fact Sheets ne trimite către o pagină în care sunt mai multe amenințări de natură chimică și biologică, precum Antrax, însă mai jos apare și familia coronavirusurilor, din care face parte și covid-19 și care este menționat chiar explicit.

Așadar, lăsând deoparte toate conspirațiile, este cert că s-a vorbit, la nivel de scenariu, de o pandemie de coronavirus, cu puțin timp înainte ca aceasta să debuteze. În spatele centrului care a organizat acest scenariu se află o serie de fundații precum Bill Gates și Rockefeller, dar și instituții de înalt nivel al Guvernului american.”[16]

Discuţiile din cadrul Event 201 sunt revelatoare pentru ce ne aşteaptă: centralizare, control, cenzură. Criza Covid-19, doar un început

“În 18 octombrie 2019, Centrul pentru Siguranța Sănătății (Center for Health Security) John Hopkins din SUA, în colaborare cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill și Melinda Gates, a realizat un „exercițiu ficțional” numit Event 201, în care se simula o pandemie mondială. În acest „exercițiu ficțional” pandemia era provocată de un nou coronavirus.

Pe youtube, pe canalul official centerforhealthsecurity au fost încărcate mai multe filmări cu discuțiile care au avut loc atunci. Vedeți pe site-ul Centrului pentru Siguranța Sănătății prezentarea evenimentului și recomandările adoptate.

 

Recomandările adoptate acolo le-am văzut cu toții aplicate în actuala așa-zisă pandemie Covid-19. Este interesant punctul 7 al acestora, care precizează:
Este necesar ca guvernele și sectorul privat să acorde o mai mare prioritate dezvoltării metodelor de a combate dezinformarea și greșita informare înainte de următoarea pandemie. Este necesar ca Guvernele să facă parteneriat cu mijloacele de informare în masă tradiționale și cu rețelele de socializare pentru a cerceta și dezvolta metode de a contracara informațiile greșite. Asta va cere dezvoltarea capacității de a umple mijloacele de informare în masă cu informație rapidă, exactă și coerentă.

Va fi necesar ca autoritățile sanitare să lucreze cu angajatori privați și cu conducători de încredere din comunități, cum ar fi conducători religioși, pentru a distribui informații către angajați și cetățeni. E necesar ca oameni de încredere, influenți, din sectorul privat să creeze capacitatea de a întări mesajul public, a ține sub control zvonurile și dezinformarea și de a amplifica informația credibilă pentru a susține comunicările oficiale de urgență.

 

Va fi necesar ca agențiile sanitare naționale să lucreze în colaborare cu Organizația Mondială a Sănătății pentru a dezvolta rapid mesaje coerente către public. Este necesar ca mass-media să-și asume sarcina de a da prioritate mesajelor de la autorități și de a suprima mesajele false, inclusiv cu ajutorul tehnologiei.”

Isteria Covid-19 s-a creat anume prin aplicarea acestor recomandări. Mureau zilnic 140 de oameni de cancer în România, dar asta nu interesa pe nimeni, însă problema noului coronavirus era subiect de primă importanță pentru presa românească chiar înainte să avem vreun decedat din cauza acestui virus în România. Aceasta se explică prin inundarea presei cu știri despre noul virus, pusă la cale pe plan mondial, conform recomandărilor adoptate la Event 201, de pregătire pentru o posibilă pandemie.

Ștergerea unor filme de pe youtube sau vimeo este tot o urmare a recomandării de la Event 201 de a se suprima așa-numitele mesaje false, de fapt mesajele care sunt contrare liniei oficiale. Pe lângă suprimarea brutală, există probabil și metode mai subtile de a se da prioritate mesajelor oficiale: articolele/filmările care nu convin nu sunt totdeauna șterse de pe internet, dar se poate aranja să nu apară în căutările google sau youtube.

Filmul de mai jos (subtitrat în limba română) cuprinde un rezumat al discuțiilor care au avut loc la Event 201.

Iată și transcriptul acestui film:

Anual apar cam 200 de epidemii la care e necesar ca Organizația Mondială a Sănătății să reacționeze. E necesar să fim pregătiți pentru o molimă care să se întindă pe întregul Pământ (pandemie).

Reporter: A început la porci care păreau sănătoși, cu luni sau poate ani înainte. Un nou coronavirus s-a răspândit pe tăcute în şepteluri. Treptat, crescătorii de porci au început să se îmbolnăvească. Oamenii infectați prezentau probleme respiratorii, cu simptoame plecând de la cele ale unei gripe banale la pneumonie severă. Cei mai bolnavi aveau nevoie de terapie intensivă. Mulți au murit. Experții cad de acord că dacă nu este repede controlat, poate duce la o pandemie severă, care va afecta întregul Pământ. A fost înființat un comitet de urgență ca să răspundă la pandemia CAPS.

Anita Cicero (Centrul pentru Siguranța Sănătății John Hopkins): Misiunea comitetului de urgență al pandemiei e să ofere recomandări cu privire la marile probleme care apar ca urmare a unei pandemii în desfășurare. Comitetul este compus din lideri experimentați din lumea afacerilor, sănătate publică și societatea civilă.

Caitlin Rivers (Centrul pentru Siguranța Sănătății John Hopkins): Numărul cazurilor s-ar putea dubla într-o săptămână și înmulți de 16 ori într-o lună, dacă nu suntem în stare să oprim răspândirea. Am ajunge la jumătate de milion de cazuri, care ar putea să continue să crească exponențial. În 3 luni ne-am putea apropia de 10 milioane de cazuri.

Tom Inglesby (Centrul pentru Siguranța Sănătății John Hopkins): De unde să începem? Se pare că va fi o pandemie severă. Și apar probleme care pot fi rezolvate doar prin colaborare între guverne și mediul de afaceri din întreaga lume.

Reportaj (ficțional) GNN (canal ficțional de televiziune): Știam de viruși de felul CAPS existenți în animale și oameni de zeci de ani. Dar n-am izbutit să dezvoltăm un vaccin aprobat. Desigur, există tehnologii noi care pot ajuta. Dar va fi complicat. Nu sunt optimist cu privire la posibilitatea de a avea un vaccin gata în timpul acestei pandemii.

Tom Iglesby: Pentru acest comitet problema este: Cum să distribuie guvernele, firmele și organizațiile internaționale antivirale și echipamente medicale astfel încât să ajungă la cei care au cea mai mare nevoie?

Adrian Thomas (Johnson & Johnson – firmă mondială de echipamente medicale): În domeniul nostru ne-am ocupat de studiul procurării celor necesare pentru un fond global. E nevoie de un mecanism centralizat, capabil din punct de vedere financiar să procure în numele fiecărei țări necesarul de care este nevoie. Al doilea aspect: este foarte important pentru sectorul de afaceri, pentru producătorii de antivirale să avem o situație limpede cu ce avem nevoie, unde avem nevoie și cine ia deciziile.

Sofia Borges (Fundația ONU): Având în vedere că țările cele mai afectate sunt cele cu venituri mici și mijlocii, cred că unde există acces inegal la tehnologii și bani, ONU are un rol global, fiind recunoscută internațional. 193 de țări din cele 195 de țări ale lumii sunt membre ONU.

Cristopher Elias (Fundația Bill și Melinda Gates): Un stoc mondial ar ajuta cu siguranță la o alocare mai judicioasă și strategică, dar realitatea este că nu avem capacități logistice, nici măcar la ONU, de a aduce materialele într-un loc sau altul. Aici e domeniul în care e nevoie de o colaborare între organizațiile internaționale, precum Organizația Mondială a Sănătății, și sectorul privat, care folosește zilnic aceste lanțuri de aprovizionare pentru diferite scopuri, știe unde se află materialele și ia hotărârile inteligente despre cum să le aloce la oamenii care au nevoie de ele, în locurile în care este nevoie mai mult și lucrează împreună cu sectorul industrial pentru a duce aceste materiale acolo unde este necesar să ajungă.

Eduard Martinez (Fundația UPS): Vreau să subliniez: colaborarea între distribuitori sau firme care au mari lanțuri de aprovizionare poate adăuga multă eficacitate întregului proces.

Avril Haines (fostă reprezentantă a Consiliului Național de Securitate din SUA): Întrebarea este dacă prin acest mecanism internațional este posibil să se promoveze angajamente față de acțiuni cât mai rapide posibil și să fie convinși oamenii că dacă vor contribui mai mult, au o șansă mai bună să ocrotească sănătatea populației întregii lor țări?

Jane Halton (grupul bancar ANZ): Un aspect este foarte limpede: o mare parte din producție va fi deja contractată. Este aproape neîntâlnită situația ca oamenii să înceapă să producă ceva fără să aibă o siguranță că acele produse se vor consuma. Aceasta nu e ceva ce poate fi controlat de guverne. Guvernele, într-o situație de urgență, pot folosi un lanț de aprovizionare deja existent.

Stephen Reed (Centrul pentru Controlul Bolilor SUA): Cred că putem cădea de acord că nu este de așteptat ca guvernele să cumpere materiale pentru un stoc centralizat mondial fără să rețină o bună parte pentru ele însele.

Reportaj (ficțional) GNN: Autoritățile sanitare au emis sfaturi de călătorie în timp ce unele țări au interzis călătoriile în zonele cele mai afectate. Ca rezultat, firmele care se ocupă de călătorii au primit o mare lovitură. Rezervările pentru călătorii au scăzut cu 45%. Multe zboruri au fost anulate. Efectul se simte și în sectorul de servicii. Guvernele care se bizuie pe turism pentru o mare parte a economiei lor sunt afectate în mod special. Restricțiile în ceea ce privește călătoriile și transportul au urmări economice profunde.

Tom Ingelsby: Cum ar putea conducătorii politici, cei din lumea afacerilor și a organizațiilor internaționale să cântărească riscul unei boli care se agravează datorită deplasării continue a oamenilor în lume comparativ cu riscul unor urmări economice profunde datorate unei interziceri a călătoriilor și a negoțului?

Tim Evans (fost reprezentant al Băncii Mondiale): Dacă unii cred că ONU poate rezolva asta, ne amăgim cu privire la puterile ONU. Este foarte important să determinăm pentru toate aceste industrii și partenerii lor de afaceri o conducere eficace care să fie descentralizată, dar care are o responsabilitate comună. Și aceasta este necesar să aibă susținerea conducerii politice.

