Războiul Rece – dus cu invenţiile românilor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La începutul anilor ’80 în SUA au apărut o serie de modele experimentale care au atras atenţia prin tehnologiile utilizate. Pentru cei capabili “să citească printre rânduri”, aceste informaţii dădeau mult de înţeles cu privire la ceea ce se făcea în regim secret, bazat pe tehnologia voleţilor aerodepresivi Coandă dar şi pe sistemele de propulsie aerodepresionară inventate şi realizate de Coandă.

Să vedem în continuare o serie de avioane experimentale ame­ ricane realizate în perioada Războiului rece, fiind de altfel şi pre­ zentate public chiar din acea perioadă…


avion submarin avion supersonic romanesc avion supersonic romanesc 2

Este evident că aparatele inventate şi testate experimental de in­ ventatori precum Coandă, Schauberger, Văideanu, erau cu mult su­ perioare acestui „submavion” american.

Să mai notăm totodată invenţiile similare realizate de llarion Vâlcu, cel care de asemenea inventa şi experimenta un vehicul polivalent capabil să se deplaseze pe sol, prin aer, pe apă şi pe sub apă, utilizând o elice de configuraţie cu totul şi cu totul inedită, care lu­ crează d.p.d.v. al principiului fizic oarecum asemănător cu „elicea de vacuumpropulsie” a inventatorilor Liciar şi Schauberger.


Să mai notăm şi că o parte din tehnologiile propuse de Coandă, s-au regăsit în programele speciale ale SUA din anii ’80, în plină desfăşurare a „Războiului Stelelor”(SDI). lată câteva exemple care suntmai mult sau mai puţin legate de Coandă:

Avionul cu decolare-aterizare orizontală conceput de societa­ tea Rockwell International pentru aviaţia Marinei militare americane (US Navy) era mai precis destinat portavioanelor, fiind chemat să în­ locuiască greoaiele şi periculoasele sisteme de lansare/apuntare cu ajutorul catapultei şi sandow-urilor de oţel, sisteme utilizate şi la ora actuală pe portavioane.

Acest avion experimental dispunea de un sistem compus din voleţi gazodinamici deflectori dispus pe toată anvergura aripii şi com­ binat cu deflectoare dispuse la evacuarea gazelor din motor, la cape­ tele aripilor, el mai dispunând şi de corpuri fuselate de tip winglet, care purtau pe ele câte o derivă cu prelungire ventrală sub forma unui cuţit aerodinamic de dimensiuni mari, dar avea şi ampenaje de tip canard (concepţie aerodinamică modernă, al cărei începător a fost ingi­ nerul Aurel Vlaicu, la începutul sec. XX !).

SURSE

  1. Lucian Cozma – “Stiinta Secreta”.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Neomarxiștii din România sunt supărați și deranjați după organizarea Marșului pentru Viață
Filmele Horror - o adevarata problema pentru sanatatea mintala a oamenilor! Iluminatii promoveaza filmele horror pentru a alimenta rautatea si sadismul din fiinta umana, pentru a-i putea controla usor pe acesti oameni!
Beneficiile alimentelor de origine vegetala - asemanarea lor cu organele umane! Demolarea minciunii anti-vegetarianism promovata despre vitamina B12!
Albert Einstein: „Dacă albina va dispărea vreodată de pe pământ, omul mai are de trăit doar patru ani!”
Un arhiepiscop catolic nu stie ca e ilegal sexul cu copii ! Acestea sint consecintele nefaste, psiho-fiziologice, ale celibatului catolic !
Nicolae Ceaușescu și bomba atomică: Programul atomic al României
Gafă a Ministrului rus al Agriculturii: A vrut să exporte carne de porc într-o țară musulmană. Reacția lui Vladimir Putin
Dezastru ecologic in Canada, dupa ce barajul unui iaz de decantare s-a rupt ! Asa s-ar fi intamplat si la Rosia Montana daca ar fi fost aprobat proiectul de exploatare ! Marile trusturi de presa din lume n-au prezentat aceasta stire !
Un batran bolnav de cancer s-a vindecat singur cu ulei de canabis ! Tetrahidrocarbinolul (THC) din canabis neutralizeaza rapid celulele canceroase ! Acum ati inteles de ce corporatiile farmaceutice au demonizat canabisul de-a lungul timpului ?
Romania a fost prima tara din lume care a avut sonda petroliera, o rafinarie petroliera si care a exportat benzina pentru prima data !
Și-a salvat fiul de la eutanasiere, a făcut închisoare pentru asta, iar acum cei doi petrec Sărbătorile împreună
Dr. Nicolae Paulescu: "Fără Dumnezeu, viaţa nu poate fi explicată"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...