Revista Europhysics: „Probele dezvăluite indică în mod concludent că pe 9/11 turnurile gemene au fost, de fapt, doborâte prin demolare controlată”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Anul acesta s-au împlinit 15 ani de la incidentele din 11 septembrie 2001, când se presupune că două avioane conduse de piloţi începători şi presupuşi terorişti ar fi reuşit să doboare trei clădiri din New York (două fiind alăturate – Turnurile Gemene, iar o a treia clădire, numită WTC7, aflându-se la o anumită distanță).

Timp de 15 ani a existat un mic grup de investigatori care au pus sub semnul întrebării ideea că Turnurile Gemene din New York City s-au prăbuşit din cauza căldurii intense şi a incendiilor răvăşitoare declanşate după ce două avioane, direcţionate de presupuşi terorişti, au intrat în clădiri.


De 15 ani, echipa de investigatori este acuzată că promovează teorii conspiraţioniste fără bază. Acum, totuşi, revista Europhysics – o respectată publicaţie a comunităţii fizicienilor europeni – a publicat un raport realizat de patru experţi care susţin că: „dovezile indică, în mod covârşitor, spre concluzia că cele trei clădiri au fost distruse prin demolare controlată”.

Studiul este rezultatul muncii lui Steven Jones, fost profesor de fizică la Universitatea Brigham Young din SUA, Robert Korol, profesor emerit de inginerie civilă la Universitatea McMaster din Ontario, Canada, Anthony Szamboti, inginer în design mecanic cu o experienţă de 25 de ani în design structural în industriile aerospaţială şi a comunicaţiilor, şi Ted Walter, director de strategie şi dezvoltare pentru Architects & Engineers for 9/11 Truth (Arhitecti & Ingineri pentru descoperirea adevărului din 9/11), o organizaţie nonprofit care reprezintă în prezent peste 2.500 de arhitecţi şi ingineri revoltaţi de varianta oficială vehiculată în SUA.


De asemenea, raportul a concluzionat: „Ţinând cont de implicaţiile complexe, este obligatoriu, din punct de vedere moral, ca această ipoteză să fie supusă unei investigaţii cu adevărat ştiinţifice şi imparţiale de către autorităţile responsabile”.
Cercetătorii au mai descoperit faptul că „singurul fenomen capabil să provoace prăbuşirea completă a unor astfel de clădiri este cunoscut sub numele de demolare controlată, în cadrul căreia explozibili sau alte dispozitive sunt folosite pentru a demola intenţionat o structură”.

Conştientă de controversata natură a raportului, revista Europhysics a inclus o notă a redactorului alături de studiu, în numărul său din septembrie 2016: „Acest articol este oarecum diferit de articolele noastre pur ştiinţifice, deoarece conţine unele speculaţii. Totuşi, ţinând cont de momentul şi importanţa chestiunii, considerăm că acest articol este suficient de tehnic şi de interesant pentru a merita să fie publicat pentru cititorii noştri. Evident, conţinutul acestui articol este responsabilitatea autorilor.”

În august 2002, Institutul National pentru Standarde si Tehnologii din SUA (U.S. Naţional Institute of Standards and Technology – NIST) a lansat ceea ce urma să devină o investigaţie de 6 ani asupra prăbuşirii celor trei clădiri în 11 septembrie 2001. Investigaţia a concluzionat că Turnurile Gemene precum şi World Trade Center Building 7, care avea 47 de etaje şi care nu a fost lovită de vreun avion, s-au prăbuşit ca urmare a incendiilor şi a căldurii intense. Dar chiar şi NIST a descoperit că cele trei clădiri au fost „singurele cazuri cunoscute de prăbuşiri structurale totale ce au implicat zgârâie-nori şi unde incendiile au jucat un rol semnificativ”.

Ar trebui repetat faptul că incendiile nu au provocat niciodată prăbuşirea totală a unui zgârie-nor cu structură de oţel înainte sau după 9/11”, au subliniat cercetătorii. „Am fost martori la un eveniment fără precedent în trei ocazii separate în 11 septembrie 2001?”.

Cercetătorii au notat că la 15 ani de la acel eveniment tragic, un număr tot mai mare de arhitecţi, ingineri şi savanţi sunt tot mai puţin convinşi de varianta oficială.

Ei au scris: „Prăbuşirea totală a WTC 7 la ora 5:20 p.m. în 11 septembrie este remarcabilă deoarece a înfăţişat toate însemnele clare ale unei implozii: clădirea s-a aflat în cădere liberă pentru primele 2,25 secunde ale prăbuşirii, pe o distanţă de 32 de metri sau opt etaje. Tranziţia sa de la stază la picaj liber a fost bruscă, având loc în aproximativ o jumătate de secundă. Clădirea s-a prăbuşit simetric. Scheletul său de oţel a fost aprope în întregime dezmembrat şi a ajuns în cea mai mare parte în interiorul fundaţiei clădirii, în timp ce majoritatea betonului său a fost pulverizat în particule mici.

Acts-of-Terror-911

În cele din urmă, prăbuşirea a fost rapidă, având loc în mai puţin de şapte secunde. Ţinând cont de natura prăbuşirii, orice investigaţie care aderă la metoda ştiinţifică ar fi trebuit să ia în mod serios în considerare ipoteza detonării controlate, dacă nu chiar să fi început cu ea. În schimb, NIST (precum şi Federal Emergency Management Agency, care a desfăşurat un studiu preliminar înaintea investigaţiei NIST) a început cu concluzia predeterminată că prăbuşirea a fost provocată de incendii.”

Investigaţiile iniţiale au notat: „Specificul incendiilor de la WTC 7 şi modul în care acestea au provocat prăbuşirea clădirii rămân necunoscute pentru moment. Deşi cantitatea totală de combustibil diesel aflat la faţa locului conţinea o energie potenţială masivă, există doar o mică probabilitate pentru ca acest lucru să se producă.””[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10360
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Proiectul MK Ultra: Planul CIA de a controla mintea oamenilor. Dezvăluiri ascunse zeci de ani
Raportul Guvernului Italiei despre Operațiunea Gladio: "Aceste masacre, aceste explozii, aceste acțiuni militare au fost promovate, organizate sau susținute de persoane din interiorul instituțiilor de stat italiene precum și de persoane în legatură cu serviciile secrete americane"
Războiul pornit împotriva libertății de exprimare
Arme românești pentru conflictul din Siria
Cenzura internetului: Comisia Europeană presează platformele online să ia măsuri împotriva "știrilor false"! În același timp, Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, împreună cu globaliștii UE, participă la dezvelirea statuii lui Karl Marx! Uniunea Europeană - Noua Uniune Sovietică!
Vaticanul și cele trei bule papale: 1. Papa este proprietarul întregii planete Pământ; 2. Papa este proprietarul tuturor trupurilor de pe Pământ; și 3. Papa este proprietarul tuturor sufletelor de pe Pământ
Pandemia unui virus care nu a fost niciodată izolat cum cere abc-ul virusologiei
Suprapopularea Planetei - o minciună a Iluminaților
CIA susține că "Rusia l-a ajutat pe Donald Trump să câștige alegerile din SUA"! Echipa lui Donald Trump răspunde: "Sunt aceiași oameni care au spus că Saddam Hussein a avut arme de distrugere în masă"
David Rockefeller susține Noua Ordine Mondială: "Mă declar vinovat și sunt mândru de asta"
UE declanșează un război total împotriva Poloniei. UE dorește oprirea naționalismului în Polonia
Descoperirile genialului Nikola Tesla sunt în cea mai mare parte încă şi acum ţinute secrete de NASA faţă de marea masă a populaţiei. Cunoscut mai mult pentru inventarea curentului alternativ, Nikola Tesla a realizat şi multe alte invenţii, despre care însă destul de puţini oameni au auzit: „bobinele Tesla“ care realizează prin rezonanţă eterică o amplificare uriaşă a tensiunii electrice, maşini bazate pe energia liberă (free energy), transferul de energie fără cablu, antigravitaţia sau controlul vremii prin utilizarea dirijată a undelor staţionare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...