Revoluție în Occident: Stânga extremă, tratată ca mișcare teroristă

by “REVOLUȚIE în Occident: STÂNGA extremă, tratată ca mișcare TERORISTĂ Publicația Valeurs Actuelles susține că autoritățile franceze lucrează la un text de lege care va încadra grupările de extremă stânga la terorism. Proiectul este pe bună dreptate catalogat de Valeurs Actuelles drept „o incredibilă revoluție”, deoarece tendința occidentală este de […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“REVOLUȚIE în Occident: STÂNGA extremă, tratată ca mișcare TERORISTĂ

Publicația Valeurs Actuelles susține că autoritățile franceze lucrează la un text de lege care va încadra grupările de extremă stânga la terorism.

Proiectul este pe bună dreptate catalogat de Valeurs Actuelles drept „o incredibilă revoluție”, deoarece tendința occidentală este de a diaboliza Dreapta (extremă sau nu) și de a trata cu îngăduință toate excesele Stângii, chiar și atunci când îmbracă forme violente, anarhiste.

Această tendință corectă politic s-a văzut limpede în reacția politicienilor și a presei occidentale după atacul de la Charlottesville, când Trump a fost pus la zid pentru că a condamnat deopotrivă teroriștii de dreapta și de stânga.

Dacă proiectul autorităților franceze va fi materializat, acesta le va autoriza să aplice noul arsenal al luptei contra terorismului împotriva grupărilor de extremă stânga.

Mulți dintre șefii poliției franceze nu se sfiesc să caracterizeze radicalizarea mișcării de stânga drept „preterorism”.

Comandantul Jandarmeriei Naționale, generalul Richard Lizurey, a dat pentru Le Monde și o cifră a militanților ultrastângiști deosebit de activi: circa 2000.

La sfârșitul lui septembrie, cazarma jandarmeriei din Grenoble și zeci de vehicule de intervenție au fost distruse de flăcări, iar cinci mașini ale jandarmeriei au fost incendiate la Limoges. De fiecare dată, actele au fost revendicate de extrema stângă.

Sute de activiști fac, începând cu această vară, obiectul supravegherii serviciilor de informații. Printre extremiștii de stânga este notabilă creșterea rapidă a numărului de minori de sub 15 ani.”[1]

Extrema stanga este o ideologie globalista, neomarxista, progresista, internationalista, anarhista, care sustine Noua Ordine Mondiala. Scopul extremei stangi este acela de a rasturna valorile nationale ale tuturor statelor pentru a instaura neocomunismul. Globalizarea este tot comunism, un comunism global, cunoscut ca Noua Ordine Mondiala.

Antifa este una dintre cele mai cunoscute organizatii de extrema stanga la nivel global. Miscarea #Rezist este o alta organizatie de extrema stanga. Miscarea #Rezist a fost creata in SUA, dupa ce Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale. Aceste organizatii sunt sustinute din umbra de catre globalisti. George Soros este un sustinator al organizatiilor de extrema stanga.

SURSE


  1. http://evz.ro/revolutie-occident-stanga-extrema-tratata-miscare-terorista.html
  2. Foto:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

SUA avertizează Turcia: "Aluziile la o implicare americană în puciul eșuat fac rău relației între doi aliați"
Un neurolog american sustine ca "cyborg-ii umani reprezinta o idee teribila"! O armata de cyborgi scapata de sub control poate oricand sa devina realitate!
John Coleman, fost ofiţer MI6, despre Noua Ordine Mondială: "Un singur guvern mondial, o singură monedă şi o singură religie, sub o oligarhie permanentă, care se alege singură din cercurile ei, fără consultarea popoarelor, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu"
Uniunea Europeana - creatia Iluminatilor pentru a instaura Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial ! Uniunea Europeana lupta impotriva Nationalismului, distruge granitele, doreste o populatie implantata cu microcipuri si doreste ca statele membre sa nu mai aiba suveranitate nationala !
Globaliștii sunt și comuniști, și capitaliști
Dosar: Atentatele din 11 septembrie 2001 – un pas către instaurarea noii ordini mondiale
Ziar englez a anunţat de asasinarea lui Kennedy cu 25 de min înainte de tragedie
Ce este Marxismul Cultural?
SUA si "rebelii moderati sirieni": alianta impotriva Rusiei si a Siriei, dupa ce Rusia si Siria au nimicit o mare parte dintre teroristii ISIS !
Aspecte şocante, revoltătoare, pe care guvernul SUA se străduieşte din răsputeri să le ascundă
"Experimentul Philadelphia" din Marea Neagră, cu participare românească
Bombe nucleare furate, pierdute sau deplasate în alte locații decât cele în care ar fi trebuit să fie
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro