Războiul mondial a accelerat experimentele pe oameni

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„1942 – „Chemical Warfare Services” infesteaza cu gaz mustar 4000 de oameni, din randul adventistilor de ziua a saptea, care prefera sa serveasca drept cobai umani decat sa mearga pe front.

1944 – US Navy utilizeaza subiecti umani pentru a testa mastile de gaze si echipamentul de protectie. Pentru aceasta, subiectii erau inchisi in camere de gazare si probau echipamentul de protectie.


1945 – Operatiunea „Paperclip”. Americanii recruteaza masiv savanti germani, carora le ofera imunitate si identitati secrete, in schimbul angajamentului acestora ca vor participa la proiectele secrete americane.

1945 – Proiectul „Manhattan”, Programul F, implementat de „US Atomic Energy Commission” (AEC). Cel mai amplu studiu privind efectul fluoridelor, componenta chimica importanta in productia bombei atomice. Cunoscuta ca una dintre cele mai toxice chimicale, fluorida afecteaza sistemul nervos central, dar informatiile stiintifice sunt ascunse de teama legilor federale, care puteau afecta productia de bombe atomice.


1946 – Noi ordine stabilesc pentru subiectii folositi drept cobai umani ca termenul „experiment” sa fie inlocuit cu cel de „investigatie” sau „observatie” in toate rapoartele medicale.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziua.ro/display.php?data=2003-08-02&id=124087&kword=mk+ultra
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...