Războiul bio-psihologic

Distribuie!

Cei mai mulţi au auzit despre războiul bio-psihologic. În timp de război, duşmanul otrăveşte apa potabilă sau răspândeşte viruşi şi bacterii. Aţi auzit însă ceva, despre experienţele bio-psihologice din America?

Iată câteva exemple:


În 1950, de pe un vapor al U.S. Navy au fost pulverizate timp de şase zile bacterii de tipul Serratia asupra oraşului San Francisco. Aproape toţi cei 800.000 de locuitori au avut simptome. Serratia produce tulburări ale aparatului respirator. Indiscreţii din rândul armatei americane, au dezvăluit că între anii 1949 şi 1969 s-au făcut 239 de experienţe sub cerul liber.

Dar americanii au suferit şi alte experienţe, nu numai bacteriologice. NBC-ul a făcut cunoscut la 16 ianuarie 1981 că nord-vestul SUA a fost bombardat mai mulţi ani cu unde de frecvenţă micro de către sovietici.  Aceste unde au fost programate pe lungimi bio-electronice de frecvenţă. În limbajul specialiştilor se numesc „electrified low frequence”. Ele au fost descoperite în 1884 de un european, Nicola Tesla.


mass-remote-mind-control

Acesta a venit în America la Edison, apoi a lucrat împreună cu George Westinghouse. În 1892 ei au construit prima centrală electrică de curent alternativ. Undele de frecvenţă micro se mai numesc şi Tesla effect sau ELF. Aceste unde, proiectate asupra unui om, provoacă decuplarea impulsurilor electrice în creier, funcţiunile neurologice şi psihologice sunt diminuate şi indivizii devin sugestionabili.

Şi sovieticii au lucrat din 1960 (cum spune articolul din Associated Press din 20 mai 1983) la proiectul „Sida”, cu unde radio de 40 megahertzi, pentru a produce indivizilor o stare de transă. Cu aceste unde s-a încercat să se combată nevrozele, hipertensiunea, problemele psihice dar, în acelaşi timp, aceste unde pot produce agresiuni sau depresii.

În războiul rece, când a fost cercetată ambasada americană din Moscova, dacă are aparate-spioni în pereţi, s-a descoperit că un anumit „signal” moscovit de unde micro a fost îndreptat ani de zile de către ruşi asupra ambasadei. După Raportul Defense Intelligence Agency din 1962, cu aceste unde s-a căutat să se provoace dureri de cap şi de ochi, vomismente, oboseală, depresii, reducerea funcţiunilor intelectuale, reducerea memoriei şi cancer.

Zbigniew Brzezinsky dezvăluie că în rândul personalului ambasadei există un număr ridicat de cazuri de cancer. Cu „psichotronics” se poate reduce sau anihila voinţa de atac a soldaţilor în luptă. Revista „Magazine 2000”, din decembrie 1993, nr. 97 descrie cum, cu ajutorul acestor „psichotronics” mii de soldaţi irakieni au ieşit din tranşee şi s-au predat chiar ziariştilor. Armele „Psichotronics Mind Control” au neutralizat total armata irakiană, dând-o pradă tancurilor americane.

Revista de aviaţie americană „Aviatron Week and Space Technology” din ianuarie 1993, informează că Ministerul american al apărării dotează rachetele cu instrumente care emit pulsaţii electromagnetice (EMP), cu care se anihilează total inamicul, sau produc perturbarea instinctului de orientare şi aceasta cu acţiune pe o rază de 2500 km.

Autorităţile cele mai cunoscute care lucrează în acest sector sunt colonelul şi fizicianul Thomas Bearden din armata americană, fizicianul american Sidney Hurwitz şi fizicianul american Guy Obelensky. Hurwitz şi Obelensky lucrează din 1969 şi pentru armata israeliană.

Despre factorii climatici cu care se poate purta un război nu se vorbeşte deloc în lume. Noi credem că astăzi motivele principale în anomaliile climei sunt răcirea pământului şi dublarea emisiilor de dioxid de carbon care încălzesc atmosfera.

Meteorologii şi oamenii de ştiinţă de seamă au ajuns la concluzia că, în următorii 50 ani, se va simţi începutul erei glaciare. Această epocă glaciară nu are nimic comun cu încălzirea atmosferei sau cu poluarea ei. În câteva decenii, coborârea temperaturii va egala fenomenul încălzirii, cunoscut sub numele de „efectul de seră”. Un procent mai scăzut de căldură solară poate declanşa o epocă glaciară.

Cu privire la climă, mai există un aspect pe care mass-media nu-l comentează. Este vorba de experienţele de influenţare a climei. Nu toate fenomenele naturii sunt de origine naturală. Oamenii întind braţele spre nori şi îşi pun singuri în pericol existenţa.

În 1975 s-au efectuat numai în SUA nouă programe de modificare a climei. În alte ţări au fost 66 programe. S-au stropit norii cu condensate pentru a produce ploaia, s-a estompat grindina, s-a dispersat ceaţa, s-a căutat a se împiedica uraganele, viscolele, cutremurele şi inundaţiile, s-au încercat captări de fulgere. Nu există legi care să împiedice un monopol asupra climei.

Honduras a protestat în 1973, învinovăţind SUA că prin captarea ploilor a provocat secetă. Americanii au schimbat cursul uraganului Fifi, pentru a salva turismul în Florida. A protestat şi El Salvador. De asemenea, Japonia, Rhodesia şi Israel au fost învinovăţite că fură ploile.

În 1987 s-au întâlnit la Conferinţa din Alabama oameni de ştiinţă de calibru mare, care au comentat datele culese de satelit. Dr. Gerstein a făcut cunoscut că, datorită poluării atmosferei, clima va suferi influenţe catastrofale, încât în mileniul III va fi imposibilă viaţa pe pământ.

SURSE

  1. Jan Van Helsing – „Organizatii secrete”.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...