Rezonanța Schumann a Pământului se accelerează

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Motto: ,,Omul este într-un proces de schimbare, tinzând către forme care nu sunt din această lume…”

Tablele de smarald ale lui Thoth – Tabla 8


Anticii înțelepți indieni (Rishi), au numit frecvența de 7,83 Hz frecventa ,,OM”. De asemenea, aceasta este ritmul bătăilor naturale ale inimii Mamei Pământ, cunoscută sub numele de “Rezonanța Schumann.”

Potrivit Wikipedia, “Rezonanța Schumann este cavitatea rezonantă electromagnetică globală, excitată de descărcările de lumină din cavitatea formată de suprafața Pământului și ionosferă.”


Timp de mulți ani această frecvență de rezonanță s-a menținut la o constantă de 7,83 Hz cu doar ușoare variații. În iunie 2014, aparent totul s-a schimbat. Monitoarele Observatorului Spațial rusesc au arătat un vârf brusc în activitate la aproximativ 8,5 Hz. De atunci, s-au înregistrat doar în câteva zile o accelerare a rezonanței Schumann până la 16,5 Hz.

schumann-resonance

(Graficul este de obicei albastru, cu unele nuanțe de verde, dar nu alb.) Prima oară au crezut că echipamentul lor a fost defect, dar mai târziu au aflat că datele au fost corecte. Toată lumea a întrebat, ce cauzează această activitate de creștere intermitentă?

Frecvența Pământului accelerează? Având în vedere că frecvența Schumann este declarată a fi “în ton” cu nivelele undelor alfa și teta ale creierului uman, acest lucru poate fi motivul pentru care mulți oameni simt că timpul a accelerat iar evenimentele și schimbările din viața noastră se întâmplă mai rapid. Aceste rezonanțe emergente sunt în mod natural corelate cu activitatea undelor cerebrale umane. Deci, aceasta înseamnă că ne schimbăm. Cu mulți ani în urmă, la o instruire în EEG Neurofeedback, ni se spunea că accelerarea acestor frecvențe ar putea duce la schimbări evolutive umane.

Având în vedere că rezonanța Schumann a avut creșteri bruște între 12-16,5 Hz (a se vedea zonele albe ale graficului), am găsit acest lucru chiar interesant.

În Neurofeedback, intervalul de frecvență 12-15 Hz este numit ,,frecvența ritmului senzorialo-motor” (RSM). Este o stare ideală de “calm trezit.” Procesele noastre de gândire sunt mai clare și mai concentrate, dar suntem încă “în flux” sau “în știu.” Cu alte cuvinte, Mama Pământ își deplasează frecvența ei de vibrație și probabil, așa facem și noi. Acest lucru poate fi unul din multele semne ale TREZIRII.

Oamenii de știință raportează că, câmpul magnetic al Pământului, care poate afecta rezonanța Schumann, a slăbit lent în ultimii 2000 de ani și chiar mai mult în ultimii ani. Nimeni nu știe cu adevărat de ce (Se pare că acest efect nu este întâmplător; cu cât câmpul magnetic este mai slab, dă voie câmpului conștiinței umane să expansioneze și invers, iar acest lucru permite de asemenea fluxurilor de energie solară să invadeze pământul pentru ca codurile și cheile ADN-ului nostru să poată fi activate, n.b.). S-a spus de către un bătrân înțelept din India, că câmpul magnetic al Pământului a fost activat astfel de către Cei Antici, pentru a bloca amintirile primordiale ale moștenirii noastre adevărate.

Acest lucru a fost făcut pentru ca sufletele să poată învăța din experiența liberului arbitru, fără a fi îngreunată de amintirile din trecut. El a susținut că modificările câmpului magnetic șterg acele blocuri de memorie și ne ridică conștiința la un mai mare adevăr. Vălul este ridicat. Ochelarii de cal ne sunt scoși. Dacă este adevărat, aceasta ridică întrebări și mai interesante. Orice ar fi aceasta se întâmplă, este clar că această accelerare ne poate face să ne simțim mai obosiți, epuizați, amețiți, deprimați și chiar ciudați, pentru că ne ridicăm propriile frecvențe pentru a fi mai “în ton” cu Noul Pământ. Adaptarea nu este întotdeauna un proces ușor, dar este o parte a propriei unice TREZIRI.

Sintetizând câteva idei și din cartea lui Gregg Braden :

  • Pământul și experiența noastră de pe Pământ se apropie de încheierea unui ciclu, care a început în urmă cu aproape 200.000 de ani;
  • Intensitatea magnetismului planetar scade, datorită încetinirii vitezei de rotație a Pământului. Pe baza istoriei, știm că această încetinire va continua, ajungându-se până la ,,o zonă de nul magnetic”, care va face posibilă experiența colectivă a Punctului Zero;
  • Ritmul vibrației fundamentale (,,pulsația inimii” Pământului) crește, tinzând către un nou nivel de bază, care va constitui suportul pentru următoarea ierarhie de vibrații, ce va face posibilă apariția noii structuri vibratorii, pentru o ,,Trecere” vibrațională;
  • Fiecare celulă, acordată holografic din corpul nostru, face efortul de a se acorda cu vibrația noii noastre experiențe. Vibrațiile mai rapide într-un câmp magnetic slab, ne permit să avem acces la acele emoții ale noastre asociate cu unele experiențe nerezolvate, care au rămas în corpul nostru;
  • ,,Instrumentele” care ne permit să controlăm procesul vindecării noastre au fost prezentate ca modele, în tot cursul istoriei, în cadrul școlilor misterelor. Credințele moderne se bazează, într-o măsură mai mare sau mai mică, pe aceste mesaje și învățături din vechime;
  • Faptul de a percepe ,,binele” și ,,răul” drept manifestări ale unui izvor unic, origine a toate câte există, are rolul unui pod viu, care vindecă separarea;
  • Frecvența generată prin non-judecată, îngăduință, compasiune și acceptare, este cea a iubirii. Când se transcend percepțiile legate de dimensionalitate, de timp și de spațiu iș se îndepărtează distorsiunile cauzate de frică, nu rămâne decât iubirea. Iubirea plină de compasiune reprezintă natura noastră cea mai autentică și este singura care rămâne după ce ne sunt vindecate iluziile.

SURSE

  1. http://burebista2012.blogspot.ro/2016/02/de-ce-rezonanta-shumann-pamantului.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...