Revista franceză “Charlie Hebdo” face glume pe seama victimelor avalanșei din Italia

by “Revista franceză Charlie Hebdo nu ține cont de moarte. Din nou satirizează moartea și dramele altora, cutremurele și avalanșa din Italia. Războiul caricaturilor. Așa titra sâmbătă presa italiană, după ce Charlie Hebdo a publicat o caricatură în care ia peste picior drama italienilor, loviți în ultimele zile de mai […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Revista franceză Charlie Hebdo nu ține cont de moarte. Din nou satirizează moartea și dramele altora, cutremurele și avalanșa din Italia.

Războiul caricaturilor. Așa titra sâmbătă presa italiană, după ce Charlie Hebdo a publicat o caricatură în care ia peste picior drama italienilor, loviți în ultimele zile de mai multe cutremure și avalanșe disturgătoare. Desenul prezintă o personificare a Morții, cu securea in spate care schiază, cu următoarea explicație: “Italia. A venit zăpada: dar nu va fi pentru toată lumea”.


 Caricatura, la fel ca în cazul seismului de anul trecut, de la Amatrice, în care oamenii răniți în urma cutremurului erau prezentați drept diverse feluri de paste, a provocat o avalanșă de critici pe rețelele de socializare. Dar și reacția autorităților din Peninsulă.
Primarul din Amatice a afirmat, după tragedia din hotelul Rigopiano, tragedie în care era să-și piardă viața și o româncă, alături de cei doi copii, că “În fața unei macabre provocări ale celor de la Charlie Hebdo, noi vom răspunde cu VIAȚA”. În urma acestei declarații, italienii au început să publice pe pagina de Facebook a primarului numeroase caricaturi. cum este cea de jos, în replică la desenul francezilor.
Charlie Hebdo nu este la primul scandal. Revista pentru care oameni din lumea intreagă s-au solidarizat, în ianuarie 2015, după atacul soldat cu 8 morți, a provocat in ultimi doi ani  reacții aprinse din cauza desenelor sale. În care nu a iertat nici dramele refugiaților, nici tragediile aviatice în care au pierit sute de oameni nici catastrofele naturale soldate cu victime.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Charlie-Hebdo-sau-cand-satira-se-dezumanizeaza.-Caricatura-care-a-aprins-Italia-140281
  2. Foto: Charlie Hebdo

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Italia: Naționaliștii au ieșit în stradă pentru a cere expulzarea imigranților
Dan Mihalache, după atentatul din Londra: "Mi-a stricat un pic seara"
Domeniul de la Balc - locul unde marii masoni din Romania si din strainatate se aduna anual pentru a ucide in masa mistreti, doar pentru a se distra! Acest loc este un "Bohemian Grove" de Romania!
Cele 33 de grade masonice si secretul Iluminatilor din spatele lor ! Acestea sint gradele Ritului Scotian Antic si Acceptat de catre liniile genealogice ale Iluminatilor !
Facebook va taxa orice utilizator cu 2,99 dolari pe luna incepand din noiembrie ! Evreul Zuckerberg spunea ca va fi gratuit pentru totdeauna, dar ne-a mintit !
Rockefeller își construiește "Arca lui Noe"
Conspiratia Ordinului Iezuitilor al Vaticanului si "Papa cel Negru" - cei ce guverneaza si manipuleaza lumea cu ajutorul religiei !
Partidele de vanatoare umana organizate de catre familiile regale, ministri, politicieni, bancheri ai Elitei Mondiale ! Acestia sint membri ai Clubului satanist Bohemian Grove !
Membrii unui vechi trib din Amazonia sunt hotărâți să poarte un război total contra puternicelor companii miniere ce le-ar putea distruge pădurile, pentru a exploata aurul
Der Spiegel: "Serviciile secrete germane ar fi spionat mai multe instituții media străine"
13 cranii ale celor 13 civilizații
Palatul luxos unde locuieste Patriarhul Kiril al Rusiei ! In acest timp majoritatea rusilor traiesc in saracie ! Kiril s-a imbogatit in anii '90 in urma vanzarii de tigari si alcool ! Criticii din Rusia au fost de cele mai multe ori arestati !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro