Reîncarnarea: Povestea unui copil de 3 ani care și-a recunoscut ucigașul din viața anterioară

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Reîncarnarea, Povestea Unui Copil De 3 Ani Care Și-A Recunoscut Ucigașul Din Viața Anterioară

Reîncarnarea este un subiect tabu, respins de știință pentru că nu există suficiente dovezi pentru a elabora o teorie plauzibilă. Cu toate acestea, există numeroase cazuri, în care oamenii își aduc aminte de numeroase amintiri dintr-o viață anterioară.


Un caz celebru de reîncarnare, este cel al unui copil de numai 3 ani, care și-a amintit de cel care l-a ucis într-o viață anterioară. Acest caz nu este unicat și face parte dintr-o serie de alte cazuri similare, care au fost expuse într-o lucrare științifică de medicul israelian Eli Lasch.

Povestea băiatului reîncarnat

În 2009, un copil de numai trei ani și-a recunoscut ucigașu dintr-o viață anterioară. Întâmplarea s-a petrecut în zona de frontieră dintre Siria și Israel, cu un an înainte ca micuțul să se reîncarneze. Acesta a vizitat din întâmplare acea zonă și și-a adus aminte de ultimele clipe din viața sa anterioară.


Un bărbat, căruia i-a spus pe nume, fusese vecinul său în viața anterioară. Aceștia au avut o altercație și bărbatul menționat și-a ucis vecinul cu lovituri repetate de topor. Băiatul de 3 ani a povestit întreaga întâmplare, mai mult de atât a indicat locul în care fusese îngropat corpul său din viața precedentă, dar și obiectul crimei.

Autoritățile locale au făcut o investigație și în cele din urmă, în locul indicat de micuț, au descoperit oasele unui bărbat. La câțiva metri distanță și arma crimei. Astfel, criminalul nu a mai avut ce să facă și și-a recunoscut crima, pentru care a primit mulți ani de pușcărie.

Povestea este una șocantă și a stârnit numeroase controverse în presă, la vremea respectivă. Detaliile incredibile, menționate de băiat, au elucidat un caz de crimă, care părea imposibil.

Reîncarnarea, studiu științific

Renumitul specialist american, Jim Tucker, de la Universitatea din California, a realizat un studiu științific cu privire la reîncarnare. Acesta a fost publicat în revista de specialitate a Universității din California și ridică numeroase semne de întrebare.

În primul rând, profesorul, a studiat numeroase cazuri de reîncarnare. Interesant este faptul că doar copiii au fost cei care au putut să-și aducă aminte de detalii uimitoare din viețile anterioare. Vârsta medie, la care încep amintirile din vieți anterioare este de 35 de luni, iar acestea dispar pe la vârsta de câțiva ani.

Tucker sugerează că acești copii arată implicare emoțională complexă atunci când vorbesc despre viețile lor anterioare, de parcă încă mai trăiesc acele experiențe. Cu toate acestea, amintirile, dar și trăirile, încep să dispară în clipa în care acești copii încep să acumuleze experiențe din viața prezentă.

Efectul Kirlian

Corpului fizic nu este nevoie să-i demonstrăm existenţa, pentru că-l vedem. Credinţa în existenţa corpului energetic este mai şubredă, din cauză că el nu este vizibil în mod normal. Însă există dovezi palpabile în ceea ce priveşte existenţa lui. Cel mai simplu „aparat” care l-a pus în evidenţă sunt ochelarii de tip Killnek, după numele medicului englez care i-a construit. Astfel, în anul 1912, acesta a avut ideea de a colora lentilele unor ochelari normali cu dicianină – un extract din gudron.

Privind prin ei, el a observat că se evidenţiază aura corpului energetic uman. Înaintea lui, această aură a mai fost vizualizată de savantul german de origine poloneză, dr Jacob Jodko Narkewicz, cu ajutorul unei bobine Ruhmkorff, prin care trecea un curent electric de înaltă tensiune şi mică intensitate. Cu ajutorul unui sistem fotografic, el a obţinut chiar fotografia aurei palmei unei persoane. Invenţia a făcut vâlvă la sfârşitul secolului al XIX-lea.

Mai târziu, în 1939, soţii Simeon şi Valentina Kirlian, fotografi ruşi, au fotografiat întâmplător nişte obiecte în mediu de înaltă tensiune şi intensitate joasă. Au rămas uimiţi când au descoperit că fiecare dintre acestea era înconjurat de o aură. Ulterior, au observat că obiectele neînsufleţite au o aură constantă, iar corpurile vii, una variabilă.

Acest fenomen a fost numit efectul Kirlian şi a fost ţinut secret de lumea ştiinţei până în anul 1970, când a început să fie folosit în cercetare.
S-a constatat că sentimentele, emoţiile, afecţiunile influenţează mai întâi corpul bioenergetic, eteric şi apoi sunt constatate în cel fizic. Mai mult, câmpurile a două persoane care se duşmănesc nu se întrepătrund, existând între ele o linie de demarcaţie asemănătoare unei graniţe, în timp ce câmpurile a două persoane care se iubesc sau se simpatizează se întrepătrund.

Corpul energetic se alimentează din Marele Câmp Energetic Universal prin centrii săi energetici, cunoscuţi şi sub numele de chakre. Mai departe, către corpul fizic, energia se transmite prin meridianele energetice până la nivelul celular al acestuia. Este o structură asemănătoare unui copac, cu o tulpină din care pleacă ramificaţiile până la frunze. Deci, legătura dintre corpul energetic şi cel fizic se face prin intermediul acestor canale energetice.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/reincarnarea-povestea-unui-copil-de-3-ani-care-si-a-recunoscut-ucigasul-din-viata-anterioara
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...