Regimentul Norfolk, răpit de extratereștri?

Distribuie!

„În decembrie 1915, trupe engleze și franceze erau comasate în apropiere de strâmtoarea Dardanele. Alături de soldații englezi participau și militari din Commonwealth.

În data de 21 august 1915, 22 de soldați australieni au văzut batalionul Norfolk format din 267 de soldați care se îndreptau spre Suyla, unde urma să se dea o bătălie decisivă.


Cei 22 de soldaţi australieni se aflau pe o colină, astfel încât au putut vedea foarte bine trecerea batalionului printr-o vale apropiată. La un moment dat, deasupra batalionului s-a format o ceață groasa și toţi 267 de soldați, cai și armament au dispărut în câteva secunde.

Raportul privind acest caz a fost finalizat in anul 1917. În raport se arată că batalionul se îndreptă spre Suyla, unde urma să aibă loc o luptă cu armata turcă. Lupta nu a mai avut loc pentru că batalionul nu a mai ajuns pe câmpul de luptă.


Nu este prima dispariție de acest gen. În anul 1707, in timpul luptelor pentru succesiunea la tronul Spaniei. Peste 4000 de soldați care luptau pentru arhiducele Charles de Habsburg au dispărut fără urmă.

În ciuda acestor evidente, care începeau să fie cunoscute, în 1998 a apărut un „document MJ-12”, presupus elaborat în 1952, în care se spune că pe 21 august 1915, membri ai unei companii din Noua Zeelandă ar fi semnat sub jurământ o declaraţie precum că regimentul Norfolk 1/4 a dispărut inexplicabil s.a.m.d. Cititorul poate el însuşi descoperi numeroasele inadvertenţe, la care documentul complet mai adaugă şi altele.

E drept, există confuzii şi în depoziţia, după 50 de ani, a lui Reichart. S-a stabilit că pe 12 august acesta era la peste 7 kilometri de locul confruntării, deci nu o putea urmări nici prin binoclu.

Dar e mult mai probabil că el să fi făcut o confuzie (nu ţinea un jurnal personal), referindu-se de fapt la atacul masiv din 21 august, când 3000 de soldaţi aliaţi au atacat „cota 60”, iar geniştii neozeelandezi erau mult mai aproape. În acea zi s-a consemnat ca turcii nu puteau fi văzuţi, datorită „ceţii de culoarea perlei” care-i ascundea. A urmat un nou masacru în rândurile aliaţilor. Să fi fost aceasta ceată norul misterios?

În anul 1858, o altă dispariţie misterioasă s-a produs în actualul Vietnam. Peste 650 de soldați francezi se îndreptau către Saigon. La o distanță de doi kilometri, un alt grup de soldaţi francezi îi urma. Cei 650 de soldați au dispărut în mod misterios, fără a lăsa urme.

În anul 1937, japonezii ocupaseră o bună parte din China. Japonezii avansau către Nankin, capitala Chinei. Generalul Li Fu Sien încearcă să evite un atac asupra capitalei și ordonă ca 3000 de soldaţi chinezi să păzească intrarea în oraș. Toți cei 3000 de chinezi au dispărut în mod misterios.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/regimentul-norfolk-rapit-de-extraterestri
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...