Regele Spaniei a abdicat incercand sa distraga atentia spaniolilor de la coruptia uriasa ce invaluie casa regala a Spaniei ! Acesta membru ai Iluminatilor avea placerea de a vana elefantii din Botswana ! Protest in Spania pentru intoarcerea la Republica !

Distribuie!by Desi in Europa, casele regale, ajung sa fie cele mai hulite, iar oamenii au motive sa le huleasca, in Romania, multi romani sint pe dos. Ei au fost manipulati, de catre asasinul direct al Printesei Diana, Printul Charles de Wales, care, asa din “senin”, s-a “indragostit” de Romania. Pana […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Desi in Europa, casele regale, ajung sa fie cele mai hulite, iar oamenii au motive sa le huleasca, in Romania, multi romani sint pe dos. Ei au fost manipulati, de catre asasinul direct al Printesei Diana, Printul Charles de Wales, care, asa din “senin”, s-a “indragostit” de Romania. Pana atunci nu se indragostise, doar acum recent. Intr-adevar, ca linia sa de sange descinde din tiranul printul al Valahiei si Transilvaniei, care a fost Vlad al III-lea Dracula, dar vad ca acum si-a “dat seama”.

Monarhistii traiesc adesea intr-o iluzie a carei seve si-o extrag de obicei, din cartile de povesti. Numai acolo apar regii frumosi, regine frumoase, palate grandioase, ma rog, mai apare si simbolismul cand printul se transforma in broasca, un simbolism care face referire la genetica lor reptiliana, avand in vedere ca originea lor sta in zeii reptilieni numiti Anunnaki, cei care, de altfel au fondat si cultura sumeriana, caci de acolo provin aceste case regale europene, dar si celelalte, asa cum si arecunoscut Printul Nicholas de Vere von Drakenberg in cartea sa “Mostenirea Dragonului – istoria secreta a liniilor genealogice regale”, dar dupa cum a explicat si intr-un interviu, tradus de mine in limba romana.


Puteti sa cititi aici ce spune el despre originea lor din zeii Anunnaki -> http://www.fara-secrete.ro/printul-nicholas-de-vere-von-drakenberg-declara-ca-toti-cei-din-familiile-regale-nobiliare-si-aristocratice-sint-reptilieni-hibrizi-a-caror-origine-provine-de-la-stravechii-reptilieni-anunnaki-car.

Simbol reptilian: doi reptilieni inaripati reprezinta blazonul Casei de Windsor (Familiei Regale Britanice)


Mai multe despre Originea Regalitatii de pe aceasta Planeta puteti sa cititi aici pe larg -> http://www.fara-secrete.ro/originea-regalitatii-pe-aceasta-planeta-provine-de-la-reptilienii-anunnaki.

“Casa Regala a Romaniei” este o sintagma, ce multi necunoscatori in ale istoriei, se grabesc s-o utilizeze. Casa Regala care fura Romania, nu este romaneasca, nu are legatura cu geto-dacii, ci este alcatuita din niste personaje, total sinistre, din cadrul Nobilimii Negre si anume Hohenzollern-Sigmarigen, care este de sorginte Prusa, ce a condus Germania si Prusia pana in 1918. Ca in toate casele regale pamantene, ei mizeaza pe ideea ca au un “sange sfant” (sange albastru) si ca “au primit dreptul divin de a guverna”, drept, pe care, daca ne uitam in istoria Sumerului, primii regi, l-au primit de la Zeii conducatori, ce purtau numele de Anunnaki.

Cei 4 regi ai Romaniei (straini) care au distrus Romania !

1. Carol I (1866-1881) de exemplu, s-a ocupat de asasinarea lui Eminescu si de distrugerea Tablitelor de la Sinaia.

2. Ferdinand (1914-1927) in cartea “Jefuirea poporului de către monarhie”[1], autorii cărții, V. Anescu și M. Popa, care se pronunță foarte dur și față de Carol I, îl prezintă pe Ferdinand ca fiind „cel mai incapabil dintre monarhii Europei”, „o simplă marionetă în mâna acestei agente a capitalului englez” [n.a. – regina Maria]. Cei doi nu sunt singurii care vorbesc despre slăbiciunea regelui Ferdinand; și istoricii de la sfârșitul anilor ’80, care vor reevalua rolul jucat de Ferdinand în istoria României, nu vor nega faptul că acesta nu a avut o personalitate puternică și că a fost puternic influențat de Ion I. C. Brătianu și de regina Maria.

Spre exemplu, istoricul Ioan Scurtu, în Contribuții privind viața politică…, spune despre regele Ferdinand că a fost ținut departe de problemele politice de către unchiul său și că, deși era un om cu „o bună cultură generală” , care vorbea mai multe limbi străine, „avea un defect fundamental pentru un șef de stat: timiditatea” și, mai mult decât atât, era „o fire emotivă”.

3. Carol al II-lea nemernicul care a adus si dictatura sa celebra, care este mentionata si in cartile de istorie. Daca monarhistii au tendinta de a pune eticheta pe fruntea celor care sint anti-monarhie, considerandu-i drept “propagandisti comunisti” (etichetare penibila), aici dovezile sint uluitoare si vad, ca n-au mai indraznit sa faca asta. In timpul lui Carol al II-lea, Romania a pierdut Basarabia si Ardealul de Nord, nu pentru ca a venit cineva sa le ia si Carol al II-lea, n-ar fi stiut, nu, Consiliul de Coroana, al Iluminatilor Hohenzollern-Sigmarigen, au cedat aceste teritorii NECONDITIONAT.

4. Mihai I de Hohenzollern-Sigmarigen (1927-1930, 1940-1944) este dovada clara despre cum functioneaza sistemul de conducere monarhic. Acest personaj negativ din istoria romana, la 23 august 1944, a abdicat, cerand soldatilor romani care luptau impotriva rusilor sa lase armele jos, acestia au fost inconjurati, luati ca prizonieri de razboi si dusi, tocmai in inghetata Sibierie. Au fost luati prizonieri aproximativ 180.000 de romani, dintre care s-au mai intors aproximativ 20.000. Pe unul ca Maresalul Antonescu il consideram “criminal de razboi”, iar pe altul il consideram “demn de respectat”.

Sa nu uitam uriasa avere cu care acest nemernic, a plecat din tara, trenul fiind practic incarcat cu tablouri de o valoare inestimabila, cand a plecat de la Sinaia. Tot acest Mihai a fost cel care i-a dat comunistului evreu, Petru Groza, dreptul de a desfiinta partidele democratice pentru a crea sistemul comunist in Romania. Asta pentru naivii care mai spun “anti-monarhistii sint comunisti”. Insasi regele asta de carton, a introdus comunismul in Romania.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/familia-regala-hohenzollern-sigmarigen-cea-care-aproape-a-distrus-romania.

In continuare va voi prezenta cateva aspecte din culisele abdicarii Regelui Juan Carlos al Spaniei, la data de 2 iunie 2014, dupa o domnie de 40 de ani, timp cat a supt toata seva poporului, pentru ca asta sint ei, niste capuse. Site-ul de stiri antena 3 (post monarhist) prezinta o stire despre cum oamenii au iesit in strada pentru a cere abolirea monarhiei:

“Abdicarea regelui Juan Carlos i-a scos în stradă pe spaniolii care doresc ca odată cu finalul domniei sale să dispară şi monarhia. La Madrid şi Barcelona, zeci de mii de oameni au cerut instaurarea republicii sau, cel puţin, un referendum care să decidă forma de guvernământ.

Prin renunţarea la tron în favoarea prinţului moştenitor Felipe, regele Juan Carlos doreşte să dea un suflu nou monarhiei afectate, în ultimii ani, de gafe şi scandaluri în serie. Dar mulţi spanioli nu se mulţumesc cu atât şi vor ca ţara să devină republică.

“Profităm de abdicarea regelui pentru a cere un referendum care să decidă dacă vrem într-adevăr să continue monarhia sau vrem o republică”, susţin oamenii ieşiţi în stradă.

Spania a mai fost republică în secolul trecut, până la lovitura de stat a generalului Franco, urmată de un sângeros război civil. Franco a condus ţara, ca dictator, până la moartea sa, în 1975, când Juan Carlos a devenit rege.

“Sărbătorim renaşterea republicii. Vrem înapoi guvernarea republicană pe care am avut-o şi pe care ei au înlăturat-o”, au strigat protestatarii.

Mulţi protestatari purtau caricaturi cu elefanţi, o referinţă la una din gafele care au pătat imaginea lui Juan Carlos: participarea la o vânătoare în Africa în plină criză economică.

Mai rezervaţi, liderii politici spanioli elogiază rolul suveranului în revenirea la democraţie, după dictatura lui Franco, şi nu spun un cuvânt despre o nouă republică. Viitorul rege Filip al Şaselea, mult mai popular decât tatăl său, ar putea reface legătura dintre cetăţeni şi coroană.

În vârstă de 46 de ani, prinţul Felipe a studiat dreptul şi relaţiile internaţionale la Madrid şi Washington. El a reprezentat ţara şi la Jocurile Olimpice, în echipa de yachting. Soţia sa Letiţia, fostă ziaristă, i-a dăruit până acum două fiice.”[2]

Monarhia nu este constitutionala. Sintagma “monarhie constitutionala” se traduce asa: “regele guverneaza, dar nu conduce”. Am mai discutat, aceasta sintagma intr-un articol anterior, pentru ca este absurda ca definitie. Cu poate o persoana care guverneaza ceva sa nu conduca acel ceva ? Ei bine, numai la monarhisti se poate asa ceva. Cazurile uriase de coruptie care se afla in toate casele regale pamantene, nu fac decat sa ne expune lucrurile concret despre acesti ticalosi.

Regele Spaniei, Juan Carlos, avea placerea de a vana elefanti in Botswana !

Dau citire unui articol scris de Remus Cernea in vox publica pentru Realitatea TV:

“Viciile sângeroase ale unor lideri politici sau magnaţi nu mai pot fi tolerate în Europa şi nicăieri în lumea civilizată. A împuşca un animal sălbatic pentru a savura plăcerea de a ucide este o faptă care vorbeşte de la sine despre un caracter profund alienat.

În aceste zile, un scandal uriaş a izbucnit în Spania, dar el s-a răspândit rapid pe întreaga planetă şi a generat reacţii ample şi virulente, pe deplin îndreptăţite. Regele Spaniei, Juan Carlos, un şef de stat respectat şi cu o presă bună, până recent, s-a rănit la vânătoare de elefanţi în Botswana. E regretabil, desigur, că regele Spaniei are acum de îndurat o perioadă de spitalizare şi îi dorim o recuperare rapidă. Dar faptul că regele s-a dus acolo pentru a împuşca elefanţi a ultragiat opinia publică. E scandalos şi ruşinos pentru această ţară membră a Uniunii Europene că şeful ei de stat, care ar trebui să fie un reper de probitate, are astfel de preocupări şi găseşte o plăcere în actele de cruzime comise faţă de animale sălbatice.

Regele Juan Carlos al Spaniei la vânătoare de elefanţi în Africa

O fotografie cu Juan Carlos stând cu arma în mână lângă un elefant împuşcat amplifică şocul. Sinistru e că acea fotografie nu a fost făcută acum, cu prilejul Safari-ului regal de săptămâna trecută, ci în 2005. Aşadar, Regele Juan Carlos mai participase şi în trecut la astfel de „activităţi”.

Pentru familia regală spaniolă nu e singurul incident armat grav care s-a petrecut recent. Acum cca o săptămână, nepotul regelui, în vârstă de numai 13 ani s-a împuşcat singur în picior. Este ilegal ca un copil de această vârstă să folosească o armă şi e încă neclar cum de a ajus în posesia ei.

Mai grav este că regele Juan Carlos însuşi, în martie 1956, pe când avea doar 18 ani, a folosit o armă din care a plecat accidental glonţul care l-a ucis pe fratele său, prinţul Alfonso, în vârstă de numai 14 ani. Acel incident l-a marcat profund pe Juan Carlos, dar iată că nu suficient de mult pentru a-l ţine departe de mânuirea armelor.

Prinţul Alfonso al Spaniei, împuşcat mortal, pe 29 martie 1956, la vârsta de 14 ani cu un pistol ţinut îi mâini de Juan Carlos, pe atunci în vârstă de 18 ani

Juan Carlos a devenit un vânător faimos. În 2004 a participat şi la măcelul mistreţilor organizat la Balc de Ion Ţiriac. Regele Spaniei a ucis în România inclusiv o femelă de urs gestantă. Nu-i aşa?… Voluptatea de a ucide un animal care fuge îngrozit nu se-mpiedică de ciotul unor „considerente morale naive”…

Vânătoarea “tradiţională” de la Balc (Foto Florin Ciucaş)

Oricum, masacrul mistreţilor care se petrece în fiecare an la Balc este abominabil şi ar trebui interzis, dar acesta este un subiect distinct despre care voi scrie mai pe larg cu alt prilej. În România, Juan Carlos nu s-a limitat la mistreţi…

Protest al organizaţiei Vier Pfoten faţă de vânătoarea de la Balc din 2012

I s-a oferit regelui ocazia să ucidă şi câţiva urşi din Carpaţi, iar Juan Carlos nu a ratat-o… Nouă dintre ei şi-au pierdut viaţa ca ţinte fără scăpare ale vânătorului spaniol. Nu ştim dacă s-a şi fotografiat cu trofeele din România. Deocamdată, pe net, îl găsim pe vânător lângă victimele sale din Africa. Pe site-urile care promovează turismul vânătoresc, numele lui Juan Carlos este menţionat ca argument în plus pentru a veni la ucis de animale în Transilvania…

Reclamă la vânătoare în Transilvania, cu numele regelui Juan Carlos la loc de cinste

Aventurile vânătoreşti ale regelui s-au petrecut, în mod paradoxal, în timp ce era preşedinte de onoare al renumitei organizaţii pentru protecţia animalelor World Wild Fund, filiala din Spania. În ultimele două zile, peste 45.000 de oameni au semnat o petiţie prin care i se cere regelui să demisioneze din această poziţie. Preşedintele WWF Spania i-a adresat o scrisoare în care îi cere o întrevedere acestuia, cât de repede se va putea, pentru a discuta despre statutul regelui în organizaţie, date fiind informaţiile recent apărute despre vânătoarea de elefanţi. În scrisoare este menţionat faptul că numeroşi finanţatori, membri şi susţinători ai organizaţiei solicită o decizie în această privinţă. Este evident că rămânerea regelui Juan Carlos în poziţia de preşedinte de onoare al WWF Spania ar afecta grav credibilitatea organizaţiei.

Regele Juan Carlos fotografiindu-se cu bivoli ucişi la vânătoare în Africa

Personal, anticipez că Juan Carlos, atât timp cât va mai fi rege, nu va mai utiliza niciodată o armă de vânătoare, ca urmare a scandalului iscat acum. Dar lucrurile nu trebuie să se oprească la cazul particular al regelui, indiferent cum va evolua situaţia. E nevoie ca presiunea civică actuală să ducă la schimbări de substanţă în ce priveşte cruzimea şi relele tratamente la care sunt supuse animalele sălbatice de către unii semeni de-ai noştri.

Regele Juan Carlos la vânătoare

Nu mai poate fi permis, de acum încolo, cel puţin nu în Europa civilizată, ca liderii politici sau magnaţii să participe la astfel de acte barbare de vânătoare precum Safari-ul lui Juan Carlos sau măcelul anual de la Balc al lui Ion Ţiriac, fără a exista consecinţe severe asupra carierei lor politice sau a afacerilor pe care le administrează.

Marile partide din Spania s-au abţinut deocamdată de la declaraţii oficiale pe acest subiect. Totuşi, Tomas Gomez, liderul socialiştilor din Madrid i-a cerut regelui să aleagă între datoria faţă de responsabilităţile publice şi obligaţiile care îi revin ca şef de stat, şi abdicare, fapt care i-ar permite să se bucure de un alt stil de viaţă.

Presa rusă a scris că, în 2006, Juan Carlos ar fi împuşcat un urs jucăuş, care a activat la un circ înainte de a fi repus în libertate, pe nume Mitrofan, urs care în prealabil ar fi fost ademenit cu miere amestecată cu votka pentru a i se da apoi drumul pe câmp ca să satisfacă dorinţa de sânge a regelui…

Mă gândesc însă că e posibil ca unii să nu realizeze imediat culpa majoră a şefului statului spaniol… „În fond, vânătoarea e o activitate tradiţională şi specifică familiilor nobiliare sau regale de secole, s-ar putea spune… oamenii au vânat din cele mai vechi timpuri. E normal să o facă şi azi… Care e problema?”

Ei bine, problema regelui constă în următoarele…

Savanţi şi conservaţionişti din întreaga lume fac eforturi uriaşe pentru a salva speciile de animale şi diversitatea naturală de la distrugerile provocate de vânătoare, de reducerea accelerată a habitatelor, de poluare sau alţi factori. Cu toate aceste eforturi, multe specii dispar sau numărul indivizilor se reduce constant. Printre aceste specii se numără leii, tigrii, elefanţii, delfinii, balenele, diverse specii de maimuţe şamd. E nevoie de o intensificare a eforturilor pentru a proteja şi salva speciile ameninţate. Conştientizarea acestor probleme şi eforturile făcute pentru protejarea animalelor separă oamenii civilizaţi şi empatici cu animalele de persoanele care pentru un profit oarecare sau pentru satisfacerea unor plăceri extrem de discutabile sunt dispuse la fapte care duc la distrugeri masive asupra naturii şi habitatelor şi la masacrarea speciilor ameninţate cu dispariţia.

Zoologul Martin Hughes-Games alături de un pui de elefant care a arămas orfan

În plus, e o mare diferenţă între ceea ce făceau strămoşii noştri care vânau pentru a se hrăni sau, în anumite cazuri, pentru a se apăra de ameninţarea unor prădători, şi vânătoarea făcută din plăcerea de a ucide un animal sălbatic, plăcere care îi animă pe unii semeni ai noştri precum regele Juan Carlos.

Nu în cele din urmă, insensibilitatea faţă de suferinţa şi moartea produsă unui animal într-un astfel de mod ridică mari semne de întrebare cu privire la calitatea umană a persoanei respective.

Cei care se ocupă cu protejarea speciilor ameninţate se numără, în opinia mea, printre cele mai nobile fiinţe umane. Unii au avut de înfruntat dificultăţi uriaşe şi chiar au plătit cu viaţa efortul lor. Exemplul lui Dian Fossey este unul care ne tulbură, întristează şi impresionează. După cum se ştie ea a fost ucisă în 1985 în Rwanda, în timp ce lupta pentru protejarea gorilei montane, specie ajunsă la un grad critic de ameninţare cu dispariţia, în acest moment existând mai puţin de 800 de exemplare pe planetă.”[3]

Regele si regina Spania au imunitate, dar nu si copii lor

Intr-un articol publicat la data de 22 februarie 2014, va aratam cum Casa Regala a Spaniei fusese zguduita de un scandal urias de coruptie, fapt ce a facut ca spaniolii sa iasa in strada si sa doreasca capul membrilor Casei Regale.

Vedeti care e “frumusetea” monarhiei, regele si regina au imunitate fata de lege, mai exact ei sint deasupra legii, asta ar trebui sa dea multe de gandit fanilor care inca mai se lasa pacaliti de iluzia numita “monarhie constitutionala”, care in realitate este ABSOLUTA. Fiica regelui Spaniei, infanta Cristina a ajuns la tribunal. Trebuie sa precizez ca “infanta” este un titlul nobiliar ce se acord copiilor regelui Spaniei si al Portugaliei, in afara de primul nascut, care nu vor succeda la tron.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/spaniolii-protesteaza-pentru-a-da-jos-monarhia-din-cauza-coruptiei-uriase-care-le-a-bagat-tara-in-criza-economica.

SURSE

1. V. Anescu si M. Popa – “Jefuirea poporului de catre monarhie”

2. http://www.antena3.ro/externe/val-de-proteste-in-spania-dupa-abdicarea-regelui-zeci-de-mii-de-oameni-cer-in-strada-abolirea-255661.html

3. http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/regelui-spaniei-juan-carlos-i-se-cere-sa-abdice-dupa-ce-a-vanat-elefanti-in-botswana-77352.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro