Revoluție în Occident: Stânga extremă, tratată ca mișcare teroristă

Distribuie!

„REVOLUȚIE în Occident: STÂNGA extremă, tratată ca mișcare TERORISTĂ

Publicația Valeurs Actuelles susține că autoritățile franceze lucrează la un text de lege care va încadra grupările de extremă stânga la terorism.

Proiectul este pe bună dreptate catalogat de Valeurs Actuelles drept „o incredibilă revoluție”, deoarece tendința occidentală este de a diaboliza Dreapta (extremă sau nu) și de a trata cu îngăduință toate excesele Stângii, chiar și atunci când îmbracă forme violente, anarhiste.

Această tendință corectă politic s-a văzut limpede în reacția politicienilor și a presei occidentale după atacul de la Charlottesville, când Trump a fost pus la zid pentru că a condamnat deopotrivă teroriștii de dreapta și de stânga.

Dacă proiectul autorităților franceze va fi materializat, acesta le va autoriza să aplice noul arsenal al luptei contra terorismului împotriva grupărilor de extremă stânga.

Mulți dintre șefii poliției franceze nu se sfiesc să caracterizeze radicalizarea mișcării de stânga drept „preterorism”.

Comandantul Jandarmeriei Naționale, generalul Richard Lizurey, a dat pentru Le Monde și o cifră a militanților ultrastângiști deosebit de activi: circa 2000.

La sfârșitul lui septembrie, cazarma jandarmeriei din Grenoble și zeci de vehicule de intervenție au fost distruse de flăcări, iar cinci mașini ale jandarmeriei au fost incendiate la Limoges. De fiecare dată, actele au fost revendicate de extrema stângă.

Sute de activiști fac, începând cu această vară, obiectul supravegherii serviciilor de informații. Printre extremiștii de stânga este notabilă creșterea rapidă a numărului de minori de sub 15 ani.”[1]

Extrema stanga este o ideologie globalista, neomarxista, progresista, internationalista, anarhista, care sustine Noua Ordine Mondiala. Scopul extremei stangi este acela de a rasturna valorile nationale ale tuturor statelor pentru a instaura neocomunismul. Globalizarea este tot comunism, un comunism global, cunoscut ca Noua Ordine Mondiala.

Antifa este una dintre cele mai cunoscute organizatii de extrema stanga la nivel global. Miscarea #Rezist este o alta organizatie de extrema stanga. Miscarea #Rezist a fost creata in SUA, dupa ce Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale. Aceste organizatii sunt sustinute din umbra de catre globalisti. George Soros este un sustinator al organizatiilor de extrema stanga.

SURSE


  1. http://evz.ro/revolutie-occident-stanga-extrema-tratata-miscare-terorista.html
  2. Foto:

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...