Republica Moldova in Uniunea Europeana – un plan orchestrat de SUA-UE si Fundatia George Soros din Moldova

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Speculantul evreu al bursei internationale, George Soros, cel care a “spart” Banca Angliei, la data de 16 septembrie 1992, in “Miercurea Neagra”, atunci cand a pariat 10 milioane de dolari, reusind sa prabuseasca lira sterlina, castigand astfel 1,8 miliarde de dolari. Recunoaste in public ca doreste influentarea pietelor internationale si se considera un “alchimist al finantelor”, ceea ce si este, nimeni nu poate nega acest adevar.

Spre sfarsitul anului 2015, ONG-urile lui George Soros din Moldova au inceput o campanie de manipulare a opiniei publice despre “nevoia de a se integra in UE-NATO si de a fi parteneri cu SUA”. Desigur, astfel de manifestari propagandistice erau din iarna anului 2013, atunci cand, acelasi George Soros, a creat celebrul “Euromaidan” – lovitura de stat din Ucraina.


sorosmap

Presedintele Ucrainei de la acea vreme, Viktor Ianukovici, a afirmat urmatoarele:

“Pe noi nu ne intereseaza Uniunea Europeana. Ce sa ne dea Uniunea Europeana ? Homosexuali si lesbiene, asta vreti ?”

Dupa aceste afirmatii nationaliste, ONG-urile lui George Soros cu sprijin puternic din partea SUA-UE au reusit sa provoace o lovitura de stat in Ucraina, asa cum au facut peste tot in lume, pentru a da diversi “dictatori” jos.


In cazul Ucrainei, problema consta in faptul ca, aceasta zona este locuita de rusi, iar asa-zisa “anexare a Crimeei” a fost un act al Rusiei de a-si proteja proprii cetateni, avand in vedere ca, Crimeea este un loc unde majoritatea locuitorilor sunt rusi. Desigur, aceste informatii n-au fost prezentate la modul obiectiv de catre Mass Media Corporatista.

In continuare, ONG-urile lui George Soros din Moldova au intreprins o munca cu scopul de a convinge opinia publica de existenta “rusului cel rau si oligarh, care vrea sa conduca Moldova si cum SUA-UE vor sa ajute Moldova”.

Nimeni nu poate spune ca Rusia este alcatuita din oameni onesti, dar a spune si a intretine minciuna conform careia “toti rusii sunt comunistoizi oligarhi si dictatori” este o propozitie specifica marxistilor lui George Soros.

Soros Foundation Moldova (FSM) – Fundatia pentru o Societate Deschisa

Fundatia Soros-Moldova a fost infiintata in 1992 de catre George Soros, cu scopul de a promova “o Societate Deschisa”. Majoritatea oamenilor nu au inteles ce inseamna, pana cand, uitandu-se in Occident si SUA, au vazut parade ale activistilor LGBT si alte lucruri imorale, pe care fundatiile Soros le prezenta drept “normale”.

Fundatiile lui George Soros nu se implica doar in propaganda LGBT, ci tentaculele se intind catre multe alte domenii, care sunt baza unei tari (economie, armata, religie, istorie) cu scopul de a le denatura, acestea fiind distruse treptat, iar un popor fara economie, armata, religie si istorie este un popor fara valori la care sa se poarta raporta si i se poate inocula tot felul de ideologii imorale, cetatenii devenind astfel niste sclavi in propria tara.

Asta nu-i ceva nou, globalistii au aplicat acest concept, care poarta numele de “Decalogul Chomski” peste tot in lume in ultimele decenii.

Moldova intre SUA-UE, Rusia, independenta si Unirea cu Romania

Dincolo de odioasele manipulari din Mass Media Corporatista, trebuie sa facem niste analize concrete a ceea ce se intampla in Moldova. Intai de toate, trebuie sa intelegem care sunt partidele din Moldova si ideologiile lor, cel putin cele oficiale.

