Războiul psihologic împotriva unei țări

Distribuie!

Subversiunea ideologică este pusă la cale pe ascuns de servicii specializate din ţări neprietene împotriva unor naţiuni ce sunt declarate ţintă.

Războiul psihologic se desfăşoară în zilele noastre folosind mijloace moderne neconvenţionale, unele dintre acestea urmărind în esenţă manipularea conștiinței a unor mari colectivităţi din ţări considerate inamice. Această manipulare constituie o parte a unui proces mai larg cunoscut generic sub numele de brainwashing sau spălarea creierelor, care se desfăşoară foarte lent şi este împărţit în patru etape de bază.
Grupurile de oameni care fac obiectul manipulării renunţă, fără să fie constrânși prin recurgerea la forţă, la un set de idei politice, religioase sau atitudini sociale, după ce au fost în prealabil „convinși” să adopte un set nou de idei şi valori, ce sunt opuse celor vechi.
Prima etapă a acestui proces constă în ceea ce este cunoscut sub numele de „demoralizarea naţiunii”. Se întinde pe o perioadă de minimum 15-20 de ani, necesari pentru educarea unei noi generaţii a ţării ce este inamică în spiritul ideologiei ce este dorită de duşman.
Persoanele supuse acţiunilor de disoluţie morală, de propagandă şi subversiune nu sunt capabile să evalueze informaţiile adevărate pe care le receptează, chiar dacă sunt puse în faţa unor documente şi dovezi autentice.
A doua etapă este destabilizarea naţiunii şi durează între 2 şi 5 ani. De această dată sunt luate în vizor aspecte esenţiale ca economia, relaţiile externe, sistemul de apărare al ţării, şi în consecință acțiunile specifice acestei etape pot fi observate fără prea mare dificultate în aceste zone sensibile, apărarea sau economia ţării ţintă.
Următoarea etapăa treia, constă în declanşarea crizei. O ţară poate fi adusă în pragul crizei în circa şase săptămâni, atunci când se urmăreşte schimbarea violentă a puterii în stat şi a economiei sale. După aceasta va urma pentru un timp nedefinit o perioadă de aşa-zisă „normalizare”, o expresie cinică, împrumutată de la propaganda sovietică după invadarea Cehoslovaciei în 1968, când primul secretar al PCUS, tovarăşul Leonid Brejnev, a spus: „Acum situaţia cu fraţii din Cehoslovacia a fost normalizată”.
Ce se petrece în prezent în ţara noastră prezintă toate semnele că aceasta este supusă de mai mult timp unui adevărat război psihologic destabilizator, menit să dezarmeze în plan psihic populaţia şi să-i dinamiteze valorile fundamentale tradiţionale, care constituie baza coeziunii unei naţiuni.
Într-un faimos interviu, locotenent-colonelul Iuri Bezmenov, un fost agent sovietic antrenat de KGB, expert în tehnici de subversiune şi în războiul psihologic, refugiat în Statele Unite, a dezvăluit multe dintre secretele acestui război neconvenţional din umbră, puţin cunoscut publicului larg, dar care are efecte devastatoare pe termen lung asupra naţiunilor considerate drept ţinte.”[1]

SURSE


  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=20440
  2. Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Banii creați din nimic, rezerva fracționară, banii fiat, datoria și băncile private: Trucul de a crea bani din nimic, de a-i împrumuta şi de a cere apoi o dobândă pe ei este sursa puterii bancherilor internaţionali. Banii fiat sunt responsabili de deprecierea monedei naţionale
Documente CIA declasificate confirmă teoria potrivit căreia inginerii naziști au construit cu succes OZN-uri
Zeci de mii de informatori racolaţi de FBI din marile corporaţii americane
Oficial american: "În afară de microfoane, există alte mijloace de supraveghere a președintelui Trump și a asociaților lui"
Internetul ajunge sub controlul ONU la 1 octombrie
Dacă vei analiza cu luciditate situaţia actuală în lume şi, de asemenea, în România din perspectiva socială, economică şi politică, vei putea să constaţi cu uşurinţă cum acest haos este structurat în aşa fel, încât să asigure gradat instituirea Noii Ordini Mondiale
Șase corporații gigantice controlează mass-media mondială
După Marea Britanie, în alte două țări se fac pregătiri pentru ieșirea din Uniunea Europeană
O nouă formă de protest ia naștere în Italia: Mișcarea sardinelor împotriva naționalismului. Globaliștii încearcă să oprească naționalismul
David Rockefeller, mare susținător al Globalizării și Noii Ordini Mondiale, a murit la vârsta de 101 ani!
Juncker: "Ungaria, Polonia și Cehia vor fi sancționate pentru că nu au primit imigranți"
Sistemul Acustic cu Rază Mare de Acțiune (Long Range Acoustic Device – LRAD), o armă sonică silențioasă (sistem de comunicare sonoră dirijată), emite în mod dirijat unde acustice termo-elastice de frecvență înaltă (2,5kHz) într-un fascicul de 30 de grade, care ajunge în mod silențios la urechea internă prin intermediul vibrațiilor osoase craniene

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...