Repetabila istorie, românii şi „casele regale”

Distribuie!

„Un tâmpit mai mare ca mine nu există. Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi! De asta numai eu am fost în stare”. (Petre Ţuţea – declaraţie făcută după alegerile din 20 mai 1990).

Când a murit „prin deces” primul rege al rromilor din România și cei doi puradei ai săi s-a apucat să să certe pă coroană și cocoșei am zis că asta este, țiganul tot țigan rămâne chiar dacă își pune tinicheaua pe cap și se proclamă rege.Ce a fost atunci la porțile televiziunilor transformate în corturi, nu mai spun. Nefăcând parte din etnie nu m-am amestecat, știind că cine se amestecă într-o ceartă între doi țigani încercând să-i împace, sfârșește bătut de amândoi. Se pare că până la urmă au reușit, măcar de ochii poponației și își împartă țigănește afacerile, sferele de influență și cocoșeii așa că nația a prosperat.


Dude Regale

De ziua sărbătoririi sfinților Arhangheli Mihail și Gavril, un nou scandal încoronat a scuturat cortul, pardon, corpul regal, dar al celuilalt rege, cel care și-a spus al rrromânilor din Casa de … cine mai știe care. Când nepotul Hohenzollernilor, Mihai I și-a părăsit familia pentru a-și întemeia propria „dinastie de România” deși era un rege fără regat, un monah fără monarhie și un patriot fără patrie, mulți români au crezut că este un gest de patriotism local și „bine le-a făcut la nemți, așa le trebuie!” mama lor de prusaci. Apoi ce să vezi, Mihai îl „dezmoștenește” pe nepotul Nicolae, pe motiv de gagici care nu ar fi de rangul lui. Păi să fim noi serioși câte soții, amante și amanți au avut puținele capete regale ale românilor, că nici ei, nu mai știu care al cui este, iar prin Germania și acuma strigă unul „majestate, sunt fiul tău !”. La toate astea se mai adaugă certurile și procesele pe domenii între Mihai Stalinistu’ și Paul Zambrino care se declară fiecare de România, deci fiecare cu România lui, ca și alt „neamț” cunoscut românilor care nu mai are mult și se încornorează și el dacă mai stă mult plecat din Mărginimea Sibiului.


Ete că toate astea nu fură de ajuns și înaltele Dude Regale o puseră iară de un scandal, dându-l afară din bucătăria internă, cu scandal și îmbrânceli pe același Nicolae, venit să își felicite sau privegheze unchiul, că nici el numai știa la ce vine. Mai marii casei auzind că dușmanul e la ușă își puseră majordomii să îl dea afară, nu cumva să apuce să se vadă cu mumia sa regală și să îl întrebe cine conduce casa, el, sau dudele? Oamenii de bine sunt horipilați mâncați-aș, cum adică să vină „cioflingarul” să se insinueze lângă Măria sa și să îi spună cumva ce vrăji au mai făcut cei care îl țin departe de lume și de castele. Să fiu sincer, eu nu înțeleg de ce nu a fost lăsat, pentru că la noi la români parcă numai la zilele de naștere se vine cu cardul de acces, la zilele onomastice te duci și neinvitat, câinii sunt legați, ușile deschise, parul e în coșare, că așa e tradiția. Dar cine să țină tradiția într-o familie de trădători care se dau români numai când e vorba de domenii? Întrebare retorică. Cu toate sudalmele pe care le voi primi de la cei care apreciază regalitatea, eu așa văd situația.

Duda da, Nicolae nu !

Stimați români regaliști susținători ai nici voi nu știți ce, trebuie să dați un răspuns sincer la o întrebare: acceptați Familia Regală, (căci nu poate fi vorba de o casă regală fără regalitate), cu bune și rele sau acceptați și respectați doar valorile acestei Familii? Dacă acceptați Familia Regală, divină sau cum vreți să îi spuneți, atunci trebuie să îl acceptați și pe Carol al II-lea cu toate faptele sale și toți descendenții lui, așa cum îmi cereți mie de exemplu să îl accept pe Mihai cu toate trădările și progeniturile sale penale sau nu. Dacă îl acceptați pe Duda ca membru – fără sânge albastru – al familiei regale, atunci trebuie să îl acceptați și să cereți ca nepotul său de sânge Nicolae, bun sau rău, să aibă dreptul să își vadă bunicul, că doar nu i-o pune un ceas cu bombă la ureche, Doamne ferește! De ce Duda da, dar Nicolae nu?

Dacă regaliștii dezavuează ieșirile în decor ale membrilor familiei regale, indiferent cine ar fi ei, atunci primul care ar trebui blamat este însuși Mihai, pentru că l-a vândut pe Antonescu, a vândut țara Bolșevicilor, a vândut armata și condamnat 180.000 de militari la prizonierat, pentru că nu a semnat nici un act cu rușii când a cerut militarilor să întoarcă armele, pentru că a condamnat România la comunism și a părăsit țara cu familia, mașinile, tablourile și bijuteriile de familie după ce inițial o trădase, pentru că a spus că se întoarce de dragul pământului românesc, dar s-a întors de dragul pământurilor și castelelor românești, pentru că iarăși a plecat din țară când țara avea nevoie de un cap încoronat fie și pe jumătate. Se spune că prietenul la nevoie se cunoaște. Da, iar „regele nostru la nevoie te părăsește.

Lacrimi de crocodil

Eu mă mai întreb dacă îndepărtarea lui Nicolae de la masa succesorală a fost decisă cu adevărat de Mihai, ca șef al familiei, sau de fiica sa și securistul ei soț, pentru că eu nu l-am văzut sau auzit pe Mihai spunând ceva despre asta, am văzut doar în presă un comunicat dat de o „Casă Regală” care nu există. Familie Regală da, am avut, chiar mai multe, dar acum, Casă Regală nu, poate palat, poate locuință, pentru că România nu este un regat, iar chiar fostul rege Mihai a declarat la sosirea în țară că a venit ca simplu cetățean și nu are nici un fel de pretenții materiale. Oare a declarat undeva, cândva că s-a schimbat ceva? Eu nu și nici în monitorul oficial nu a scris cumva că România este regat, deci nu avem casă regală!

Am citit că s-a luat decizia ca Mihai să nu mai fie fotografiat sau să nu mai fie prezentate fotografii recente cu el, pe motiv că „Suveranul reprezintă însăşi Naţiunea, iar Naţiunea nu poate fi văzută suferindă, în persoana Suveranului”. Ce să spun, mi-au dat lacrimile. Nu că aș ține neapărat să îl văd, dar nici nu pot înghiți astfel de lacrimi de crocodil. Apropo stimabile, națiunea e în suferință din 23 August 1944 de când a fost vândută bolșevicilor, dar dumneata nu ai de unde să știi că ai stat cu rentă la mare depărtare și și acuma ești tot acolo, pentru că te-ai obișnuit cu binele de afară când în țară e greu. Dacă familiei regale îi e rușine cu fotografiile recente, eu recomand două, din tinerețe, în care domnul Mihai arăta mult mai bine era în deplinătatea forțelor sale și nu îi păsa chiar atât de mult de Imaginea României. Poate așa ar dori familia Regală să fie ținut minte Mihai. După cum se poate vedea, nu a fost diavol cu care Mihai să nu fi bătut palma pentru a-și scăpa pielea. A purtat și cămașa legionară și a fumat și tabac rusesc „de dragul prosperității neamului”.

Mihai era și a rămas un împătimit al mașinilor și nu l-a dezmoștenit nimeni pentru asta

Una peste alta, îndepărtarea lui Nicolae, așa cum o văd eu este o lovitură de palat, cu sau fără știrea lui Mihai, care personal nu a fost văzut exprimându-se pe acest subiect, lovitură dată în scopul înlăturării acestuia de la preluarea rolului de Șef al Familiei Regale, ca singurul moștenitor de gen masculin, așa cum cere legea Salică. Deci regaliștii la această oră susțin și acceptă un impostor la conducerea familiei Regale, care face tot posibilul să îl țină pe rege cât mai departe de populație sau presă, nu de dragul acestuia ci pentru a nu îi da ocazia să spună ceea ce poate ar vrea, dar nu poate. Cine îmi garantează că toate comunicatele acelea sunt date cu știrea și din voința lui Mihai sau că mai este în deplinătatea fizică și psihică pentru a lua aceste decizii (sau dacă mai trăieşte – n.r.) ? A preluat doamna Margareta frâiele familiei? De când, de vreme ce Legea Salică cere ca cel care moștenește rolul de cap al familiei Regale trebuie să fie un bărbat? A ieșit Mihai să anunțe că predă ștafeta Margaretei? Eu nu am văzut. Apropo, în comunicatul dat de Margaretă cu privire la motivele înlăturării lui Nicolae se spune ceva vag despre faptul că „Majestatea Sa a afirmat că Familia Regală şi societatea românească din acele vremuri vor avea nevoie de o cârmuire sub semnul modestiei, bine cumpănită, cu principii morale, respect şi mereu cu gândul la ceilalţi”, dar nimeni nu l-a auzit spunând așa ceva.

S-a mai spus că Nicolae ar fi fost îndepărtat pentru că juca golf și ar fi participat la competiții sportive. Ca să vezi drăcie. Păi Mihai era și a rămas un împătimit al mașinilor și nu l-a dezmoștenit nimeni pentru asta. Se mai spune că ar fi fost încurcat cu o fată din popor, cu sânge roșu, nu albastru, care ar fi fost și bună de prăsilă. Ei și? Dacă îi luăm pe toți regii României, nici unul nu a fost sfânt, are cu cine să semene. Deci până la urmă despre ce vorbim? Principii morale, modestie, respect și mereu gândul la ceilalți? Păi asta i-a lipsit lui Mihai toată viața de unde le-a luat acuma, din CV-ul domnului Duda?

Ceea ce s-a întâmplat acuma la casa unde „locuiește” Mihai în Elveția, este o țigăneală și mi se pare că și frații Cioabă au fost mai decenți, ei nu și-au pus bucătarii să dea cu polonicul în capul adversarilor.
Vai de Națiune cu așa „casă regală” !

Suntem români şi asta ne este pedeapsa

Nu ştiu câte zile mi-a mai lăsat bunul Dumnezeu de trăit când m-a dat pe mâna îngerilor care m-au operat acum 5 luni, dar cu fiecare zi nu încetez să mă minunez văzând câtă dreptate a avut Ţuţea. Adică nu, Ţuţea a fost blând când a spus că regretă că a făcut puşcărie pentru un popor de idioţi. Săracul om nu ştia ce va urma după moartea lui. Nu mai caut acuma să îmi argumentez afirmaţiile, e suficient să vă uitaţi în jur, ca să vă daţi seama că gradul de îndobitocire a românului a depăşit orice prognoze şi aşteptări ale celor care se ocupă cu aşa ceva. Dacă există, aşa cum se spune în unele medii, o civilizaţie etraterestră sau mai multe, care la ordinul Creatorului Universal au pus o cărămidă şi o celulă două la crearea vieţii pe pământ apoi au studiat efectele şi evoluţia, în mod cert cred că privind în colţul ăsta de Rai îşi fac şi ei cruci cu amândouă mâinile şi fac studiu de caz intergalactic.

Uite casa, nu e casa

Nici nu prinseră coajă zgârieturile făcute pe ici pe colo prin locaţii Helvete cu ocazia zilei Mihaiului, că hop şi ştirea cu litere de o şchioapă, că „Dragnea şi Tăriceanu schimbă statutul Casei Regale” deci, săriţi români cu mic cu mare să îl apăraţi pe rege, casa regală şi cei ce se cred stăpânii „casei”. Care casă fratele meu, Casa Cioabă, că asta e cam singura casă regală cu acte în regulă la ora asta în România. Până şi casa pierdută de Iohannis unde încă mai este chiriaşă banca Reiffeisen e mai aproape de Iohannis decât casa regală de Dudă. În Primul rând, cum am mai spus, conform Constituţiei actuale a României, România este Republică şi nu are nici o casă regală aşadar orice încercare de a insinua o altă formă de guvernământ sau de a o declara public sau institui este anticonstituţională. Punct!

În al doilea rând, dacă ar exista aşa ceva, conform Constituţiei care a instaurat Monarhia şi sub ale cărei prevederi a funcţionat Dinastia de Hohenzollern în România, Singura Casă Regală declarată și votată de Parlament deci legală a fost Casa de Hohhenzolern. Că cetăţeanul Mihai s-a declarat „Mihai de România” înfiinţând cu de la sine putere, fără nici o decizie politică sau legislativă O Casă, e treaba lui, sunt destui la Bălăceanca, care se cred Napoleoni, sau Caesari, sau Macedoni. Deci „Casa de România” este o invenţie care există doar în locuința sau reşedinţa familiei numitului cetățean Mihai şi atât.

Uite ce o să fac, mă duc la un notar public și mă declar idiot. Nimeni nu poate contesta ca în România există idioți, deci obțin hârtia. Mă duc la un judecător și cer să mă declare idiot. Numai faptul că cer așa ceva va fi suficient pentru ca orice judecător cu scaun la cap să dea o decizie că sunt idiot. După asta, cum nimeni nu îmi poate contesta titlul, mă declar Regele Idioților din România și șeful Casei Regale a Idioților români. Fac cerere la guvern pentru a fi declarat persoană fizică de utilitate publică. Guvernul nu poate să nu îmi acorde această calitate, pentru că fără idioți ei nu ar fi ajuns la putere și nu ar fi guvernat și nici nu vor putea guverna în continuare. Dragnea, sau oricine ar fi la putere mă declară Casă Regală de utilitate publică și uite așa mă fac cu un sediu, cu subvenție de la buget și mai și merg la Congresele Idioților „all over the world”. Cine vrea să facă parte din curtea regală, hai repede până nu mă răzgândesc. În partea a doua, voi înființa Partidul Idioților și pot paria că va fi cel mai numeros partid din România. Și aș vrea să văd cine va concura cu idioții pentru un loc în Parlament.
În al treilea rând, dacă prin absurd s-ar constata că ar exista virtual o asemenea structură, cel care ar trebui să îl moștenească li să preia frâiele casei are trebui să fie nepotul lui Mihai, adică repudiatul Nicolae cel uzurpat de slujitorii Dudei, nu ai lui Mihai. Bază, Constituţia din 1938 care prevede că moştenitorii coroanei, tronului sau titlului de suveran vor fi stabiliţi numai pe linie sanguină şi numai de sex masculin. Al doilea punct.

Guvernul, „haiducul” care ia de la săraci şi dă la bogaţi

Haiducii pe vremuri erau iubiţi de popor şi vânaţi de stăpânire pentru că luau de la bogaţi și dădeau la săraci. Uneori mai treceau şi de partea celor bogaţi, ca renumitul şi prelucratul Iancu Jianu, care mai întâi a fost haiduc, nu Zapciu, cum îl prezintă filmul, apoi când a fost prins de „D.N.A.” şi a riscat să fie puţin spânzurat, a acceptat să se însoare cu o fiică de boier şi să devină Zapciu. Probabil că şi pe atunci funcţiona actualul cod penal cu art. 290 privind denunţul. Mă întreb câţi fârtaţi o fi turnat Iancu pentru a scăpa de ocnă. Ei bine, actualul guvern e tot un fel de haiduc, ca toate celelalte, numai că ia de la săraci şi dă la bogaţi. Astfel familia „regală”, un fel de Caragea a zilelor noastre, urmează actelor de danie făcute de guvern către dregătorii „aleși”, veșnic cu mâna întinsă. Acuma o nouă „clasă” sau Casă întinde mâna la bugetul de stat, după „îndelungi discuții” (a se citi milogeli).

Citim cu cu lacrimi în ochi că domnii Dragnea şi Tăriceanu „vor să schimbe statutul Casei Regale”. Cum nu avem casă regală, nu au cui să îi schimbe statutul, dar presupunând că ar avea cui, anunţul respectiv este atât de parşiv încât numai o dudă ar pune botul la ea. Titlul este pus pentru a sensibiliza opinia publică şi a îi face pe cei amintiţi de Ţuţea să cetească articolul și eventual să reacţioneze pentru „salvarea” Dudelor regale. Doar Titlul, că dacă ceteşti conţinutul afli că de fapt ceea ce vor să facă cei doi este spre binele securistului Duda, că Dragnea şi Tări, după ce au aranjat viitorul aleşilor prin triplarea veniturilor şi au nenorocit militarii şi populaţia cu intervenţiile pe legea pensiilor şi impunerea plăţii contribuţiilor de către angajat, vor acuma să ajute alţi îmbuibaţi şi nesătui să devină lipitori la buget.

După ce le-au dat înapoi castelele cu camere cât pentru toate neamurile trecute prezente şi viitoare, cei doi demolatori ai statului vor să le dea celor două Omizi de dud posibilitatea să moştenească juridic ceea ce nu pot moşteni conform propriilor reguli după care s-au condus până acuma oferindu-le statut juridic, să îi declare instituţie de interes public, să fie subvenţionaţi de stat și să mai primească şi o reşedinţă de la românii lui Ţuţea, gardă de la S.P.P., maşină din parcul auto al Guvernului şi privilegii de şefi de stat. Mai aflăm să situaţia materială a celor doi milogi ar fi foarte grea, că nu au bani să îşi plătească impozitul pe castelul de la Săvârşin şi de aceea au cerut să fie scutiţi de aceste taxe. Păi dacă nu are cu ce să îşi plătească funcirea, de ce nu se apucă Duda de muncă, că uite eu caut de o juma de an pe cineva să îmi sape grădina, plătesc bine, bani, ţigări şi mâncare, ca la noi la români şi cred că mai sunt şi alţi dornici, că îl văd legat pe băiatu doamnei Duda e numai bun de sapă. Toate astea se fac aşa pe repede înainte, până apucă să o mierlească Mihai și până să se dezmeticească românii lui Țuțea, că e urgență mare.

Copie la Indigo

Culmea nesimţirii este că – vezi Doamne – cei doi milogi Margareta şi Duda ar fi străini de aceste intenții „belicoase” ale Hamsterului, dar „de dragul concilierii naţiei” acceptă cu roială mărinimie şi se supun voinţei Poporului. Puteţi să vomitaţi, este cazul. Iată ce a publicat cineva care trăieşte în casa aia: „Această iniţiativă este rezultatul unui dialog constant cu Guvernul României şi întruneşte acordul Familiei Regale, al Guvernului şi al partidelor parlamentare, care au fost consultate de către Custodele Coroanei”. Oameni buni, mergeţi la Biserică şi daţi acatiste, căci Alteţele sale s-au milostivit de noi şi au acceptat după îndelungi insistenţe şi discuţii, rugăminţi ale guvernului, politicienilor şi partidelor, să fie trataţi ca nişte amărâţi de preşedinţi de stat. Aferim! Şi acuma întrebare, retorică, dar întrebare: cât de idioţi a crezut Ţuţea că sunt românii şi cât de idioţi suntem în realitate, acceptând această porcărie? Modul în care „familia regală” a acceptat „propunerile” lui Dragnea, este copia la indigo a modului în care Camera Reprezentanţilor a SUA „a acceptat” cererea României de a cumpăra nişte rachete. Li s-a făcut milă de noi şi au acceptat banii noştri, la fel cum acceptă şi Duda Margarată o casă, maşină, gardă personală şi finanţare de la buget, că ei săracii nu au din ce trăi. Unde eşti Tuţeoooooooooooo, că mai mori odată.

Dar Dăbulenii, ce spun?

Bănuiesc că se ştie povestea cu Carol I şi „dăbulenii”. Ei bine, aşa cum Carol I se întreba ce sun Dăbulenii, ca să ştie ce gândesc radicalii despre măsurile sale, tot eu sunt nevoit să apelez la partida „regală” pentru a afla ce gândesc cei din interior despre ceea ce se întâmplă în această familie. Fac acest lucru pentru că în mod cert unii o să spună că nu am dreptul să mă pronunţ, că aş fi un antimonarhist, că vorbesc cu răutate, din invidie, frustrare, sau mai ştiu eu, poate chiar platit de Băsescu. Oare tot din invidie a vorbit şi Neagu Djuvara, monarhist convins şi istoric de renume când a spus că Radu Duda nu face cinste Familie Regale ? Oare tot antimonarhist este şi scriitorul Cristian Bădiliţă, unul din cei mai sonori sprijinitori ai Monarhiei, care spune vizavi de recentul scandal : „dacă Regele Mihai refuză, într-adevăr, să-şi vadă nepotul pentru ultima oară, demonstrează că, deşi s-a născut rege, va muri ca simplu socru a lui R. Duda”.Iată ce mai spune acelaşi Bădiliţă, un cunoscător al regalismului românesc: „Manele triste la nivel înalt. Bietul principe Nicolae a dorit să-şi vadă bunicul aflat à l’article de la mort. N-a fost chip. E ţinut la uşa familiei Duda pentru motive care ne scapă. Mihai I s-a purtat la fel de urît cu propriul său tată, Carol al II-lea, pe care a refuzat să-l viziteze dupa ce-a ajuns în Occident, deşi îi datora totul, de la educaţie până la tron. Carol al II-lea a mărturisit că indiferenţa fiului său i-a scurtat viaţa”.Acelaşi Bădiliţă îi aminteşte lui Mihai că nici „soţia sa Ana nu îl plăcea pe Duda şi că de fapt singura vină a lui Nicolae e că nu îl înghite pe Duda”, cel care practic a uzurpat poziţia lui Nicolae şi i-a interzis să îl vadă pe Mihai. Dacă şi la nivelul acesta a ajuns să conducă serviciile, ce ne mai mirăm de D.N.A. sau mass-media?

O altă poveste iese la iveală despre aşa zisa casă „regală” care e regală cu numele şi ţigănească după apucături. Se ştie că mama lui Nicolae, principesa Irina a condamnat încercarea lui Nicolae de a-și vedea bunicul. Unii ar fi tentaţi să spună „păi dacă şi mama lui l-a condamnat, ce să mai zicem?”. Ei bine, să zicem, pentru că mama sa a dovedit – cel puţin aşa susţine cineva din apropierea familiei -, că Irina este la fel de avidă de bani și lipsită de sentimente nobile, ca şi sora sa care organiza lupte de cocoşi. Când fiul său, Nicolae era mic, după divorţ, şi-a dat în judecată propriul fiu, pentru moştenirea primită de la tată. Păi dacă propria sa mamă l-a dat în judecată pentru a-i lua banii, de ce ne-am mira că mătuşa Margareta şi neica Duda îl reclamă pentru că a vrut să îşi vadă bunicul și vor să îi ia locul a succesiune ?

Concluzia care se trage urmărind actele şi faptele acestei familii „regale”, este că trăsătura principală este avariţia, goana după bani. Iar Dragnea, ca un băiat bun ce este, le oferă bani din buzunarul românilor lui Ţuţea.

Grafica – IM

–––––––––––-
https://www.dcnews.ro/de-ce-fotografiile-cu-regele-mihai-nu-vor-mai-fi-publicate-explica-ie_555779.html
https://ro.wikipedia.org/wiki/Ordinea_de_succesiune_la_tronul_Rom%C3%A2niei

Ce se întâmplă cu Casa Regală? Dragnea și Tăriceanu îi schimbă statutul


http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21103604-proiect-lege-initiat-guvern-casa-regala-avea-personalitate-juridica-finantata-bugetul-stat-primi-gratuit-palatul-elisabeta-perioada-99-ani.htm
http://evz.ro/exploziv-culise-scandal-casa-regala.html”[1]

SURSE

  1. http://www.art-emis.ro/jurnalistica/4502-repetabila-istorie-romanii-si-casele-regale.html
  2. Foto: flux24.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Minciuna fondurilor europene și transferul colonial de bogăţie
Atacul unui grup de anarhiști #Rezist asupra a doi jandarmi! Klaus Iohannis ține partea #Rezistenților și acuză jandarmeria!
Iată ce substanțe conțin legumele turcești care ajung pe masa noastră
Florentin Scalețchi, comandant de navă: Augustin Lazăr mi-a furat 12 ani și jumătate de viață
Anarhia - între judecata străzii și judecata magistraților activiști
Legea vaccinării obligatorii - o lege totalitară împotriva oamenilor
"Coincidență": prima dată, Google prezintă sudul României ca "Valahia" (Wallachia), iar, apoi, UDMR depune un proiect pentru recunoașterea autonomiei "Ținutului Secuiesc"
Secretele contractelor pe fonduri UE arse în incendiul misterios de lângă București
Ilie Șerbănescu: „Justiția din România nu descoperă decât corupți și hoți români, dar niciun străin!”
Președintele Iohannis nu vrea alături de „rebelii” din UE: O apropiere între România și grupul de la Vișegrad nu este realistă. Președintele României, Klaus Iohannis, susține Noua Ordine Mondială
SUA își exprimă „îngrijorarea pentru independența sistemului judiciar”! SUA nu doresc ca magistrații din România să răspundă pentru abuzurile și erorile judiciare! SUA au susținut instaurarea Sistemului Represiv din România!
Pentru prima oară, austriecii de la OMV Petrom vor da explicații în Parlament despre manipularea pieței de energie și creșterea artificială a prețului

Citiți și...

Expoziție cu statui de DACI pe Aeroportul internațional Otopeni
Statul Paralel din România - creația globaliștilor SUA-UE-Soros! Statul Paralel înseamnă unii procurori, unii judecători, unii ofițeri din cadrul serviciilor secrete, unii politicieni, unii ONG-iști, unii jurnaliști, care susțin planul globaliștilor SUA-UE-Soros de a conduce România!
În tricouri "fără penali", USR-iștii fac scut în jurul lui Kovesi, suspectă într-un dosar de corupție
Academia Română: "Mișcarea Legionară nu a fost fascistă. 75% din deținuții politici erau legionari"
Mesajul unui tânăr de etnie maghiară după scandalul de la Kaufland: "Nu uitați că nu suntem buricul pământului, nu suntem majoritari. Ador limba țării în care m-am născut chiar dacă sunt și vorbitor de Limbă Maghiară!"
Cum își hăituiește Vodafone un client din România. Ce a decis Oficiul pentru Protecția Consumatorilor în acest caz
Parlamentul respinge propunerea UDMR de promovare a limbii maghiare în administraţie
Lista senatorilor care nu au votat pentru revizuirea Constituției în favoarea familiei
Horia Georgescu, fostul şef al ANI: Am făcut parte din statul paralel
Globaliștii SUA-UE-Soros finanțează organizații de extremă stânga (#Rezist, Antifa și altele) pentru a răsturna guvernele legitime din Europa
Președintele ignoră 3 milioane de români. Iohannis, ironie despre referendumul pentru familie: Luna mai e o lună frumoasă, nu știu dacă și pentru referendum
Gest de „solidaritate”! Un alt muzeu a programat filme de propagandă homosexuală după protestele de la MNȚR: „Opriți propaganda homosexuală în Ministerul Culturii”

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...