Războiul Steinmetz-Soros: Pentru cine lucrează acum partenerul din România al lui Tal Silberstein, arestat în Israel

Distribuie!

„RĂZBOIUL Steinmetz-Soros: Pentru cine lucrează acum partenerul din România al lui Tal Silberstein, arestat în Israel

Arthur Finkelstein, partenerul de afaceri în consultanță politică în România dar nu numai al lui Tal Silberstein, arestat pentru 4 zile în Israel în dosarul Steinmetz, lucrează acum pentru FIDESZ, partidul premierului ungar Viktor Orban, în Ungaria urmând să aibă loc alegeri parlamentare anul viitor.


Informația a apărut recent în presa maghiară.

Steinmetz e în război deschis cu George Soros.


Finkelstein este un consultant vechi al Partidului Republican din SUA.

Recent premierul israelian Benjamin Netanyahu a vizitat Ungaria după ce guvernul său l-a atacat public pe George Soros, un evreu născut în Ungaria și aflat în război declarat cu Beny Steinmetz .

Finkelstein, Silberstein și Beny Steinmetz l-au susținut pe Ehud Olmert, fost premier israelian, prima campanie câștigată în Israel fără consultanți americani. 

 

Recent, poliția israeliană care îl anchetează pe Beny Steinmetz a declanșat o acțiune judiciară și împotriva premierului și a soției sale.

CITIȚI ȘI: Culisele războiului Soros-Steinmetz

Finkelstein este renumit pentru o serie de succese rasunatoare obtinute in alegeri din Statele Unite si Israel in beneficiul unor politicieni de prim rang ca Richard Nixon, Ronald Reagen, Bob Dole sau Ariel Sharon.

În România, Finkelstein a lucrat cu mai mulți politicieni el venind aici după ce Tal Silberstein deja avusese mai multe contracte cu toate partidele politice.

Arthur Finkelstein e considerat artizanul venirii Ford în România.

Miliardarul israelian Beny Steinmetz, consultantul politic Tal Siberstein şi alţi cinci oameni de afaceri  au fost reţinuţi luni dimineaţă în Israel.

Haaretz preciza că cei reţinuţi sunt suspectaţi de fals, de uz de fals, de spălare de bani, de abuz de încredere, de obstrucţionarea justiţiei, toate având legătură cu arestarea lui Steinmetz din luna decembrie a anului trecut, într-un caz de corupţie, care implica zeci de milioane de dolari.

Mai exact, Steinmetz şi asociatul său ar fi plătit sumele enorme unor oficiali din Guineea pentru a-şi promova interesele de afaceri.

Plasarea lui Steinmetz în arest la domiciliu, în decembrie, a fost condiţionată de acordul său de a rămâne în Israel timp de 180 de zile şi de a depune o garanţie de 100 de milioane de shekeli (26 de milioane de dolari).

Poliţia suspectează că au utilizat contracte pentru acorduri inexistente, inclusiv afaceri imobiliare într-o ţară străină, pentru a transfera bani şi pentru a spăla bani câştigaţi ilicit.

Beny Steinmetz a compărut luni în instanţă, unde a declarat că ancheta care îl vizează este un “război politic” finanţat de miliardarul George Soros, relata Haaretz.”[1]

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/razboiul-steinmetz-soros-pentru-cine-lucreaza-acum-partenerul-din-romania-al-lui-tal-silberstein-arestat-in-israel/
  2. Foto: flux24.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Guvernul Masonic al Romaniei reincepe manipularea oamenilor despre "existenta" gripei porcine AH1N1! In America s-a reinceput manipularea cu aceasta gripa inexistenta, doar pentru a avea pretext de a vaccina oameni! Planul de reducere al populatiei planetei intocmit si confirmat de Bil Gates!
Răzvan Savaliuc: "Vreau arestarea lui Kovesi!"
Minciuna pestei porcine africane - o minciună pentru sabotarea economiei românești
Soros și migranții musulmani: Planul în 7 puncte și 30 miliarde euro
Jean Monnet, Parintele Fondator al Uniunii Europene, a fost mason și a susținut Noua Ordine Mondială
Binomul s-a reunit la Ambasada Statelor Unite ale Americii
Globaliștii SUA-UE-Soros finanțează organizații de extremă stânga (#Rezist, Antifa și altele) pentru a răsturna guvernele legitime din Europa
Giganții bancari globaliști susțin protestele împotriva Guvernului
Mass-media din România torturează populaţia acestei ţări cu scopul de a sădi în subconştientul colectiv fantasma „visului european”, dar mai ales a ”visului american”
12 ambasade se implică în politica internă a României, încercând să oprească legile justiției, cu scopul de a susține Statul Paralel
Ministerul de Externe de la București ripostează în noul episod tensionat iscat cu Ungaria: Declarațiile premierului Tudose nu au „valențe etnice, anti-maghiare”! "Ținutul Secuiesc" a fost și va rămâne Pământ Românesc!
Rusia a vrut sa restituie tezaurul romanesc, dar statul roman a refuzat

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...