Reportajul înscenat de “Sky News” cu privire la “traficul de arme” din România către teroriști – o încercare eșuată de manipulare și denigrare la adresa României

by De-a lungul anilor, Romania a fost supusa unor uriase campanii de denigrare, atat in Europa, cat si in SUA. Toate lucrurile rele se spuneau despre noi, ba ca suntem “comunisti inapoiati”, ba ca “tigani”, ba ca “proxeneti”, acestia luand anumite cauze regretabile si absolutizand totul aruncand astfel anatema pe […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

De-a lungul anilor, Romania a fost supusa unor uriase campanii de denigrare, atat in Europa, cat si in SUA. Toate lucrurile rele se spuneau despre noi, ba ca suntem “comunisti inapoiati”, ba ca “tigani”, ba ca “proxeneti”, acestia luand anumite cauze regretabile si absolutizand totul aruncand astfel anatema pe intreg poporul roman.

Haideti sa nu uitam ca “lumea libera si civilizata” a SUA si UE s-a construit pe furtul si exploatarea resurselor altor tari. Marea Britanie si-a intins caracatita imperiala pe aproape toata Planeta in timpul Evului Mediu, putere pe care o detine si in prezent – a se vedea City of London – acel “stat in stat” din Marea Britanie – centrul financiar al lumii.


Un jurnalist britanic de la Sky News a realizat un reportaj fals in care erau prezentati “traficanti de arme”, care aduceau armele din Ucraina si le vindeau tuturor celor ce doreau, inclusiv teroristilor. Ramsay Stuart, jurnalistul veteran al Sky News, a incercat sa puna Romania intr-o lumina deosebit de proasta facandu-i pe britanici si nu numai sa vada Romania drept “o tara care vinde arme teroristilor”.

In mod surprinzator, autoritatile din Romania, dupa ce a izbucnit acest scandal, si-au dat seama ca totul este o inscenare, bine ticluita, cu indivizi, care jucau rolul unor “traficanti de arme”, acestia recunoscand ca au fost platiti de catre jurnalist.


tars-tars-465x390

Este singura incercare de denigrare a Romaniei la nivel international, care a esuat lamentabil, iar daca autoritatile din Romania ar fi cu adevarat puternice ar trebui sa solicite daune jurnalistilor Sky News si scuze publice pentru aceasta inscenare.

SURSE

  1. Foto: evz.ro
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Investigații România (DIR)

Departamentul de Investigații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro