Războaiele şi comunismul sunt creații masonice

Distribuie!

„Ce nu le place să fie spus, însă e de notorietate, este că războaiele mondiale sunt tot „opera” lor, comunismul de asemenea, un experiment scăpat de sub control (experiment!, dar cu ce preţ…) şi ar mai fi de adaugat multe alte crime şi „experimente” globale la unele dintre acestea asistând şi noi chiar în ziua de azi (de exemplu construirea Europei unite (pas spre înfăptuirea Lumii unite), războaiele din fosta Iugoslavie (în acest sens îmi aduc aminte de declaraţiile şocante ale răposatului Mare Maestru al masoneriei Române, Dan Amedeo Lăzărescu (şi tatăl vitreg al actualului prim ministru al României, Călin Popescu Tăriceanu), făcute acum câţiva ani în contextul conflictului dintre diferitele loji ale masoneriei române, alimentat din diferite surse şi interese străine României, cum că: „Trebuie sa constat, insa, ca influentele mafiote in aceasta masonerie sunt atat de coplesitoare incat nadejdile mele s-au spulberat.

Iar astazi este evident ca se urmareste haosul si poate destramarea Romaniei.” – declaraţie consemnata de Miruna Munteanu, publicata in ziarul Ziua in Octombrie 1999), înfiinţarea şi susţinerea necondiţionată a statului Israel şi, în context, de războiul pornit pentru „democratizarea” statelor Arabe, războiul biologic nedeclarat declanşat prin „fabricarea” şi răspândirea de noi virusuri generatoare de boli „incurabile” (precum SIDA, SARS, GRIPA AVIARĂ), de înfometarea şi decimare prin neimplicare a Africii negre, de criza economică asiatică de acum câţiva ani, de aşa zisul model Chinezesc, prin care un regim comunist a ajuns să fie susţinut politic, financiar şi tehnologic în mod masiv de către statele capitaliste dezvoltate, etc ). În cazul acestui ultim exemplu nu trebuie să ne mirăm, întrucat visul lor de dominare asupra întregii planete implică instaurarea unei forme de autoritarism, iar comunismul este prin definiţie o dictatură.


De asemenea ei spun ca democraţia e tot creaţia lor, a masonilor. Ce democraţie mai e aceea în care conducătorii poliţiei, procuraturii, sistemului judecătoresc, mass mediei, politicii, etc sunt de fapt controlaţi din umbră?

Ca „Iluminatii” sunt interesaţi de declanşarea de războaie o spune pe faţă chiar şi Olimpian Ungherea prin glasul Baronului, acesta explicându-i la rândul său lui Adrian Năstase motivaţiile financiare ale razboiului din Golf: „Iar George Bush, presedinte al Statelor Unite, dar si membru al organizatiei „Bilderberg”, a trecut in forta la executarea planului hotarat: declansarea interventiei din Golf si readucerea lui Saddam la kilometrul zero, adica pe pozitiile initiale.


Acest razboi fulger a adus in bancile Consiliului Suprem al Iluminatilor un profit net de 200 miliarde de dolari. Si astfel au fost echilibrate conturile bancare ale Orientului, care incepusera sa genereze grave dizarmonii financiare mondiale. Pentru cat timp? Cine stie? Poate pana la un nou razboi local. Rapid si eficient.” (Clubul Cocosatilor, pagina 126).

Dacă ei inşişi pot face asemenea declaraţii publice, de pe poziţiile de apărători ai masoneriei, ce încredere mai poate avea cineva că sunt oameni normali? Ce încredere mai poate avea cineva că idealurile cele luminoase pe care le proclamă sunt şi cele adevărate, pe care le urmăresc? Cine s-ar lăsa liniştit pe mâna unor asemenea oameni?”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4191
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...