Martin Knuchel (Lufthansa – companie de transporturi aeriene): e necesar să lămurim care călătorii sunt esențiale și care nu. Altminteri, dacă ajungem la 20% rezervări pe o perioadă lungă, compania se va prăbuși.

Cristopher Elias: Sunt probleme complicate, într-o lume foarte interdependentă. Sunt linii de aprovizionare care e necesar să aducă marfa la timp. E nevoie să ne gândim câtă flexibilitate există în cadrul acestor linii de aprovizionare și să ne asigurăm că vor continua să funcționeze. Asta va avea nevoie de cunoștințe specifice, pe care numai sectorul privat le are. ONU poate juca un rol de coordonare și înlesnire, dar firmele particulare știu unde se află bunurile necesare, unde și cum pot fi transportate. Și acesta este un fel de parteneriat public-privat pe care nu prea l-am avut. Și este necesar ca în această criză să se realizeze foarte repede.

Reportaj (ficțional) GNN: Nu am rămas fără bani. Încă. Dar ne îndreptăm într-o direcție primejdioasă și este necesar să se transforme ceva.

Tom Ingelsby: Deci politica pe care o discutăm în acest comitet este cum să fie stabilite prioritățile pentru resursele financiare. Sunt unele aspecte pe care nu putem să le lăsăm să se prăbușească? Care sunt prioritățile? N-avem bani să plătim pentru toate problemele urgente.

George Gao (China): Deci avem nevoie de bani. Unde sunt banii? Guvernele pot oferi niște bani. Cei din sectorul privat, unii dintre voi care vă aflaţi aici, au ceva bani. Dar e nevoie de o coordonare.

Latoya Abbot (Mariot International – lanț hotelier): Hotelurile vor fi paralizate. Știm că afacerile hoteliere reprezintă 5% din PIB.

Stephen Reed: Este necesar ca guvernele să fie gata să se ocupe de probleme care ies din sfera obișnuită. E necesar să fim ca pe picior de război.

Brad Connet (Henry Schein – multinațională medicală): Este necesar să estimăm antreprenorii puternici, să vedem dacă guvernele, prin înlesniri fiscale și subvenții, pot încuraja producerea acestor bunuri. Se poate petrece rapid. Un plan de tip Marschall, nu-i spunem exact așa, dar un plan Marschall e necesar să intre în funcțiune și să stimuleze o transformare foarte rapid.

Reportaj (ficțional) GNN: Statele reacționează în feluri diferite în ceea ce privește gestionarea dezinformării imense care circulă pe internet. În unele cazuri, blocări limitate ale internetului au fost făcute pentru a liniști panica.

Tom Ingelsby: Cât control al informațiilor e necesar să existe? Și de către cine? Și cum ar putea fi contestate în mod eficace falsele informații? Și dacă informațiile false vin de la firme ori guverne?

Hasti Taghi (NBC Universal – companie de televiziune): Cred că este important să existe o comunicare constantă cu toate unitățile de îngrijire medicală unde acești pacienți sunt tratați, dacă apare o panică în masă.

Matthew Harrington (Edelman – firmă de relații publice și consultanță în marketing): În acest moment, platformele de social media este necesar să facă un pas în față, să-și asume faptul că sunt o platformă tehnologică și nu un difuzor de mesaje. Este necesar ca ele să fie un participant în transmiterea de informații corecte și să facă parteneriat cu comunitatea științifică și medicală pentru a da greutate informațiilor corecte. Pentru că nu e imposibil să se pună duhul dezinformărilor și informărilor greșite înapoi în sticlă.

Lavan Thiru (Autoritatea Monetară din Singapore): Un aspect despre care n-am vorbit și despre care este timpul să vorbim sunt pașii care este nevoie să fie făcuți de guverne pentru a impune eliminarea știrilor false.

Jane Halton: Personal nu cred că cenzura este folositoare ori de dorit. Avem câteva strategii. Una este de a ne bizui pe sursele de încredere de informații, pe care să le susținem cu echipamente, să le furnizăm fapte pe care ele le pot transmite mai departe. Dar este necesar să ne gândim și la un răspuns tehnologic la aceasta.

Epilogul scenariului (prezentat de o actriță): Rezultatul epidemiei CAPS din Event 201 a fost catastrofal. 65 de milioane de oameni au murit în primele 18 luni. La început focarul de infecție a fost mic și părea controlabil, dar apoi a început să se răspândească în mahalalele sărace din metropolele aglomerate. Din acel moment, răspândirea molimei a devenit explozivă. În 6 luni au apărut cazuri în aproape fiecare țară. Economia mondială a fost în cădere liberă. Produsul Intern Brut a scăzut cu 11%. Indicii bursieri din toată lumea au scăzut cu 20%-40%. S-a creat o atmosferă de frică și așteptări modeste. Afacerile nu au urmărit să se dezvolte, băncile nu acordau împrumuturi, fiecare aștepta să treacă furtuna. Economiștii spun că harababura economică va dura ani de zile, poate un deceniu. Urmările tăcute, neîncrederea în guvern, în presă, distrugerea coeziunii sociale, pot dura încă și mai mult. Este cazul să ne întrebăm: Chiar era necesar să fie atât de rău? Sunt aspecte pe care le-am fi putut face în cei 5-10 ani de dinaintea molimei care ar fi ușurat urmările catastrofale? Credem că răspunsul este DA. Suntem noi, omenirea, gata să facem munca grea de care este nevoie pentru a ne pregăti de viitoarea pandemie?”[17][18]

Peste 10.000 oameni de știință și medici, petiție antiblocare: „Politicile de lockdown produc efecte devastatoare asupra sănătății publice pe termen scurt și lung”

“Peste 10.000 de oameni de știință și medici, de la universități de top precum Oxford, Stanford și Harvard, au semnat o petiție împotriva măsurilor de lockdown, cerând ca cei care nu fac parte din categoria de risc să-și poată continua viața în mod normal. Mai mult, ei spun că regulile de blocare a țărilor, atât în ​​SUA, cât și în Marea Britanie cauzează „daune ireparabile”.

Printre semnatari se numără profesori de la universități prestigioase din lume. Dr Sunetra Gupta, de la Universitatea Oxford, a fost unul dintre autorii scrisorii deschise, trimisă împreună cu petiția, alături de dr. Martin Kulldorff de la Universitatea Harvard și dr. Jay Bhattacharya din Stanford. În plus, ei susțin că distanțarea socială și masca provoacă „efecte grave asupra sănătății fizice și mentale”.

 

Presa din SUA scria zilele trecute că șeful Departamentului Sănătății din administrația, Alex Azar, precum și consilierul lui Trump, Scott Atlas, au avut recent o întrevedere cu Bhattacharya, cu Sunetra Gupta și cu Kulldorff, experți care încă de la începutl pandemiei au sprijinit „modelul suedez” pentru obținerea „imunității de turmă”

Numită „Great Barrington Declaration”, după orașul din Massachusetts în care a fost scrisă, petiția a fost semnată de aproape 112.000 de persoane în momentul redactării acestui document, precum și de peste 4.300 de oameni de știință din domeniul medical și al sănătății publice și de aproximativ 7.953 de medici. Iar semnăturile continuă să curgă.

 

„Celor care nu sunt vulnerabili ar trebui să li se permită imediat să-și reia viața în mod normal”, arată petiția, adăugând că„menținerea acestor măsuri [blocare], până când va fi disponibil un vaccin, va provoca daune ireparabile, iar persoanele defavorizate vor fi afectate în mod disproporționat”.

„Adoptarea de măsuri pentru protejarea persoanelor vulnerabile ar trebui să fie obiectivul central al răspunsurilor de sănătate publică la COVID-19. Cu titlu de exemplu, casele de îngrijire medicală ar trebui să utilizeze personalul cu imunitate dobândită și să efectueze teste PCR frecvente ale personalului și vizitatorilor. Rotația personalului ar trebui redusă la minimum. Pensionarii care stau acasă ar trebui să primească alimente și alte elemente esențiale la domiciliu. Când este posibil, ar trebui să întâlnească cu membrii familiei în spațiu deschis”.

„Politicile actuale de blocare produc efecte devastatoare asupra sănătății publice pe termen scurt și lung”, se mai spune în petiție.

„Rezultatele includ rate mai mici de vaccinare la copii, agravarea bolilor cardiovasculare [cardiace], mai puține screening-uri ale cancerului și deteriorarea sănătății mintale – ceea ce va conduce la creșterea mortalității în anii următori, cu clasa muncitoare și cu tinerii care poartă cea mai grea povară. ”

„A lăsa elevii în afara școlii este o nedreptate la fel de gravă”, adaugă declarația.

„Celor care nu sunt vulnerabili ar trebui să li se permită imediat să-și reia viața în mod normal, iar măsuri simple de igienă, cum ar fi spălarea mâinilor și rămânerea acasă atunci când sunt bolnavi ar trebui să fie respectate de toată lumea pentru a consolida pragul de imunitate de turmă”.

„Școlile și universitățile ar trebui să fie deschise. Activitățile extracurriculare, cum ar fi sportul, ar trebui reluate. Adulții tineri cu risc scăzut ar trebui să lucreze normal, și nu acasă”.

În cele din urmă, declarația solicită reluarea vieții normale, afirmând că „restaurantele și alte afaceri ar trebui să se deschidă. Arta, muzica, sportul și alte activități culturale ar trebui să fie reluate”.

Petiția se transformă într-un ecou al cuvintelor președintelui Trump de la începutul acestei săptămâni, când a revenit la Casa Albă și le-a cerut americanilor să nu trăiască cu teamă sau să lase virusul să le domine viața de zi cu zi.

Mai mult, un studiu publicat recent în revista de specialitate The Lancet constată că „distanțarea fizică, închiderea școlilor, restricțiile comerciale și blocarea țărilor” agravează malnutriția infantilă globală.

Experții au avertizat, de asemenea, că vor exista 1,4 milioane de decese la nivel global din cauza infecțiilor TBC netratate din cauza blocării.”[19]

Covid-19: Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012 a fost un ritual al Iluminaților

“Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, dincolo de spectacolul de lumină și culoare, a fost considerată de unii adepți ai teoriei conspirațiilor un ciudat ritual înfricoșător al Iluminati.

După 8 ani de la acel moment, al JO de vară din Londra, ceremonia de deschidere apare pentru mulți drept o profeție a vremurilor pe care le trăim azi.

 

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară 2012 a avut loc în seara zilei de vineri, 27 iulie 2012, pe Stadionul Olimpic din Londra. JO din 2012 au fost deschise formal de regina Elisabeta a II-a. Spectacolul a fost intitulat Isles of Wonder, având ca momente artistice principale Revoluția industrială din Marea Britanie, Serviciul Național de Sănătate (NHS), patrimoniul literar, muzica și cultura populară.

În toată această desfășurare de momente artistice, la care au luat parte mii de voluntari, privind retrospectiv se pot observa imagini care par desprinse din ceea ce ni se prezintă azi de dimineața până seara pe televizoare sau pe rețelele de socializare.

 

     

Imagini care azi par terifiante pentru un show de deschidere a unui eveniment sportiv: înșiruiri de paturi de spital, asistente medicale care dansează (așa cum se poate vedea azi pe rețelele de socializare), mesaje de genul ”Asta este pentru toată lumea” sau, pe final, un stadion văzut de sus care se aseamănă cu imaginea a ceea ce știm azi că este covid-19.”[20]

Covid-19: O pandemie a testelor fals pozitive

Justiția portugheză desființează testul RT-PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carantinare

“O instanță de apel din Portugalia a decis că testele PCR nu sunt fiabile și că este ilegală punerea în carantină a persoanelor, numai pe baza unui test PCR.

 

Curtea a declarat că fiabilitatea testului depinde de numărul de cicluri utilizate și de încărcătura virală prezentă. Citând pe Jaafar și colab. 2020 , instanța concluzionează că:

“dacă cineva este testat PCR ca pozitiv atunci când este utilizat un prag de 35 de cicluri sau mai mare (așa cum este regula în majoritatea laboratoarelor din Europa și SUA), probabilitatea ca persoana respectivă să fie infectată este mai mică de 3% și probabilitatea ca rezultatul să fie fals pozitiv este de 97%.”

 

Instanța mai menționează că pragul de ciclu utilizat pentru testele PCR care se fac în prezent în Portugalia este necunoscut.

Ciclurile de prag utilizate în testele PCR în India sunt cuprinse între 37 și 40, ceea ce face ca fiabilitatea testului PCR să fie mai mică de 3% și rata fals pozitivă să ajungă la 97%.

Acest caz a vizat faptul că patru persoane au fost puse în carantină de către Autoritatea Regională de Sănătate. Dintre aceștia, unul a fost testat pozitiv pentru COVID folosind un test PCR; celelalte trei au fost considerate a fi supuse unui risc ridicat de expunere.

În consecință, Autoritatea Regională pentru Sănătate a decis că toate cele patru sunt infecțioase și prezintă un pericol pentru sănătate, ceea ce impunea ca acestea să fie izolate.

Rezumatul instanței : „Având în vedere câtă îndoială științifică există – așa cum au exprimat experții, adică cei care contează – cu privire la fiabilitatea testelor PCR, având în vedere lipsa de informații referitoare la parametrii analitici ai testelor și în absența diagnosticului unui medic care să susțină existența infecție sau risc, nu există nicio modalitate în care această instanță să poată stabili dacă C a fost într-adevăr un purtător al virusului SARS-CoV-2 sau dacă A, B și D au prezentat un risc ridicat de expunere la acesta”.

De asemenea, este important să ne amintim că PCR a fost inventată ca o modalitate de a crea copii ale materialului genetic. Nu a fost niciodată menit să fie un instrument de diagnostic.

Testele standard ale coronavirusului aruncă zilnic un număr mare de cazuri pozitive. Aceste teste se fac pe baza protocoalelor OMS defecte, care sunt concepute pentru a include și cazuri de fals pozitiv.

Acest fapt despre falsele pozitive ale testelor PCR a fost remarcat pentru prima dată în public de Dr. Beda M. Stadler, biolog elvețian, profesor emerit și fost director al Institutului de Imunologie de la Universitatea din Berna.

Deci, dacă facem un test PCR corona pe o persoană imună, nu este detectat un virus, ci o mică parte sfărâmată a genomului viral. Testul revine pozitiv atâta timp cât au rămas mici părți sparte ale virusului. Corect: Chiar dacă virusurile infecțioase sunt de mult moarte, un test corona poate reveni pozitiv, deoarece metoda PCR înmulțește chiar și o mică parte din materialul genetic viral suficient [pentru a fi detectat].

 

Anterior, protocolul de testare al OMS a fost chiar pus la îndoială de către autoritatea națională de sănătate din Finlanda. (Health Impact News)”[21]

Avocatul german Reiner Fuellmich și colegii săi afirmă că testele PCR, promovate de Organizația Mondială a Sănătății, de alte organizații și de numeroși alți oficiali din domeniul sănătății, trebuie făcute responsabile pentru izolări și restricții

Un grup internațional de avocați se pregătește să dea în judecată Organizația Mondială a Sănătății (OMS) pentru daunele provocate populației de măsurile de carantină și izolare anti-COVID

Autor: Adrian Pătrușcă

Avocații pregătesc o acțiune mondială pentru daunele provocate de „Lockdown”

“Un grup internațional de avocați se pregătește să dea în judecată Organizația Mondială a Sănătății (OMS) pentru daunele provocate populației de măsurile de carantină și izolare anti-COVID.

„În virtutea reglementărilor de drept privind răspunderea civilă, toți cei care au fost lezați de izolările induse de testele PCR sunt îndreptățiți să primească o compensație completă pentru pagubele suferite. În special, este o datorie să compensezi, i.e. să plătești daune, pentru pierderile de profit suferite de companii și de persoanele independente în urma izolărilor și a altor măsuri”.

Fuellmich și colegii săi afirmă că testele PCR, promovate de OMS și de alte organizații, ca și de numeroși alți oficiali din domeniul sănătății, trebuie făcute responsabile pentru izolări și restricții.

Contrar afirmațiilor OMS și ale virologilor germani Christian Drosten și Lothar Wieler de la institutul Robert Koch, testele PCR „nu dau nici o indicație despre infectarea cu nici un virus, cu atât mai puțin cu SARS-CoV-2”, a declarat Fuellmich.

„Nu doar că testele PCR nu au fost aprobate expres pentru scopuri de diagnosticare, așa după cum corect scrie pe prospectele care însoțesc aceste teste, și după cum inventatorul testului PCR, Kary Mullis, a subliniat în mod repetat”, a continuat Fuellmich. „Dimpotrivă, sunt pur și simplu incapabile să pună un diagnostic pentru nici o boală.”

„Contrar afirmațiilor lui Drosten, Wieler și OMS, făcute de la declararea pandemiei, rezultatul unui test PCR pozitiv nu înseamnă că este prezentă o infecție”, a spus Fuellmich.

„Dacă cineva este testat pozitiv, nu înseamnă că este infectat cu ceva, cu atât mai puțin cu virusul contagios SARS-CoV-2.”

În acest context, Fuellmich a citat un document al Centrului pentru Controlul și Prevenția Bolilor din Statele Unite (CDC) care afirmă că „depistarea unui ARN viral nu indică prezența unui virus infecțios sau că 2019-nCoV este agentul cauzator al simptomelor clinice”.

„Tamponul PCR ia doar una sau două secvențe dintr-o moleculă care sunt invizibile pentru ochiul uman și de aceea trebuie să fie amplificată în multe cicluri pentru a deveni vizibile”, a explicat avocatul.

„Tot ce este peste 35 de cicluri – așa cum raportează New York Times și alții – este considerat complet lipsit de credibilitate și nejustificat științific.”

În realitate, folosirea PCR pentru a testa COVID-19 a fost dezvoltată de Dorsten. Aceste teste, spune Fuellmich, „sunt create pentru 45 de cicluri. Poate fi aceasta rezultatul dorinței de a produce cât mai multe rezultate pozitive posibil și astfel să ofere baza pentru falsa presupunere că a fost detectat un număr mare de infecții?”

„Testul nu poate distinge între materia inactivă și cea reproductivă”, adaugă el. „Aceasta înseamnă că un rezultat pozitiv poate apărea deoarece testul detectează o bucățică de reziduu organic, un fragment de moleculă, care poate semnala nimic altceva decât că sistemul imunitar al persoanei testate a câștigat lupta cu o răceală comună din trecut.”

Însuși Drosten a recunoscut această problemă în 2014, spune Fuellmich, când virologul german a declarat în contextul MERS, o altă boală respiratorie:

„Dacă, de exemplu, o astfel de scurgere patogenă se precipită pe mucoasa nazală a unei infirmiere, timp de o zi sau două, fără a se îmbolnăvi sau a remarca alte simptome, atunci ea este brusc un caz MERS.”

Fuellmich a rezumat:

„Pe scurt: Acest test nu poate depista nici o infecție, contrar tuturor falselor afirmații că poate. O infecție, o așa-numită infecție fierbinte, are nevoie ca virusul – sau mai degrabă un fragment sau o moleculă care poate fi un virus – nu doar să fie descoperită undeva, de exemplu în gâtul unei persoane fără a provoca nici un rău (aceasta ar însemna o infecție rece).

„În schimb, o infecție fierbinte are nevoie ca un virus să pătrundă în celule, să se multiplice acolo și să provoace simptome precum dureri de cap sau inflamația gâtului. Doar atunci o persoană este infectată în sensul unei infecții fierbinți, pentru că doar atunci o persoană este contagioasă, adică capabilă să le infecteze pe altele. Până atunci, este complet inofensiv atât pentru gazdă cât și pentru toate celelalte persoane cu care gazda intră în contact.”

Deși acțiunile juridice colective nu sunt admise peste tot în lume, Fuellmich și colegii săi doresc să intenteze o acțiune în justiție în Statele Unite sau în Canada, unde acest tip de acțiune face parte din practica judiciară.

La o asemenea acțiune colectivă pot apoi participa „toate părțile implicate din lume”.

„Grație unei rețele internaționale de avocați care crește de la o zi la alta, grupul de avocați germani oferă tuturor colegilor săi din toate țările – gratuit – toate informațiile pertinente, inclusiv opinii și mărturii ale unor experți care demonstrează că testele PCR nu pot detecta infecțiile”, spune Fuellmich.

Avocatul german spune că marea majoritate a acțiunile sale au fost admise în instanțele din Germania și Statele Unite, în ultimii 26 de ani, „împotriva unor companii fraduloase precum Deutsche Bank, care a fost una dintre cele mai mari și mai respectate bănci din lume, dar care astăzi este una dintre cele mai toxice organizații infracționale din lume” și împotriva Volkswagen, „una dintre cele mai mari și mai respectate producătoare de automobile din lume, astăzi faimoasă pentru colosala sa fraudă diesel.””[22][23]

Biochimistul american Kary Mullis, inventatorul testului RT-PCR: Nu e mereu concludent

“Cum stau lucrurile cu testul PCR? Cine l-a inventat și cum funcționează? Este el 100% sigur? Sunt doar câteva dintre întrebările pe care și le adresează românii, dar nu numai, în legătură cu aceste teste despre care auzim acum în fiecare zi. Răspunsurile ar putea veni dintr-un filmuleț în care inventatorul testului RT PCR, cu care se “depistează” COVID 19, se destăinuie:

“Testul nu poate depista dacă ești bolnav sau dacă te vei îmbolnăvi ! (…)“ Sunt zece mii de retrovirusuri. Dacă interpretezi testul necorespunzator în cercetarea lor, poți obține ce rezultat vrei, chiar o iluzie!”.

„La aceste teste, totul se bazează pe lucruri care sunt invizibile, și rezultatele sunt deduse“, afirmă Kary Mullis, care avertiza și că nu întotdeauna „poți pretinde că testul dă un rezultat concludent“.

„Testul îți permite să iei ceva infim, și să aduci acel ceva la o scară foarte mare, să fie măsurabil, și apoi să vorbești de parcă ar fi ceva important. Asta nu înseamnă că e folosit greșit ci că e interpretat greșit.“

Biochimistul american Kary Mullis este inventatorul reacției de polimerizare în lanț (Polymerase Chain Reaction sau PCR în engleză), pentru care a și fost premiat cu Nobel pentru chimie în 1993. Mullis a murit anul trecut, din cauza unei pneumonii.”[24]

Covid-19, testele RT-PCR și statisticile false

“Oameni de știință cu renume de la Universitatea Oxford susțin că statisticile cu privire la numărul de îmbolnăviri Covid-19 să nu fie reale. Asta pentru că „principalul test utilizat pentru diagnosticarea coronavirusului este atât de sensibil încât ar putea detecta chiar și fragmente de virus moarte aparţinând unor vechi infecții”. Iat[ ce scrie Il Messagero.

„Statisile legate de Covid sunt false. Acest lucru se datorează faptului că principalul test utilizat pentru diagnosticarea coronavirusului este atât de sensibil încât ar putea detecta chiar și fragmente de virus „moarte” aparţinând unor vechi infecții, susţin oameni de știință britanici, autorii unui studiu realizat „ad hoc”.

Majoritatea persoanelor sunt contagioase doar aproximativ o săptămână, însă pot rezulta pozitive şi în următoarele săptămâni. Iar cercetătorii susţin că această „hiper-sensibilitate” a testelor ar putea duce la o supraestimare a dimensiunii actuale a pandemiei.

Carl Heneghan, de la Universitatea din Oxford, unul dintre autorii studiului propune ca, în locul unui rezultat de „da / nu” bazat pe detectarea unui virus, testele ar trebui să aibă un punct limită, astfel încât cantitățile foarte mici de viruși să nu se traducă în pozitivitate, relatează BBC online.

De altfel chiar detectarea urmelor de viruși vechi ar putea explica parțial de ce în Marea Britanie (și nu numai) numărul cazurilor de pozitivitate crește, în timp ce cel al spitalizărilor rămâne stabil. Center for Evidence-Based Medicine de la Universitatea din Oxford a analizat datele provenite din 25 de studii în care probe de virus pozitive au fost introduse într-un vas Petri pentru a vedea dacă se dezvoltă. Această metodă de „cultură virală” poate indica dacă testul pozitiv a detectat într-adevăr viruși activi care se pot reproduce și răspândi, sau doar fragmente de virus moarte, care nu se dezvoltă în laborator, sau într-o persoană.

Potrivit lui Heneghan, datele sugerează că rata de infectare cu coronavirus „pare să scadă după aproximativ o săptămână”. Mai mult, deși nu este posibilă verificarea fiecărui test pentru a controla dacă virusul prezent este unul activ, în cazul în care oamenii de știință ar putea detecta o discriminare, probabilitatea falşilor pozitivi ar putea fi redusă. Şi s-ar evita, desigur, și carantinele inutile”, scrie Il Messagero.

Traducerea: Rador”[25]

Cercetătorii de la Oxford pun sub semnul întrebării statistica morților de COVID. O treime din decese ar fi provocate de alte afecțiuni

“Cercetătorii de la Universitatea Oxford susțin că statistica morților provocate de noul coronavirus nu ar fi corectă. În urma analizei deceselor înregistrate în Marea Britanie, ei au concluzionat că în cazul a aproape o treime din victimele COVID înregistrate în iulie și august alta ar fi fost cauza morții, nu infecția cu SARS-CoV-2, notează The Telegraph.

Analiza cercetătorilor de la Universitatea Oxford arată că aproape 30% din persoanele incluse în statistica deceselor provocate de noul coronavirus de Oficiul Naţional de Statistică în lunile de vară au murit, de fapt, din alte motive: afecțiunile grave de care sufereau dinainte de a lua COVID-19.

Conform studiului, în statistici au fost incluse, de la debutul pandemiei în Marea Britanie, 3.877 de decese care nu au avut drept cauză principală infecția cu noul coronavirus.

În iulie și august, experții au identificat, în totalul celor 1.617 de decese înregistrate ca având drept cauză COVID-19, 465 care au fost provocate de alte afecțiuni. Asta înseamnă că 28,8% din morții de COVID raportați ar trebui șterși din statistică.

Organizația Mondială a Sănătății a avertizat, la începutul pandemiei, că, chiar dacă coronavirusul figurează pe certificatul de deces ca o ”afecțiune semnificativă”, decesul nu ar trebui inclus în statistici. OMS afirmă că astfel de decese ”nu se datorează Covid-19 și nu ar trebui clasificate ca atare”.

Doctorul Jason Oke de la Universitatea Oxford, care a analizat datele, a declarat că mulți oameni au murit cu COVID, dar nu din cauza acestuia.

Expertul a mai precizat că la începutul epidemiei a văzut acest lucru doar în câteva cazuri, dar că fenomenul raportării greșite e în creștere.

Dr. Jason Oke, Universitatea Oxford:

“Adevărata rată a mortalității este un lucru important, deoarece ne ajută să ne facem o idee clară a impactului bolii. În mod clar Covid-19 a avut un impact masiv în martie și aprilie, dar trebuie să știm dacă boala are acum același efect ca înainte. Pare să fie în scădere. Rata mortalităţii va ghida deciziile în gestionarea riscului, deci este important să corectăm acest număr.”

În urma analizei cercetătorilor de la Oxford, Matt Hancock, secretar de stat în ministerul Sănătății din Marea Britanie, a cerut o revizuire urgentă a datelor, iar în august, din numărul deceselor înregistrate în Marea Britanie s-au scăzut 5.377, ajungându-se la 41.329.

Acum, statistica include doar decesele care apar în termen de 28 de zile de la un test pozitiv.

Paul Hunter, profesor de medicină la Universitatea de Est din Anglia, susține că este foarte greu pentru medici să spună cât de mare a fost impactul Covid-19 asupra unei alte afecțiuni de bază.

Acesta a dat exemplul unui om cu leucemie, care se infectează cu noul coronavirus, iar câteva săptămâni mai târziu moare. ”Ce considerați că este cauza principală a decesului? Cât de mult este din cauza Covid nu este ușor de spus. Cauza principală este leucemia, dar s-ar putea să nu fi murit, dacă nu se infecta”.”[26]

Medicul Ioan Sârbu, fost director al Spitalului Militar, susține că aparatele de testare nu sunt acreditate: ”Structura responsabilă a refuzat să le omologheze pentru că dădeau plus-minus 40%. Dacă un test din 6 e pozitiv, toate 6 sunt declarate pozitive”

“Medicul Ioan Sârbu susține că rezultatele testelor pentru coronavirus pot fi manipulate. Fostul director al Spitalului Militar a declarat că într-un aparat de testare sunt introduse șase probe, iar dacă una dintre ele este pozitivă și aparatul semnalizează acest lucru, toate cele șase probe sunt declarate pozitive.

„În ceea ce privește testele, sunt unele chestiuni care pe mine mă revoltă. În primul rând această comunicare haotică, ca sa nu mai înțeleagă nimeni nimic. Acest GCS (Grupul de Comunicare Strategică) este o struțocamilă care să ne comunice niște lucruri de neinteles. Este greu și pentru unii medici să traduca aceste comunicate ale GCS”, a declarat Sârbu în emisiunea lui Victor Ciutacu, la RTV.

„Comunicarea ar trebui făcută de structura care și culege datele, adică Direcția de Sănătate Publică. Dacă noi mîine vrem să verificam aceste date, nu avem de unde, nu sunt asumate de nimeni. Dacă sunt greșite, cine răspunde? Nu semnează nimeni”, a mai spus medicul militar la România Tv.

De asemenea, el a vorbit despre o altă problemă din sistemul medical. Mai exact, despre personalul care face aceste teste. Potrivit medicului, există nenumărate probleme, de la recoltare până la transport, deoarece personalul medical nu este antrenat.

„Mai e o mare problemă, a aparatelor și personalului care face aceste teste. Suntem în situația în care aparatele nu sunt omologate. Structura responsabilă, RENAR, a refuzat să le omologheze, pentru că dădeau plus-minus 40%. Atunci guvernul și-a luat responsabilitatea și a dat-o în seama DSP-ului, care nu este abilitat.
Sunt și probleme de recoltare și transport, pentru că personalul nu este antrenat. Se transportă teste cu curiarat, cu firme private. Ajungem la procesare și într-un aparat neomologat, mi-au spus colegii mei implicați, este de 30-40%. Se introduc șase eprubete. Atunci când una din probe e pozitivă, aparatul semnalizează sonic că una din probe e pozitivă. Dacă ai ghinionul să fie proba ta în acel aparat, sunt declarate toate șase pozitive. Apoi cetățeanul, sănătos fiind, este dus într-un spital, într-o comunitate infectată, unde aproape sigur se contaminează. De aici tragedia prin care trece poporul român. Trauma psihică o vom deconta peste câteva luni”, a mai spus medicul.”[27]

 

Mass-media principală (mainstream media, MSM) și guvernele sporesc teama populației printr-o propagandă necontenită

Luni întregi, MSM nu s-a concentrat pe altceva decât pe subiectul Covid începând din martie, cu scopul ca aproape toate „știrile” să sperie omenirea și să o transforme într-o masă de manevră care să manifeste supunere docilă. Multe dintre proiecțiile inițiale s-au dovedit a fi complet greșite.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS), controlată de Gates, a prezis că mortalitatea va fi de 3,4%, dar un studiu derulat ulterior de Universitatea Stanford și de CDC a arătat că mortalitatea este în jur de 0,1-0,26%; Colegiul Imperial, finanțat de Gates, a prezis că 2 milioane de americani vor muri, când de fapt doar aproximativ 270.000 au decedat până acum (iar aceste statistici oficiale sunt jenant de false din cauza modului fraudulos în care au fost completate certificatele de deces Covid).”[28]

Dr. Roger Hodkinson, patolog de top: “Covid-19 este o farsă! Masca, distanţarea şi testele sunt inutile! Totul este o afacere”

“Autor: Antonia Hendrik

Dr. Roger Hodkinson, patolog de top, a declarat oficialilor guvernamentali din Alberta, în timpul unei conferințe zoom, că actuala criză a coronavirusului este „cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public”.

Patologul de top susține că noul coronavirus este „cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public”. Comentariile lui Hodkinson au fost făcute în timpul unei discuții care a implicat Comitetul pentru Servicii Publice și Comunitate, iar clipul a fost ulterior încărcat pe YouTube.

„Există o isterie publică complet nefondată condusă de mass-media și politicieni, este revoltător, aceasta este cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public neştiutor”, a spus Hodkinson şi continuă: Nu este altceva decât un sezon rău de gripă. Acesta nu este Ebola. Nu este SARS”.

Medicul a spus că nu se poate face nimic pentru a opri răspândirea virusului, în afară de protejarea persoanelor în vârstă, mai vulnerabile și că întreaga situație reprezintă „jocul politic al medicamentelor, iar acesta este un joc foarte periculos”. Hodkinson a subliniat că „distanțarea socială este inutilă, deoarece COVID-19 este răspândit de aerosolii care se răspândesc aproximativ 30 de metri înainte de a se aşeza pe suprafeţe”.

De asemenea, Hodkinson a criticat măsura obligatorie de a purta mască, spunând că este complet inutilă.
„Măștile sunt cu totul inutile. Nu există nicio bază de dovezi pentru eficacitatea lor ”, a spus el: „Măștile de hârtie și măștile din țesătură sunt pur și simplu inutile. Nici măcar nu sunt purtate eficient de cele mai multe ori. Este cu totul ridicol văzându-i pe acești oameni nefericiți, fără educație – nu spun asta într-un sens peiorativ – că poartă măşti pe față”.

De asemenea, medicul a criticat lipsa de fiabilitate a testelor PCR, menționând că „rezultatele pozitive ale testelor nu înseamnă o infecție clinică” și că toate testele ar trebui să se oprească deoarece rezultatele false „conduc isteria publică”.

„Sunt absolut revoltat că acest lucru a atins acest nivel, totul ar trebui să se oprească mâine”, a conchis dr. Hodkinson.
Hodkison încheie cu câteva sfaturi pentru factorii de decizie din Alberta: „Lăsaţi oamenii să ia propriile decizii. Ar trebui să fiți complet detaşaţi de afacerile din medicină. Sunt absolut revoltat că acest lucru a atins acest nivel, totul ar trebui să se oprească mâine. Mulțumesc foarte mult”, a conchis dr. Hodkinson.

Cine este Dr. Roger Hodkinson: A obţinut titlurile de medicină generală de la Universitatea Cambridge din Marea Britanie (MA, MB, B. Chir.), Unde a fost cercetător la Corpus Christi College. După o rezidență la Universitatea din Columbia Britanică, el a devenit patolog general certificat de Royal College (FRCPC) și, de asemenea, membru al Colegiului patologilor americani (FCAP).

El a cerut oprirea restricțiilor, utilizarea măștii, testarea și distanțarea socială
Dr. Roger Hodkinson oferă perspectiva sa în cunoștință de cauză Consiliului orașului Edmonton cu privire la modul în care guvernele au reacționat la COVID-19.

El este de acord că este timpul să ne întoarcem la normal. Dr. Roger Hodkinson a ocupat numeroase funcții de prestigiu în instituții medicale din Canada. În prezent firma sa vinde teste COVID și are cunoștințe directe cu privire la lipsa de eficacitate pentru diagnosticarea bolii, informează summit.news.”[29]

Iata ceea ce au facut globalistii in Romania:

1. Au folosit testele RT-PCR care dau rezultate eronate, ei știind că dau rezultate eronate și au nevoie de acele rezultate eronate pentru a manipula oamenii.

2. Au interzis autopsiile, pentru ca oamenii să nu cunoască adevărul despre cauza deceselor. Fără autopsie, nu ai cum să spui că o persoană a murit DE Covid-19. Această măsură a fost criticată de medici precum Vasile Astarastoae (fost Presedinte al Colegiului Medicilor din Romania) și Vladimir Beliș (fost șef al Institutului de Medicină Legală).

3. Au cumpărat mass-media cu suma de 89 milioane de euro, pe pentru că presa să nu facă investigații cu privire la Covid-19.

Organizația Mondială a Sănătății recunoaște că testele PCR dau rezultate fals pozitive

Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carantinare

 

O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru COVID și cere eliminarea lui urgentă

Tot ce vedem ca se edifica de zor se bazeaza pe aceste teste: Marea Resetare, lockdown, masti obligatorii, vaccinare, etc.

 

Dar pana la urma ata se va rupe, iar cand aceasta se va rupe, furia maselor va fi de nestavilit.

Deoacamdata, ata s-a mai slabit oleaca. Iata ce putem citi la WHO (Finally) Admits PCR Tests Create False Positives de pe Zero Hedge:

OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive

Avertismentele cu privire la numărul mare de cicluri de amplificare vin cu câteva luni întârziere … de ce apar acum ? Posibila explicație este de un cinism șocant.

Articol de Kit Knightly, via Off-Guardian.org,

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a emis pe 14 decembrie un document orientativ, prin care avertizează că numărul mare de cicluri de amplificare va duce la rezultate fals-pozitive. Informațiile sunt corecte, dar sunt cunoscute de luni de zile. Așa că trebuie să ne întrebăm: de ce vorbesc despre asta abia acum? Cumva pentru a da impresia că vaccinul funcționează?

Testele ”standard” pentru Sars-Cov-2 se bazează pe reacția în lanț a polimerazei (PCR). Această metodă presupune a lua nucleotide – mici fragmente de ADN sau ARN – care sunt amplificate (înmulțite) până devin ceva suficient de mare pentru a fi identificat. Amplificarea se face în cicluri, fiecare ciclu dublând cantitatea de material genetic. Numărul de cicluri necesare pentru a produce ceva identificabil este denumit „pragul amplificării” (cycle treshold). Cu cât valoarea acestui prag este mai mare, cu atât e mai mică probabilitatea să fie detectat ceva semnificativ.

Această nouă informare a OMS afirmă că utilizarea unui prag de amplificare ridicat (pentru a testa prezența Sars-Cov-2) va duce la rezultate fals pozitive. Cităm din propria lor declarație (sublinierile ne aparțin):

”Utilizatorii reactivilor RT-PCR ar trebui să citească instrucțiunile de utilizare cu atenție, pentru a vedea dacă este necesară ajustarea manuală a pragului de pozitivitate pentru a ține cont de orice zgomot de fond, astfel încât să nu se ajungă ca o mostră supusă unui număr mare de cicluri de amplificare să fie interpretată ca rezultat fals-pozitiv”.

Ei continuă cu explicațiile (din nou, sublinierile ne aparțin):

”Principiul de proiectare al RT-PCR presupune că, pentru pacienții cu niveluri ridicate de încărcătură virală, este nevoie de relativ puține cicluri pentru a detecta virusul; și astfel, valoarea pragului de amplificare va fi scăzută. În schimb, pentru mostrele care dau rezultat pozitiv și s-a folosit un prag mare de amplificare, asta înseamnă că a fost nevoie de multe cicluri de amplificare pentru a detecta virusul. În unele situații, distincția dintre zgomotul de fond și prezența reală a virusului este greu de stabilit”.

Desigur, acestea nu sunt o noutate pentru cei care au fost atenți. Că testele PCR au fost manipulate cu ușurință și că au un potențial mare de a fi inexacte … asta a fost unul din avertismentele repetate adeseori de noi, cei care contrazicem varianta oficială și politicile implementate pe baza testelor. Au fost scrise multe articole pe această temă, de către mulți experți, jurnaliști medicali, și alți cercetători. De luni de zile, a devenit un lucru comun că orice test PCR care utilizează peste 35 cicluri de amplificare este posibil să n-aibe nici un sens. Dr. Kary Mullis, care a câștigat Premiul Nobel pentru inventarea procesului PCR, a spus clar că PCR nu a fost proiectat pentru diagnostic. El a zis:

Cu testul PCR poți găsi aproape orice în oricine”.

Iar despre ciclurile de amplificare, odată a zis:

Dacă trebuie să recurgi la mai mult de 40 de cicluri pentru a amplifica o genă, ceva este greșit cu testul pe care l-ai făcut”.

Instrucțiunile MIQE pentru utilizarea PCR afirmă:

”Valorile ciclurilor de cuantificare (Cq) mai mari de 40 sunt suspecte, datorită eficienței scăzute. În general nu ar trebui raportate”.

(Notă: Există un sistem de raportare denumit ”Informațiile minime necesare pentru a publica rezultate cantitative ale experimentelor RT-PCR”. Acronim MIQE)

Toate acestea sunt lucruri cunoscute încă de când s-au început închiderile. Site-ul guvernului australian a admis că testele sunt eronate, iar o instanță din Portugalia a decis că nu sunt de încredere pentru detectarea virusului. Chiar și dr. Anthony Fauci a admis public că, la mai mult de 35 cicluri de amplificare, vor fi detectate „nucleotide moarte” și nu un virus viu (notă: tweetul e raportat ca nefiind disponibil). Cu toate acestea, se știe că multe laboratoare din întreaga lume au folosit teste PCR cu peste 35 de amplificări, și chiar peste 40.

Prin urmare, care este explicația că OMS a decis să spună despre acest lucru că e greșit ? Ce motiv ar avea pentru a recunoaște, în sfârșit, acest lucru evident ? Răspunsul la această întrebare este posibil să fie de un cinism șocant: acum au un vaccin. Nu mai au nevoie de rezultate fals-pozitive.

Oficial, sistemul a obținut leacul miraculos. Deci, după ce toată lumea va fi vaccinată, toate testele PCR se vor face „în conformitate cu noile instrucțiuni ale OMS”, care vor stabili că trebuie 25-30 cicluri de amplificare, și nu peste 35. Iată! Numărul „cazurilor pozitive” va scădea, și vor avea confirmarea că vaccinul lor miraculos funcționează.

După luni de zile în care raportările au fost umflate cu rezultate fals-pozitive, în care ”din greșeală” au fost adăugați la morții de covid și cei care au murit din alte cauze, în care au stabilit în certificatele de deces că a fost o ”moarte legată de covid” (pentru ceilalți, care nu erau trecuți că au murit direct de covid) … se pot opri. Mașinăria de inducere a fricii poate fi dată la zero…

Dar asta atâta timp cât facem cum ni se spune. Orice semne de opoziție – de exemplu, oamenii refuzând în masă vaccinarea – și pragul de amplificare poate crește din nou, astfel încât aduc din nou în scenă această boală magică.”[30]

Covid-19: Un război psihologic și informațional

Războiul psihologic Covid: „Tehnici de modificare comportamentală” pentru supunerea populației

“Autor: Adrian Pătrușcă

 

Forțele armate canadiene au primit ordin să pună la punct un plan pentru a manipula cetățenii cu ajutorul tehnicilor de propagandă, cu scopul de a-i determina să se conformeze restricțiilor COVID-19.

Subsecretarul de stat din Ministerul canadian al Afacerilor Publice a anunțat însă că programul de manipulare a populației a fost anulat, a scris Ottawa Citizen pe 16 noiembrie.

 

Într-un e-mail adresat redacției, Laurie-Ann Kempton afirmă:

„Canadienii trebuie să aibă o încredere absolută, știind că noi înțelegem perfect rolul nostru de a informa public despre inițiativele și activitățile noastre. Ei trebuie să știe că nu sunt ținte.”

Anunțul lui Kempton vine după ce Ottawa Citizen a dezvăluit la începutul acestei luni că forțele armate canadiene doreau să pună la punct un plan de „Comunicare Strategică de Apărare”.

„Influențarea credințelor și comportamentelor”
Acesta trebuia să folosească „propaganda și alte tehnici pentru a încerca să influențeze atitudinile, credințele și comportamentele cetățenilor”, a scris Citizen.

O schiță a propunerii a fost trimisă la Cartierul General al Ministerului Apărării, luna trecută.

Publicația din Canada relata de asemenea, în luna iulie, că armata urma să fie folosită pentru a impune respectarea de către populație a regulilor de izolare anti-COVID prin folosirea de metode pe care le-a folosit în teatrele de operațiuni din străinătate.

Tehnici de război
„Acea campanie trebuia să folosească tactici de propagandă similare celor întrebuințate împotriva populației afgane în timpul războiului din Afganistan, inclusiv camioane cu difuzoare care să transmită mesajele guvenului”, a relatat Citizen,

„Operațiunea de propagandă a fost oprită după ce au fost formulate îngrijorări legate de etica din spatele unor asemenea tehnici.”

Armata avea de asemenea planuri „de a strânge și analiza date” de pe conturile de social-media ale canadienilor. Ea a și trecut practic la treabă, strângând remarci negative despre premierul provinciei Ontario, Doug Ford, și modul în care acesta gestiona pandemia.

Potrivit Ottawa Citizen, armata și-a justificat acțiunea prin necesitatea de „a ajuta trupele care trebuiau să lucreze în aziluri pe o perioadă lungă în timpul pandemiei de coronavirus”.

Rețelele sociale care au fost examinate conturile includeau Facebook, Twitter și Instagram. Informațiile au fost trimise guvernului din Ontario.

Propagandă pe rețea
O altă tactică pe care armata plănuia să o folosească pe rețelele sociale consta în utilizarea conturilor personale ale anumitor membri ai personalului forțelor armate pentru a difuza mesajele guvernului.

Se preconiza și crearea de legături cu cadrele universitare, prietene deja cu militarii și cu veteranii, pentru a disemina aceste mesaje prin intermediul conturilor lor sau atunci când vorbesc cu presa.

Potrivit Citizen, proiectul datează încă din 2015, aparținându-i generalului Jonathan Holbert Vance, șeful Marelui Stat Major canadian, și a fost aprobat de ministrul Apărării Harjit Sajjan. Proiectul era menit să fie folosit în situații de urgență națională.

 

Înainte ca acest proiect să fie dezvăluit opiniei publice, forțele armate canadiene au cheltuit deja peste un milion de dolari pentru antrenarea ofițerilor săi de relații publice în „tehnici de modificare comportamentală”, asemănătoare celor folosite de SCL Group (Strategic Communications Laboratories), compania mamă a faimoasei Cambridge Analytica.”[31]

Covid-19: Autoritățile și presa au răspândit o cantitate atât de mare de dezinformare și de exagerare privind letalitatea coronavirusului încât americanii au ajuns să sufere de o „psihoză delirantă”

“„COVID a dus la o psihoză delirantă: oamenii au devenit opaci la orice gândire rațională”

Autor: Adrian Pătrușcă

Autoritățile și presa au răspândit o cantitate atât de mare de dezinformare și de exagerare privind letalitatea coronavirusului încât americanii au ajuns să sufere de o „psihoză delirantă”, afirmă psihiatrul din Los Angeles, dr. Mark McDonald.

Ceea ce a început printr-o frică de o boală necunoscută, numită COVID-19, a evoluat în timp pentru a deveni o stare de spirit națională „în care o psihoză delirantă a pus stăpânire pe oameni, deveniți opaci la orice gândire rațională”, a declarat McDonald într-un dialog cu reporterii Epoch Times.

 

„Nu vor să abandoneze masca nu vor să abandoneze distanțarea socială”, spune psihiatrul. „În acest moment, oamenii au devenit opaci la rațiune, la logică, la educație. Se lasă conduși în mod psihotic de frică.”

Dr. McDonald afirmă că această stare de spirit este mai puternică în Los Angeles, unde își practică meseria, și în New York, orașe pe care le descrie drept „epicentrul fenomenului”.

Guvernele au impus controale în martie, care au fost inițial temporare, dar care au fost extinse în mod repetat în lunile următoare și care au devenit acum „controale sociale exercitate de noi înșine”.

Aproapele, gardianul nostru

„Acest lucru vine în fapt de la noi, de la părinții noștri, de la copiii noștri, de la vecinii noștri; vine de la întreprinderi și corporații.”

McDonald a vorbit despre mai mulți dintre prietenii săi cărora li s-a interzis să sărbătorească Ziua Recunoștinței împreună cu familiile lor, și li se va interzice și de Crăciun, în ciuda absenței oricărui simptom al bolii.

„Cunosc patroni de magazine ai căror vânzători nu își servesc clienții, inclusiv pe mine, dacă nu poartă mască”, a spus medicul.

„Știu oameni care țipă la mine dacă mă sui în lift fără mască, doar pentru 10 secunde, să merg la etajul următor, așa că nu mai avem nevoie de poliție, facem noi poliție, unii pe alții.”

Subliniind că aproximativ 268.000 de oameni au murit de COVID în Statele Unite, comparativ cu o medie anuală de 45.000 de decese de gripă sezonieră și cu 600.000 de decese de cancer, The Epoch Times l-a întrebat pe doctorul McDonald cum comentează aceste cifre.

Tâmpenia la putere
„Cred că, în primul rând, aici contează perspectiva”, a răspuns psihiatrul. „Când primarul New Yorkului, Bill de Blasio, a început să închidă orașul, să închidă restaurantele, barurile, școlile, practic să pună pe fiecare cetățean în stare de arest la domiciliu, a declarat: «Dacă aceste măsuri pe care le impun salvează o singură viață, atunci a meritat». Este o tâmpenie. Nu se iau niciodată măsuri de sănătate publică pentru a salva o singură viață. Privești în perspectivă, privești la costuri, privești la valori.”

McDonald spune că cifrele federale legate de decesele provocate de COVID sunt „foarte suspecte” deoarece Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) a recunoscut că „94% dintre decedați aveau în medie trei comorbidități, ceea ce înseamnă că probabil urmau să moară oricum în următoarele 6-12 luni”.

Cifra de 94% se referă la cazurile de decese de coronavirus, în care certificatul de deces oficial menționează numele COVID.

CU mai degrabă decât DE
McDonald spune că mai bine de jumătate dintre cei care au murit aveau 80 de ani sau mai mult, în condițiile în care speranța medie de viață, pe baza tuturor cauzelor de deces, în Statele Unite, este de 79 de ani.

„Așadar, dacă jumătate dintre persoanele care au murit zice-se de coronavirus au avut mai mult de 80 de ani și au avut trei comborbidități sau mai multe, aceasta arată că aceste persoane au murit CU virusul mai degrabă decât DIN CAUZA virusului”, spune dr. McDonald.

Modul în care decesele persoanelor afectate atât de coronavirus cât și de comorbidități ar trebui clasificate din punct de vedere statistic a făcut obiectul mai multor dezbateri dintre responsabili, statisticieni și decidenții din domeniul sănătății publice încă de la începutul maladiei.

Nu s-a murit mai mult

McDonald a evocat și o recentă conferință a unei economiste de la Universitatea Johns Hopkins, care, pe baza datelor CDC, a arătat că numărul total al deceselor din toate cauzele, în Statele Unite, pentru 2020, în raport cu cei opt ani precedenți, nu indică o creștere importantă, care să poată fi atribuită COVID.

