Războiul meteorologic: SUA au început să exploreze acest domeniu după Al Doilea Război Mondial şi au finanţat cercetări în acest sens. Începând din 1967, în timpul războiului din Vietnam, proiectul numit “Popeye Project” a avut drept obiectiv prelungirea sezonului musonului, spre a se ajunge la împotmolirea mişcărilor de trupe şi a logisticii vietnameze în jungla mlăştinoasă

Distribuie!by “Armă puternică Au inventat oamenii maşinării complicate, care pot provoca furtuni sau precipitaţii abundente la mii de kilometri distanţă? Aceasta este una dintre întrebările care primează în discuţiile şi controversele iscate de la o vreme de schimbarea îngrijorătoare a climei Pământului. Publicaţia americană Business Week vorbea nu demult despre […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Armă puternică

Au inventat oamenii maşinării complicate, care pot provoca furtuni sau precipitaţii abundente la mii de kilometri distanţă? Aceasta este una dintre întrebările care primează în discuţiile şi controversele iscate de la o vreme de schimbarea îngrijorătoare a climei Pământului.


Publicaţia americană Business Week vorbea nu demult despre o tehnologie capabilă să controleze condiţiile atmosferice, care ar putea fi o puternică armă militară şi politică. SUA au început să exploreze acest domeniu după Al Doilea Război Mondial şi au finanţat cercetări în acest sens.

Începând din 1967, în timpul războiului din Vietnam, proiectul numit Popeye Project a avut drept obiectiv prelungirea sezonului musonului, spre a se ajunge la împotmolirea mişcărilor de trupe şi a logisticii vietnameze în jungla mlăştinoasă.


Dominaţie de neimaginat

În 1977, Pentagonul consacra 2,8 milioane de dolari cercetărilor asupra modificărilor climei. Naţiunile Unite îşi exprimau neliniştea faţă de acest lucru şi au adoptau o rezoluţie care interzicea folosirea în scopuri ostile a unor astfel de tehnici. SUA au ratificat această rezoluţie în 1978. Un an mai târziu, Pentagonul punea capăt tuturor cercetărilor sale. În schimb, Kremlinul le-a continuat, după cum releva Business Week.

În 1996, ofiţeri superiori americani trăgeau un semnal de alarmă pe lângă Pentagon, pentru ca acesta să continue eforturile în domeniul respectiv, spre a evita distanţarea ruşilor. “Timp de 30 de ani, apreciau ei, tehnologiile informatice şi meteorologice ar putea ajunge la un asemenea nivel încât controlul condiţiilor atmosferice ar asigura o dominaţie de neimaginat în bătălia spaţiului. Raportul elaborat de grupul de ofiţeri s-a intitulat “Meteorologia ca demultiplicator de forţă: Stăpânirea condiţiilor atmosferice în 2025″.

Foarte special

Potrivit meteorologului american Scott Stevens, „după perioada sovietică, Rusia a construit un aparat secret, care are un impact nefast asupra climei”. După cum nota şi pravda.ru, citându-l pe Stevens, „războiul meteorologic este departe de a se fi încheiat”. Meteorologii americani nu sunt singurii care cred că ruşii ar putea fi sursa nenorocilor climatologice.

În 2002, unii oameni politici europeni acuzau armata americană că ar dori să le distrugă economia provocând inundaţii. În acelaşi an, Comisia pentru Apărare a Dumei ruse interpela americanii în legătură cu un centru de cercetări foarte special, aflat sub regim militar, situat la 400 km nord de Anchorage, Alaska şi numit High Frequency Active Auroral Research Program, sau HAARP.

Revistele de ştiinţă afirmă că HAARP este capabil să provoace aurore boreale artificiale, să deregleze staţiile radar de detectare a rachetelor balistice, să comunice cu submarinele aflate în oceane, şi chiar să detecteze complexele secrete subterane ale inamicului.

„Emisiile de frecvenţă radio ar putea traversa solul şi ar putea descoperi ascunzătorile şi tunelurile, sistemele electronice şi ar face ineficienţi sateliţii din spaţiu”, după cum explica pravda.ru., care vorbea totodată despre dezvoltarea armelor meteorologice secrete.”[1]

SURSE

  1. https://evz.ro/au-ajuns-oamenii-sa-poata-influenta-clima-ce-se-intampla-cu-vremea-si-de-ce-video.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

George W. Bush, discurs în fața ONU, 10 noiembrie 2001: "Haideți să nu tolerăm niciodată teoriile revoltătoare ale conspirației cu privire la atacurile de la 11 septembrie 2001"
Studiile de gen vor fi eliminate din universităţile ungare, a decis Viktor Orban
Războiul din Afganistan (1979-1989): CIA, Osama bin Laden, mujahedinii, Al-Qaeda și opiumul
Serbia nu uită bombardamentele NATO din 1999. Președintele sârb a anunțat că Serbia nu dorește să adere la NATO
Hackerii au spart e-mailul lui George Soros și au făcut descoperiri uimitoare: "Sunt gata să-l chem pe șeful Trezoreriei din America!"
Dictatura UE: Guvernul Marii Britanii nu poate declanșa Brexit fără aprobarea Parlamentului
Secretarul american al apărării a declarat că nu a văzut dovezi concrete furnizate de oficiali ai serviciilor de informaţii că Iranul plănuia să atace patru ambasade americane, o afirmaţie făcută de Donald Trump pentru a justifica uciderea generalului Qassem Soleimani într-un atac aerian
Bertrand Russell, laureat al Premiului Nobel, în "Impactul ştiinţei în societate", 1953: "O societate ştiinţifică nu poate fi stabilă decât sub conducerea unui guvern mondial"
Fostul Ministru francez al Mediului: Trebuie să limităm nașterile noastre pentru a primi mai bine migranții
Contrabanda CIA cu cocaină
Presedintele Uruguay: cel mai apreciat om de pe Planeta ! Este un om sarac, care isi doneaza 90% din salariu si asteapta la rand in spital !
Criza manipulativă a petrolului – un genocid economic controlat din umbră
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro