Reportajul înscenat de “Sky News” cu privire la “traficul de arme” din România către teroriști – o încercare eșuată de manipulare și denigrare la adresa României

by De-a lungul anilor, Romania a fost supusa unor uriase campanii de denigrare, atat in Europa, cat si in SUA. Toate lucrurile rele se spuneau despre noi, ba ca suntem “comunisti inapoiati”, ba ca “tigani”, ba ca “proxeneti”, acestia luand anumite cauze regretabile si absolutizand totul aruncand astfel anatema pe […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

De-a lungul anilor, Romania a fost supusa unor uriase campanii de denigrare, atat in Europa, cat si in SUA. Toate lucrurile rele se spuneau despre noi, ba ca suntem “comunisti inapoiati”, ba ca “tigani”, ba ca “proxeneti”, acestia luand anumite cauze regretabile si absolutizand totul aruncand astfel anatema pe intreg poporul roman.

Haideti sa nu uitam ca “lumea libera si civilizata” a SUA si UE s-a construit pe furtul si exploatarea resurselor altor tari. Marea Britanie si-a intins caracatita imperiala pe aproape toata Planeta in timpul Evului Mediu, putere pe care o detine si in prezent – a se vedea City of London – acel “stat in stat” din Marea Britanie – centrul financiar al lumii.


Un jurnalist britanic de la Sky News a realizat un reportaj fals in care erau prezentati “traficanti de arme”, care aduceau armele din Ucraina si le vindeau tuturor celor ce doreau, inclusiv teroristilor. Ramsay Stuart, jurnalistul veteran al Sky News, a incercat sa puna Romania intr-o lumina deosebit de proasta facandu-i pe britanici si nu numai sa vada Romania drept “o tara care vinde arme teroristilor”.

In mod surprinzator, autoritatile din Romania, dupa ce a izbucnit acest scandal, si-au dat seama ca totul este o inscenare, bine ticluita, cu indivizi, care jucau rolul unor “traficanti de arme”, acestia recunoscand ca au fost platiti de catre jurnalist.


tars-tars-465x390

Este singura incercare de denigrare a Romaniei la nivel international, care a esuat lamentabil, iar daca autoritatile din Romania ar fi cu adevarat puternice ar trebui sa solicite daune jurnalistilor Sky News si scuze publice pentru aceasta inscenare.

SURSE

  1. Foto: evz.ro

Citiți și...

Adevarul despre rapirea jurnalistilor romani in Irak: o mascarada a Serviciilor Secrete dezvaluita de jurnalistul Ovidiu Ohanesian ! Operatiunea Serviciilor Secrete a fost secretizata pentru 50 de ani de catre Basescu !
Hackerul român, Guccifer, a fost condamnat în SUA la 4 ani și 4 luni de închisoare în SUA, după ce a spart conturile de e-mail ale liderilor americani
Parchetul General: "Ion Iliescu și Petre Roman sunt inculpați în Dosarul Mineriadei, pentru crime contra umanității"
Cum ne manipulează trădătorii de Neam: Lecţia 1 a fost COLECTIV, a venit şi Lecţia 2, BAMBOO
Rabinul Elie Caufman despre evreii sioniști și comuniști de la Institutul "Elie Wiesel" din România: "În România nu există antisemitism, dar antisemitismul aduce bani"
Dați-o afară pe Kovesi - Șefa DNA refuză să raspundă în fața poporului. Într-un răspuns, pe antet DNA, Kovesi a transmis Parlamentului, în numele instituției, că nu va veni la audieri pentru că există o Hotărâre CSM, potrivit căreia "procurorii nu pot fi obligați să se prezinte în fața comisiilor parlamentare". CSM nu are dreptul să legifereze. Cum își permite șefa DNA, pe banii noștri, să refuze să explice vizita acasă la Oprea? (Documente)
Dictatura biometrică, tot mai aproape! MAI a prezentat cartea electronică de identitate, care va conține CIP integrat și amprente. În timp ce britanicii au renunțat la proiect, considerat prea costisitor, România e dispusă să dea milioane de euro
Răzvan Savaliuc: "Vreau arestarea lui Kovesi!"
Cenzura stângii: Rețeaua Soros, Google, Facebook și România. Și Google recunoaște
Atunci când toate câștigurile tale se duc pe plata hranei și a celorlalte necesități ale traiului zilnic, munca ta nu mai este vazută ca o oportunitate a progresului economic, ci mai degrabă ca un act de supraviețuire. În lumea reală, aceasta se numește sclavie
Iohannis a cedat presiunilor SUA și Austriei. Vrea schimbarea legii gazelor din Marea Neagră. "Investitorii străini" vor micșorarea taxelor!
Comisia Europeană anunț oficial: Fermierii afectați de pesta porcină nu primesc despăgubiri de la UE! Minciuna "pestei porcine africane": Distrugerea capitalului autohton și aducerea la sapă de lemn a țăranului român!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro