Războiul secret din Antarctica. Miza, bazele secrete naziste

by “RĂZBOIUL SECRET DIN ANTARCTICA. MIZA, BAZELE SECRETE NAZISTE Noua Suabie este o zonă a Antarcticii care are peste 600000 de kilometri pătrați și care a fost revendicată de către Germania nazistă, din ianuarie 1939, până în 8 mai 1945. Baza Neumayer se află în apropierea acestei zone și este […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“RĂZBOIUL SECRET DIN ANTARCTICA. MIZA, BAZELE SECRETE NAZISTE

Noua Suabie este o zonă a Antarcticii care are peste 600000 de kilometri pătrați și care a fost revendicată de către Germania nazistă, din ianuarie 1939, până în 8 mai 1945.


Baza Neumayer se află în apropierea acestei zone și este o bază germană pentru cercetări științifice. Ea a fost creată în anul 1981. Pe timpul iernii ea funcționează cu nouă specialiști și are o pistă de aterizare de 1000 de metri.

În 17 ianuarie 1938, vaporul german Schwaberland pleacă din Hamburg cu 33 de persoane la bord. Recunoașterea teritoriului Antarcticii începe să fie făcută de către Germania. Câteva zile mai târziu, două avioane germane au aceeași destinație. Scopul este de a survola zona.


În urma acestor zboruri, piloții au realizat peste 11000 de fotografii. Înainte să părăsească zona, echipajul vaporului a instalat o bază temporară și au arborat trei drapele naziste.

Americanii au sesizat că în timpul celui de al Doilea Război Mondial, două submarine ultra performante, U21 și U23, ale flotei naziste au dispărut din apele oceanelor, fără să fie distruse în cursul unui atac. Dacă erau așa de performante de ce au fost retrase? Sau au fost trimise în zone mai puțin cunoscute?

În 26 august 1945, după bombardamentele din Hiroshima și Nagasaki, SUA lansează operațiunea Highjump în Antarctica. Oficial, SUA au motivat această operațiune ca fiind de cercetare științifică. Peste 5000 de oameni au participat, un submarin, un avion și 26 de vapoare. Prea multe forțe și logistică pentru cercetarea științifică.

loading…

Facem precizarea că războiul se terminase în mai 1945. Cu toate acestea, în Antarctica a avut loc un adevărat război. Americanii au pierdut multe vieți, un avion a fost prăbușit, iar submarinul bombardat.

Aflați în dificultate, americanii decid să se retragă. Operațiunea Hughjump care s-a dorit a fi impunerea SUA ca suveran în Antarctica a fost un eșec.

Cu cine s-au luptat americanii în Antarctica? Se cunoaște faptul că, în anul 1938, germanii au construit în Antarctica baze secrete, unde naziștii s-au retras ca să scape de pedepsele impuse de Tribunalul de la Nurenberg.

Un ofițer britanic a declarat într-un interviu că mai mulți soldați britanici, printre care și el, au primit ordinul de a se deplasa în Insulele Falklands, după ce, oficial, războiul se terminase.

Au efectuat antrenamente foarte grele, fără să știe pentru ce sunt pregătiți. După o lună, un superior i-a anunțat că vor începe războiul secret.

Destinația lor era baza secretă Maudheim, din Antarctica. Armata britanică capturase trei mari conducători naziști, Hess, Himmler și Donitz, care divulgaseră multe din secretele naziștilor.

Marea Britanie era convinsă că în Antarctica existau baze secrete naziste, unde se ascundeau alți capi naziști. Britanicii chiar descoperiseră un tunel, în care au trimis mai mulți militari, din care numai doi s-au întors la suprafață.

Au contactat baza britanică prin radio și susțineau că au fost nimiciți de oamenii polari. Practic era un război surd între Marea Britanie, SUA și URSS. Cine va descoperi primul bazele secrete naziste?

Britanicii au pornit primii, pentru că Antarctica se afla sub jurisdicția lor și se considerau stăpânii acestui continent. Ajunși la baza Maudheim, britanicii i-au întâlnit pe cei doi supraviețuitori, care așteptau să fie salvați. Aceștia i-au avertizat că în tunelul din apropierea bazei sunt oameni polari, foarte agresivi și înarmați.

Supraviețuitorii au pus în gardă pe militari că în interiorul tunelului este echipament de luptă și că oamenii polari sunt creația naziștilor. Din cei peste 50 de militari britanici, doar trei au scăpat cu viață, în urma atacului care a urmat asupra lor, din interiorul tunelului.

Cărțile de istorie nu vorbesc despre aceste evenimente. Cert este că, atât britanicii, cât și americanii, în încercarea lor de a cucerii bazele secrete naziste au înregistrat mari pierderi de vieți umane.

Cine le-a opus rezistență?”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/razboiul-secret-din-antarctica-miza-bazele-secrete-naziste
  2. Foto: efemeride.ro

Citiți și...

Politist german: "Nu ii putem aresta pe imigranti, pentru ca am fi acuzati de rasism!"
Bail-in și Bail-out - un colaps financiar inventat pentru a fura banii populației
Fost ofițer al armatei americane, expert în operațiuni psihologice: "Teroriștii sunt finanțați prin intermediul unor conturi din bănci elvețiene"
O uriașă piramidă subacvatică a fost descoperită lângă arhipelagul insulelor Azore
Mumie extraterestră descoperită într-o piramidă din Egipt
Dr. Ala Shaheen, şeful Departamentului de Arheologie al Universităţii din Cairo, a relatat faptul că nu este exclus ca piramidele au fost construite de extratereștri: “Nu pot confirma sau nega acest lucru, dar, în interiorul piramidei se află ceva ce nu aparţine lumii noastre”
Protocoalele de la Toronto și Noua Ordine Mondială
Premierul Ungariei, Viktor Orban, despre George Soros: "N-ar trebui să fim surprinși că alte națiuni din Europa, ca românii, macedonenii sau albanezii se mișcă și încearcă să scape de aceste rețele de tip Soros și de filialele lor locale"
Un fost spion CIA, care trebuia să-l ucidă pe Fidel Castro, povestește că a acționat ca un terorist în misiunile sale
100 de ani de la "gripa spaniolă"! "Gripa spaniolă" a fost cauzată de vaccinuri! "Gripa spaniolă" – o istorie interzisă!
SUA i-au ajutat pe iranieni să-și dezvolte programul nuclear, până în 1979. Acum le impune sancțiuni pentru că nu renunță la acesta
Președintele Franței, Emmanuel Macron, este deranjat de faptul că Polonia și Ungaria au ales naționalismul, îndepărtându-se de "valorile UE"
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro