Războiul Meteorologic – catastrofe “naturale” la comandă

Distribuie!by La inceputul anilor ’80, studiind unele documente si materiale la care aveam acces, am dat peste unul inedit pentru noi: “Razboiul geodezic”. In el se preciza cum, in urma unor cercetari si experiente nu prea indelungate, oamenii de stiinta din Uniunea Sovietica erau capabili sa produca cutremure “la comanda”. […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La inceputul anilor ’80, studiind unele documente si materiale la care aveam acces, am dat peste unul inedit pentru noi: “Razboiul geodezic”. In el se preciza cum, in urma unor cercetari si experiente nu prea indelungate, oamenii de stiinta din Uniunea Sovietica erau capabili sa produca cutremure “la comanda”.

Specificam, in cunostinta de cauza, ca ea a fost “aratata cu degetul” in urma producerii unor cutremure in tarile vecine, in special in Irak. Deoarece, aceasta problema a mai fost tratata pe larg in trilogia “Conspiratia Satanei”, nu vom insista asupra ei.


O problema care este prezentata aproape zilnic de catre mass-media este cea a producerii calamitatilor naturale in cele mai diferite zone geografice: cutremure, ploi diluviene urmate de inundatii catastrofale, secete prelungite, caderi de grindina, tornade etc.

Anual, in timpul acestor calamitati, pe Terra mor sute de mii, chiar milioane de oameni, iar pagubele materiale sunt incalculabile. Dar mass-media, aservita Ocultei, omite sa prezinte opiniei publice ca aceste fenomene nu sunt intotdeauna capricii ale naturii si ca sunt altceva decat “pedeapsa lui Dumnezeu”.


Fragmentul din cartea “Zeiger der Apocalypse”, de Moira Timms, pe care il prezentam mai jos, demonstreaza acest lucru:

“Bineinteles, incercarile oamenilor de a schimba clima sunt periculoase fara cunoasterea unor teorii complete privind cauzele (ca si in cazul terapiei medicamentoase pentru a combate simptomele, fara a porni de la cauze).

Nu la aceasta facea aluzie Johann Friede ? Nu totul este urmarea cauzelor naturale, ci Omenirea isi intinde bratele spre nori si risca propria sa existenta!”

In 1975, numai in SUA s-au efectuat noua programe de modificare a climei si 66 de programe in alte locuri. Aceste programe cuprind o varietate de cercetari climatologice pana la stropirea norilor cu germeni de condensare, pentru a produce ploi, estomparea grindinei, dispersarea cetei, influentarea uraganelor, deviatia viscolelor si caderilor de zapada, producerea cutremurelor si inundatiilor, captarea fulgerelor…

Inselatoria meteorologica cu ajutorul tehnologiilor complicate care influenteaza clima tarilor sarace, poate fi o problema serioasa in viitor, daca foametea, catastrofele “naturale” si seceta intalnesc natiunile mai putin dezvoltate.

Acest lucru ar putea duce si la razboaie… In 1973, Honduras a invinuit SUA de a fi provocat o mare seceta prin captarea ploilor, schimband “artistic” cursul uraganului FIFI pentru a salva industria turistica din Florida…

Pentru seceta, a protestat si El Salvador, la fel Japonia, care considera ca i s-au furat ploile vitale pentru irigatii. Rhodezia si Israel au fost invinuite de natiunile invecinate ca fura ploile.

Natiunile Unite lucreaza la o interzicere a razboiului meteorologic, insa este problema complexa si dificila. “The Coolong” il citeaza pe functionarul militar Lowell Ponte care recunoaste ca “avioane ale guvernului american au contribuit la seceta din Filipine si Azore pentru a proteja interesele militare ale SUA, dar ca rugamintea altor natiuni din zona Sahelului african, care sufereau de seceta si foamete, a fost respinsa cu motivatia ca pot fi contactate firme particulare americane”.

Ponte vorbeste si despre “planurile sovieticilor de a schimba drastic structura meteorologica normala pentru a intensifica productia agrara”.

Pentru sceptici, iata o alta informatie. Cine nu a auzit de fenomenul “EL NINO” ? Un fel de perturbatie meteorologica in spatiul Oceanului Pacific. De obicei provoaca ploi diluviene in Peru si pe tarmul vestic al Americii Latine.

Ei bine, exista dovezi ca acest fenomen a fost provocat de sovietici prin interventii in ionosfera, in anii 1982-1983. Alizeele Ecuatorului, care bat in emisfera sudica de la Est la Vest, au fost oprite si au cauzat schimbarea cursului curentului cald care in mod normal curgea spre Asia, revarsandu-se spre coasta vestica a Americii de Sud.

Din motive necunoscute atunci de meteorologi, alizeele bateau in directia inversa. Acest fenomen se produce periodic si provoaca uneori perioade de seceta in Australia, cutremure, alunecari de noroi si tornade in sudul Californiei, pe coasta de vest a Americii de Nord si in Alaska.

Fenomene meteorologice “la comanda” pot fi realizate si cu ajutorul razelor laser de mare putere. Oare pana unde sa fi ajuns oamenii de stiinta in cercetarile lor ? Americanii au o traditie in folosirea razelor de laser, pe care le-au folosit in timpul razboiului din Vietnam ori in timpul invaziei din Golful Porcilor (Cuba). Le-au folosit si nord-vietnamezii.

Despre “Razboiul Geodezic” si cel “Meteorologic”, elita internationala are cunostinte inca din 1957 si le foloseste tot pentru reducerea numarului populatiei.

SURSE

  1. Teodor Filip – “Oculta Mondiala”, vol. II, pag. 68-69

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Dezvăluiri: Twitter urmărește mesajele private și aplică cenzura politică
Donald Trump a oprit programul CIA de antrenare a teroriștilor ISIS în Siria. “Rebelii moderați” sunt, de fapt, teroriștii ISIS
Armata SUA a testat arme biologice pe propria populație
De ce George Soros îl urăște pe Viktor Orban: "Promovează principiile identității naționale și creștine"
Doua lesbiene au organizat parada homosexuala a copiilor in Norvegia ! Daca nu spunem acum STOP, lucrurile vor scapa de sub control ! Marsavul plan al Iluminatilor de a distruge familiile !
O școală din California a reclamat un elev la poliție pentru că avea la el versete din Biblie
Un istoric american sustine ca SUA a creat gruparea terorista ISIS pentru destabilizarea Orientului Mijlociu ! Dar si pentru a ne impune legile Big Brother !
Occidentul sporește finanțarea pentru instrumentele de propagandă în Rusia
Guvernul american construieste drone sub forma de tantari, gandaci, pasari si alte forme ! Unele au rolul de a spiona, iar altele de a ucide !
Suedia, sub ocupația imigranților: Statul este în pragul prăbușirii
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, un simpatizant al lui Karl Marx: Marx nu este responsabil pentru toate atrocitățile moștenitorilor săi! Jean-Claude Juncker a participat la festivitățile organizate de oficialii localității germane Trier în cinstea împlinirii a 200 de ani de la nașterea lui Karl Marx, care, alături de Friedrich Engels, a pus bazele doctrinei comuniste
Parlamentul European denunţă "apatia" statelor membre în anchetarea presupuselor închisori secrete ale CIA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro