Relațiile de colaborare cu cei care se află în interiorul Pământului

Distribuie!

Sala Proiectiilor din Muntii Bucegi a fost descoperita in august 2003 de catre americani si romani. In Sala Proiectiilor din Muntii Bucegi se afla o tehnologie avansata. Acolo se afla zece mese uriase din care sunt proiectate holograme cu informatii din istoria omenirii. In mijlocul Salii Proiectiilor se afla o instalatie cu ajutorul careia se pot efectua calatorii in timp, dar nu fizic, ci la nivel de constiinta. Acea instalatie este conceputa pentru o fiinta uriasa, insa a putut fi utilizata si de oamenii de astazi[1].

Din Sala Proiectiilor pornesc trei tuneluri:


1. “Tunelul din stânga are celălalt punct de legătură în Egipt, într-un ansamblu secret şi încă nedescoperit care se află sub nisip, între Sfinx şi Marea Piramidă de pe platoul Gizeh, lângă Cairo.”[1]

2. “Tunelul din dreapta are corespondenţă cu o structură care de asemenea se află în interiorul unui munte din Podişul Tibet. Aceasta este însă mai mică decât cea din munţii noştrii şi nu atât de complexă. Din acest al doilea tunel există ramificaţii secundare care conduc într-o zonă din subsolul Buzăului, aproape de curbura Carpaţilor, iar o alta se îndreaptă spre şi face conexiunea cu structura din subsolul Irakului, lângă Bagdad. De la aceasta, în continuare, mai există o ramificaţie până în subsolul podişului Gobi din Mongolia.”[1]


3. “Al treilea tunel, care era plasat central în Sala Proiecţiilor, face obiectul – aşa după cum mi-a spus Cezar – unui secret la nivel mondial, asupra căruia SUA dorea garanţii foarte ferme. La acel moment, nici Cezar şi nici generalul Obadea nu cunoşteau elementele noi ale discuţiilor româno-americane, însă cert era faptul că se perfecta un fel de „schimb” reciproc avantajos.

El mi-a mai spus că tunelul central coboară în interiorul scoarţei planetei şi chiar că o depăşeşte pe aceasta, dar nu a vrut să-mi ofere mai multe elemente. A remarcat că imaginile hologramei care corespundeau acelui gigantic coridor în munte erau aproape incredibile dar că, în acelaşi timp, ele puteau oferi un posibil răspuns cu privire la originea structurii din interiorul muntelui în care ne aflam noi şi a celor care au construit-o.”[1]

La scurt timp, la sfarsitul lunii septembrie 2003, au avut loc primele expeditii prin tunelurile subpamantene. Pregatirile au fost intense in sensul ca americanii au adus logistica militara si autovehicule special create pentru deplasarile prin cele trei tuneluri. A fost creata o echipa de elita de saisprezece oameni, alcatuita din sase americani si zece romani[1].

„Descoperirea complexului secret din Munții Bucegi a însemnat un nesperat salt înainte, care părea să ofere o șansă extraordinară pentru elucidarea problemei despre interiorul planetei noastre.

Ne-am convins însă destul de repede că lucrurile erau departe de a fi așa simple. Chiar de la început au existat tensiuni și neînțelegeri, deoarece locația se află în România, deci americanii nu o puteau controla în mod direct.

Pe de altă parte, puțini sunt cei care înțeleg că pătrunderea în interiorul Pământului nu are legătură cu armamentul, cu strategia militară sau cu fondurile alocate.

Unul dintre aspectele importante este faptul că nu orice persoană poate să se deplaseze prin cel de-al doilea tunel spre interiorul gol al planetei, ceea ce a redus dramatic numărul membrilor care au realizat expediții prin acest tunel.

În plus, nu toți rezistă la întregul parcurs al expediției; ceva nedeterminat pare să blocheze accesul pentru unele ființe umane. Acestea resimt subit o atare generală de rău, grețuri și manifestă accese de panică. Chiar și o pregătire individuală intensă nu asigură reușita necondiționată, pentru că într-un mod straniu acele persoane nu au posibilitatea să pătrundă dincolo de o anumită zonă a tunelului sau a regiunii din interiorul planetei, în care se ajunge.

Aceste situații neobișnuite au dat naștere la anumite frustrări, dar s-a realizat destul de repede că avem de-a face cu un fenomen pe care nu îl putem controla prin voință, arme sau tehnologie. Un fapt s-a evidențiat cu claritate atât pentru noi, cât și pentru americani: accesul în interiorul Pământului nu este ca pe maidan, iar fenomenele care însoțesc această deplasare prin cel de-al doilea tunel depășesc capacitatea de înțelegere a științei contemporane.”[2]

„Intruniri misterioase

De la Cezar stiam doar aluziv, ca urmare a calatoriilor pe care le-a efectuat in ultimii ani, ca legaturile, relatiile si conexiunile cu cei care se afla in interiorul planetei noastre sunt complexe si ca mentinerea lor este o sarcina foarte dificila, deoarece implica secrete la cel mai inalt nivel, iar guvernele marilor puteri sunt deosebit de interesate sa le cunoasca.

Cea mai mare problema o reprezinta insa interesele unor grupuri si organizatii oculte, care sunt foarte puternice in dorinta lor de control si chiar de cucerire. Sunt aspecte care depasesc nivelul securitatii nationale, ele vizeaza ceva mult mai profund.

Intuind cu ani in urma ca situatia este mult mai complexa decat am crezut, nu am intrebat niciodata mai mult decat a fost cazul. Eram totusi avizat despre discutiile pe aceasta tema dintre Cezar si generalul Obadea, cand cel de-al doilea inca mai traia.

Stiam de asemenea si despre intalnirile strict secrete ale unui grup romano-american selectiv, format doar din cativa membri, care aveau loc in special dupa revenirea lui Cezar din expeditiile sale spre centrul Pamantului si, de doua ori, dupa intoarcerea cu echipa sa din tunelul spre Tibet.

Eu am primit sarcina sa organizez din punct de vedere logistic acele intalniri, dar nu am participat la ele. In legatura cu aceasta, nu am permisiunea sa ofer niciun detaliu in ceea ce priveste locul, numarul de persoane sau acreditarile participantilor.

Totusi, pot sa spun ca acele intalniri se incadrau intr-un cu totul alt „ritm” si dupa alte criterii decat cele cu care suntem obisnuiti la acest nivel diplomatic. Uleori, lucrurile pur si simplu nu pot fi rezolvate prin metodele comune, deoarece ele apartin unui alt domeniu de cunoastere.

Acesta a fost motivul principal pentru care acele intalniri nu au fost inregistrate si nu a fost permisa nicio stenograma, exceptie facand ultima dintre ele, in care a fost parafata o intelegere la cel mai inalt nivel. Tehnica de securizare a fost uluitoare, deoarece era evident ca multe alte state doreau informatii cat mai detaliate in legatura cu ceea ce se petrece aici.

La doua dintre aceste intalniri foarte importante, Cezar a venit insotit de cate un barbat ce nu purta costum sau uniforma militara si care parea ca se misca si vorbeste altfel decat ceilalti membri. Initial am fost mirat, pentru ca persoana nu figura in organigrama foarte stricta a intalnirii, iar Cezar nu ma anuntase nimic. Dar in Serviciile Secrete intelegi foarte repede atunci cand nu trebuie sa pui intrebari incomode.

Eu eram insa foarte interesat sa observ persoanele respective, deoarece am remarcat modul lor special de a fi. Pe primul barbat nu am avut ocazia sa-l studiez bine, deoarece ma aflam intr-o incapere adiacenta culoarului prin care el a trecut insotit de Cezar.

L-am putut urmari doar cateva secunde, pasind rar, cumva maiestuos, inalt si ganditor. Am fost insa mai norocos cu cel de-al doilea personaj, deoarece ma aflam in imediata apropiere a heliportului, avand grija ca sistemele de protectie si paza sa fie asigurate.

Din elicopter au coborat Cezar si acel personaj misterios, fiind intampinati de generalul Obadea. Inainte de a intra in cladire, generalul si Cezar s-au oprit cateva secunde, pentru a discuta o chestiune ce implica, dupa cate mi-am dat seama, o anumita alegere.

In acel interval scurt de timp, necunoscutul a ramas la o oarecare distanta de cei doi, tinand mainile la spate si capul usor inclinat in fata. Il priveam din spate si ii admiram tinuta inalta, ferma, parand totusi foarte detasat de contingentele acestei lumi.

In acele clipe, spre marea mea uimire el se intoarse catre mine, privindu-ma tinta, dar cu o expresie blanda, binevoitoare si chiar cu un usor zambet pe chip. Abia atunci mi-am dat seama ce repede imi batea inima, fara sa inteleg insa prea bine de ce.”[3]

„Eu ma aflam la inceputul celei de a doua expeditii prin tunelurile locatiei secrete din Bucegi, dar Cezar realizase deja 34. Am documentat personal rapoartele generale in arhiva Departamentului si stiam ca el explorase practic toate posibilitatile pe care le oferea locatia secreta din Bucegi, prin cele trei tuneluri.

Cele mai multe dintre calatoriile sale au fost realizate in interiorul Pamantului, atat cu echipe mixte romano-americane, cat si singur, mai ales dupa anul 2010. In noua pozitie pe care o ocup la nivelul Departamentului si datorita informatiilor la care am avut acces in ultimii ani, cunosc unele elemente despre natura si implicatiile celor 27 de misiuni ale lui Cezar in interiorul planetei noastre.

Nu mi se permite insa dezvaluirea lor, nici prezentarea unor amanunte sensibile in aceasta directie. Pot merge cu descrierile pana la un anumit punct, in ideea informarii corecte a populatiei si a prezentarii de ansamblu a unor elemente secrete, insa aceste dezvaluiri nu trebuie sa puncteze informatii delicate, de ordin strategic, ori detalii care ar putea sa perturbe planurile care sunt in curs de desfasurare.

Dupa mai multe discutii pe care le-am avut de-a lungul timpului cu Cezar, am stabilit impreuna un set de parametri in care informatia pe care o prezint sa fie echilibrata. Chiar daca volumele pe care le scriu nu reprezinta neaparat ceea ce isi doresc Serviciile Secrete, totusi limita informatiei la care dezvaluirile se opresc a fost aprobata in mod tacit.

Cititorul poate a observat deja o anumita lipsa a detaliului in punctele sensibile, dar am incercat sa suplinesc aceasta prin mai multe scheme si desene, care sa usureze intelegerea intuitiva a elementelor prezentate. Sunt limite care nu pot si nici nu trebuie depasite in actuala conjunctura a lumii noastre.

Multe dintre informatii au caracter de secret de stat, totusi ele se incadreaza intr-o cunoastere generala, cel putin la nivel conceptual. Ele nu pot fi folosite ad literam, dar pot sa contribuie la o schimbare de mentalitatea a populatiei, la evolutia acesteia.

De pilda, nici chiar in prezent multi dintre generalii si oficialii militari foarte importanti ai SUA si ai Romaniei, care au legatura cu aceste proiecte si cu Agentiile Secrete guvernamentale, nu inteleg corect natura interiorului planetei si nici fenomenele de ordin subtil care se petrec acolo.

Lipsa unei cunoasteri ezoterice solide si obisnuinta de a trata astfel de elemente, ii impiedica sa creada sau sa inteleaga in profunzime ce se petrece de fapt atunci cand se interactioneaza cu realitatea din interiorul Pamantului.

Am observat ca exista inca multa opacitate si indoiala in perceperea corecta a informatiilor din rapoartele ultrasecrete care ajung la factorii de decizie. Pe de o parte, aceasta se datoreaza lipsei de pregatire conceptuala a liderilor militari si a sefilor de Agentii sau departamente; pe de alta parte este vorba despre obisnuinta lor de a se increde si a se sprijini prea mult pe tehnologiile avansate pe care le au la dispozitie, pe modurile de actiune care sunt specifice planului fizic.

Tehnologia si fondurile uriase care sunt alocate nu reprezinta o garantie pentru buna intelegere a situatiei nici pentru hotararile corecte ce pot fi luate in anumite tratative cu cei din interiorul Pamantului. Pentru aceasta este nevoie de multe explicatii, de intalniri, de discutii si lamuriri, dar viata in domeniul militar si in cadrul Agentiilor de informatii este prin ea insasi foarte agitata si concreta, astfel ca nu permite cu usurinta asimilarea unor informatii delicate asupra realitatii inconjuratoare.

In general vorbind, sefii militari si liderii de la suprafata Pamantului sunt tributari unor obisnuinte mentale si de educatie a sistemului in care traiesc, astfel incat pentru ei este destul de dificil sa conceapa faptul ca ar putea exista o alta realitatea decat cea fizica cu care s-au obisnuit si in care actioneaza.

Apoi intervin interesele de stat. Este foarte greu sa imbini realitatea unor dimensiuni si lumi subtile superioare cu dorintele fizice, concrete, cu ideile si tendintele ce sunt caracterizate de o frecventa joasa de vibratie, cum ar fi cuceriri de noi teritorii, controlul populatiei, folosire discretionara a unor resurse energetice, ori influente politice si militare.

Datorita acestei incompatibilitati, liderii de la suprafata Pamantului nu inteleg aproape nimic din natura fenomenelor care au loc atunci cand se patrunde in interiorul planetei si tocmai de aceea ei nu au acces acolo. Cu alte cuvinte, ei par sa nu inteleaga faptul ca uleiul nu poate fi amestecat cu apa.

Protocolul foarte special care exista intre statul roman si cel american in ceea ce priveste locatia secreta din muntii Bucegi si descoperirile care au fost realizate in expeditiile prin cele trei tuneluri a rezolvat unele dintre aceste aspecte si a creat unele oportunitati extraordinare.

Totusi, suspiciunea si interesele oculte din partea lanturilor de conducere statala, care au propria lor intelegere asupra situatiei, reprezinta in continuare o bariera puternica in fata deschiderii si actiunii directe.

Atunci cand se ajunge la un asemenea nivel de colaborare intre civilizatii, problemele nu pot fi rezolvate decat daca exista un salt calitativ la nivelul constiintei. Vechiul mod de a gandi si actiona, cu impartiri de teritorii si influente geo-strategice intre liderii marcanti ai lumii nu este doar penibil intr-un astfel de caz, ci si complet ineficient.

Cezar si colonelul Obadea intelesesera demult aceste aspecte si tocmai de aceea au cautat sa modifice viziunea belicoasa a unor esaloane de decizie atat din Romania, cat si din SUA. Moartea neasteptata a generalului a ingreunat acest demers, la care totusi Cezar nu a renuntat. Treptat, prin eforturi sustinute el a reusita reusit sa mentina un anumit echilibru de conceptie si intentie din partea organismelor superioare de decizie, in special cele militare.

Exista o frica aproape atavica din partea militarilor atunci cand tehnologiile lor sunt mult depasite sau cand nu pot intelege o anumita realitate a lucrurilor. Faptul ca nu pot cunoaste sau nu pot avea acces la ceva anume le creeaza falsa impresie ca acel ceva reprezinta ceva amenintator si prin urmare trebuie tratat cu ostilitate. Este ca o nevoie instinctiva de securitate, dar in fapt reflecta dorinta ascunsa de a cuceri si de putere.

Intre acest gen de viziune si realitatea unora dintre lumile din interiorul planetei este o diferenta uriasa. Eram constient intr-o anumita masura de legaturile complexe, mai ales la nivel diplomatic, pe care Cezar le avea in acest sens, precum si de ajutorul discret, dar extrem de eficient pe care doctorul Xien il oferea in momentele cheie.

Banuisem demult ca acest misterios personaj din Orient, pe care eu l-am cunoscut ca fiind Repa Sundhi, are misiuni mult mai complexe decat lasa sa se intrevada la prima vedere. Puterile si ramificatiile legaturilor sale atat cu exteriorul cat si cu interiorul planetei sunt extraordinare si, chiar daca o asemenea situatie pare neverosimila si chiar ciudata in contextul zilelor noastre, totusi astfel de fiinte exista si in perioade de timp critice, atunci cand este nevoie pentru a sustine binele.

Dupa moartea generalului, au existat unele opinii din structurile secrete care urmareau  sa induca ideea ca intentiile doctorului Xien nu ar fi tocmai sincere. Cu acea ocazie am fost foarte uimit sa aflu ca cealalta identitate a sa, care este mai profunda, era de asemenea cunoscuta si intr-o anumita masura documentata.

Pana atunci, eram convins ca sigurii care cunosteam ca doctorul Xien era de fapt Repa Sundhi faceam parte din Departament. Mai mult, se stia de asemenea si despre existenta lui Elinor si am vazut niste referinte despre prezenta lui in Elvetia, chiar daca nu am avut acces la intregul dosar instrumentat de o alta sectiune a Serviciilor.

Nu vreau sa intru in amanunte, care sunt complicate, insa acele informatii despre prezenta lui in Elvetia erau doar conjuncturale. Intr-adevar, el se afla in Europa, dar nu in aceasta tara.

De la un anumit nivel in sus jocul informatiilor in cadrul Serviciilor Secrete devine foarte delicat. Uneori el este ca un fel de „barter” intre parti si poate fi chiar constructiv, cu avantaje reciproce. Acest echilibru se pastreaza deobicei pana cand apar interesele militare, deoarece atunci greutatea argumentelor atarna foarte mult intr-o singura directie. Jocul capata valente ridicate de diplomatie si psihologie, iar atunci cand discutiile sunt purtate cu reprezentanti ai altor lumi, emotiile joaca si ele un rol important.

In ultimii ani au existat mai multe etape distincte ale acestor convorbiri. Lucrurile se misca greu, dar se poate vorbi despre o tendinta pozitiva a lor. Din cele ce am aflat de la Cezar, se pare ca in faza actuala este vorba despre un proces de „educare” a fiintelor umane cu putere de decizie, insa aceasta se face doar in conformitate cu propria lor vointa si putere de intelegere. Rabdarea si perseverenta sunt cele mai indicate intr-un asemenea caz.

Profitand de o perioada de relativa “acalmie” a acestor intalniri si discutii foarte complexe, Cezar a decis sa imi acorde un nivel superior de acces si astfel am ajuns sa cunosc elemente foarte importante despre interiorul planetei, iar acum ma aflam impreuna cu el chiar inaintea primei calatorii intr-o astfel de lume.

Sincer sa fiu, ma gandisem ca totul avea sa fie mai “spectaculos” sau mai “maret”, dar situatia parea atat de naturala, incat eram usor descumpanit. Cezar se purta foarte firesc, cautand sa ma faca sa abordez cu calm si ratiune evenimentele. Asa cum aveam sa aflu mai tarziu, comportamentul emotiv este foarte important in cadrul unor astfel de expeditii si intalniri.

Una este sa mergi dedicat intr-un loc singur, in care nu se afla decat obiecte, cum a fost cazul primului tunel, si altceva este sa ajungi intr-un loc in care se pune problema unor interactiuni si relatii energetice complexe.

Deoarece spre interiorul Pamantului, frecventele energetice ale planului fizic incep sa se imbine cu frecventele planului subtil eteric, echilibrul energetic al fiintei este foarte important, iar stabilitatea emotiilor primeaza.

In acest fel imi explicam si perioada scurta de timp pe care Cezar o alocase acelei calatorii pe care o realizam in interiorul Pamantului, probabil pentru a nu supralicita reactiile mele subconstiente sau alte manifestari emotive nedorite ale fiintei.”[4]

Va recomandam sa cititi:

Sala Proiecțiilor din Munții Bucegi

https://www.dir.org.ro/tomassis-orasul-subteran-aflat-sub-constanta/

https://www.dir.org.ro/apellos-orasul-subteran-aflat-sub-muntii-apuseni/

Tunelul din Munții Bucegi către Shambala din Centrul Pământului

SURSE

  1. Radu Cinamar – „Viitor cu cap de mort”, Editura Daksha.
  2. Radu Cinamar – „In interiorul Pamantului – al doilea tunel”, pag. 26-27, editura Daksha.
  3. Radu Cinamar – „In interiorul Pamantului – al doilea tunel”, pag. 97-99, editura Daksha.
  4. Radu Cinamar – „In interiorul Pamantului – al doilea tunel”, pag. 148-153, editura Daksha.
  5. Foto: ancient-origins.net

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...