„Toate acestea arată că nu există nici o dovadă că COVID-19 a provocat decese în plus. Numărul total de decese nu depășește numărul normal de decese”, a afirmat conferențiara Genevieve Briand, de la Johns Hopkins.

La scurt timp după ce publicația online a Universității a scris despre cercetarea efectuată de Briand, articolul a fost scos de pe site. Motivația editorilor pentru acest gest a fost că studiul „a fost folosit în sprijinul unor inexactități periculoase care minimalizează impactul pandemiei”.

Editorii adăugau că afirmația lui Briand, conform căreia cifrele nu arată nici o creștere a numărului de decese ce poate fi atribuită COVID-19 ar fi contrazis o afirmație a CDC despre 300.000 de astfel de decese.

Însă pagina CDC de „Data Tracker COVID”, citată de editorii de la Johns Hopkins, nu face o asemenea afirmație.

Răzgândirile de pomină

McDonald a declarat că el consideră oricum CDC „ca nemaifiind credibil, deoarece a emis atâtea dezmințiri ale propriilor măsuri și decizii”.

Psihiatrul din Los Angeles a citat în primul rând dezmințirile inițiale ale agenției privind eficiența măștilor în prevenirea răspândirii bolii, și revenirea ulterioară asupra acestei afirmații.

 

Răzgândiri asemănătoare a avut CDC și în legătură cu eficiența distanțării sociale sau dacă suprafețele trebuie curățate în mod repetat pentru a preveni răspândirea bolii.

McDonald a amintit că, într-un studiu recent, CDC arăta că „84% dintre persoanele pe care le-au studiat și care au contractat coronavirusul au declarat că au purtat mască «tot timpul sau în majoritatea timpului»”.”[32][33]

Inca de la inceputul isteriei Covid-19, globalistii i-au atacat si cenzurat pe toti cei care spuneau adevarul despre Covid-19 (medici, avocati, oameni de stiinta, jurnalisti, fosti ofiteri de informatii etc.). Astazi, avem informatiile adevarate!

Iata 4 adevaruri despre Covid-19

1. “Mass-media principală (mainstream media, MSM) și guvernele sporesc teama populației printr-o propagandă necontenită

Luni întregi, MSM nu s-a concentrat pe altceva decât pe subiectul Covid începând din martie, cu scopul ca aproape toate „știrile” să sperie omenirea și să o transforme într-o masă de manevră care să manifeste supunere docilă. Multe dintre proiecțiile inițiale s-au dovedit a fi complet greșite.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS), controlată de Gates, a prezis că mortalitatea va fi de 3,4%, dar un studiu derulat ulterior de Universitatea Stanford și de Centrul american pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) a arătat că mortalitatea este în jur de 0,1-0,26%; Colegiul Imperial, finanțat de Gates, a prezis că 2 milioane de americani vor muri, când de fapt doar aproximativ 270.000 au decedat până acum (iar aceste statistici oficiale sunt jenant de false din cauza modului fraudulos în care au fost completate certificatele de deces Covid).” (burebista2012.blogspot.com)

2. Au folosit testele RT-PCR care dau rezultate eronate, ei știind că dau rezultate eronate și au nevoie de acele rezultate eronate pentru a manipula oamenii. Fosta șefă a DSP Suceava, Dr. Manuela Trifan, a recunoscut public că au umflat numărul de persoane infectate.

“Justiția portugheză desființează testul RT-PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carantinare

O instanță de apel din Portugalia a decis că testele PCR nu sunt fiabile și că este ilegală punerea în carantină a persoanelor, numai pe baza unui test PCR.

Curtea a declarat că fiabilitatea testului depinde de numărul de cicluri utilizate și de încărcătura virală prezentă. Citând pe Jaafar și colab. 2020 , instanța concluzionează că:

“dacă cineva este testat PCR ca pozitiv atunci când este utilizat un prag de 35 de cicluri sau mai mare (așa cum este regula în majoritatea laboratoarelor din Europa și SUA), probabilitatea ca persoana respectivă să fie infectată este mai mică de 3% și probabilitatea ca rezultatul să fie fals pozitiv este de 97%.”

Instanța mai menționează că pragul de ciclu utilizat pentru testele PCR care se fac în prezent în Portugalia este necunoscut.
Ciclurile de prag utilizate în testele PCR în India sunt cuprinse între 37 și 40, ceea ce face ca fiabilitatea testului PCR să fie mai mică de 3% și rata fals pozitivă să ajungă la 97%.” (stiripesurse.ro)

Avocatul german Reiner Fuellmich și colegii săi afirmă că testele PCR, promovate de Organizația Mondială a Sănătății, de alte organizații și de numeroși alți oficiali din domeniul sănătății, trebuie făcute responsabile pentru izolări și restricții (evz.ro)

3. Au interzis autopsiile, pentru ca oamenii să nu cunoască adevărul despre cauza deceselor. Fără autopsie, nu ai cum să spui că o persoană a murit DE Covid-19. Această măsură a fost criticată de medici precum Vasile Astarastoae (fost Presedinte al Colegiului Medicilor din Romania) și Vladimir Beliș (fost șef al Institutului de Medicină Legală).

4. Au cumpărat mass-media cu suma de 50 milioane de euro, pe pentru că presa să nu facă investigații cu privire la Covid-19.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

16 decembrie 2020

 

Avocatul Robert Kennedy Jr. și reputatul medic Wolfgang Wodarg au răspuns într-un mod pertinent la unele din întrebările publicului, atât cu privire la “pandemia” Covid-19, cât și cu privire la vaccinare. Aceste informații sunt sistematic trecute sub tăcere de către mass-media oficială

“„Pentru toți pacienții mei:

Aș dori să vă atrag urgent atenția asupra problemelor importante legate de următoarea vaccinare Covid-19. Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa-numitele vaccinuri ARNm de ultimă generație intervin direct în materialul genetic al pacientului și, prin urmare, modifică materialul genetic individual, care reprezintă manipularea genetică, lucru care era deja interzis și considerat până atunci penal. Această intervenție poate fi comparată cu alimentele manipulate genetic, care este, de asemenea, extrem de controversată.

 

Chiar dacă mass-media și politicienii banalizează în prezent problema și chiar apelează stupid la un nou tip de vaccin pentru a reveni la normalitate, această vaccinare este problematică din punct de vedere al sănătății, moralității și eticii, precum și din punct de vedere al daunelor genetice care, spre deosebire de daune cauzate de vaccinurile anterioare, vor fi ireversibile și ireparabile.

Dragi pacienți, după un vaccin ARNm fără precedent, nu veți mai putea trata simptomele vaccinului în mod complementar. Ei vor trebui să trăiască cu consecințele, deoarece nu mai pot fi vindecați doar prin îndepărtarea toxinelor din corpul uman, la fel ca o persoană cu un defect genetic precum sindromul Down, sindromul Klinefelter, sindromul Turner, stop cardiac genetic, hemofilie, chistic fibroză, sindromul Rett etc.), deoarece defectul genetic este pentru totdeauna!

 

Aceasta înseamnă clar: dacă un simptom de vaccinare se dezvoltă după o vaccinare cu ARNm, nici eu, nici alt terapeut nu vă putem ajuta, deoarece daunele cauzate de vaccinare vor fi ireversibile genetic. În opinia mea, aceste noi vaccinuri reprezintă o crimă împotriva umanității care nu a fost comisă niciodată într-un mod atât de mare în istorie. Așa cum a spus dr. Wolfgang Wodarg, un medic cu experiență: De fapt, acest „vaccin promițător” pentru marea majoritate a oamenilor ar trebui să fie INTERZIS, deoarece este manipulare genetică! ”

Vaccinul, dezvoltat și aprobat de Anthony Fauci și finanțat de Bill Gates, folosește tehnologie experimentală de ARNm. Trei dintre cei 15 cobai umani (20%) au prezentat un „eveniment advers grav”.

Notă: ARN-ul mesager sau ARNm este acidul ribonucleic care transferă codul genetic al ADN-ului nucleului celulei către un ribozom din citoplasmă, adică cel care determină ordinea în care aminoacizii unei proteine ​​se leagă și acționează ca o matriță sau model pentru sinteza acelei proteine.

VACCIN COVID = DAUNE GENETICE IRREVERSIBILE – O INFRACȚIE ÎMPOTRIVA OMULUI.

EXISTĂ CORONAVIRUS SAU NU ?

1. EXISTĂ VIRUSUL ?
Da, ca mulți alți viruși.
2. ARE TRATAMENT ?
Da, dacă utilizați medicamentele adecvate și NU vă lăsați sănătatea în mâinile sistemelor de sănătate corupte și mercantile*.
(Mercantil = comercial, negustoresc, care se preocupă numai de câștigul material, care urmărește în orice împrejurare să profite; interesat, materialist)

3. EXISTĂ MEDICI DE ÎNCREDERE ?
Da și sunt chiar mulți. Unii acționează discret oferind tratamente adecvate, alții au fost mai îndrăzneți și există multe videoclipuri în rețele care vorbesc despre aceste tratamente, iar mulți dintre ei au fost amenințați, descalificați, batjocoriți sau reduși la tăcere.

4. OAMENII DE ȘTIINȚĂ FAC CERCETĂRI ?
Da, și există o uniune mondială care solicită mai mulți medici și oameni de știință numiți Doctori și Oameni de știință pentru adevăr, pentru a expune falsitatea tratamentului pe care autoritățile l-au oferit populației.
5. ESTE O PANDEMIE CU ADEVĂRAT ?
NU. OMS a schimbat definiția care se referea la pandemie chiar înainte de apariția acestui virus, pentru ca această situație să poată fi declarată “pandemie” .
6. ESTE CONTAGIOASĂ ?
Da, ca orice gripă.

7. Dacă contactez virusul, înseamnă că voi muri ?
NU. Dacă aveți simptome, luați medicamentul corespunzător din prima zi (întăriți sistemul imunitar, luați antiinflamatoare și anti-gripale) și vindecați-vă acasă.
8. POATE FI PREVENIT ?
DA, prin menținerea unei igiene corespunzătoare și a unui sistem imunitar ridicat.
Și mai aveți: Ozonoterapie, dioxid de clor cu protocolul preventiv.
9. SUNT CORECTE CIFRELE DE PACIENȚI INFECTAȚI ȘI MORȚI DE VIRUS ?
NU. În SUA s-a descoperit că datele reale ar fi de fapt de doar 10% din cele raportate oficial, deoarece cauzele deceselor au fost alte boli, iar testele nu sunt corecte întrucât dau foarte multe rezultate fals pozitive.

