România – colonie săracă, exploatată și distrusă de către SUA și UE

Distribuie!

Prezint în această postare câteva pasaje extrase dintr-un articol mai lung, dar interesant, care reliefează aspecte geopolitice relevante și importante pentru viața noastră, a tuturor. Este vorba despre faptul că România este în prezent o colonie săracă (printre cele mai sărace din Europa) ale Imperiului Atlantist (NATO, SUA, UE, FMI, Banca Mondială și criminalii din spatele acestor entități); despre cum trăim într-o perioadă în care sferele de influență se modifică la nivel global și cum România se află chiar la mijloc, între Imperiul Atlantist și noua regiune Eurasiatică ce o are în centru pe Rusia lui Putin; despre cum criminalii din Vest (SUA, UE etc) exploatează (SUG) fără scrupule tot ce pot din România, fără nicio jenă față de repercusiunile aduse mediului sau populației băștinașe (adică românii); despre cum aceiași criminali din Vest DISTRUG CE NU POT EXPLOATA RAPID pentru ca viitorii stăpâni ai României (Rusia) să nu se bucure de resursele rămase pe acest teritoriu – este vorba mai ales de APA POTABILĂ pe care Americanii vor să o distrugă prin fracturarea hidraulică făcută de Chevron (vezi Doamne pentru gaze de șist).

foto-icarus-films-aderarea-romaniei-la-nato-romania-colonie-saraca-exploatata-distrusa-imperiul-atlantist-ameroca-vest-nato-sua-ue-fmi-tactica-pamantului-parjolit-cine-conduce-lumea-rom

Am selectat mai jos cele mai interesante pasaje din text pe care vă recomand să le citiți! Sunt informații care ne mai oferă niște piese de puzzle în înțelegerea lumii reale în care trăim. Detalii în continuare:


TEXTUL INTEGRAL AICI: 27 ian 2014: Occidentalii aplică asupra României politica “PĂMÂNTULUI PÂRJOLIT”, explică Raoul Weiss, un scriitor, profesor şi traducător francez, care locuieşte în România, la Mera, judeţul Cluj.

Motivații geopolitice ale politicii occidentale a pământului pârjolit aplicată României actuale

PASAJE importante din text:

(atenție: cei care nu au înțeles încă faptul că lumea este condusă din umbră și că oamenii NU sunt liberi, nu vor înțelege pe deplin lucrurile de mai jos; trebuie să citiți mai mult)


– …atrocitățile “democratice”, tot mai vizibile de la an la an, comise de puterile occidentale în țările extra-europene colonizate sau aflate sub regim de neocolonie (inclusiv România)…

Rusia lui Putin – ultimul obstacol care trebuie înlăturat de pe drumul ce duce umanitatea către Statul Mondial, singura cale care ar permite, în concepția lor, extinderea religiei ”laice” a drepturilor omului pe suprafața întregului glob.

Sunt 23 de ani de când Romania a pierdut din nou puțina independență pe care reușise să o cucerească sub regimul (desigur dictatorial) al lui Nicolae Ceaușescu. Pe parcursul acestor 23 de ani, ”importanța strategică” a României a devenit o temă foarte populară de onanie intelectuală pentru ”elitele” românești și, mai cu seamă, pentru grupul de mercenari ai gândirii însărcinați cu legitimarea manevrelor elitelor compradores, adică a tuturor marilor partide constituite – aflate în solda Imperiului Atlantist (ale cărui principale instanțe active pe plan local sunt NATO, UE, FMI și Banca Mondială).

– România se află printre cele două sau trei state cele mai sărace din Europa în termeni de venit per capita. Este foarte logic ca acești auxiliari indigeni ai jafului neocolonial al României să prefere să întrețină masa cu ideea pretinsei ”importanțe strategice” a țării lor și să invoce amenințări exterioare pentru a justifica o politică de strictă obediență față de Imperiul Atlantist (care nu e considerat a fi o amenințare), în loc să o întrețină cu reala bogăție a țării lor (resurse minerale, energetice, agricole), bogăție din ce în ce mai intens exploatată și din care masele nu văd mai nimic.

– România este din punct de vedere strategic importantă în Europa de sud-est, atât pentru Imperiul Atlantist cât și pentru contra-puterea eurasiatică pe cale de formare în jurul Rusiei putiniene, dar nu în același grad și nici de aceeași manieră. Or, această valorizare asimetrică a aceleiași geografii din două perspective imperiale concurente explică destul de mult din comportamentul acestor actori imperiali față de România.

Geografie fizică și umană – România în context geopolitic:

– Controlul României nu este rentabil din punct de vedere geostrategic decât dacă precedă, iar mai apoi însoțește controlul Ucrainei și al Caucazului vestic;

– România (și, mai ales, regiunile sale orientale și meridionale) este, deci, de o înaltă importanță strategică pentru Rusia, fiind depășită, în această privință, doar de poziții de importanță maximă precum Kaliningrad, Odessa sau Tartus.

– Adevăratul ciment al imperiilor lumii de mâine va fi apartenența popoarelor, a grupurilor sociale și a indivizilor unor arii culturale ce se definesc mai ales prin răspândirea istorică a diverselor mari religii ale lumii. În Europa, și în special cea de sud-est, aceste religii sunt în număr de trei : creștinismul catolic în Europa centrală (cazul destul de special al austro-protestanților din Estul lumii maghiare, calviniști și unitarieni, ar cere o analiză separată), creștinismul ortodox din Balcani și de pe țărmul Mării Negre (adică inclusiv România, Serbia, Bulgaria, Grecia etc) și islamul sunnit post-otoman în Bosnia, Albania și Turcia.

Poziția geostrategică a României în Imperiul Atlantist: not here to stay

– Istoriografia anti-comunistă a regimului atlantist post-90 prezintă evenimentele din comunism în mod sistematic ca pe o agresiune și o ocupație rusă; amăgiți de către elitele lor vândute, românii, în marea lor majoritate, nu înțeleg încă ce consecințe poate avea pentru ei contextul geopolitic;

În ciuda unei supuneri instituționale a românilor fără precedent din epoca fanariotă încoace, Imperiul Atlantist, care controlează în prezent 100% și în mod discreționar teritoriul românesc, nu are de gând “să rămână aici până la adânci bătrâneți”.

– Ziarul spaniol El Mundo a publicat în ediția sa online un document top secret care arată cum sunt clasate Statele în funcție de interesele americane în prezent. Romania nu apare în primul grup de « cooperare totală » compus din patru State, nici în cel de-al doilea de « cooperare concentrată » compus din 18 State (dintre care Polonia și Ungaria), nici în al treilea, « cooperare limitată », care cuprinde State ca Franța, India și Pakistan. România rămâne în a patra categorie, care se referă la țări ostile intereselor americane (sursa, aici). (update Ce-i cu noi? în urma unui comentariu primit: se pare că Israelul e în categoria 3 “cooperare limitată” ceea ce e cam dubios, având în vedere că în realitate, SUA şi Israel nu sunt doar FOARTE BUNE PRIETENE, ci sunt şi puncte de comandă de bază în controlul omenirii din umbră)

Povestea unei dezangajări anunțate:

– Există toate condițiile pentru o dezangajare masivă pe termen mediu în Europa de sud-est. (…) Prezența atlantistă în România nu e făcută să dureze (…) Imperiul Atlantist se vede pe sine în România ca pe o forță provizorie de ocupație pe o poziție pe care nu e sigură că o poate apăra pe termen lung.

– Există o atitudine de expectativă a Rusiei față de România; puterea rusă reacționează cu demnitate stoică la provocările rusofobe ale lui T. Băsescu și la simulacrul său de politică a Marii Românii în Republica Moldova; diplomația politică și culturală rusă, bine reprezentată în România, este însă dintre cele mai discrete: rușii nu au nici un motiv să investească strategic prea mult într-o țara care oricum va ajunge în zestrea lor, vrând-nevrând; în ceea ce privește imaginea lor, ei știu că cel mai bine e să strălucească prin absența lor (cel puțin pe plan politic – ceea ce nu împiedică Gazprom-ul să aibă propriul proiect de fracturare hidraulică în Banat), astfel încât nici una din catastrofele la care se expune acum poporul român să nu-i fie imputabilă; de fapt (vezi mai jos), ei știu de asemenea ce cred atlantiștii despre România și la ce efecte psihologice pe termen lung putem să ne așteptăm în urma politicii economice de pământ pârjolit pe care occidentalii o practică în România.

Retragerea din România: pământ pârjolit în exteriorul Carpaților

În București, toți politicienii, indiferent de afilierea lor de partid, se întrec rușinos în servilism fată de Berlin, Bruxelles și Washington.

– Prezentată drept punctul culminant al parteneriatului Romania-NATO, baza de la Deveselu “adăpostește” rachete (pretins defensive, de intercepție și pretins îndreptate împotriva Iranului) care în mod evident nu sunt amplasate în silozuri subterane, ci pe rampe de lansare mobile, ce pot fi rapid îmbarcate pe nave de război sau poate chiar transferate pe cale terestră în interiorul arcului carpatic. În orice caz și în ciuda tuturor riscurilor strategice generate pentru România prin prezența sa, e vorba de o bază de campanie, a priori la fel de puțin integrată în mediul social local ca orice bază similară din Turcia sau Pakistan, deci purtătoare de puține avantaje economice pentru țara gazda și puțin susceptibilă de a promova înrădăcinarea locală a personalului său. În ceea ce privește sucursalele românești ale ONG-urilor lui Soros, este vorba de sucursale de nivelul 2 sau 3 în rețele regionale coordonate îndeobște de la Budapesta.

– Autoritățile imperiale (în acest caz: americanii) nu au ezitat, la primele proteste ale oamenilor din Moldova românească, să declare că lăsarea teritoriului românesc la bunul plac al excavatoarelor și al sondelor CHEVRON de fracturare hidraulică face parte din “parteneriatul strategic” în cadrul căruia România devine parte din dispozitivul anti-rachetă AEGIS, deci carnea de tun a Imperiului Atlantist, în prima linie a unui eventual război balistic.

– Aceste diferențe de tratament ar trebui să fie suficiente chiar și observatorului cel mai puțin pregătit să înțeleagă nu doar (ceea ce mulți români bănuiesc deja) că Imperiul Atlantist nu înțelege decât glasul fermității și al forței, dar mai ales că agenda imperială față de România diferă fundamental de cea dedicată Ungariei – iar aceasta, oricare ar fi de altfel atitudinea guvernelor locale, nu doar față de propria populație (de care imperiul, în ciuda minciunilor sfruntate ale cădelnițătorilor bucureșteni ai “statului de drept”, nu este deloc preocupat) ci și – la un nivel retoric și de acțiune la suprafață – chiar față de Imperiu, sau cel puțin față de reprezentanții săi regionali subalterni și/sau efemeri (cum este UE).

– Referitor la România, exceptând o revoltă populară violentă împotriva abuzurilor genocidare ale supra-exploatării financiare și extractive la care occidentalii supun această țară (revoltă căreia elita economică occidentală nu-i subestimează decât parțial riscurile – v. raportul recent al The Economist Intelligence Unit), oricare ar fi culoarea politică (absolut simbolică) a guvernului în funcție, multinaționalele, care reprezintă brațul economic armat al Imperiului Atlantist, vor continua și intensifica în anii următori o adevărată politică a pământului pârjolit, al cărei obiectiv nu este doar acapararea unui maximum de resurse exportabile (energie, minerale, cereale, lemn, apă și resurse umane, de la exportul creierelor – “brain drain” – până la munca sezonieră în industria agroalimentară, la personal paramedical și la forța de muncă sexuală) la un preț cât mai scăzut, cum se întâmplă în general în toate regimurile coloniale, ci și DISTRUGEREA (chiar gratuită) A TUTUROR RESURSELOR CE NU POT FI ACAPARATE în întregime pe termen scurt și care ar risca să cadă apoi în mâna eurasiatică pe termen mediu. (Mențiune Ce-i cu noi? – AICI E VORBA MAI ALES DE RESURSELE IMENSE DE APĂ POTABILĂ PE CARE ROMÂNIA LE ARE ÎN SUBTERAN, ȘI PE CARE AMERICANII VOR SĂ LE DISTRUGĂ PRIN POLUARE – PRIN FRACTURARE HIDRAULICĂ / EXPLOATARE GAZE DE ȘIST!!! Chestie explicată și în textul din nov 2013 aici: Exploatarea gazelor de șist este despre poluarea apei, nu despre obținerea de energie!)

Etnocidul țăranilor români prin distrugerea cadrului vital în urma exploatării gazelor de șist (care pe termen scurt va avea și pentru metropola colonială, aflată în stare de “eșec al multiculturalismului”, avantajul de a alimenta cu materie albă pompa de sclavi în mod eufemistic numită “imigrație economică”) nu reprezintă o “pagubă colaterală” pe care Imperiul Atlantist se va resemna să o accepte pentru a-și asigura existența și a proteja regiunea de “barbaria rusă”, ci un scop în sine al luptei, ținând cont că reprezintă distrugerea unui teritoriu promis pe termen mediu Eurasiei și a unei populații ortodoxe considerată a priori inaptă pentru procesul de reeducare liberal-libertara impusă de ideologia drepturilor omului.

– Controlul asupra multor sectoare de exploatare (cu excepția sectoarelor strategice în cadrul politicii de pământ pârjolit), administrate anterior de întreprinderi sau instituții ale lumii anglo-saxone (zona 1, casta conducătorilor) a trecut pe rând sub controlul auxiliarelor imperiale europene de zona 2 sau chiar 3, în special către Germania, care în mod evident e menită să preia controlul asupra zonei-tampon dintre Imperiul Atlantist și sfera eurasiatică. Astfel, capitalul german lato sensu (incluzându-le pe cel elvețian și austriac) și cel francez si-au sporit prezența în sectorul bancar, al construcțiilor publice, al supermarketurilor și al rețelelor de energie și apă. In același timp, mai mulți actori economici anglo-saxoni de primă mână, ca Bechtel, foarte prezenți în prima jumătate a anilor 2000, părăsesc pe rând România.

Incertitudini transilvane

In același mod, putem verifica validitatea acestei interpretări (politica de pământ pârjolit) studiind tratamentul hibrid aplicat Transilvaniei. Mulți comentatori ai situației din România (printre care excelentul Claudiu Gaiu ) au subliniat ciudățenia succesului activismului anti-RMGC, care urmărește împiedicarea oligarhului israelian Beny Steinmetz, acționând sub acoperirea unei societăți canadiene (Roșia Montană Gold Corporation), de a distruge o mare parte a Carpaților Occidentali pentru a extrage prin folosirea filtrelor de cianură ce a mai rămas din aurul de acolo după extracții clasice succesive din epoca romană până la imperiul austro-ungar – succes extrem de relativ, dar real, dacă îl comparăm cu dezastrul ce se produce simultan în Moldova, unde mobilizările rurale și urbane nu obțin nici o concesie, ci, din contră, duc la o sporire a politicilor represive. Gaiu remarca, sceptic, că RMGC are “probabil avocați mai puțin buni” decât CHEVRON. Mulți au mai remarcat, de asemenea, că, în această afacere, interesele lui Steinmetz se opun celor ale lui Soros, care, mizând puternic pe creșterea prețului aurului, are tot interesul să limiteze producția sa.

Dezastrul ecologic pe care proiectul RMGC riscă să-l provoace, ținând cont de datele geografice, ar afecta tot bazinul hidrografic inferior al curburii carpatice, deci și pe cel al Ungariei (zona 2), unde bogăția apei freatice reprezintă în prezent resursa cea mai prețioasă pe termen mediu; Ungaria se opune visceral proiectului RMGC și probabil exercită puternice presiuni diplomatice în acest sens în interiorul instituțiilor imperiale (bineînțeles, distrugerea agriculturii moldave, concurent regional, o preocupă mult mai puțin); (mențiune Ce-i cu noi?: contra Chevron luptăm SINGURI! D’asta mai au un pic și dau drumul la sondele criminale…)

– Caracterul profund disfuncțional al statului român de tip fanariot de după 1990 erodează fidelitatea românilor din Transilvania față de conducerea de la București; în acest sens, indignarea produsă de ușurința cu care elitele de la București își lasă propriul popor fără apărare în fața rapacității multinaționalelor occidentale ar putea, cel puțin în Transilvania, să devină la rândul său un câștig colateral pentru Imperiul Atlantist, accelerând procesul separatist. Transilvania, ea însăși foarte fertilă, ar putea, dacă rămâne – cu prețul sfâșierii României – în sfera Europei occidentale, să devină unul din grânarii viitoarei zone-tampon central-europene – eventualitate care ar putea cu ușurință reprezenta, pentru strategii Imperiului, un bun motiv de a o cruța de politica de pământ pârjolit aplicată masiv zonelor transcarpatice cu populație ultra-majoritar ortodoxă.

(TEXTUL INTEGRAL AICI)

foto Icarus Films aderarea romaniei la nato Romania colonie saraca exploatata distrusa Imperiul Atlantist ameroca Vest NATO SUA UE FMI) Tactica pamantului parjolit cine conduce lumea romania

 

De citit și asta despre Imperiul atlantist:

Iata un comentariu relevant găsit de cititoarea Gabriela pe site-ul domnului profesor Ion Coja

“Eu sint pro rus ,pro slav ,pravo slavnic si pro chinez si stiti de ce ? Pentru ca avind gena evreiasca si facind afaceri cu multe soiuri de oameni ,am observat ca cei mai cinstiti sint rusii si chinezii .In afaceri rusu iti da mai mult decit ii ceri .Chinezu nu-ti da mai mult dar vorba e vorba si chinezu nu si-o incalca niciodata .Hai sa va zic una .Ii dau-i unui chinez 100.000 de dolari pentru ceva ce urma sa vin peste citeva zile sa ridic .Chinezu imi da o chitanta ,de mana .La timpul inteles ,m-am dus sa iau marfa ,dar pierdusem chitanta . Ma duc la chinez ,acesta ma vede ,..ai venit ,zic da ,deschide seiful si i-mi zice ,da chitanta ,pai am pierdut-o ……nu-i nimic zice chinezul ,eu stiu ca mi-ai dat banii si asta e suficient …………Slavii au cuvinte demult disparute din limbajul si mentalitatea occidentala …….Cinste ,mila ,omenie ,bunatate ,filoxenie ,primitor de oaspeti ,dragoste ,iubire de aproape ,fratie ,prietenie ,frica de Dumnezeu ,iubire de Dumnezeu si chiar logica …pai occidentul cultiva la viteza sunetului omul mecanistic tip ofiter gestapo ,care te impusca daca nu ai bilet in tramvai ,asta este tipul de “om civilizat ” care se doreste a fi construit ,omul mort sentimental , fara capacitate de judecata personala si fara emotii si sentimente umane ,ca politia americana care impusca adolescentii mai tari in gura sau trag in masini unde sint femei la volan si cu copii in masina .Cazurile astea sint normale prin america .Eu le-am spus ,bai eu am crescut intr-o tara comunista dar eu nu am vazut sa impuste un politist pe cineva cu atita usurinta si nici nu am vazut genul de oameni reci ca gheata ,milionari egoisti care ar fura si de la un cersetor .Asta este cultura occidentului.Autoritatile nu mai sint fiinte umane , ci masini ,tarile ,orasele ,satele sint corporatii care trebuie sa genereze profit , nu comunitati unde isi traiesc oameni fenomenul asta numit viata .America pute a demonism. Banul e zeu, lacomia e religie.”

De citit și astea:

17 iun 2014: Apocalipsa după Nicolescu – Ilie Șerbănescu: “Cred că dl Nicolescu i-a băgat complet în dureri de cap pe cei de la Bruxelles! I-a speriat cât de darnic poate fi săracul cu bogatul, desigur în spiritul solidarităţii!”

15 iunie 2014: Metode prin care UE extrage bogăție din România

2 iunie 2014: Paul Duta (Institutul Diplomatic Roman) – Europa si pericolul dac – Suntem învăţaţi, îndreptaţi, convinşi, dirijaţi, împinşi, aruncaţi, îngrădiţi, forţaţi către o Europă “comună, a tuturor” unii îi spun “Statele Unite ale Europei” adică un fel de federaţie formată din state care îşi pierd identitatea, îşi pierd tradiţiile, îşi pierd obiceiurile, îşi pierd conştiinţa de neam, îşi pierd istoria, îşi pierd resursele pe care le pun la dispoziţia unor conducători ascunşi sub masca democraţiei, care practic urmăresc nu progresul ci distrugerea identităţii Europei. Nu pare nimănui ciudat că la nivel de stat suntem sfătuiţi să ne “regionalizăm” să ne “autonomizăm” să ne fărâmiţăm ca să putem “supravieţui”, ca unică şansă de dezvoltare şi conducere, pentru “descentralizarea” conducerii “greoaie actuale” dar la nivel European suntem strânşi ca oile în ţarc, îndemnaţi să facem toţi cum comandă “baciul” de la Bruxelles sau mai ştiu eu de unde… (…) Astăzi toată “lumea bună” vrea să uităm cine am fost, cine suntem şi ce reprezentăm ca popor astăzi suntem împinşi spre o globalizare nu numai economică şi financiară ci şi istorică, spirituală, de identitate. (…) Astăzi cuvântul “dac” nu mai este rostit oficial, în toată istoria celor 24 de ani de “eliberare” nu am auzit nici un preşedinte, nici un premier, nici un senator rostind acest cuvânt într-o cuvântare oficială sau neoficială. Dacia nu mai există pentru noua conducere supusă noului imperiu. Istoria nu mai există şi nimeni nu vrea să înveţe din ea. (…) Profesorul Augustin Deac constata că peste 220 de opere antice de mari dimensiuni, care consemnau fapte, evenimente și referiri la limba poporului geto-dac s-au pierdut ori au fost socotite pierdute. (…) DACII AU DEVENIT SAU CONTINUĂ SĂ FIE UN PERICOL PENTRU EUROPA ŞI ADEPŢII EUROPENIZĂRII, NU NUMAI PENTRU CĂ ARATĂ EUROPEI CUI DATOREAZĂ ÎNCEPUTURILE SALE CI ŞI PENTRU CĂ ARATĂ ÎNAINTE DE TOATE CĂ UN POPOR POATE SUPRAVIEŢUI ÎN GRANIŢELE SALE, MII DE ANI FĂRĂ SĂ AIBĂ NEVOIE DE LEGILE ALTORA, FĂRĂ SĂ FIE „SPRIJINITĂ” PRIN SPOLIERE ŞI EXPLOATARE. DIN CAUZA ASTA NI SE ÎNGROAPĂ ŞI VINDE ISTORIA.ISTORIA DACILOR A FOST ŞI ESTE CĂLCATĂ ÎN PICIOARE ŞI DISTRUSĂ INTENŢIONAT IAR ROMÂNII CARE PARTICIPĂ LA ACEST PROCES SUNT TRĂDĂTORI DE NEAM. Cred că cea mai mare lovitură pe care românii ar putea-o da acestei europenizări forţate ar fi să schimbe numele României în Dacia. Atunci nu va mai putea spune nimeni că istoria românilor a început în 1918.

14 mai 2014: Ilie Serbanescu: “Occidentul a preluat România în NATO şi UE şi, în numai zece ani, cu o viteză inimaginabilă la scară istorică, a terminat-o!”

14 mai 2014: Paul Craig Roberts: “SFARSITUL LUMII SAU SFARSITUL STATELOR UNITE ALE AMERICII?”Mass-media ne infuzeaza zilnic teama de rusi si de Putin. Noi suntem acum aliatii unei organizatii militare (NATO) in pragul desfiintarii, o alianță din care noi ca tara nu am castigat nimic si nu avem niciun beneficiu, dimpotriva avem vreo 17 morti pana acum declarati eroi ca au calcat pe mine in Afganistan pentru a pazi industria de droguri a cabalei (cei care conduc lumea). Cartile se fac acum, nu mai dureaza mult si noi ca popor trebuie sa ne hotaram directia. Mergem cu noul val din Orient, al aliantei BRICS (Rusia, Brazilia, India, China, Africa de S) spre o lume a pacii, cooperarii, schimbarii financiare sau continuam sa ducem bolovanul slugarnici de gat pana cand ne va trage la fund cu actualii opresori si tirani ai planetei? De cand suntem cu asa-zisa democratie vestica, nu gasesc niciun beneficiu pentru noi ca popor si tara. Pentru ei, americani si europeni, da. Ne-au jefuit de resursele naturale si ne-au ajutat sa devenim o piata al celor mai proaste si toxice produse ale lor, de la masini, imbracaminte, pana la alimente. Cu marionetele actuale de politicieni, care mare parte dintre ei nici macar nu sunt romani (daca am verifica doua generatii in urma) tara a fost dusa spre dezastru si acest popor frumos, destept si puternic injosit si subjugat atat din exterior cat si din interior. Am speranta ca mare parte dintre romani se vor trezi curand si vor trece la actiune. Cand spun actiune nu ma refer la violenta, ci la sabotarea tacita si ochita a tot ce este strain neamului romanesc, fiecare sa-si gaseasca surse naturale de hrana direct de la producatorii si taranii romani chiar daca pot fi mai scumpe si amendarea tuturor politicienilor la toate voturile de anul acesta. Aveti coloana vertebrala si nu mai acceptati sclavia!

2 mai 2014: Ilie Șerbănescu: “Pe mâna capitalului străin, România va rămâne mereu o colonie şi va muri subdezvoltată cu dragul ei de capital străin de gât! “ – Actualul model economic al României este un clasic model rezervat periferiilor de către centrul colonial (în cazul în speţă Vestul Europei) (…) Capitalul străin a fost cel care a adus România unde România este acum din punct de vedere economic! Nici nu se pune problema dacă onor capitalul străin este interesat sau nu de un nou model economic în România! Căci, pur şi simplu, nu este treaba lui! Treaba lui este profitul. De aceea a venit în România şi asta va urmări în România, în veacul vecilor!

2 mai 2014: Propaganda de rahat că ne atacă Rusia

30 apr 2014: Marele Licurici şi-a chemat slugile din România la raport

18 apr 2014: Ultimul veac de singurătate (via thinkagain.ro) – Dezvoltarea și „civilizația” din Londra nu este rodul unei creativități sau efort, ci este pur și simplu consecința multiplelor jafuri executate în India, China, Africa, America de Nord etc. (…) Imperiul SUA s-a constituit de la început pe jaf și genocid (…) Înaltul standard de viață occidental NU se datorează capitalismului sau democrației, ci migrării resurselor dinspre întreaga planetă către Londra, Washington și Bruxelles. (…) Pentru tot acest stil opulent de viață cineva trebuie să plătească, să sufere, să moară! (…)UE nu a favorizat în niciun fel țările estice. Dimpotrivă! (…) România a pierdut în jur de 7 milioane de lucrători activi (agricultori, muncitori, doctori, ingineri, programatori, asistente etc) care aduc plus valoare în țările din vest în care locuiesc acum, în detrimentul economiei românești. (…) Am luat împrumuturi de la FMI ca să cumpărăm cu ele hârtii fără valoare emise de guvernul SUA (…) Până să ajungă la disperare, occidentul va face orice pentru a avea aceste resurse, inclusiv război (…) Românii ar trebui să înțeleagă istoria pentru a înțelege ce-i ține în mocirlă acum.

22 apr 2014: Dacă justiţia ar avea şenile, ar fi tanc! Jefuirea şi vînzarea Ţării, distrugerea Învăţămîntului, a Sănătăţii, asuprirea cetăţeanului, corupţia, sărăcia, şomajul, taxele uriaşe şi numeroase sînt cele mai mari minuni dăruite poporului la integrarea în U.E., odată cu pachetul de obligaţii. Domnişoara U.E. cere, U.E. impune, U.E. ia, U.E. sancţionează dacă nu… De fapt, U.E. aruncă tot timpul ulei pe foc!

5 aprilie 2014: Papa Ioan Paul al II-lea: ”Occidentul a îmbrățișat o cultură a morții”

martie 2014: Sovromul  și Chevronul, de Nicolae Iuga (paralelă  între jaful produs de Sovromurile URSS si jaful actual produs de corporaţiile străine(americane) de tipul “Chevron”) – O comparaţie sumară între exploatarea României învinsă în război de către URSS, prin Sovromuri, şi actuala exploatare a resurselor României colonizată fără război de către  noile imperii, de către companii private din ţările zise „democrate”, înclină balanţa dreptăţii şi a corectitudinii etice în afaceri în favoarea celor dintâi. (…) Azi nu suntem constrânşi de vreun act juridic internaţional, ci suntem pur şi simplu la cheremul SUA & UE, care chipurile ne asigură „securitate” prin integrarea în NATO, dar ne pretind în schimb resurse şi bani, ceva ce în lumea interlopă se numeşte taxă de protecţie. (….) Azi există şantajul şi ameninţările discrete, venite pe căi oculte din partea SUA & UE, precum şi lipsa de coloană vertebrală, servilismul, venalitatea şi corupţia clicii politice româneşti. (…) Evident, scopul nu era ca România să aibă autostrăzi, ci scopul era ca băieţii deştepţi de la Bechtel să câştige nişte bani nemunciţi pe spinarea României, înghiţind 1,6 miliarde euro pentru 52 de kilometri de autostradă. (…) Sovromurile au creat mai multe zeci de mii de locuri de muncă, Chevron şi RMGC promit doar câteva sute. (…) Paradoxal şi ca o ironie a istoriei, afacerile cu sovieticii de pe vremea lui Stalin erau mai cinstite şi mai avantajoase pentru România, decât cele încheiate cu colonizatorii „democraţi” de azi.  (cu mențiunea că exploatarea Gazelor de șist în România nu vizează obținerea de profituri ci pur și simplu OTRĂVIREA ROMÂNIEI – detalii AICI)

SURSE

  1. https://ceicunoi.wordpress.com/2014/01/28/romania-colonie-saraca-exploatata-si-distrusa-a-imperiului-atlantist-din-vest-nato-sua-ue-fmi-banca-mondiala-tactica-pamantului-parjolit-aplicata-de-occident-romanilor-distrugerea-rezervel/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Cine sunt migranţii ilegali care au luat cu asalt Timişoara? Bine îngrijit, tuns tip army, era cât pe ce să lovească câteva persoane
Mai sunt gripe de venit?
Marxism Cultural, Neomarxism, Corectitudine Politică, Multiculturalism împotriva naționalismului românesc: Ministerul Educației vrea ca Istoria predată copiilor să formeze „mecanisme intelectuale care să prevină orice forme de naționalism”. Ȋn plus, profesorii nu mai sunt obligați să predea și operele scriitorilor clasici ai literaturii române
De fapt, ce e ăla “tefelist”?
Cancelarul Austriei ameninta, din nou, Romania, iar Bucurestiul tace
Corporațiile SUA și UE exercita presiuni asupra Parlamentului României pentru a vota un proiect legislativ cu scopul de a renunța la impozitarea veniturilor suplimentare obținute de companiile care extrag și comercializează gaze naturale din Marea Neagră
Austria exercită presiuni la București pentru schimbarea legii gazelor din Marea Neagră
Argumentele împotriva construirii mega moscheii în București
Secretarul adjunct al Apărării SUA a confundat Bucureștiul cu Budapesta în timpul inaugurării scutului de la Deveselu
Naţionalismul, ideologia secolului XXI
Companiile de distribuție cer Guvernului scoaterea din orașe a hipermarketurilor: Crește gradul de dependență a producătorilor români față de marile rețele străine de retail dar și costul alimentelor
Viktor Orban: Europarlamentarii unguri au votat împotriva rezoluției PE privind România

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...