Războiul psihotronic. Controlul minții prin armele de impuls electromagnetic

Distribuie!

„RĂZBOIUL PSIHOTRONIC. CONTROLUL MINȚII PRIN ARMELE DE IMPULS ELECTROMAGNETIC

Creierul uman poate fi controlat de la distanță cu dispozitive create inițial pentru domeniul militar

Armele psihotronice, războiul PSY (PSI), psihomanipularea, psihoinducția afectiv-emoțională sunt percepute de cei mai mulți ca elemente ale teoriei conspirației, ba mai mult, lucruri care țin de literatura științifico-fantastică. Pentru inițiați, însă, aceste noțiuni au un fundament real și sunt argumentate la modul cocret, prin exemple tehnice și tehnologice.


La sfârşitul secolului al XIX-lea au apărut primele societăţi metapsihice ca organisme de cercetare organizată a acestor fenomene. Filosoful și psihologul german Max Dessoir a înlocuit, în acea perioadă, vechiul termen „metapsihica” cu cel de “parapsihologie”. Primele tehnici de influenţare la distanță, de manipulare, au fost banalele bombe cu manifeste lansate în teritoriul inamic, dar şi manipularea prin intermediul radioului şi presei scrise, folosite de Franţa, Anglia şi Germania (pe fronturile celor două războaie mondiale se puteau auzi radiouri cu discursuri și mesaje propagandistice sau defetiste, iar, ulterior, au apărut și s-au dezvoltat tehnicile de persuasiune şi programare neurolingvistică.

După Revoluția din decembrie 1989, s-a vorbit foarte mult de un „atac PSI” asupra României, cu consecinţe nefaste asupra populaţiei. Au apărut teorii, susținute cu argumente mai mult sau mai puți plauzibile, potrivit cărora, fosta URSS a folosit „tunuri psihotronice” (care emit microunde) asupra manifestanților din piața Comitetului Central, la ultimul discurs al lui Nicolae Ceaușescu. Potrivit altor teorii, tunurile au fost folosite de americani, care au furat tehnologia din fosta URSS, celebră pentru cercetarea avansată în acest domeniu. Acelaşi lucru se pare ca s-a întâmplat în conflictul transnistrean.


Cercetările asupra paranormalului s-au făcut şi se fac încă în multe ţări, dintre care SUA, Rusia, China şi Cehia (încă în 1942 în Cehia a apărut lucrarea “Clairvoyance, Hypnotism and Magnetism” ) sunt cele mai cunoscute. Cercetătorii au reușit să descopere modalități de dezvoltare a unor capacități de punere în evidenţă a fenomenelor psihice parasenzoriale (PSI) care nu sunt încă explicate ştiinţific (percepţia extrasenzorială – PES, telepatia, telekinezia ş.a.).”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://www.sursazilei.ro/r%C4%83zboiul-psihotronic-controlul-min%C8%9Bii-prin-armele-de-impuls-electromagnetic/

SURSE

  1. http://www.sursazilei.ro/r%C4%83zboiul-psihotronic-controlul-min%C8%9Bii-prin-armele-de-impuls-electromagnetic/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...