Remediul ideal pentru calmarea durerilor, fără medicamente

Distribuie!

„Remediul ideal pentru calmarea durerilor, fara medicamente

Denumita si „tamaia indiana„, extractul de boswellia este o alta substanta puternic antiinflamatorie prezenta in copacii boswellia. Este bogata in acizi boswellici care stimuleaza circulatia sangelui in articulatii si blocheaza celulele albe inflamatorii sa patrunda in tesuturile afectate. Un studiu a descoperit ca boswellia a redus indicele de durere cu pana la 90%, precum si cu 70% la pacientii cu colita ulcerativa in remisie.

Durerile de artrita pot fi calmate cu tamaie 

Principalele proprietati ale plantei sunt: expectoranta, analgezica, antiseptica, antiinflamatorie, antidepresiva, calmanta, sedativa. Utilizata sub forma de tinctura, tamaia este eficienta in cazurile de astm, calculi de orice natura indiferent de localizare,  guturai, sinuzite, tumori, stari nervoase, bronsite, laringite, ulcer, dizenterie, iar sub forma de spalaturi locale sau comprese ajuta la eliminarea inflamatiilor sanilor (mastoze chistice), a ranilorinfectate sau a cicatricilor.

Remediu natural extrem de eficient impotriva durerilor de spate

In comert exista o serie de substitute ale tamaiei obtinute pe cale sintetica si care sunt periculoase pentru sanatate. Din acest motiv nu se va folosi pentru uzul intern decat tamaia care se gaseste in magazinele de plante medicinale, a carei calitate este garantata.”[1]

SURSE


  1. https://sanatate.bzi.ro/remediul-ideal-pentru-calmarea-durerilor-fara-medicamente-54701
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...