Rockefeller și medicina alopată împotriva medicinei naturiste

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Distrugerea oricărei competiții în medicina occidentală

În SUA, la începutul secolului 20 existau mai multe tipuri de medici și de modalități de vindecare, de la chirurgie la naturopatie, homeopatie, medicină holistică, medicamente pe bază de plante și multe altele. Rockefeller a vrut să elimine concurența medicinei occidentale (singura care propunea medicamentele și radiațiile ca tratament, îmbogățindu-l în acest fel pe Rockefeller care deținea mijloacele pentru a le produce).


Astfel a apărut Avraam Flexner, plătit de Rockefeller ca să „inspecteze” toate şcolile medicale din SUA din acele timpuri, care în 1910, a prezentat Congresului în cadrul unui raport observaţiile lui. Acest raport „concluziona” că există prea mulți medici și școli medicale în America și că toate modalitățile naturale de vindecare, care au existat de sute sau mii de ani au fost șarlatanie neștiințifică.

Acesta a solicitat standardizarea educației medicale, astfel încât doar Asociaţia Medicală Americană (AMA – American Medical Association), adeptă a medicinii alopate, să poată acorda licenţe şcolilor medicale. Din păcate, Congresul a acționat pe baza concluziilor lui Avraam Flexner și a votat o lege în acest sens.


Astfel, medicina alopată a devenit modalitatea standard principală, chiar dacă cele trei metode principale de tratament în anii 1800 erau luarea de sânge, chirurgia și injectarea de metale grele toxice cum ar fi plumbul și mercurul, presupunând că vor îndepărta boala! La scurt timp după aceasta au fost incriminate şi metodele de vindecare cu ajutorul cânepii, nu pentru că ar fi fost cu adevărat periculoasă, ci pentru că reprezenta o amenințare enormă, atât ca medicament cât și ca un combustibil alternativ, pentru industria medicamentelor și pentru industria petrolieră a lui Rockefeller.

Cânepa face parte din familia canabinoidelor și după cum s-a descoperit în timpurile noastre, uleiul de canabis vindecă cancerul 99% în cel mult șase luni și din această cauză această familie de plante figurează încă pe lista drogurilor de mare risc, ceea ce este o mare minciună.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8894
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Covid-19 este cea mai mare operațiune teroristă împotriva omenirii
Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov: "Nu îmi iau smartphonul când negociez dosare sensibile"
Putin califică atacul SUA asupra Siriei drept agresiune asupra unui stat suveran
Sun Tzu: "Raționamentul suprem al artei războiului este acela de a învinge rezistența inamicului încă înainte de a începe lupta"
Corectitudinea Politică aduce comunismul în Canada: Profesorii trebuie să li se adreseze elevilor cu "Tovarășe"
SUA acuză Siria că deține arme chimice. SUA au creat organizația teroristă ISIS pentru a-l putea înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad. SUA au mințit și că Saddam Hussein avea arme chimice, biologice și de distrugere în masă
Secretele Acceleratorului de Particule LHC de la CERN - experimente cu privire la călătoriile în timp, Universurile Paralele și riscul de a crea o gaură neagră
Proteste uriașe în Danemarca. Legea vaccinării cu forța, abandonată
Rețeaua SIGINT: National Security Agency Signals Intelligence (SIGINT) monitorizează undele cerebrale prin satelit, decodează potențialele cerebrale de 5mW la 3,5Hz, apoi le transmite unui monitor cu circuit integrat de foarte mare viteză (VHSIC – very high speed integrated circuit) pentru „conversații forțate”
WikiLeaks: CIA, spionaj prin televizoare și telefoane
În anul 2003, Agenția Proiectelor de Cercetare Avansate pentru Apărare (DARPA) a lansat programul Interfețe Creier-Mașină
Premierul unui land din Germania refuză să salute soldații americani
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...