• Fără categorie

Răul produs de vaccinuri – o istorie a vaccinurilor! „Francmasonii au fost pionierii și promotorii vaccinării”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Raul produs de vaccinuri

In brosura masonica „Pe cerul albastru-auriu” (n.tr. „In Gold and Sky Blue”, 1992, pag. 25), se spune ca „francmasonii au fost pionierii si promotorii vaccinarii”. De fapt, cel care a inceput, in 1796, sa promoveze vaccinarea „preventiva” a fost doctorul francmason, Edward Jenner, fapt de care francmasonii sunt mandri, dupa cum puteti citi in cartea „Francmasoneria: o glorificare a Fratiei” (n.tr. „Freemasonry: A Celebration of the Craft”, Londra, 1998, pag. 128) scrisa de catre John Hamill si Robert Gilbert.


Edward Jenner, a fost membru al Lojii „Credinta si Prietenie”(n.tr. „Faith and Friendship”, nr. 270 din Berkeley, Anglia, ibid, pag. 235). Publicatiile sale demonstreaza fara dubiu: era constient de faptul ca odata ce a avut o boala, persoana nu devine imuna. Nici vaccinurile nu intaresc imunitatea. Cu toate acestea, Jenner, a sustinut o teorie nenaturala si foarte periculoasa.

Dr. Viera Scheibner din Australia, cel mai cunoscut expert international in bolile produse de vaccinuri, a descoperit o legatura intre vaccinul triplu impotriva difteriei, a tusei convulsive si a tuberculozei, si sindromului de moarte subita la copii. Faptul este acum dovedit stiintific. Multi copii au ajuns invalizi pe viata.


Numerosi alti copii au devenit autisti la scurt timp dupa vaccinare. Conform unui studiu realizat in California, unde astazi se pune in practica vaccinarea fortata si publicat in martie 1999, cazurile de autism au crescut cu 273 % in ultimii trei ani. Numai in 1999, au fost inregistrate 1685 de cazuri, asa cum puteti vedea in titlul de la acea vreme, „Autismul in 1999: o urgenta nationala, Yaz-bak, 1999” (n.tr. Autism ’99: A National Emergency).

In Maryland, cazurile de autism au crescut de cinci ori in aceeasi perioada. Pentru perioada 1991-2004, in Missouri, s-a inregistrat o crestere cu 850%. Un copil din 149 s-a imbolnavit de autism. De multi ani, opinia publica si specialistii au fost avertizati despre legatura dintre autism si vaccinuri, dar doctorii ignoranti continua sa raspandeasca mitul conform caruia, „vaccinurile sunt complet inofensive”.

Adevarul este ca vaccinurile sunt cauza unui mare numar de morti si handicapuri la un pret foarte mare pentru contribuabili. Viera Scheibner a scris o curajoasa carte, intitulata, „Vaccinarea: V100 de ani de cercetari traditionale demonstreaza ca vaccinurile reprezinta o agresiune medicamentoasa asupra sistemului imunitar” (n.tr. „Vaccination: 100 Years of Othodox Research Shows that Vaccines Represent a Medical Assault on the Immune System”, Maryborough, Australia, 1997), in care dezvaluie felul in care am fost inselati si imbolnaviti. Dupa afirmatiile doctorului, Scheibner, nu se poate preveni durerea de cap luand aspirina. Nimeni intreg la minte nu ar face asa ceva. Vaccinurile sunt la fel de lipsite de sens.

Cartea Vierei Scheibner, „Legatura dintre vaccinuri si tulburarile de comportament la copii” (n.tr. „Beteendestorningar i barndomen. Sambanded med vaccination”, Gavle, 2001), ofera numeroasa exemple de copii sanatosi, a caror stare fizica s-a deteriorat la scurt timp dupa ce au fost vaccinati.

De castigat au intr-adevar companiile farmaceutice (n.tr. Big Pharma) care produc vaccinurile. Iar aproximativ 80% din vaccinurile pentru copii sunt fabricate in laboratoare controlate de familia masonica Rockefeller. Doctor in stiinta, doctor in medicina, in chimie si in farmacie, celebrul savant, Antoine Bechamp (1816-1908) este chiar si azi aproape necunoscut. Nu a primit ajutor material pentru cercetarile sale. Si-a concentrat studiile asupra modului cum influenteaza microorganismele trupul omenesc.

A aratat ca atat timp cat mancam si traim corect, bacteriile vor fi de folos. Dar atunci cand apare un dezechilibru se pierd multe minerale din celule, iar virusii si bacteriile incep sa atace celulele slabite. Bechamp a demonstrat ca toate celulele vii contin mici particule, numite microzime, care au proprietati enzimatice unice si o miscare oscilanta. Prezenta lor in sange este necesara pentru formarea crustei la suprafata unei rani.

Microzimele rezista la temperaturi de pana la 300 de grade Celsius si exista mult timp dupa moartea organismului gazda. Ele se pot dezvolta, creste si genera bacterii, asa cum scrie in cartea sa, „Sangele si cel de-al treilea element anatomic al sau” (n.tr. „The Blood and its Third Anatomical Element”, Philadelphia, 1911).

Bechamp credea ca bolile se dezvolta in trup atunci cand conditiile interioare si echilibrul natural sunt tulburate, iar tensiunea electrica din celule este redusa. O celula sanatoasa are o tensiune intre 60 si 100 mV, in timp ce o celula canceroasa are 20 mV. Aceste lucruri au fost descoperite de catre Dr. Robert Becker in anul 1920, dupa cum scrie si in cartea sa, „Corpul electric: electromagnetismul si fundamentul vietii” (n.tr. „The Body Electric: Electromagnetism and the Foundation of Life”, New York, 1985).

Un alt om de stiinta francez, chimistul si medicul Louis Pasteur (1822-1895) a afirmat insa ca toate microorganismele, atat cele din interiorul, cat si cele din exteriorul trupului, produc boli si trebuie sa fie, de aceea, controlate cu ajutorul vaccinurilor.

Spre deosebire de Bechamp, el a primit subventii imense. Sprijinirea acestei idei a fost un pretext pentru obtinerea unor profituri banesti uriase, chiar daca oamenii aveau de suferit. Princiapala sursa de bani a lui Pasteur a fost familia evreiasca Rothschild din Paris, in special Gustave Rothschild.

Propaganda masonica intensa a facut din Pasteur un nume foarte cunoscut. Pe patul de moarte (pentru cineva crescut intr-o tara catolica, acesta este un moment foarte important), la 28 septembrie 1895, Pasteur, si-a infirmat teoria gresita si simplista prin cuvintele urmatoare: „Microbii nu inseamna nimic, mediul este totul!”

Dar francmasonii n-au facut nimic pentru a raspandi acest adevar fundamental, ca dezechilibrul este cel care ne produce boala. Si din pacate, teoria lui Pasteur este, inca, foarte apreciata in domeniul microbiologiei medicale, folosita pentru a combate bacteriile cu penicilina si alte antibiotice.

La inceputul anului 1900, un numar de patologi si oameni de stiinta importanti au inghiti milioane de bacterii de holera, intr-o incercare disperata de a schimba mentalitatea elitei societatii. Nu s-a petrecut nimic rau, in afara de o usoara diaree, desi s-a demonstrat ca bacteriile au trait cu adevarat in intenstinele cercetarilor. Elita nu a dorit sa ia in seama acest experiment, deoarece era interesata de controlul microorganismelor cu ajutorul vaccinurilor.

Industria farmaceutica, nu are niciun interes sa verifice faptele din spatele versiunii oficiale ca, „vaccinurile sunt foarte eficiente”. Adevarul este ca literatura medicala arata limpede ca, „vaccinurile pot fi ineficiente in prevenirea bolilor, in timp ce vitaminele si mineralele sunt mai sigure din aceasta perspectiva”.

Practicantii ignoranti ai medicinei spun ca, „vaccinurile sunt principala explicatie pentru rata scazuta a bolilor in prezent”. Statisticile arata, totusi, ca rata infectiilor a inceput sa scada inainte de marile companii de vaccinare din anul 1900. Mai mult, bolile comune ale copiilor nu sunt deloc vatamatoare, ci pasi necesari pentru dezvoltarea sistemului imunitar.

Vaccinurile au provocat, de asemenea, o crestere considerabila a aparitiei poliomielitei dupa multi ani de scadere constanta. Astazi, vaccinurile sunt singura cauza a poliomielitei in SUA. De multi ani exista alternative la vaccinare, care s-au dovedit nedaunatoare si eficiente, dar informatii de acest gen nu sunt puse la dispozitie opiniei publice. Lucratorii din sistemul de sanatate primejduiesc viata si bunastarea oamenilor, preferand sa mentina mitul vaccinurilor.

Viera Scheibner a cercetat riguros literatura medicala despre vaccinuri. Iata concluzia ei:

„Nu exista nicio dovada ca vaccinurile au capacitatea de a preveni aparitia bolilor. Dimpotriva, sunt foarte multe dovezi despre efectele lor secundare grave.”

Agentia Suedeza a Medicamentelor (Lakemedelsverket) nu a recunoscut in ultimul deceniu, nici macar un singur efect secundar al vaccinarii copiilor. In aceeasi perioada, anumite companii farmaceutice au platit, totusi, milioane de dolari ca despagubire pentru 20 de copii suedezi, grav afectati din cauza vaccinurilor, iar asta se intampla si in prezent.

In Statele Unite ale Americii au fost recunoscute in ultimii ani, mii de cazuri de efecte secundare ale vaccinurilor pentru pojar, oreion si rubeola. S-au platit peste 800 de milioane de dolari din fondurile federale pentru afectiunile provocate de vaccinuri. In perioada 1989-1999, 1.400 de familii care dispuneau de mijloacele financiare pentru a-si permite un proces la tribunal si care aveau informatiile necesare pentru a face anumite corelatii, si a gasi exemple in literatura medicala au ajuns in instanta, si au castigat procesul.

Copiii lor fusesera sanatosi si s-au dezvoltat normal pana in momentul vaccinarii. Au inceput apoi sa aiba febra sau convulsii, iar unii au intrat in coma. Boala lor a devenit cronica si unii dintre ei au ajuns autisti. Dupa Primul Razboi Mondial, intre 1918-1919, cand a inceput vaccinarea impotriva gripei spaniole, au murit cel putin 15 milioane de oameni in toata lumea (in India s-au inregistrat 12 milioane de morti, in Italia 400.000 , in Suedia 38.000).

Tarile care nu-si puteau permite vaccinul american (Grecia, Egipt) au scapat. In aceste tari nu s-a imbolnavit nimeni. Numele de „gripa spaniola” vine de la faptul ca Spania, care a ramas neutra in Primul Razboi Mondial, nu avea cenzura si nu avea niciun interes sa ascunda numarul de victime al epidemiei, in timp ce puterile care erau in razboi au tinut secrete efectele sale.

Adevarata tara de origine a gripei spaniole a fost SUA, unde soldatii fusesera vaccinati impotriva unor posibile boli infectioase. Au fost infectati mai mult de 500 milioane de oameni. Gina Kolata, jurnalist la New York Times, specializata in stiinta, descrie in cartea sa, „Gripa spaniola” (n.tr. „Spanska Sjukan”, Stockholm, 2000, pag. 64) cum au studiat boala medicii din Marima americana:

„Ca experienta sa fie cat mai asemanatoare cu o situatie naturala, cand oamenii sunt pusi expusi la contact apropiat cu bolnavi, medicii au condus zece voluntari in sectia spitalului unde fusesera internati pacienti grav afectati de gripa spaniola.

Bolnavii erau in paturile lor inguste, cu febra mare, intre somn si delir. Cei zece oameni sanatosi au primit instructiuni: fiecare trebuia sa mearga langa un pat, sa stea aproape de bolnav, sa se aplece spre fata lui, sa inspire expiratia lui si sa discute cu el cinci minute.

Pentru a fi sigur ca omul sanatos a fost temeinic expus la afectiunea pacientului, trebuia ca bolnavul sa expire puternic, iar voluntarul sanatos sa traga expiratia direct in plamani. La sfarsit, pacientul trebuia sa tuseasca de cinci ori in obrazul voluntarului.”

Niciunul dintre cei sanatosi n-a fost contaminat, iar asta a fost un indiciu ca epidemia de care vorbim avusese, de fapt, alta cauza. Totusi, a fost trecut sub tacere faptul ca gripa spaniola si-a facut aparitia la bazele militare americane. In cartea sa, „Demascarea gripei porcine” (n.tr. Swine Flu Expose, 1977), doctorita Eleanora I. McBean, arata ca gripa spaniola din 1918 a fost provocata. Iata ce spunea aceasta:

„Asa s-a inceput cea mai mare campanie de vaccinare organizata vreodata in SUA. Nici nu se stia despre vreo epidemie atunci, prin urmare, populatia a fost pacalita ca sa se poata justifica masurile luate. S-a afirmat ca soldatii au venit acasa cu tot felul de boli din tari straine si, prin urmare, trebuie utilizate toate metodele posibile impotriva acestora.

Oamenii au crezut aceasta afirmatie pentru ca au vrut s-o creada, si multi soldati s-au imbolnavit cu adevarat. Ceea ce ei nu au stiut insa era ca vaccinurile le-au cauzat boala. Medicii militari nu au spus nimic despre asta.

Multi soldati care s-au intors acasa au suferit de boli cronice datorita acestor vaccinuri. O parte din ei au devenit psihopati ca urmare a encefalitei cauzate de vaccin, dar medicii au denumit-o <<soc de grenada>>, cu toate ca multi dintre acesti bolnavi niciodata nu au parasit teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Inainte de a veni acasa, cativa soldati au fost, poate, in Spania, dar este stiut faptul ca au fost infectati la baza lor militara din SUA. Medicii nostri si astazi intrebuinteaza acelasi truc.”

In cartea lor, „Vaccinarea: ucigasul tacut” (n.tr. Vaccination: The Silent Killer, 1977, pag. 28-32), doctoritele Ida Honorof si Eleanora McBean, au aratat daunele uriase pe care le-a produs vaccinarea. Autoarele prezinta multe fapte care dovedesc pe larg ca, aceea ce a cauzat boala spaniola din 1918 au fost vaccinarile.

Propaganda francmasonilor in ultimii ani a alarmat publicul cu gripa aviara si a incercat sa ne faca sa credem ca singurul mijloc de aparare este vaccinarea. Au inceput sa vorbeasca despre pericolul unei pandemii noi. Dupa medicul german, Stefan Lanka si aceasta este o mare pacaleala, asa cum scrie si publicatia „Stuttgard” despre „Gripa aviara” (n.tr. „Die Vogelgri”, 2006, www.klein-klein-klein-verlag.de).

In Romania este cunoscut cazul in care actorul, Toni Tecuceanu, a murit murit din cauza unei bacterii contractate in spital, nicidecum de gripa porcina, asa cum a mintit cu nonsalanta, Adrian Streinu Cercel, mason, managerul Spitalului „Matei Bals” din Bucuresti, gasit incompatibilitate de catre Agentia Nationala de Integritate, in iunie 2015. Acest individ, dupa moartea lui Toni Tecuceanu, a mintit opinia publica, ca „este nevoie sa se vaccineze „preventiv, pentru a fi in siguranta”.

Vaccinarile au costat, deci, milioane de vieti omenesti si totusi programul de vaccinare continua in mod incredibil. Presedintele Bil Clinton, membru al Grupului Bilderberg, criminal de razboi, traficant de droguri, dar si membru al Organizatiei sataniste „Craniu si Oase” (n.tr. „Skull and Bones”), a recunoscut ca, „vaccinul impotriva tetanosului trimis in lumea a treia, a produs sterilitatea unui mare numar de femei, dupa cum a scris si publicatia „The Idaho Observer” in octombrie 1999.

In cartea sa, „Noii virusi: SIDA si Ebola – naturali, accidentali sau produsi intentionat” (n.tr. „Emerging Viruses: AIDS and Ebola – Nature, Accident or International”, Rockport, MA, 1997), Dr. Len Horowitz a demonstrat cum Departamentul Apararii al SUA a incercat sa creeze o arma biologica eficienta la inceputul anilor ’70.

Cum a fost dobandita ? Prin vaccinare, sustine Juri Lina in cartea sa, „Arhitectii Inselaciunii”. Documentele oficiale arata ca vaccinul antipoliomielitic infestat cu HIV a fost administrat unui mare numar de oameni in Africa inainte de izbucnirea epidemiei.

Conform informatiilor oficiale, pana in luna februarie a anului 2007, 30 de milioane de oameni murisera de SIDA. In vara anului 2006, 65 de milioane de oameni au fost infectati cu HIV la nivel mondial. Numai in 2002 s-au infectat 5 milioane de oameni. Dr. Horowitz a demonstrat, utilizand un numar mare de documente ca, HIV a fost administrat unui mare numar de homosexuali din New York si San Francisco, ca vaccin impotriva hepatitei B si ei au fost responsabili apoi pentru raspandirea SIDA-ei in America.

Vaccinuri daunatoare sunt trimise in continuu in tarile in curs de dezvoltare, pentru a combate malaria. Francmasonul, Bil Gates, membru Bilderberg si totodata proprietarul Microsoft, fiind considerat, oficial, cel mai bogat om de pe Planeta, a contribuit cu 750 de milioane de dolari la programul de vaccinare a lumii a treia, acesta recunoscand, recent, in public ca, „populatia lumii trebuie redusa prin vaccinuri”.

Intr-un lung articol despre cat de daunatoare sunt vaccinurile, publicat in revista germana „Naturheilpraxis” (nr. 11, 1998), se arata ca efectele secundare sunt o caracteristica a tuturor vaccinurilor. Interactiunea vaccinurilor cu sistemul imunitar este, printre altele, o cauza a diabetului.

Doi copii german din Rheinland-Pfalz au primit despagubiri din acest motiv. S-a aratat ca vaccinul impotriva pojarului provoaca paralizie. Un copil a orbit si a avut convulsii dupa ce a primit vaccinul triplu impotriva difteriei, tusei convulsive si tetanosului, care contine un numar de substante toxice, printre care mercur si aluminiu. Creierul copilului a fost grav afectat.

Efectele daunatoare ale vaccinurilor sunt recunoscute. Copiii au dezvoltat artrita reumatoida cronica, simptome de dementa si scleroza multipla si unii chiar au murit dupa vaccinare. In timpul razboiului din Golf, se testau vaccinuri experimentale pe soldatii americani. Veteranii de razboi spun ca dintre copiii nascuti dupa razboi, unul din trei au diformitati congenitale sau alte afectiuni.

Soldatii nu aveau cum sa se opuna vaccinarii. Sindromul Razboiului din Golf este similar cu cel al SIDA-ei, prin faptul ca distruge sistemul imunitar. Pana acum nu i s-a gasit niciun remediu, caci nu s-a dorit asta.

In cartea „Vaccinarea: ucigasul tacut” (n.tr. Vaccination: The Silent Killer, 1977, pag. 28-32), Ida Honorof si Eleanor McBean, arata imensele daune produse de vaccinuri. Dr. Ghislaine Lanctot, autoarea best-seller-ului, „Mafia medicala” (n.tr. „The Medical Mafia”, 1995), a scris in ziarul medical canadian „Medical Post”, in decembrie 1994 urmatoarele:

„Autoritatile medicale mint intr-una. Vaccinurile sunt un dezastru pentru sistemul imunitar. Ele provoaca, de fapt, o multime de boli. Prin vaccinare ne schimbam, de fapt, codul genetic… Peste zece ani ne vom da seama ca, cea mai mare crima impotriva umanitatii au fost vaccinurile.””[1]

SURSE

  1. 1. Juri Lina – „Arhitectii Inselaciunii”.
  2. Foto: deesillustration.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...