10. EXISTĂ CAZURI REALE ASIMTOMATICE DAR POZITIVE ?
Ființa umană are multe microorganisme și virusuri în organism și acest lucru nu înseamnă că sunteți o persoană bolnavă sau infectată sau că aveți virusul; cu toate acestea, virușii care se presupune că sunt “atât de agresivi” prezintă unele simptome la pacienți, deoarece corpul reacționează specific la un intrus (febră, cefalee, vărsături etc.) și conform teoriei lui Robert Koch răspunsul este NU.
11. A FOST CREAT VIRUSUL ?
Da, într-un laborator.

13. ÎN CE SCOP ?
Ca pretext pentru a restrânge libertățile fundamentale ale cetățenilor, pentru a schimba sistemul economic actual într-o dictatură mondială adică o transformare a oamenilor într-o turmă înrobită, înfricoșată și oarbă.
14. MULTE ȚĂRI FAC PARTE DIN ACEST PLAN CRIMINAL ?
Da.
15. VOM IEȘI DIN ACEASTA ?
DA. Și toți cei care au contribuit la decese și la plan vor cădea și vor plăti pentru ceea ce au făcut.

16. TREBUIE SĂ NE FIE FRICĂ ?
NU. Frica îți diminuează sistemul imunitar și te face controlabil mental.

17. MASS-MEDIA FACE PARTE DIN ACEST PLAN ?
DA. Proprietarii mass-media sunt complici. Aceasta se numește controlul minții.

18. CE TREBUIE SĂ FAC ?
Te protejezi și dacă te îmbolnăvești știi deja cum să te vindeci acasă sau cu medicul tău de încredere care nu se va implica în acest genocid.

19. TREBUIE SĂ MĂ VACCINEZ ?
NU. Dacă vă faceți sănătos, vaccinurile aduc substanțe chimice, metale grele și o serie de alte elemente care vă vor afecta sănătatea pe termen mediu și lung, atât fizic, cât și mental.
Este corpul tău și este dreptul tău să decizi despre el și despre sănătatea ta fizică și mentală.
Ai putea avea încredere într-un vaccin creat de aceeași oameni care au creat și un virus pentru exterminarea umanității ?

20. CEEA CE SE PETRECE ACUM ESTE UN RĂZBOI ?
DA ! Și vom fi victorioși !
Trebuie să rămânem împreună și să trezim la rândul nostru alți oameni, oferindu-le cât mai multe informații.
Robert Francis Kennedy Jr. (născut la 17 ianuarie 1954) este un avocat și activist de mediu american, autor și antivaccinator.

Kennedy este fiul lui Robert F. Kennedy și nepot al fostului președinte John F. Kennedy”[34]

SURSE

 1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=25879
 2. https://bucovinaprofunda.com/2020/09/28/planificarea-dictaturii-cu-pretext-pandemic-documente-din-2010
 3. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=24012
 4. https://paulghitiu2009.blogspot.com/2020/04/un-scenariu-din-2010-al-fundatiei.html
 5. https://evz.ro/anuntul-bomba-al-cdc-rata-mortalitatii-covid-19-este-de-026.html
 6. https://www.nationalisti.ro/covid-19-document-oficial-al-ministerului-german-de-interne-pandemia-a-fost-o-alarma-falsa-la-nivel-global
 7. https://evz.ro/statul-cosmar-covid-19-cum-a-fost-aruncata-omenirea-peste-noapte-in-cea-mai-crunta-dictatura.html
 8. https://evz.ro/statul-cosmar-covid-19-cum-a-fost-aruncata-omenirea-peste-noapte-in-cea-mai-crunta-dictatura.html/2
 9. https://evz.ro/teoria-exploziva-a-conspiratiei-elitele-pregatesc-marea-resetare-cu-ajutorul-pandemiei.html
 10. https://evz.ro/marea-resetare-conspiratia-bbb-covid-iese-la-lumina.html
 11. https://evz.ro/marea-resetare-conspiratia-bbb-covid-iese-la-lumina.html/2
 12. https://evz.ro/marea-resetare-conspiratia-bbb-covid-iese-la-lumina.html/3
 13. https://evz.ro/marea-resetare-conspiratia-bbb-covid-iese-la-lumina.html/4
 14. https://evz.ro/cine-l-a-speriat-premierul-a-vorbit-public-despre-marea-marea-resetare-acum-spune-ca-e-teoria-conspiratiei-care-i-adevarul.html
 15. https://www.activenews.ro/externe/Klaus-Schwab-%E2%80%9Eparintele-Forumului-Economic-Mondial-vorbeste-de-cipuri-implantabile-in-creier-Marea-Resetare-va-duce-la-contopirea-identitatii-noastre-fizice-digitale-si-biologice.-Tehnologia-va-permite-autoritatilor-sa-%E2%80%9Epatrunda-in-spatiul-mintii-noa-163690
 16. https://www.capital.ro/americanii-vorbeau-de-pandemia-de-coronavirus-inainte-sa-inceapa-bomba-biologica-si-legatura-cu-bill-gates.html
 17. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=24927
 18. https://mariusmioc.wordpress.com/2020/04/17/eveniment-201-exercitiu-fictional-organizat-de-centrul-pentru-securitatea-sanatatii-chs-de-la-universitatea-johns-hopkins-in-octombrie-2019-in-colaborare-cu-forumul-economic-mondial-si-fundatia-b
 19. https://www.activenews.ro/externe/Peste-10.000-oameni-de-stiinta-si-medici-petitie-antiblocare-%E2%80%9EPoliticile-de-lockdown-produc-efecte-devastatoare-asupra-sanatatii-publice-pe-termen-scurt-si-lung-163045
 20. https://www.activenews.ro/externe/Ceremonia-de-deschidere-a-Jocurilor-Olimpice-de-la-Londra-din-2012-a-profetit-pandemia-de-coronavirus-161151
 21. https://www.stiripesurse.ro/justitia-portugheza-desfiinteaza-testul-rt-pcr-este-nesigur-si-ilegal-pentru-deciziile-de-carantina_1530831.html
 22. https://evz.ro/revolta-anti-covid-avocatii-pregatesc-o-actiune-mondiala-pentru-daunele-provocate-de-lockdown.html
 23. https://evz.ro/revolta-anti-covid-avocatii-pregatesc-o-actiune-mondiala-pentru-daunele-provocate-de-lockdown.html/2
 24. https://www.cotidianul.ro/inventatorul-testului-pcr-nu-e-mereu-concludent
 25. https://evz.ro/universitatea-oxford-sustine-ca-statisticile-legate-de-covid-sunt-false.html
 26. https://www.libertatea.ro/stiri/cercetatori-de-la-oxford-aproape-o-treime-din-decesele-trecute-in-dreptul-covid-din-iulie-si-august-au-fost-cauzate-de-alte-afectiuni-3129883
 27. https://www.activenews.ro/stiri/Medicul-Ioan-Sarbu-fost-director-al-Spitalului-Militar-sustine-ca-aparatele-de-testare-nu-sunt-acreditate-Structura-responsabila-a-refuzat-sa-le-omologheze-pentru-ca-dadeau-plus-minus-40-.-Daca-un-test-din-6-e-pozitiv-toate-6-sunt-declarate-pozitive-162522
 28. https://burebista2012.blogspot.com/2020/11/16-paralele-orbitoare-intre.html
 29. https://evz.ro/lumea-stiintei-zguduita-din-temelii-covid-19-este-o-farsa-masca-distantarea-si-testele-sunt-inutile-totul-e-o-afacere.html
 30. https://saccsiv.wordpress.com/2020/12/23/oms-recunoaste-in-sfarsit-ca-testele-pcr-dau-rezultate-fals-pozitive
 31. https://evz.ro/razboiul-psihologic-covid-tehnici-de-modificare-comportamentala-pentru-supunerea-populatiei.html
 32. https://evz.ro/covid-a-dus-la-o-psihoza-deliranta-oamenii-au-devenit-opaci-la-orice-gandire-rationala.html
 33. https://evz.ro/covid-a-dus-la-o-psihoza-deliranta-oamenii-au-devenit-opaci-la-orice-gandire-rationala.html/2
 34. https://www.amosnews.ro/robert-f-kennedy-jr-vaccinul-covid-trebuie-evitat-cu-orice-pret-2020-11-14
 35. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Coronavirusul Covid-19, România și Noua Ordine Mondială
Agentul american, care l-a anchetat pe Saddam Hussein, recunoaște: "Dacă rămânea la putere, azi nu vorbeam de ISIS"
Centrul Atlantic de Evaluări şi Teste Submarine (The Atlantic Undersea Test and Evaluation Center – AUTEC) de pe insula Andros - o bază secretă a Marinei Americane din insulele Bahamas, numită uneori „Zona Navală 51”, ce este asociată cu anumite fenomene OZN
Oficialii rusi, ceceni, sirieni si iranieni sustin ca ISIS au fost creati de CIA, MI6 si MOSSAD ! Acestia spun adevarul asa cum este !
Marea Britanie: Tinerele generații sunt, actualmente, distruse de educația bizară, progresistă, marxistă, socialistă
Comisarul european pentru buget: „Pieţele financiare îi vor învăţa pe italieni cum să voteze“
Bizara impunere în forţă a homosexualilor
Neomarxiștii au ieșit să protesteze împotriva naționaliștilor germani de la Alternativă pentru Germania (AfD), după ce aceștia au reușit să intre în Bundestag
Probe despre existența extratereștrilor ascunse publicului
Convoi militar care urma să ajungă în România, blocat de manifestanți în Grecia: „Asasini NATO, plecați acasă!”
Bătălia de la Waterloo a fost caștigată de familia Rothschild
Adevărul despre Fact Checkers: Fact Checkers (cei care "verifică informațiile") nu verifică informațiile de la marile agenții de presă sau informațiile guvernamentale. Organizațiile care "verifică informațiile" nu sunt nici independente, nici obiective, ci sunt create de către globaliști și au misiunea de a dezinforma oamenii și de a susține globalismul (Noua Ordine Mondială)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...