Remedii naturiste pentru stres și stările de nervozitate

Distribuie!

„Remedii naturiste pentru stres si starile de nervozitate

Stafidele si prunele va pot ajuta dacă aveţi nervi su sunteti agitati şi furiosi. Se spală prunele, se toarnă vinul si se pune tava pe aragaz apoi se încălzeşte apoi cand luati de pe foc adaugati şapte boabe de piper, o frunza de dafin ,patru cuişoare şi se acoperă cu un capac. Se lasă să stea timp de o jumătate de oră.


Stafidele ajuta, de asemenea, cu stresul si iritabilitatea severă. Potiunile speciale calmeaza sistemul nervos. Ai nevoie de 300 de grame de stafide si o lamaie.

Se toarnă 1 litru de apă peste stafide,se adauga coaja rasă de la o lamaie si se gateste timp de cinci minute la foc mic.Luati de pe foc lasati două ore sub capac, se adaugă suc de lamaie si se bea o cana pe zi.


Deschideţi larg fereastra, sau dacă stai culcat pune sub cap două sau trei perne, si inhaleaza o respiratie adanca. Inmuiati o carpa cu apa rece, stoarce si pune-o pe capul ltau. Bea un pahar de apă rece şi dacă vă simţiţi în continuare frustrat, apăsaţi uşor ochii şi frecat tamplele cu două degete.

 

Oamenii care sunt iritabili ar trebui să consume mult mărar, de preferinţă proaspăt. El nu isi pierde din proprietatile sale benefice chiar şi după tratamentul termic.”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/remedii-naturiste-pentru-stres-si-starile-de-nervozitate-27122
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...