Războiul psihotronic. Controlul minții prin armele de impuls electromagnetic

Distribuie!by “RĂZBOIUL PSIHOTRONIC. CONTROLUL MINȚII PRIN ARMELE DE IMPULS ELECTROMAGNETIC Creierul uman poate fi controlat de la distanță cu dispozitive create inițial pentru domeniul militar Armele psihotronice, războiul PSY (PSI), psihomanipularea, psihoinducția afectiv-emoțională sunt percepute de cei mai mulți ca elemente ale teoriei conspirației, ba mai mult, lucruri care țin […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“RĂZBOIUL PSIHOTRONIC. CONTROLUL MINȚII PRIN ARMELE DE IMPULS ELECTROMAGNETIC

Creierul uman poate fi controlat de la distanță cu dispozitive create inițial pentru domeniul militar

Armele psihotronice, războiul PSY (PSI), psihomanipularea, psihoinducția afectiv-emoțională sunt percepute de cei mai mulți ca elemente ale teoriei conspirației, ba mai mult, lucruri care țin de literatura științifico-fantastică. Pentru inițiați, însă, aceste noțiuni au un fundament real și sunt argumentate la modul cocret, prin exemple tehnice și tehnologice.


La sfârşitul secolului al XIX-lea au apărut primele societăţi metapsihice ca organisme de cercetare organizată a acestor fenomene. Filosoful și psihologul german Max Dessoir a înlocuit, în acea perioadă, vechiul termen „metapsihica” cu cel de “parapsihologie”. Primele tehnici de influenţare la distanță, de manipulare, au fost banalele bombe cu manifeste lansate în teritoriul inamic, dar şi manipularea prin intermediul radioului şi presei scrise, folosite de Franţa, Anglia şi Germania (pe fronturile celor două războaie mondiale se puteau auzi radiouri cu discursuri și mesaje propagandistice sau defetiste, iar, ulterior, au apărut și s-au dezvoltat tehnicile de persuasiune şi programare neurolingvistică.

După Revoluția din decembrie 1989, s-a vorbit foarte mult de un „atac PSI” asupra României, cu consecinţe nefaste asupra populaţiei. Au apărut teorii, susținute cu argumente mai mult sau mai puți plauzibile, potrivit cărora, fosta URSS a folosit „tunuri psihotronice” (care emit microunde) asupra manifestanților din piața Comitetului Central, la ultimul discurs al lui Nicolae Ceaușescu. Potrivit altor teorii, tunurile au fost folosite de americani, care au furat tehnologia din fosta URSS, celebră pentru cercetarea avansată în acest domeniu. Acelaşi lucru se pare ca s-a întâmplat în conflictul transnistrean.


Cercetările asupra paranormalului s-au făcut şi se fac încă în multe ţări, dintre care SUA, Rusia, China şi Cehia (încă în 1942 în Cehia a apărut lucrarea “Clairvoyance, Hypnotism and Magnetism” ) sunt cele mai cunoscute. Cercetătorii au reușit să descopere modalități de dezvoltare a unor capacități de punere în evidenţă a fenomenelor psihice parasenzoriale (PSI) care nu sunt încă explicate ştiinţific (percepţia extrasenzorială – PES, telepatia, telekinezia ş.a.).”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://www.sursazilei.ro/r%C4%83zboiul-psihotronic-controlul-min%C8%9Bii-prin-armele-de-impuls-electromagnetic/

SURSE

  1. http://www.sursazilei.ro/r%C4%83zboiul-psihotronic-controlul-min%C8%9Bii-prin-armele-de-impuls-electromagnetic/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Operațiune "Steag Fals": Armata americană fotografiată în timp ce revopsea avioane de luptă astfel încât să arate ca cele rusești
Operațiuni "steag fals": În Italia, la sfârşitul anilor `70, serviciile secrete s-au folosit de “armata din culise” NATO cu numele de cod “Gladio”, pentru a pune la cale atentate prin care să discrediteze mişcarea socialistă italiană, care, la vremea respectivă, deţinea un loc important în Parlament
Regele Norvegiei susține Noua Ordine Mondială
Dr. Ligia Barbarii, șefa Laboratorului de Genetică din cadrul INML, despre lipsa autopsiilor, așa-zisele laboratoare ale DSP, teste îndoielnice și alte bâlbe: „Din cei 1.400 de decedați, câți, de fapt, au murit din cauza unor infecții respiratorii?”
SUA şi NATO datorează scuze și despăgubiri financiare poporului sârb
Steven Mosher, om de știință: "Schimbările climatice sunt cea mai mare fraudă științifică săvârșită vreodată asupra familiei omului"
San Carlos, sediul celui de-al Patrulea Reich?
Donald Trump despre Putin: "A fost un lider pentru ruși mai mult decât a fost Obama pentru americani"
Bruxelles - mormântul Europei: UE repudiază creștinismul și promovează oficial islamul
Dezvăluiri în lanț despre conexiunile dintre guvernele lumii și extratereștri
Minciuna fondurilor europene și transferul colonial de bogăţie
Discursul nationalist al lui Gaddafi impotriva Noii Ordini Mondiale ! Inainte de invazia NATO, libienii se bucurau de cel mai inalt standard de viata !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.