Referendum validat – aproximativ 93% dintre dintre cetatenii Ucrainei au vrut sa ramana langa Rusia! O lovitura teribila data celor din SUA si UE unica in istorie! Nimeni nu a mai reusit sa invinga o astfel de lovitura de stat! Peste 60% dintre americani au declarat ca sint impotriva implicarii SUA in Crimeea!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Si totusi, cat nu ne-ar place Rusia, aceasta a blocat intr-un mod uimitor lovitura de stat provocata de SUA si UE in Ucraina dupa refuzul presedintelui Ucrainei, Ianukovici de a se alatura UE

Motivul inceperii acestei nebunii in Ucraina, a reprezentat-o faptul ca Presedinetle Ucrainei, Ianukovici, a refuzat sa semneze orice fel de aliere cu UE justificand:

„Ce sa ne dea UE noua? Homosexuali? Lesbiene? Asta vreti de la UE?”


UE, ca si structura centralizata, parte a Noii Ordini Mondiale, asteapta, asteapta, dar pana la un moment dat, cand nu mai are rabdare si incepe sa-si trimita sacalii pentru a rasturna guvernele. John Perkins, fost asasin economic, scrie in cartea sa „Confesiunile unui asasin economic”, cum tarile, unde presedintii refuza o asociere cu America sau cu FMI si Banca Mondiala sint imediat inlaturati de la putere fie intr-un mod violent, fie intr-un mod pasnic, dar insemnand acelasi lucru „schimbarea celui care a refuzat sa fie corupt”.

Avem Irak, care a fost atacat de doua ori, pentru niste fantasmagorice „arme de distrugere in masa”, care le-a adus un proces pentru crime de razboi pedofililor Tony Blair si George W. Bush. Apoi Libia, Siria, Egipt, iar altele mai vechi sint Venezuela (Chavez reusind sa infranga lovitura de stat in 2002), Ecuador, Iran etc.


Imediat dupa ce lovitura de stat, aproape reusise, aflam, ceea ce personal stiam dinainte ca FMI si Banca Mondiala vor veni in Ucraina pentru a acorda un urias imprumut de aproximativ 15 milioane de euro pentru a repara multe stricaciuni prin tara. Adica distrugi o tara si apoi o indatorezi tot la tine, cel care ai distrus-o, iar romanii inteligenti cunosc asta, pentru ca la fel am trait si noi in decembrie 1989.

Mai multe informatii aici -> http://www.fara-secrete.ro/fmi-si-banca-mondiala-pregatite-pentru-a-ajuta-ucraina-cu-imprumuturi.

Puteti sa vedeti si documentarul lui John Perkins, vorbind despre cum se „asasineaza” economic o tara prin indatorare

Iulia Timosenko o magnata evreica a gazelor natuarale

Aceasta femeie a fost arestata din ordinul lui Ianukovici, dupa ce a semnat un contract cu Rusia ce a produs un prejudiciu de 100 milioane de euro. Ea, dupa cum spuneam, este si o magnata a gazelor naturale, alaturi de tatal ei, evreu, alaturi si de sotul ei. Vad ca nici ucrainenii nu au incredere in ea, destul de multi la numar, asta dupa ce UE si SUA au scos-o imediat din puscarie, unde ii era locul.

Americanii au crezut ca gata le-a reusit lovitura de stat, dar se pare ca s-au inselat teribil de mult. Rusia si-a trimis oamenii acolo in Ucraina, pentru a proteja cetatenii, pentru ca aproximativ 70% din populatia Ucrainei, este de origine rusa. Putin, cat nu ne-ar place noua figura acestui personaj, el a declarat si a acuzat SUA si UE ca provoaca lovituri de stat si distrug tarile prin indatorarea la FMI si Banca Mondiala. Il putem contrazice? Aici, cat nu ne-ar place, trebuie sa-i acordam dreptate.

Cetatenii au avut de decis ce vor:

1. Alipirea de Rusia

2. Autonomie mai larga (alaturi de SUA si UE)

Cum adica „autonomie mai larga?”, noi stim ca autonomia e unitara si atat, clara si precisa fiind delimitata, dar „mai larga”, nu mai e autonomie ci imperialism american.

Mai era si un punct care spunea „ramanerea independenta”, ce ar fi si mai convenabil, dar cand vorbim de o centralizare globala, practicata de UE si SUA, vedem ca orice forma de independenta este atacata. Adica daca zici „sint nationalist si-mi iubesc tara, iar asta e tara noastra”, esti inclus la „ultra-nationalism, separatism” si alte imbecilitati de etichetari, pentru ca deranjezi multi din planurile ticalosilor.

SUA si UE sustin ca „nu vom recunoaste acest referendum” chipurile ca „ar fi unul neconstitutional”. Va dati seama cine a ajuns sa ne vorbeasca despre „constitutionalism”, tocmai SUA, care isi monitorizeaza cetatenii prin NSA, cum spunea si Edward Snowden sau care au inclus inca din octombrie 2001, legea „Patriot Act”, care presupunea tratarea cetatenilor drept teroristi, lege ce s-a declarat neconstitutionala in anul 2007. Deci, iata cine sint cei care ne vorbesc noua de „constitutie”, tocmai cei care si-au aruncat in aer turnurile WTC, omorand 3000 din proprii cetateni pentru a restrange libertatile civililor cat se poate de mult.

Cu o zi inainte de referendum am zis asta pe pagina mea de facebook -> www.facebook.com/FaraSecrete1

„Nu stiu care va fi raspunsul, dar voi incerca sa fac o presupunere. Acum ca voi avea dreptate sau nu, maine o sa vedem. Faptul ca SUA si UE, declara „neconstitutional” acest referendum, inseamna ca voturile din Ucraina vor fi pentru a ramane in sfera Rusiei si depinzand de Rusia sau optand pentru o anume independenta, pe care totusi o aveau, din aceasta cauza, consider eu, ca Occidentul se simte ofensat de acest referendum.”[1]

Si iata ca am avut dreptate, caci SUA si UE stiau cam care va fi raspunsul oamenilor. Iata si rezultatul ce a fost publicat pe site-ul de stiri ziare.com:

Rezultatele preliminare ale referendumului din Crimeea au fost date publicitatii, duminica seara, la scurt timp dupa inchiderea urnelor.

Potrivit exit-pollurilor, 93% dintre votanti au optat pentru alipirea Crimeii la Rusia, in vreme ce 7% au ales ca republica autonoma sa ramana parte a Ucrainei.

Cei care au mers duminica la urne au fost intrebati daca vor ca peninsula Crimeea sa devina parte a Federatiei Ruse sau sa ramana o regiune autonoma a Ucrainei, pe baza unei Constitutii din anii ’90, care ii acorda o autonomie extinsa.

Cu doua ore inainte de inchiderea urnelor, prezenta la vot era de 75,9% la nivelul intregii peninsule, iar la nivelul orasului Sevastopol era de 83,5%.

Referendumul fusese mai intai fixat pentru 25 mai, cand ar fi coincis cu alegerile anticipate pentru presedintia Ucrainei, apoi pentru 30 mai. Daca initial era vorba numai despre „viitorul” Crimeei, acum este vorba despre alipirea la Rusia.

Printre initiativele decise de autoritatile proruse din Crimeea se mai numara si nationalizarea proprietatilor statului ucrainean, dar si trecerea regiunii la moneda Rusiei, rubla.”[2]

O sa vedem zilele urmatoare toti pseudoanalistii politruci cu spume la gura urland ca niste descrierati, pentru ca nu s-a reusit lovitura de stat, iar peste 60% dintre americani au declarat ca sint impotriva implicarii SUA in Crimmea.

SURSE

1. www.facebook.com/FaraSecrete1

2. http://www.ziare.com/international/ucraina/referendum-validat-in-crimeea-rusia-singura-tara-care-recunoaste-votul-1287822

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Marile servicii de informaţii ale lumii pun stăpânire pe creierul uman. Cu tehnici sofisticate, ei creează indivizi comandaţi: roboţii vii
Kary Mullis, inventatorul testului RT-PCR: "Nu îți spune dacă ești bolnav" | Covid-19 este o plandemie a testelor RT-PCR fals pozitive. În ciuda numărului tot mai mare de dovezi ale rezultatelor false date de testele PCR, guvernele și agențiile de sănătate continuă să le utilizeze ca pe niște standarde, pentru a lua măsuri la adresa populației
#Rezist și Antifa - brațele de forță ale Noii Ordini Mondiale
Naționaliștii germani protestează împotriva globaliștilor, care aduc imigranți în Germania
Un vas cargo, ce transporta arme din SUA pentru rebelii FSA din Siria, s-a rupt în două și s-a scufundat
Henry Kissinger și Noua Ordine Mondială
HAARP – „arma finală”
Soros vrea să aducă comunismul în Europa, dar nu pe cel al lui Ceaușescu, ci pe cel al lui Pauker și Lenin. Săptămânalul German Wirtschafts Woche îl acuză pe Soroș ca finantează și susține Syriza
Proiectul Montauk: Transmiţătorul de la Montauk, materializarea gândurilor în planul fizic, călătoria în timp și spațiu
11 stații meteo de coastă din Antarctica arată zero încălzire în ultimele decenii
Lupta globaliștilor pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale
Comisia Europeana a format un grup de experți pentru combaterea știrilor false și a dezinformării, din care face parte și o româncă! Uniunea Europeană dorește să instaureze cenzura!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...