Reîncarnarea este strâns legată de karma: Karma acumulată de o persoană în fiecare viaţă determina circumstanţele naşterii sale, incidentele majore şi evenimentele din cursul vieţii, sprijinul sau obstacolele care o vor împiedica în timp ce parcurge cărarea vieţii

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Termenul de reîncarnare a apărut mult mai târziu, la jumătatea secolului al XIX-lea, fiind definit de francezul Allan Kardek în urma şedinţelor de spiritism la care participă şi care au dus la apariţia Cărţii Spiritelor, în care se scrie despre reîncarnare.

Fenomenul mai este cunoscut şi sub denumirile de metempsihoză sau transmigraţia sufletelor. Dar scopul este acelaşi – evoluţia spirituală individuală pentru a ajunge, aşa cum se spune în religie, la „reunirea cu Dumnezeu”, pentru a „intra în Dumnezeu”, spre a deveni „fiinţe iluminate” sau una cu Universul şi pentru a înţelege că „Unul este în Tot şi Totul este în Unul”.


Reîncarnarea este strâns legată de karma. În legătură cu aceasta, Frederich Lenz scria: „Karma acumulată de o persoană în fiecare viaţă determina circumstanţele naşterii sale, incidentele majore şi evenimentele din cursul vieţii, sprijinul sau obstacolele care o vor împiedica în timp ce parcurge cărarea vieţii”.

El consideră că fiecare om adună „un cont în bancă” de natură karmică, în care sunt depuse acţiunile pozitive şi negative ale sale şi care vor influenţa sufletul timp de mai multe vieţi. Pentru a vorbi despre reîncarnare mai întâi trebuie analizată componenta corpului uman. Şi ca să nu se nască discuţii, încep cu punctul de vedere ştiinţific, acesta fiind îmbrăţişat mai mult de oameni.


Conform teoriei academicianului Eugen Macovski, corpul uman este format din trei corpuri: fizic, biosic (biocimpul) şi noesic (spiritul). Deci, corpul fizic funcţionează cu ajutorul corpului energetic animat de scânteia spiritului. Să le luăm pe fiecare separat.”

Sursa: Romulus Popescu – https://jurnalul.ro/paranormal/reincarnarea-527447.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...