RoExit (ieșirea din Uniunea Europeană) este singura șansă a României. Naționalism, suveranitate națională, credință, familie, drepturi și libertăți. Uniunea Europeană – Noua Uniune Sovietică. Uniunea Europeană – un pas către Noua Ordine Mondială și Guvernul Mondial

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

RoExit (iesirea din Uniunea Europeana) este singura șansă a României! Dar pentru a se ajunge aici, românii trebuie să înțeleagă importanța naționalismului, așa cum au înțeles britanicii, care au dat o lovitură puternică globaliștilor prin ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Nu există “naționalism pro SUA-UE-NATO”.

Naționalismul este pro țara ta și atât. SUA-UE-NATO-FMI-Banca Mondială etc. sunt entități globaliste, create de globaliști pentru a instaura un Guvern Mondial. Cei care au jefuit, vândut și distrus Romania din 1990 sunt globaliști, nu naționaliști. Numai niște romani trădători îi pot susține pe globaliști.


Nu, nu va fi un Guvern Mondial. Globalismul se va prăbuși, chiar dacă globaliștii sunt convinși că vor reuși să instaureze Guvernul Mondial.

Noua Ordine Mondială | Uniunea Europeană atacă familia: Cuvintele „mamă” și „tată” nu mai pot fi folosite, întrucât „dăunează limbajului incluziv”. Cuvintele “mamă” și “tată” trebuie să dispară


Stangistii/neomarxistii/globalistii/liberalii ataca familia normala! Romania trebuie sa iasa din Uniunea Europeana!
#RoExit

“Uniunea Europeană | Cuvintele „mamă” și „tată” nu mai pot fi folosite, întrucât „dăunează limbajului incluziv”

Parlamentul European a elaborat un nou ghid lingvistic, destinat politicienilor și oficialilor, cu scopul de a trasa o nouă direcție care să îmbunătățească „limbajul incluziv”. Potrivit oficialilor, este interzis să folosești termeni ca „mamă”, „tată”, „trans”, „gay” sau „lesbiană”, denumiri care ar putea fi lipsite de respect pentru anumite minorități etnice sau de gen (LGBT), informează Smart Radio.

Simona Baldassarre, europarlamentar din partea Partidului Liga, condus de Matteo Salvini, este cea care a denunțat aceste indicații făcute de Parlamentul European, conform Il Giornale. Ea spune că Departamentul pentru Egalitate, Incluziune și Diversitate a realizat „ghidul limbajului sensibil”, care se adresează personalului instituției Parlamentului European, pentru a „comunica corect problemele legate de dizabilități, minorități de gen, rasă, etnie sau religie”.

Termenii care „definesc comunitatea LGBT” sunt cei vizați. Este interzis să pronunți termenii „gay, lesbiană, homosexual”. Expresia „căsătorie gay” trebuie înlocuită cu „căsătorie egalitară”. De asemenea, este incorect să spui „drepturile homosexualilor”, trebuie folosită construcția „comportament egalitar, echitabil”.

Biologia nu există pentru politicienii de la Bruxelles. Nu mai putem vorbi despre sex masculin sau feminin, ci despre „gen primit la naștere” și nu despre „sex biologic”. Este greșit și să te referi la „schimbare de sex”, poate fi vorba doar despre „tranziție de gen”.

Totodată, nu mai „avem voie” să folosim „mamă” și „tată”, ci termenul generic de „părinți”.

Aceste directive europene vin la foarte scurt timp după ce în cadrul Parlamentului European s-a votat cu succes moțiunea care declară Uniunea Europeană ca fiind „zonă de libertate LGBT”.”

SURSA: r3media.ro

“Noua ordine mondială. Cuvintele mamă și tată trebuie să dispară

de Ovidiu Drugă

Parlamentul European a întocmit un glosar destinat politicienilor și oficialilor, care stabilește clar că nu mai pot fi folosite cuvinte precum „tatăl și mama”, „gay”, „trans” sau lesbiană.

Parlamentul European dă ordin! Nouvorba despre care vorbea scriitorul George Orwell în profetica sa carte “1984” devine realitate. Nu într-o dictatură de felul celei din Coreea de Nord, ci în Uniunea Europeană.

Scopul glosarului corect politic este evident. Întregii mașini birocratice a Uniunii Europene i se impune limbajul „inclusiv”, destinat să arate respect minorităților etnice și de gen (LGBT).

Parlamentul European dă ordin!
Prima care a denunțat această ultimă manevră de extrema stângă a Parlamentului European a fost Simona Baldassarre, europarlamentar al Ligii lui Salvini.

După cum scrie ziarul italian Libero, Parlamentul European prin Direcția Generală pentru Personal, a elaborat glosarul limbajului „sensibil” pentru comunicarea internă și externă. Prin acest glosar, personalul instituției este instruit să „comunice corect cu privire la problemele legate de dizabilități, persoane LGBTI +, rasă, etnie și religie”.

Parlamentul European dă ordin! de acum vorbim de “căsătorie egalitară” și “sex atribuit la naștere”
În fapt, este vorba de o adevărată Nouvorbă care trebuie respectată de oficiali, asistenți, purtători de cuvânt și politicieni.

Este interzis să se mai vorbească de „căsătorie homosexuală”: noua denumire să este „căsătorie egalitară”. De asemenea, este incorect să vorbești despre „drepturile homosexualilor”, acum trebuie să spunem „tratamentul echitabil și egal”.

Biologia nu mai există pentru birocrațiu de la Bruxelles. Această știință este o invenție a rasiștilor și a societății patriarhale. De acum înainte nu mai putem vorbi „sex biologic”, ci de „sex atribuit la naștere” . De asemenea, în loc de „schimbare de sex”, trebuie să spunem „tranziție de gen”. În sfțrșit, cuvintele „tată” și „mamă” trebuie înlocuite cu „părinți”, ca să nu se mai simtă nimeni jignit.

Parlamentul European dă ordin! Amintiți-vă cuvintele lui Orwell!
Nouvorba impusă de Bruxelles nu e decât începutul. Obiectivele mișcării “cancel culture” sunt mult mai vaste. Amintiți-vă cucintele lui Orwell. “Fiecare înregistrare a fost distrusă sau falsificată. Fiecare carte a fost rescrisă. Fiecare imagine a fost schimbată. fiecare clădire a fost redenumită. Și procesul continuă zi de zi și minut de minut. Istoria s-a oprit. Nimic nu există în afară de prezentul nesfârșit în care Partidul are întotdeauna dreptate”, notează Il Giornale.”

SURSA: evz.ro

https://www.facebook.com/497744496979498/videos/804441383825729

VIDEO: Realitatea TV

 

Uniunea Europeană – Noua Uniune Sovietică. Uniunea Europeană – un pas către Noua Ordine Mondială și Guvernul Mondial

“Uniunea Europeană a fost creată tot sub semnul Scorpionului, pe 1 noiembrie 1993. Există o serie de asemănări izbitoare între Uniunea Sovietică şi Uniunea Europeană:

– Parlamentul European este doar un organ care are rol de sfătuitor, fără puteri legislative. Nici Parlamentul Uniunii Sovetice nu avea nici un fel de putere legislativă.

– Consiliul UE este dependent de propunerile comisiilor europene, pentru a lua decizii. Consiliul ministerial al Uniunii Sovietice era de asemenea incapabil să ia decizii fără directivele Politburo, forma centrală de guvernare a Partidului Comunist.

– În UE comisiile europene sunt cele care au puterea reală şi pot lua decizii cu doar 8 din 17 membrii prezenţi. Deliberările nu sunt publice. În Uniunea Sovietică organul suprem al partidului comunist Politburo avea în mod normal 15 membri şi deţinea de fapt puterea reală. Deliberările lui erau secrete.

– Pe 1 nov 1993, când a fost înfiinţată UE, preşedintele comisiilor europene, Jacques Delors – un socialist francmason – a primit mai multă putere decât guvernele statelor membre. Toţi candidaţii pentru posturile de comisari europeni au fost aprobate de preşedinte. În Uniunea Sovietică secretarul general al Politburo deţinea de asemenea puterea totalitară.

– Aşa cum mulţi oficiali europeni de rang înalt sunt francmasoni sau membrii ai unor reţele de crimă organizată, o serie de înalţi funcţionari ai partidelor Uniunii Sovietice făceau parte din lojele masoneriei roşii şi erau membrii ai unor organizaţii criminale.”

Uniunea Europeană – Noua Uniune Sovietică

Uniunea Europeană – Noua Uniune Sovietică

Sub semnul Scorpionului: Uniunea Europeană şi Uniunea Sovietică

Sub semnul Scorpionului: Uniunea Europeană şi Uniunea Sovietică

Istoria Uniunii Europene. Uniunea Europeană, noua Uniune Sovietică

Istoria Uniunii Europene. Uniunea Europeană, noua Uniune Sovietică

Proiectul “Uniunea Europeană” a fost finanţat de CIA

Proiectul “Uniunea Europeană” a fost finanţat de CIA

Naționalismul – ideologia care va destrăma Uniunea Europeana și va spulbera Noua Ordine Mondială

Naționalismul – ideologia care va destrăma Uniunea Europeana și va spulbera Noua Ordine Mondială

Uniunea Europeană – un pas către Noua Ordine Mondială și Guvernul Mondial

Uniunea Europeană – un pas către Noua Ordine Mondială și Guvernul Mondial

Video: https://www.youtube.com/watch?v=5uclnjp9uqI

https://www.facebook.com/watch/?v=472827290651372

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...