Războiul meteorologic: SUA au început să exploreze acest domeniu după Al Doilea Război Mondial şi au finanţat cercetări în acest sens. Începând din 1967, în timpul războiului din Vietnam, proiectul numit “Popeye Project” a avut drept obiectiv prelungirea sezonului musonului, spre a se ajunge la împotmolirea mişcărilor de trupe şi a logisticii vietnameze în jungla mlăştinoasă

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Armă puternică

Au inventat oamenii maşinării complicate, care pot provoca furtuni sau precipitaţii abundente la mii de kilometri distanţă? Aceasta este una dintre întrebările care primează în discuţiile şi controversele iscate de la o vreme de schimbarea îngrijorătoare a climei Pământului.


Publicaţia americană Business Week vorbea nu demult despre o tehnologie capabilă să controleze condiţiile atmosferice, care ar putea fi o puternică armă militară şi politică. SUA au început să exploreze acest domeniu după Al Doilea Război Mondial şi au finanţat cercetări în acest sens.

Începând din 1967, în timpul războiului din Vietnam, proiectul numit Popeye Project a avut drept obiectiv prelungirea sezonului musonului, spre a se ajunge la împotmolirea mişcărilor de trupe şi a logisticii vietnameze în jungla mlăştinoasă.


Dominaţie de neimaginat

În 1977, Pentagonul consacra 2,8 milioane de dolari cercetărilor asupra modificărilor climei. Naţiunile Unite îşi exprimau neliniştea faţă de acest lucru şi au adoptau o rezoluţie care interzicea folosirea în scopuri ostile a unor astfel de tehnici. SUA au ratificat această rezoluţie în 1978. Un an mai târziu, Pentagonul punea capăt tuturor cercetărilor sale. În schimb, Kremlinul le-a continuat, după cum releva Business Week.

În 1996, ofiţeri superiori americani trăgeau un semnal de alarmă pe lângă Pentagon, pentru ca acesta să continue eforturile în domeniul respectiv, spre a evita distanţarea ruşilor. “Timp de 30 de ani, apreciau ei, tehnologiile informatice şi meteorologice ar putea ajunge la un asemenea nivel încât controlul condiţiilor atmosferice ar asigura o dominaţie de neimaginat în bătălia spaţiului. Raportul elaborat de grupul de ofiţeri s-a intitulat “Meteorologia ca demultiplicator de forţă: Stăpânirea condiţiilor atmosferice în 2025″.

Foarte special

Potrivit meteorologului american Scott Stevens, „după perioada sovietică, Rusia a construit un aparat secret, care are un impact nefast asupra climei”. După cum nota şi pravda.ru, citându-l pe Stevens, „războiul meteorologic este departe de a se fi încheiat”. Meteorologii americani nu sunt singurii care cred că ruşii ar putea fi sursa nenorocilor climatologice.

În 2002, unii oameni politici europeni acuzau armata americană că ar dori să le distrugă economia provocând inundaţii. În acelaşi an, Comisia pentru Apărare a Dumei ruse interpela americanii în legătură cu un centru de cercetări foarte special, aflat sub regim militar, situat la 400 km nord de Anchorage, Alaska şi numit High Frequency Active Auroral Research Program, sau HAARP.

Revistele de ştiinţă afirmă că HAARP este capabil să provoace aurore boreale artificiale, să deregleze staţiile radar de detectare a rachetelor balistice, să comunice cu submarinele aflate în oceane, şi chiar să detecteze complexele secrete subterane ale inamicului.

„Emisiile de frecvenţă radio ar putea traversa solul şi ar putea descoperi ascunzătorile şi tunelurile, sistemele electronice şi ar face ineficienţi sateliţii din spaţiu”, după cum explica pravda.ru., care vorbea totodată despre dezvoltarea armelor meteorologice secrete.”[1]

SURSE

  1. https://evz.ro/au-ajuns-oamenii-sa-poata-influenta-clima-ce-se-intampla-cu-vremea-si-de-ce-video.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Vedetele Iluminatilor: Jay Z, Rihanna, Beyonce, Kanye West, Nas si multii altii, vanduti masoneriei ! Acestia contribuie la dezaxarea tineretului !
Istoria Uniunii Europene. Uniunea Europeană, noua Uniune Sovietică
Un vas cargo, ce transporta arme din SUA pentru rebelii FSA din Siria, s-a rupt în două și s-a scufundat
Ucraina va introduce sistemul de control biometric la punctele de frontieră începând cu 1 ianuarie 2018
Creditul ca instrument de înrobire a omenirii
Operațiuni "steag fals": În Italia, la sfârşitul anilor `70, serviciile secrete s-au folosit de “armata din culise” NATO cu numele de cod “Gladio”, pentru a pune la cale atentate prin care să discrediteze mişcarea socialistă italiană, care, la vremea respectivă, deţinea un loc important în Parlament
Reforma lui Macron: Adio termenilor „tată” și „mamă” în școli. Motivul: „Sunt o relicvă a trecutului“, susceptibile de a „penaliza familiile homosexuale”
Jaroslaw Kaczynski: "Polonia nu a invitat refugiații în Europa, așadar are dreptul să spună 'nu'"
Raport al Pentagonului: Rusia se teme că SUA urmăresc răsturnarea regimului de la Moscova
De ce George Soros îl urăște pe Viktor Orban: "Promovează principiile identității naționale și creștine"
Corectitudinea Politică - Marxismul Cultural: HUXLEY + ORWELL = LUNACEK
Covid-19: Au folosit testele RT-PCR, care dau rezultate eronate, ei știu că dau rezultate eronate și au nevoie de acele rezultate eronate pentru a manipula oamenii. Au interzis autopsiile pentru ca oamenii să nu cunoască adevărul despre cauza deceselor. Au cumpărat mass-media cu suma de 40 milioane de euro
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
“London Fashion Week” sau “Mireasa lui Satana” defilând într-o capelă anglicană

Sarea de mare și bicarbonatul de sodiu – cele mai bune remedii pentru cancer și expunerea la radiații!

George Soros, la Davos: Facebook şi Google reprezintă o ameninţare la adresa democraţiei

Minuni, miracole și puteri paranormale

Împământarea, conectarea la energia Pământului

Închide