Războiul mondial a accelerat experimentele pe oameni

Distribuie!

„1942 – „Chemical Warfare Services” infesteaza cu gaz mustar 4000 de oameni, din randul adventistilor de ziua a saptea, care prefera sa serveasca drept cobai umani decat sa mearga pe front.

1944 – US Navy utilizeaza subiecti umani pentru a testa mastile de gaze si echipamentul de protectie. Pentru aceasta, subiectii erau inchisi in camere de gazare si probau echipamentul de protectie.


1945 – Operatiunea „Paperclip”. Americanii recruteaza masiv savanti germani, carora le ofera imunitate si identitati secrete, in schimbul angajamentului acestora ca vor participa la proiectele secrete americane.

1945 – Proiectul „Manhattan”, Programul F, implementat de „US Atomic Energy Commission” (AEC). Cel mai amplu studiu privind efectul fluoridelor, componenta chimica importanta in productia bombei atomice. Cunoscuta ca una dintre cele mai toxice chimicale, fluorida afecteaza sistemul nervos central, dar informatiile stiintifice sunt ascunse de teama legilor federale, care puteau afecta productia de bombe atomice.


1946 – Noi ordine stabilesc pentru subiectii folositi drept cobai umani ca termenul „experiment” sa fie inlocuit cu cel de „investigatie” sau „observatie” in toate rapoartele medicale.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziua.ro/display.php?data=2003-08-02&id=124087&kword=mk+ultra
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Președintele Vladimir Putin a avertizat că Rusia va răspunde la un moment dat "insolenței" Statelor Unite
Dr. Jose Delgado și controlul minții (1950-1966): "Cercetările mele susțin oribila teorie că mișcarea, emoția și comportamentul pot fi conduse de forțe electrice și că ființele umane pot fi controlate ca și roboții prin apăsarea unor butoane"
Benjamin Disraeli, Prim-Ministru britanic: "Oamenii de stat ai acestui secol nu au de-a face numai cu guverne, împarați, regi și miniștri, ci și cu societăți secrete, elemente ce trebuie luate în seamă. În definitiv, aceste societăți secrete pot nimici toate acordurile politice."
Faza finală a războiului financiar global: Situaţia globală financiar-bancară şi bursieră – între bula bursieră şi banii virtuali
Secretele Acceleratorului de Particule LHC de la CERN - experimente cu privire la călătoriile în timp, Universurile Paralele și riscul de a crea o gaură neagră
Economist rus: "Trump ar mătura din posturi elita marii finanţe din Estul Europei"
Candidatul Manciurian: CIA și Proiectele Blue Bird, Artichoke, MK-Ultra și Monarch - programarea prin hipnoză - crearea de asasini și teroriști
Marxismul Cultural - dictatura "toleranței", a "diversității" și a minorităților
Supraîncărcarea minţii unei persoane: Această supraîncărcare va servi la destabilizarea capacităţii de judecată sau la modificarea comportamentului individului sau grupului care a fost influențat
Proiectul "Uniunea Europeană" a fost finanțat de către CIA
H. G. Wells - "Conspiraţia la vedere": "Lumea politică trebuie să slăbească, să încorporeze sau să înlăture guvernele existente. Va fi o religie mondială, întreaga populaţie a lumii va deveni o nouă comunitate umană"
Aeroportul Denver din SUA - sub aeroport se afla o baza militara a Iluminatilor, structurata pe 8 nivele si cu o suprafata de 8 km patrati

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...