Rasismul anti-albi – un rasism susţinut de către globaliştii SUA-UE

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Rasismul anti-albi este un rasism „corect politic” sustinut de catre globalistii/neomarxistii SUA-UE. Acest tip de rasism nu este nou, insa, astazi, avand in vedere politica destul de clara a Uniunii Europene, care este una neomarxista/progresista, acest rasism incepe sa ia amploare.

Acest rasism face parte din conceptul neomarxist numit „Discrimiare Pozitiva”, adica atunci cand minoritatile discrimineaza majoritatea. Aceasta forma de discriminare este considerata ca fiind „pozitiva”, desi tot discriminare este.


Termenul de „rasism” a fost creat pentru prima oara de catre bolsevicul Leon Trotski in anul 1927. Scopul pentru care l-a creat era acela de a-i eticheta pe cei care nu acceptau Revolutia Socialista drept „rasisti” sau „contra-revolutionari”. La fel se intampla si astazi cu cei care nu accepta Revolutia Globalista sau Globalizarea.

Planul Kalergi este exemplul cel mai clar. Este dovada clara ca globalistii vor sa distruga rasa alba, considerata ca fiind „asupritoare” de catre ideologii neomarxisti.


Pentru a pune in aplicare Planul Kalergi, globalistii au bombardat Orientul Mijlociu, transformand viata oamenilor de acolo in Iad. Planul acesta poarta denumirea de „Primavara Araba” (2010-2011) si a vizat distrugerea „dictaturilor” din Africa de Nord si Orientul Mijlociu, lasand in urma un haos.

In urma acestui haos au inceput sa apara valurile de imigranti. Politicienii neomarxisti ai Uniunii Europene au sustinut ca imigrantii trebuie sa fie acceptati in toate tarile membre ale Uniunii Europene, iar cei care refuza sa-i primeasca pe imigranti sa fie amendati. De aici pana distrugerea culturii europene nu mai este decat un singur pas.

Ne uitam la toate tarile asa-zis „civilizate” (Suedia, Franta, Germania etc.) si vedem unde s-a ajuns din cauza acceptarii imigrantilor. Imigrantii comit nenumarate infractiuni (agresiuni, furturi, violuri etc.), iar autoritatile nu mai sunt in stare sa gestioneze aceste infractiuni.

In curand, europenii vor ajunge minoritari in Europa, tocmai din vina neomarxistilor, care promoveaza Noua Ordine Mondiala. Pentru a se ajunge la Noua Ordine Mondiala, neomarxistii lupta pentru a distruge valorile nationale (cultura, istorie, religie, traditie).

Multiculturalismul este o utopie creata de catre neomarxisti. Cei care se opun acestei utopii sunt etichetati drepti „fascisti”, „nazisti”, „bigoti” etc. Adevarul este ca neomarxistii sunt pricipalii vinovati pentru tot acest haos.

In opinia globalistilor/neomarxistilor/progresistilor/socialistilor/multiculturalistilor, rasistii sunt doar albi. Iata ca nu este asa, ci exista si rasisti anti-albi. Un negru se poate mandri ca este negru, un asiatic se poate mandri ca este asiatic, dar daca un alb isi permite isi permite sa se mandreasca ca este alb, risca sa fie amendat de catre autoritati pentru „rasism”.

In SUA, neomarxistii sunt cei mai rasisti impotriva albilor. Albii sunt demonizati si chiar culoarea alba este privita drept „o forma de rasism si intoleranta”. Ne putem astepta ca acesti indivizi neocomunisti sa modifice culoarea alba pentru a nu mai fi un „simbol rasist”.

Globalistii se afla in spatele acestui razboi rasist. Ei sunt cei care creaza astfel de conflicte, deoarece deviza lor de actiune este „Divide si Cucereste”.

Marxismul Cultural aproape a reusit sa distruga SUA-UE. Activistii neomarxisti ai Scolii de la Frankfurt au inteles ca Noua Revolutie nu mai trebuie facuta dupa modelul „Lenin 1917”, ci trebuie facuta prin multiculturalism, propaganda LGBT, teoria gender, ateism militant etc.

Despre Planul Kalergi, cititi pe larg aici -> https://www.dzr.org.ro/planul-kalergi-idealismul-practic-omul-viitorului-va-fi-o-corcitura-genocidul-popoarelor-europene-in-vederea-crearii-pan-europa/

Despre Scoala de la Frankfurt si Marxismul Cultural, cititi pe larg aici -> https://www.dzr.org.ro/nasterea-marxismului-cultural-cum-a-reusit-scoala-de-la-frankfurt-sa-transforme-america/

SURSE

  1. Foto: funnyjunk.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...