Principalele partide politice sunt:

  1. Partidul Liberal Democrat din Moldova ai caror lideri sunt Vlad Filat si Valeriu Strelet. Ideologia oficiala a acestui partid este de “democratie liberala si conservatorism”. Acest partid este afiliat Aliantei pentru Integrare Europeana cu sprijin masiv din parte lui George Soros. Fostul Premier al Moldovei, Vlad Filat, a fost arestat preventiv fiind cercetat pentru coruptie si mai este implicat intr-un scandal sexual. Infractiunile de coruptie sunt lucruri normale, specifice “democratilor” capitalisti ai SUA-UE. Am facut aceasta mica prezentare, fara a mai patrunde in putregaiul politic, cu scopul de a intelege cine sunt cei ce vor sa introduca Moldova in UE.
  2. Partidul Liberal condus de catre Mihai Ghimpu, Dorin Chirtoaca, Corina Fusu si Anatol Salaru. Toti acestia sunt afiliati Aliantei pentru Integrare Europeana.
  3. Partidul Popular European din Moldova este un partid pro european condus de fostul premier, Iurie Leanca, finantat masiv de George Soros.
  4. Partidul Democrat din Moldova este un partid specific Comunismului Internationalist. Acest partid este condus de catre Marian Lupu, Vlad Plahotniuc si Constantin Botnari. Acest partid este afiliat Internationalei Comuniste, insa pledeaza pentru “afirmarea Republicii Moldova ca stat independent, suveran si democratic, bazat pe drept si integrat in familia unita a democratiilor europene”. Ceva mai cinic de atat nici ca se poate. Un partid comunist (internationalist) afiliat UE. N-ar trebui sa va uimeasca aceste noi concepte, avand in vedere totalitarismul pe care oamenii il simt din partea UE.
  5. Partidul Socialiștilor din Republica Moldova este un partid anti-SUA, anti-UE, anti-NATO, condus de catre Igor Dodon. In schimb, acest partid doreste integrarea in Uniunea Vamala si Uniunea Euroasiatica, si denuntarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana.
  6. Partidul Comuniștilor din Republica Moldova este considerat ca fiind cel mai puternic partid din Moldova. Acesta este condus de catre Vladimir Voronin. Vladimir Voronin nu era un pro european avand convingeri comuniste si fiind afiliat international al Uniunii Partidelor Comuniste. Acum, Vladimir Voronin, cel mai probabil a fost convins de catre George Soros ca este timpul sa fie pro politicii SUA-UE ca sa fie bine, sa nu fie rau.
  7. Partidul Nostru este un partid cu vederi nationaliste, iar ideologia pe care o prezinta oficial este aceea de conservatorism si euroscepticism. Desigur, aceste ideologii sanatoase sunt considerate “populiste” de catre globalisti, desi termenul “populism” este utilizat fara logica ca o forma de stigmatizare.

Acestea sunt partidele mari, care sunt mereu in centrul atentiei, dar mai sunt inca alte zeci de partide mici, majoritatea avand vederi euroatlantice, membrii acelor partide fiind manipulati sa creada in existenta unui “Vis European”/”Vis American”. Pe acelasi model de propaganda au fost romanii mintiti odata cu intrarea in NATO (2004) si apoi in UE (2007).

O sa vedeti in Mass Media Corporatista, dar si in propaganda ONG-urilor lui George Soros ideea conform careia “Romania trebuie sa se uneasca cu Republica Moldova, ca un semn de reparare istorica”. Da, Romania trebuie sa se uneasca cu Moldova pentru ca acestia sunt fratii nostri de peste Prut, insa multi dintre cei care promoveaza astfel de evenimente sunt tocmai globalistii lui George Soros.

Ei nu vor ca Romania Mare (Romania unita cu Moldova) sa fie un stat independent, deoarece sunt globalistii, iar scopul globalistilor pe Agenda este Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial. Au spus-o de nenumarate ori, o spun in public, in prezent, fara sa mai aiba rezerve.

Ei doar se folosesc de strategia “unirii dintre Moldova si Romania”, cand in realitate ei nu dau doi bani nici pe Moldova, nici pe Romania si nici pe vreun alt stat, deoarece vorbim de oligarhi, bancheri, iar interesul acestora este puterea, dorinta de a conduce.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...