Reportajul înscenat de “Sky News” cu privire la “traficul de arme” din România către teroriști – o încercare eșuată de manipulare și denigrare la adresa României

by De-a lungul anilor, Romania a fost supusa unor uriase campanii de denigrare, atat in Europa, cat si in SUA. Toate lucrurile rele se spuneau despre noi, ba ca suntem “comunisti inapoiati”, ba ca “tigani”, ba ca “proxeneti”, acestia luand anumite cauze regretabile si absolutizand totul aruncand astfel anatema pe […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

De-a lungul anilor, Romania a fost supusa unor uriase campanii de denigrare, atat in Europa, cat si in SUA. Toate lucrurile rele se spuneau despre noi, ba ca suntem “comunisti inapoiati”, ba ca “tigani”, ba ca “proxeneti”, acestia luand anumite cauze regretabile si absolutizand totul aruncand astfel anatema pe intreg poporul roman.

Haideti sa nu uitam ca “lumea libera si civilizata” a SUA si UE s-a construit pe furtul si exploatarea resurselor altor tari. Marea Britanie si-a intins caracatita imperiala pe aproape toata Planeta in timpul Evului Mediu, putere pe care o detine si in prezent – a se vedea City of London – acel “stat in stat” din Marea Britanie – centrul financiar al lumii.


Un jurnalist britanic de la Sky News a realizat un reportaj fals in care erau prezentati “traficanti de arme”, care aduceau armele din Ucraina si le vindeau tuturor celor ce doreau, inclusiv teroristilor. Ramsay Stuart, jurnalistul veteran al Sky News, a incercat sa puna Romania intr-o lumina deosebit de proasta facandu-i pe britanici si nu numai sa vada Romania drept “o tara care vinde arme teroristilor”.

In mod surprinzator, autoritatile din Romania, dupa ce a izbucnit acest scandal, si-au dat seama ca totul este o inscenare, bine ticluita, cu indivizi, care jucau rolul unor “traficanti de arme”, acestia recunoscand ca au fost platiti de catre jurnalist.


tars-tars-465x390

Este singura incercare de denigrare a Romaniei la nivel international, care a esuat lamentabil, iar daca autoritatile din Romania ar fi cu adevarat puternice ar trebui sa solicite daune jurnalistilor Sky News si scuze publice pentru aceasta inscenare.

SURSE

  1. Foto: evz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Bancile masonice din Romania deranjate de judecatorii care ar lua decizii pro client ! Trebuie sa se teama si bancile de ceva !
Cenzura #rezistenților: Trei parlamentari USR au anunțat un proiect de lege prin care se modifică Legea Audiovizualului, în sensul în care părinții care se opun vaccinării obligatorii vor fi interziși în mass-media
Cetatea regelui Dromihete a fost distrusa cu buldozerele
Atacurile UE la adresa românilor au trezit naționalismul la viață!
Preluarea Președinției Consiliului UE de către România și prăbușirea UE
10 ani de cand Romania a intrat in organizatia terorista NATO! 10 ani de minciuna si manipulari ale romanilor! Romania a fost folosita de NATO datorita zonei geografice strategice deosebite si a resurselor extrem de multe! Cum soldatii romani au ajuns sa moara in Afganistan si Irak intr-un razboi penibil si absurd!
ONG-iștii lui George Soros vor să aducă în România un milion de imigranți! Românii trebuie să spună nu aducerii de imigranți! Aducerea de imigranți pe teritoriul României constituie o amenințare la adresa Siguranței Naționale, având în vedere nenumăratele infracțiuni comise de imigranți în Occident!
Înfierarea naționalismului și a familiei tradiționale la postul de televiziune antiromânesc Digi 24
Lista lui Daniel Dragomir-65: Prima persoană care poate proba binomul SRI-DNA/ Fostul colonel SRI a prezentat noi date despre "încălcări grave ale Constituţiei"
La data de 24 ianuarie 2016, de Ziua Unirii Principatelor Române, Președintele României, Klaus Iohannis, a recunoscut că este sluga americanilor
Document DNA: 3000 euro/zi costă filajul SRI! SRI a cheltuit sume uriașe pe interceptări. 540.000 euro filajul unei persoane pe 6 luni. Cine a aprobat asemenea cheltuieli? Oficial, SRI a pus în operare 248.711 de mandate în perioada 2005-2014, ceea ce înseamnă la o medie de 6 luni/persoană peste 134 miliarde euro. Cu banii aceștia, aveam toate autostrăzile și utilitățile naționale realizate!
România, laborator de experimente? Semnal de alarmă asupra tehnologiei 5G!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro