Rețetă cu leac pentru picioare reci și varice

Distribuie!

„Reteta cu leac pentru picioare reci si varice

Varicele reprezinta dilatarea excesiva a venelor cu numeroase efecte secundare: senzatie de picioare grele, disconfort, durere, venele devin vizibile sau pot suferi leziuni si ulceratii. Primele simptome sunt cele de picioare grele sau obosite, apoi apar mici firicele venoase vizibile care devin tot mai mari si mai proeminente. In prima faza varicele nu sunt dureroase ci doar vizibile, apoi apar durerile si în cele mai grave cazuri fisuri cu sângerari interne sau externe. Urmatoarea reteta este medicament curat pentru problemele de circulatie. Picioare reci, grele, varice? Cu ajutorul acestui leac, vei vedea cum se vor diminua toate aceste probleme.
Asadar, se foloseste doar hrean iute dat pe razatoarea mica si faina de porumb. Vei folosi un pahar de 100 de grame de hrean ras si doua pahare de 100 grame fiecare de faina de porumb. Se amesteca bine continutul si se freaca apoi intre palme, pana cand faina se umezeste. Se ia o folie mai mare de plastic pe care se pune aceasta compozitie, se aseaza piciorul deasupra, se leaga plasticul, peste care se incalta o soseta, pentru ca cataplasma sa stea lipita de talpa.
Cantitatea despre care am vorbit va va ajunge pentru un picior. Aplicarea se face seara, inainte de culcare, si se lasa pana dimineata, dupa care cataplasma se scoate si se pune la rece, folosindu-se 7 nopti la rand aceeasi compozitie. Se face pauza trei nopti, apoi se repeta tratamentul cu o noua cantitate de hrean si faina de porumb, in conditiile aratate mai sus. Atentie, daca amestecul „pisca” prea tare si se produc iritatii sau alergii, spalati-va cu apa calduta si renuntati la tratament. Pentru circulatia defectuoasa procedeul se practica doar 3 nopti, iar pentru varice, ulcer varicos si flebite se face 21 de nopti, cu respectivele intreruperi de trei nopti.”[1]

SURSE


  1. https://sanatate.bzi.ro/reteta-cu-leac-pentru-picioare-reci-si-varice-55550
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...