România condamnă Coreea de Nord pentru ultimul test nuclear și îi cere să înceteze! Globaliștii SUA și UE sunt în stare să declanșeze un război împotriva Coreei de Nord!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Romania condamna Coreea de Nord pentru ultimul test nuclear si ii cere sa inceteze

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamna in termenii cei mai fermi testul nuclear efectuat de Republica Populara Democrata Coreeana duminica si califica actiunea drept “o noua amenintare majora la adresa pacii si securitatii regionale si internationale”, transmite MAE intr-un comunicat de presa.

MAE isi exprima, in context, “profunda ingrijorare fata de continuarea actiunilor provocatoare ale autoritatilor nord-coreene, care reprezinta incalcari grave ale rezolutiilor Consiliului de Securitate al ONU si conduc la cresterea la un nivel fara precedent in ultimii ani a tensiunilor din Peninsula Coreeana”, arata sursa citata.


Totodata, ministerul roman isi reitereaza apelul hotarat adresat guvernului de la Phenian de a implementa toate rezolutiile Consiliului de Securitate al ONU si ale Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), de a abandona toate programele nucleare existente de maniera completa, verificabila si ireversibila si de a se abtine de la orice actiune ce afecteaza stabilitatea regionala si globala.

Romania va continua sa sustina in mod activ eforturile internationale vizand denuclearizarea Peninsulei Coreene prin mijloace pasnice, precizeaza MAE.


Coreea de Nord a anuntat ca a testat o bomba cu hidrogen, au transmis duminica agentiile de presa Yonhap si AFP.

Postul public de televiziune de la Phenian a afirmat ca testul a fost un “succes total”. Bomba cu hidrogen poate fi montata pe noul tip de racheta balistica intercontinentala de care dispune regimul nord-coreean.

Reactii dure dupa noul test nuclear al Coreei de Nord: Se cere izolarea completa a tarii si “pedeapsa cea mai ferma”

Agentia de presa oficiala nord-coreeana (KCNA) a relatat ca testul, care s-a desfasurat la ora locala 12:00 (03:30 GMT), a fost realizat pentru “a examina si a confirma acuratetea si credibilitatea” tehnologiei nucleare nord-coreene.”[1]

Globaliștii SUA și UE sunt în stare să declanșeze un război împotriva Coreei de Nord! Presa mincinoasa continua sa instige la un razboi impotriva Coreei de Nord, un razboi devastator pentru omenire. Vladimir Putin, fiind un opozant al globalistilor, a facut apel la calm. Nikola Tesla a avertizat omenirea cu privire la pericolul utilizarii energiei nucleare.

SURSE

  1. http://www.ziare.com/stiri/mae/mae-condamna-testul-efectuat-de-coreea-de-nord-si-ii-cere-sa-abandoneze-programele-nucleare-1479720
  2. Foto: Arhiva Hepta.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Operațiunea Cyclone: CIA a creat și finanțat Al-Qaeda cu scopul de a lupta împotriva sovieticilor în timpul Războiului din Afganistan (1979-1989)
UPDATE Vladimir Putin anunță că Rusia va expulza 755 de diplomați americani
Proces istoric: Doi psihologi care au ajutat la conceperea programului de interogatorii al CIA, la judecată
Pentagonul falsifică rapoartele despre abuzurile sexuale săvârșite de cadrele militare, pentru a salva imaginea armatei SUA
Vremea a fost militarizată, iar guvernele lumii duc un război meteorologic
Lumea Iluminaților
Christian Velot, biolog și genetician molecular, despre riscurile specifice ale vaccinurilor pe bază de ARN și ADN
Dezvăluirile unui bancher elveţian despre acţiunile malefice pe care le realizează grupul Bilderberg
Bilderberg 2018: Naționalismul și mass-media independentă vor fi principalele teme de discuție! Grupul Bilderberg lucrează la o strategie de luptă împotriva naționalismului și a mass-mediei independente! Iluminații se tem că naționalismul poate opri Noua Ordine Mondială!
Mass Media clasică americană îşi pierde tot mai mult credibilitatea faţă de public!
NY Times prins cu manipularea opiniei publice cu privire la atacul din Siria!
Proiectul Pegasus a continuat descoperirile legate de aparatul numit „cronovizor”, ce a fost inventat în anii ’50 de către o echipă de 12 oameni de ştiinţă reunită în jurul unui călugăr italian, Pellegrino Ernetti, care era, totodată, un savant genial, specialist în fizică cuantică
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Presa de la Washington: “Rusii ar putea sa invadeze Europa in septembrie. Cum ar trebui sa reactioneze SUA?” Presa globaliștilor din SUA difuzează știri false cu privire la Rusia!

Tunelul din Munții Bucegi către Buzău, Irak, Gobi și Tibet

7 alternative naturale la aspirină

Alte documente desecretizate OZN

Danemarca obligă prin lege bisericile să oficieze „căsătorii” homosexuale

Închide