Războiul secret din Antarctica. Miza, bazele secrete naziste

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“RĂZBOIUL SECRET DIN ANTARCTICA. MIZA, BAZELE SECRETE NAZISTE

Noua Suabie este o zonă a Antarcticii care are peste 600000 de kilometri pătrați și care a fost revendicată de către Germania nazistă, din ianuarie 1939, până în 8 mai 1945.


Baza Neumayer se află în apropierea acestei zone și este o bază germană pentru cercetări științifice. Ea a fost creată în anul 1981. Pe timpul iernii ea funcționează cu nouă specialiști și are o pistă de aterizare de 1000 de metri.

În 17 ianuarie 1938, vaporul german Schwaberland pleacă din Hamburg cu 33 de persoane la bord. Recunoașterea teritoriului Antarcticii începe să fie făcută de către Germania. Câteva zile mai târziu, două avioane germane au aceeași destinație. Scopul este de a survola zona.


În urma acestor zboruri, piloții au realizat peste 11000 de fotografii. Înainte să părăsească zona, echipajul vaporului a instalat o bază temporară și au arborat trei drapele naziste.

Americanii au sesizat că în timpul celui de al Doilea Război Mondial, două submarine ultra performante, U21 și U23, ale flotei naziste au dispărut din apele oceanelor, fără să fie distruse în cursul unui atac. Dacă erau așa de performante de ce au fost retrase? Sau au fost trimise în zone mai puțin cunoscute?

În 26 august 1945, după bombardamentele din Hiroshima și Nagasaki, SUA lansează operațiunea Highjump în Antarctica. Oficial, SUA au motivat această operațiune ca fiind de cercetare științifică. Peste 5000 de oameni au participat, un submarin, un avion și 26 de vapoare. Prea multe forțe și logistică pentru cercetarea științifică.

loading…

Facem precizarea că războiul se terminase în mai 1945. Cu toate acestea, în Antarctica a avut loc un adevărat război. Americanii au pierdut multe vieți, un avion a fost prăbușit, iar submarinul bombardat.

Aflați în dificultate, americanii decid să se retragă. Operațiunea Hughjump care s-a dorit a fi impunerea SUA ca suveran în Antarctica a fost un eșec.

Cu cine s-au luptat americanii în Antarctica? Se cunoaște faptul că, în anul 1938, germanii au construit în Antarctica baze secrete, unde naziștii s-au retras ca să scape de pedepsele impuse de Tribunalul de la Nurenberg.

Un ofițer britanic a declarat într-un interviu că mai mulți soldați britanici, printre care și el, au primit ordinul de a se deplasa în Insulele Falklands, după ce, oficial, războiul se terminase.

Au efectuat antrenamente foarte grele, fără să știe pentru ce sunt pregătiți. După o lună, un superior i-a anunțat că vor începe războiul secret.

Destinația lor era baza secretă Maudheim, din Antarctica. Armata britanică capturase trei mari conducători naziști, Hess, Himmler și Donitz, care divulgaseră multe din secretele naziștilor.

Marea Britanie era convinsă că în Antarctica existau baze secrete naziste, unde se ascundeau alți capi naziști. Britanicii chiar descoperiseră un tunel, în care au trimis mai mulți militari, din care numai doi s-au întors la suprafață.

Au contactat baza britanică prin radio și susțineau că au fost nimiciți de oamenii polari. Practic era un război surd între Marea Britanie, SUA și URSS. Cine va descoperi primul bazele secrete naziste?

Britanicii au pornit primii, pentru că Antarctica se afla sub jurisdicția lor și se considerau stăpânii acestui continent. Ajunși la baza Maudheim, britanicii i-au întâlnit pe cei doi supraviețuitori, care așteptau să fie salvați. Aceștia i-au avertizat că în tunelul din apropierea bazei sunt oameni polari, foarte agresivi și înarmați.

Supraviețuitorii au pus în gardă pe militari că în interiorul tunelului este echipament de luptă și că oamenii polari sunt creația naziștilor. Din cei peste 50 de militari britanici, doar trei au scăpat cu viață, în urma atacului care a urmat asupra lor, din interiorul tunelului.

Cărțile de istorie nu vorbesc despre aceste evenimente. Cert este că, atât britanicii, cât și americanii, în încercarea lor de a cucerii bazele secrete naziste au înregistrat mari pierderi de vieți umane.

Cine le-a opus rezistență?”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/razboiul-secret-din-antarctica-miza-bazele-secrete-naziste
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

În 2000, trupele NATO au preluat controlul asupra unui uriaş complex minier din Kosovo, conform planului Soros
Mistere din interiorul Pământului
Când lupii tac, se aud doar oile
14 Iulie: Ziua Națională a Franței serbează declanșarea Revoluției Franceze, primul genocid din istoria modernă a omenirii. Prostituția și cultul rațiunii
Resurgenţa terorismului cultural de extremă stânga, un eşec al liberalismului american?
Zona 51, locul unde sunt adăpostite OZN-urile
Constituirea Băncii Centrale a Americii
China il acuza pe George Soros ca doreste sa le distruga economia
Descoperirile genialului Nikola Tesla sunt în cea mai mare parte încă şi acum ţinute secrete de NASA faţă de marea masă a populaţiei. Cunoscut mai mult pentru inventarea curentului alternativ, Nikola Tesla a realizat şi multe alte invenţii, despre care însă destul de puţini oameni au auzit: „bobinele Tesla“ care realizează prin rezonanţă eterică o amplificare uriaşă a tensiunii electrice, maşini bazate pe energia liberă (free energy), transferul de energie fără cablu, antigravitaţia sau controlul vremii prin utilizarea dirijată a undelor staţionare
Dispariția Zborului 19 în Triunghiul Bermudelor
Oligarhii rusi si americani comploteaza rasturnarea lui Putin si dezmembrarea Rusiei ! Informatia a fost dezvaluita de catre un parlamentar rus !
Organizația Mondială a Sănătății exercită presiuni asupra Tanzaniei pentru a impune restricții, măști și pentru a vaccina oamenii. Preşedintele Tanzaniei spune că testele pentru coronavirus folosite în ţara sa dau rezultate eronate, după ce au ieșit pozitive probe recoltate de la o capră şi de la un fruct (mai 2020)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Mozaicul Antic, structura megalitică, veche de 200.000 de ani, care ar putea să rescrie istoria

Tunelul misterios, de 12.000 de ani vechime, care leagă Scoția de Turcia

Misterul craniilor de cristal cu puteri magice din alte lumi

Dr. Vasile Astărăstoae: Luc Montagnier și legea vaccinării obligatorii

11 septembrie 2001: Cursa 93 nu s-a prăbuşit, ci a fost doborâtă de avioane militare

Închide