Remediu naturist pentru stres

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Exista o solutie care te poate scapa de obositoarele zile de la birou si pline de stressucul de rodie. Noile studii arata ca sucul de rodie te scapa de stresul orelor la birou, incetineste ritmul cardiac si iti da sentimentul de incantare referitor la serviciu. Participantilor la studiu le-a fost dat sa consume 500 ml. de suc de rodie zilnic, timp de doua saptamani. Iar la sfarsitul experimentului, rezultatele au aratat ca participantii se simteau mult mai bine cu privire la jobul lor si aveau mult mai multa energie.

Rodia este un fruct bine cunoscut pentru beneficiile sanatoase. Bogat in antioxidanti, acest fruct reduce riscul de cancer, de afectiuni de inima si incetineste procesul de imbatranire.


Exita numeroase beneficii daca bei suc de rodie pentru sanatatea si parul tau. Este unul dintre putinele sucuri naturale de fructe care sunt la fel de benefice ca fructul însusi. Acest lucru este valabil deoarece coaja contine cantitatea maxima de antioxidanti care este eliberata în abundenta daca rodia este stoarsa în timp ce faci sucul. În prezent, beneficiile pentru sanatate ale rodiei se întrec cu cele ale afinilor si ceaiului verde datorita continutului nutritional.

FABULOS! Ce se intampla daca bei suc de rodie


Sucul de rodie permite o asimilare rapida si usoara a tuturor substantelor nutritive în sange de catre organism. În comparatie cu alte fructe, rodia contine cantitatea maxima de antioxidanti. Mai mult decat atat, contin aproximativ de 3 ori mai multi antioxidanti decat ceaiul verde si portocalele. Un singur pahar de suc de rodie poate oferi 40% din necesarul zilnic de acid folic si vitaminele A, C, si E. Proaspat storsul suc de rodie neprocesat triumfa peste sucurile ambalate în orice zi si moment, deoarece pastreaza numarul maxim de vitamine.

 

Dupa ce faceti sucul, pentru a avea beneficii puternice pentru organism e bine sa nu adaugati zahar, fiind inflamator, si poate contracara o parte dintre proprietatile pentru sanatate.”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/remediu-naturist-pentru-stres-79504
  2. Foto: bzi.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...