Robert Turcescu a recunoscut ca este ofiter acoperit ! Majoritatea "jurnalistilor" din Romania au astfel de legaturi intunecate cu serviciile secrete ! Vadim Tudor inca o data a avut dreptate !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Personal, am mai spus: nu am incredere, in 99% din jurnalistii din Romania. Cand spun 99%, ma refer la cei prezenti la cele mai mari posturi de tembeliziuni din Romania. Unii sint cu dreapta, altii cu stanga, iar toti sustin organizatia FSN-ista. Toti astia, au conclucrat sau mai bine zis, conspirat, impotriva romanilor, spunandu-le, adevarul, doar pe jumatate, cealalta jumatate, a ramas secreta culorii lor politice.

turcescu ofiter acoperit

turcescu-e1411325882177

stat-plata-robert-turcescu

 

Afirmatiile “jurnalistului”, Robert Turcescu, au provocat valuri in Romania si vor mai provoca. Citez de pe site-ul ziare.com:


“Jurnalistul Robert Turcescu a dezvaluit ca a fost locotenent-ofiter sub acoperire. Anuntul a fost facut intai pe blogul jurnalistului, insa au existat indoieli privind postarea, vehiculandu-se ideea ca ar fi fost victima hackerilor.

Ulterior, la B1Tv, postul la care, pana acum, Turcescu avea emisiune, acesta a spus ca el este cel care a postat informatia si documentele, ca si le asuma si ca regreta ceea ce a facut.

“Eu insumi le-am pus astazi pe blogul personal. Este vorba de o marturisire publica, la termenul spovedanie inca reflectez pentru ca spovedania nu se face in public. Dar in ceea ce priveste documentele sunt dispus oricand sa le arat in fata judecatorului si sa spun adevarul, ceea ce stiu eu despre aceste lucruri. Mi le asum, eu le-am pus acolo, eu am scris textul acela”, a spus Turcescu, la B1 Tv.

El a mai adaugat ca, incepand de azi, nu va mai face emisiuni si nu va mai aparea in public.

“Le cer iertare tuturor celor pe care aceasta povara a mea ii incurca. De maine nu voi mai face aceasta emisiune. Nu stiu daca se numeste retragere din presa, nu stiu daca ne retragem din ceva vreodata. Pana un judecator nu va spune da sau ba nu am taria sa ma mai infatisez public pentru ca, intr-un fel sau altul, ar trebui sa tot spun despre lucruriule astea. (…)

Nu mai puteam veni in fata voastra vorbind despre ofiterul acoperit care candideaza la presedintie si eu sa ma simt asa in interiorul meu.”, a mai spus jurnalistul.

Robert Turcescu a mai spus ca se simte eliberat si ca asteapta acum sa fie judecat de un tribunal.

“N-am trait o eliberare, o bucurie, o sarbatoare mai mare, n-am auzit lucruri mai frumoase in sufletul meu decat astazi dupa ce m-am eliberat de povara asta. Am cautat adanc in mine ani de zile sa am taria sa scot la iveala aceste lucruri. Intr-un fel sau altul ele ma chinuiau, era necinstit fata de bunul Dumnezeu, fata de mine, fata de familia mea, fata de voi, colegii mei.

Din momentul in care am decis sa public aceste documente, astazi, mai mult ca oricand, sunt impacat, am o stare de fericire, bucurie, ca un om care a urcat un munte pana in varf cu un rucsac cu pietre in spate si zice ‘Doamne, greu a fost’ cand il da jos.

Nu de la voi astept judecata, nu de la voi vreau sa aflu in momentul de fata daca am gresit sau nu eu, dar in sufletul vostru, fiecare judecand, sa o faceti drept, iar eu ma supun judecatorilor adevarati, cei care sunt convins ca vor avea gandul cel bun si harul sa judece cu dreapta masura”, a mai spus Turcescu.

Acesta a facut mai multe apeluri atat la colegii sai din platou, cat si celor care il privesc, sa spuna ce ii apasa pentru a se simti eliberati.

“Iti doresc si tie cum le doresc tuturor, din suflet, sa traiasca un astfel de moment de eliberare”, i-a mai spus Turcescu moderatoarei emisiunii, Sorina Matei.

“Sfarsitul nu e aici, sunt convins ca in continuare fiecare in patratica lui avem ceva de spus. Ma caiesc astazi ca adeseori am blamat pe altii fara sa am indrituirea sa fac asta“, a conchis Turcescu.

El a refuzat sa raspunda intrebarilor colegilor sai de la Evenimentul Zilei si B1 Tv aflati in platou si a parasit emisiune.”[1]

Trebuie sa va mai precizez faptul ca site-ul lui Turcescu, nu mai functioneaza, este pur si simplu dezactivat. Oare de ce ? Pentru ca, am auzit si varianta, conform careia, “totul ar fi o cacealma”, dar chiar si asa, de ce si-a sters site-ul ?

Vadim Tudor a facut publica o lista cu toti ofiterii acoperiti din presa, incluviv gradele lor ! Asta cu mult timp dupa ce Vadim a publicat o lista cu ei !


1.gif

“BOMBA BOMBELOR!!! Corneliu Vadim Tudor a dezvaluit ceea ce se stia de mult:
Ofiţeri şi Agenţi acoperiţi pe care Serviciile Secrete i-au infiltrat în presa română

I. S.R.I.:
* Robert Turcescu (colonel)
* Radu Tudor (lt. colonel)
* Sebastian Ghiţă (maior)
* Andreea Pora (maior)
* Nadia Ciurlin (căpitan)
* Cătălin Striblea (căpitan)
* Mădălina Puşcalău (lt. major)

II. S.I.E.:
* Andrei Bădin (colonel)
* Corina Drăgotescu (colonel)
* Silviu Mînăstire (căpitan)
* Mugur Ciuvică (agent)
* Bogdan Chirieac (agent + agent dublu, ruso-american)”[2]

SURSE

1. http://www.ziare.com/robert-turcescu/stiri-robert-turcescu/anunt-ciudat-pe-blogul-lui-robert-turcescu-da-am-fost-locotenent-colonel-sub-acoperire-foto-1323227

2. http://www.cocoon.ro/?p=2536

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Minciunile globaliștilor împotriva Referendumului pentru familia tradițională
Guantanamizarea României - Pușcăria ca proiect de țară – un proiect al globaliștilor SUA-UE-Soros instaurat în România! România – experimentul fricii, urii şi delaţiunii generalizate! DNA – brațul de forță al globaliștilor SUA-UE-Soros în România! DNA – un experiment al globaliștilor SUA-UE-Soros în România!
George Maior și Florian Coldea au fost decorați de către directorul CIA! George Maior și Florian Coldea au fost decorați pentru că susțin Noua Ordine Mondială! SRI-ul nu mai are nici o legătură cu apărarea valorilor naționale, ci este o instituție care susține globalizarea!
Vicepremierul Ungariei, primit ca oaspete în Ardeal, ne jignește incalificabil, iar Bucureștiul e MUT. Zsolt Semjen: „Românii sunt incapabili să asigure autonomia culturală a comunității ungare! Legea cetățeniei, un răspuns la provocarea Trianon”
Politolog rus: "Existența poporului român este amenințată grav"
Consilierii sectorului 4 vor supune la vot decizia schimbării denumirii liceului Mircea Vulcănescu din București. Elena Neacșu: "Reprezentanți ai unui neam de slugi, doar „demografic” români, căci ei lucrează fix împotriva românilor, împotriva istoriei"
Biserica Ortodoxa Romana strange semnaturi pentru modificarea Constitutiei in vederea interzicerii casatoriilor sau parteneriatelor de acelasi sex
De la Globalizare la Naționalism
Stelian Tanase, Directorul TVR, solicita SRI sa retraga ofiterii acoperiti din TVR ! Acesti acoperiti au contribuit si inca contribuie la manipularea poporului !
Divide et Impera: Românii sunt învrăjbiți de către partidele politice, Mass Media Corporatistă și ONG-urile "progresiste" ale lui George Soros
Curtea Constituțională a României a decis că DNA și-a depășit atribuțiile atunci când a început anchetarea Guvernului României
Protest în București pentru apărarea memoriei lui Mircea Vulcănescu
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...