Raze energetice proiectate de piramidele din intreaga lume ! Activitatea energetica a piramidelor este studiata intens de oamenii de stiinta !

by Daca oamenii erau intrigati de secretul piramidelor, iar aici ma refer la motivul construirii lor, acum, vor fi si mai intrigati, de faptul ca piramidele din lume, au inceput, o data cu anul 2012, sa-si intensifice activitatea. Intensificarea activitatii lor s-a observat prin aparitia unor ciudate raze de lumina […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Daca oamenii erau intrigati de secretul piramidelor, iar aici ma refer la motivul construirii lor, acum, vor fi si mai intrigati, de faptul ca piramidele din lume, au inceput, o data cu anul 2012, sa-si intensifice activitatea. Intensificarea activitatii lor s-a observat prin aparitia unor ciudate raze de lumina ce tasneau pur si simplu din varfurile piramidelor. Ei bine, tocmai acest fenomen a pus in alerta pe oamenii de stiinta pentru ca asa ceva este unic, ca si fenomen, in istoria cunoscuta.

flux energetic piramida Misterul razelor energetice proiectate de piramidele din întreaga lume

flux energetic piramida2 Misterul razelor energetice proiectate de piramidele din întreaga lume

Citez de pe efemeride.ro:


“Un nou studiu, realizat de oamenii de știință, demonstrează faptul că au fost detectate diverse fascicule de lumină, care ies din vârful piramidelor și se îndreaptă în spațiu. Chiar dacă scenariul pare desprins din filmele SF, aceste fascicule luminoase transformă piramidele în adevărate stații de recepție emisie.

Este posibil ca piramidele din întreaga lume să fi fost construite cu un scop precis de către civilizații antice, care dețineau anumite secrete despre producerea și transmiterea energiei pe care planeta noastră o produce continuu. De nenumărate ori, specialiștii s-au întrebat care poate să fie diferența între o piramidă precum cea din Kukulcan și cele construite pe teritoriul Chinei? La prima vedere aceste construcții par cu totul diferite și nu au nimic în comun, dar odată cu măsurarea fluxurilor energetice emanate, piramide din locuri total diferite servesc aceluiași scop.

Coloanele energetice au fost chiar fotografiate, motiv pentru care au aprins spiritele nu doar în rândul oamenilor de știință. A devenit o certitudine faptul că, de exemplu, piramidele de pe platoul Gizeh, chiar dacă au fost construite cu mii de ani în urmă, încă mai sunt active. Dar de ce produc această energie și cui o trimit în spațiu?

Astrofizicianul Yermolyenko Anton este de părere că oamenii ar trebui să-și schimbe perspectiva asupra piramidelor. Ele există de mii de ani pe Terra și au fost construite cu un scop precis, de a transmite fluxuri informaționale spre un anumit loc din spațiu. Deocamdată, nimeni nu poate preciza direcția fluxului energetic, dar se presupune că se îndreaptă spre o anumită planetă din sistemul nostru solar, unde s-ar putea afla o bază extraterestră.

Acest fenomen este unul de-a dreptul șocant și chiar inexplicabil pentru că până în prezent nu a mai fost observat nici măcar de antici. Cercetările vor continua și probabil ca în viitorul apropiat, oamenii de știință vor fi capabili să ne ofere mai multe informații despre modalitatea de funcționare ale piramidelor și despre locul în spre care se îndreaptă aceste fascicule de lumină.”[1]

Fascicul de lumina a aparut deasupra Piramidei Soarelui din Bosnia !

“Fizicianul de orgine croata Slobodan Mizdrak, a condus o echipa de fizicieni, ingineri, electricieni, antropologi si alti experti din diferite domenii stiintifice in luna aprilie a anului 2012 in efectuarea anumitor experimente in partea de sus a Piramidei bosniace a Soarelui.

Echipa de fizicieni a detectat un fascicul de energie care venea prin partea de sus a piramidei. Raza fasciculului era de 4.5 metri si avea o frecventa de 28 kHz. Acest fenomen contrazice legile cunoscute ale fizicii si ale tehnologiei. Aceasta este prima dovada de tehnologie non-herziana de pe Planeta. Din cate se pare, constructorii acestei piramide au creat o masina de miscare perpetua cu mult timp in urma, iar aceasta “masina de energie” functioneaza in continuare.

Nivelul de ionizare al energiei din interior este de 43 trei de ori mai mare decat nivelul mediu al celei exterioare, ceea ce trasforma aceste camere subterane in adevate “camere de vindecare”.

Cu ajutorul altor cercetari electromagnetice desfasurate in anul 2011 a fost confirmat ca nivelurile de radiatie negativa care circula prin tunelurile piramidei sunt egale cu zero. De asemenea, in tuneluri nu a fost descoperit un nivel de radiatii tehnice, de la liniile de alimentare sau de la alte tehnologii si nici un nivel de radioactivitate cosmica. Sculpturile ceramice sunt pozitionate de-a lungul cursurilor de apa subterane si prin intermediu acestora energia negativa este transformata in energie pozitiva.

Martorii care au capturat aceasta fotografie nu au observat nimic neobisnuit pana in momentul in care au vazut fotografiile. Aceasta fotografie a fost facuta in anul 2000 si ne arata Piramida Lunii din Teothuacan, Mexic.

La data de 24 Iunie 2009 un puternic fascicul luminos a aparut deasupra piramidei ChiChen Itza, din peninsula Yucatan, Mexic. Fasciculul a fost capturat foarte clar in fotografiile de mai sus. Ca si in cazul de mai devreme, martorii nu au vazut nimic pana nu au vazut fotografiile.”[2]

SURSE


1. http://www.efemeride.ro/misterul-razelor-energetice-proiectate-de-piramidele-din-intreaga-lume

2. http://www.efemeride.ro/incredibil-inexplicabilul-fascicul-de-lumina-aparut-deasupra-piramidei-soarelui-din-bosnia

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro