Robert F. Kennedy Jr., nepotul președintelui asasinat, John F. Kennedy, avertizează despre pericolul vaccinurilor care conțin mercur! “Big Pharma” a falsificat studii care să ascundă legătura dintre vaccinare și autism!

Distribuie!by “Robert F. Kennedy Jr. este nepotul fostului mare presedinte american J.F. Kennedy, cel care a fost asasinat miseleste de catre Illuminati si mafie in 1963. Iata ce spune el despre vaccinare intr-un articol foarte bun publicat pe site-ul personal, robertfkennedyjr.com. Cata dreptate are acest om, cel care cunoaste din […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Robert F. Kennedy Jr. este nepotul fostului mare presedinte american J.F. Kennedy, cel care a fost asasinat miseleste de catre Illuminati si mafie in 1963. Iata ce spune el despre vaccinare intr-un articol foarte bun publicat pe site-ul personal, robertfkennedyjr.com. Cata dreptate are acest om, cel care cunoaste din interior cum functioneaza mafia din industria vaccinurilor. Iata cateva fragmente sintetizate din acest articol:

* Eu sunt pro-vaccinare. Mi-am vaccinat toti cei 6 copii ai mei. Eu cred ca vaccinurile salveaza milioane de vieti. Dar, sa va explic sa-mi explic de ce am scris cartea “Timerosal: Sa vorbeasca stiinta“, in care se arata pericolul si inutilitatea folosirii timerosalului in vaccinuri (un conservant pe baza de mercur), care este oferit milioanelor de copii si femei gravide din intreaga lume.


* Adevarul e ca industria vaccinurilor e o mare afacere. “Big Pharma” este o industrie de 1 trilion de dolari, in care vaccinurile reprezinta 25 de miliarde de dolari vanzari anuale. Decizia CDC (Administratia Americana de Control al Bolilor) de a adauga un vaccin in programul national poate garanta producatorului milioane de clienti si miliarde de dolari in venituri, cu costuri minime de comercializare.

* Miza mare a industriei vaccinurilor si casatoria perfecta intre “Big Pharma” si agentiile guvernamentale au dat nastere unui sistem de reglementare opac si incorect. Merck, una din marile corporatii in domeniul vaccinurilor, este in prezent in curs de investigare de catre FDA (Agentia Americana a Medicamentului) cu privire la eficacitatea vaccinului ei MMR; doi denuntatori spun ca Merck a creat studii fictive pentru a mentine vaccinul MMR.


* Programul de vaccinare a crescut exponential din 1988, de cand Congresul American a oferit imunitate marilor corporatii in fata proceselor de judecata cu care s-ar putea confrunta. CDC recomanda 5 vaccinuri pediatrice in 1954, cand eram copil. Copiii de azi nu se pot duce la scoala fara cel putin 56 de doze de 14 vaccinuri.

* O industrie farmaceutica nesatioasa are 271 de noi vaccinuri in curs de dezvoltare, sperand ca industria vaccinurilor sa ajunga pana la 100 de miliarde de dolari pana in 2025. Purtatorul de cuvant al industriei, Dr. Paul Offit, spune ca el crede ca toti copiii pot face pana la 10.000 de vaccinuri.

* In 2014, Dr. William Thompson, care a lucrat foarte mult timp la CDC, a dezvaluit faptul ca, in ultimul deceniu, superiorii si colegii sai l-au presat sa minta si sa manipuleze datele cu privire la siguranta timerosalului, un ingredient pe baza de mercur din vaccin, pentru a ascunde legatura dintre vaccinare si o serie de leziuni cerebrale, inclusiv autismul.

* Timerosalul este de 50% etilmercur, care este mult mai toxic si mai persistent in creier, decat metilmercur din peste. Sute de studii au aratat ca timerosalul este o otrava devastatoare asupra creierului, provocand tulburari neurologice la copiii. In cartea mea, “Timerosalul: Sa vorbeasca stiinta“, ofer un rezumat al acestor studii stiintifice, pe care CDC le ignora. Indepartarea completa a timerosalul din vaccinuri este de natura sa determine o scadere semnificativa a autismului. De exemplu, un studiu din 2013 arata o scadere cu 33% a cazurilor de autism in Danemarca, dupa eliminarea din 1992 a timerosalului din vaccinurile daneze. Acest document este printre cele 37 de studii stiintifice care leaga timerosalul de epidemia de autism.

* “Big Pharma” pompeaza anual peste 3,5 miliarde de dolari in televiziuni, ziare, precum si in alte forme de publicitate, care au devenit vehicule pentru vanzarile produselor farmaceutice. In acelasi timp, putinii critici ai vaccinurilor, au devenit demonizati ca persoane “anti-vax” sau “anti-stiinta”. Iar cei mai multi dintre jurnalisti repeta ca papagalii cele spuse de oficialii guvernamentali si de corporatiile farmaceutice, fara macar sa lectureze studiile stiintifice.

* Sperietoarea cu epidemia de rujeola este un caz clasic de manipulare; se creeaza o isterie publica, publicandu-se 24 de ore pe zi, stiri despre epidemia de rujeola, cerandu-se interzicerea scutirilor de vaccinare, pe motive religioase si filosofice. Frenezia nationala a mass-mediei cu privire la cele 159 de cazuri de rujeola a lasat putina atentie fenomenului autismului, care a inregistrat 1 milion de cazuri de copii americani, din 1989, cu 27.000 de cazuri noi in fiecare an. CDC refuza sa numeasca autismul drept “epidemie”.

* Big Pharma este unul printre cei mai mari donatori politici americani, oferind 31 de milioane de dolari in 2015, pentru candidatii politici. Ea cheltuie pe lobby politic mai mult decat orice alta industrie, 3 miliarde de dolari in intervalul 1998-2014, dublu sumei cheltuite de industria petrolului si gazelor si de 4 ori mai mult decat grupurile de interese din industria de aparare si aerospatiala.

* In mod normal, procesele juridice ar oferi un control puternic si echilibrat, pentru a mentine vaccinuri sigure si eficiente, iar autoritatile de reglementare si factorii de decizie onesti. Dar banii murdari ai Big Pharma au cumparat imunitatea industriei fata de procese in cazul producerii de prejudicii de catre vaccinuri, indiferent cat de periculoase sunt produsele. O lege a Congresului a eliminat cel de-al saptelea amendament, cu privire la dreptul unui proces cu jurati, ceea ce face imposibil ca cineva sa dea in judecata companiile farmaceutice pentru vanzarea de vaccinuri nesigure.

Robert F. Kennedy

* Industria de bani a vaccinurilor a neutralizat practic toate metodele de control ale acestor produse: agentiile guvernamentale influentate, instantele de judecata inchise publicului, mass-media subminata, astfel incat singurii care mai pot sta in fata unei industrii lacome sunt parintii, care sa-si protejeze copiii vulnerabili. Dar, planul Big Pharma este acela de a elimina dreptul parintesc al consimtamantului, iar parintii sa fie obligati sa accepte vaccinarea copiilor lor.

(Robert F. Kennedy Jr.)”[1]

SURSE

  1. http://www.almeea.ro/robert-f-kennedy-jr-nepotul-presedintelui-asasinat-jf-kennedy-avertizeaza-despre-pericolul-vaccinurilor-care-contin-mercur-big-pharma-a-falsificat-studii-care-sa-ascunda-legatura-dintre-vacci/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro