România este Republică, nu Monarhie Absolută!

by In ultima perioada, Romania pare ca s-a transformat in Monarhie Absoluta, desi Romania este stipulata in Constitutie drept Republica. Desigur, termenul de Republica este un “concept comunist” in viziunea idealistilor monarhisti, dar, in realitate, este un concept cat se poate de onest. De ce? Diferenta dintre Republica si Monarhia […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

In ultima perioada, Romania pare ca s-a transformat in Monarhie Absoluta, desi Romania este stipulata in Constitutie drept Republica. Desigur, termenul de Republica este un “concept comunist” in viziunea idealistilor monarhisti, dar, in realitate, este un concept cat se poate de onest.

De ce? Diferenta dintre Republica si Monarhia Absoluta este ca in Republica cetatenii pot ajunge la conducerea tarii, fie ei buni sau rai, spre deosebire de Monarhia Absoluta, unde se afla reguli speciale in sensul ca descendentii-dragon pretind “Dreptul Divin” de a ne guverna.


Or sa vina unele persoane si or sa ne spuna ca este vorba de “Monarhie Constitutionala”, ceea ce este fals, deoarece Monarhia nu a fost niciodata “Constitutionala”, ci doar Absoluta, de la zei.

Acest “Drept Divin” de a guverna nu-l spunem noi, “comunistii cei rai”, ci este insasi ideologia lor din Sumer, trecand prin Babilon si ajungand in prezent. Exista 13 linii genealogice, care controleaza Planeta, iar acestea sunt familiile regale, care mai poarta denumirea de “descendenti-dragon”.


Cei care ati studiat tablitele sumeriene, mai ales cartile lui David Icke – “Secretul Suprem” si “Copiii Matricei” – ati vazut ca acesti indivizi nu sunt altceva decat rezultatul combinatiilor genetice pe care reptilienii Anunnaki le-au facut in urma cu 500.000 de ani in Sumer, combinand ADN-ul lor peste cel al maimutelor, rezultand astfel hibrizi.

Majoritatea hibrizilor rezultati erau folositi de catre Anunnaki ca sclavi, in timp ce o mica parte dintre acestia au fost alesi sa conduca la suprafata in numele lor, devenind “regi”, “regine”, “printi”, “printese” etc.

Ca sa intelegeti ca puternice sunt casele regale pamantene va vom da exemplu Grupul Bilderberg – o organizatie infama a Iluminatilor, care conduce, pe buna dreptate, lumea, fiind creata de catre Printul Bernhard al Olandei, tata ex-reginei Beatrix.

De asemenea, Organizatia Regala Britanica “Burke’s Peerage Baronetage & Knightage” (“Biblia Aristocratilor”) arata pe larg ca cel care a ajuns presedinte al SUA a avut cel mai mare numar de gene regale fiind inrudit cu Regele Carol cel Mare (Franta) si Regele Alfred cel Mare (Marea Britanie).

In cazul Romaniei, familia regala Hohenzollern-Sigmarigen s-a stabilit in aceasta tara si a preluat fraiele, imediat dupa abdicarea lui Alexandru Ioan Cuza, in 1866. Dupa ce Romania a fost jefuita si condusa de catre strainii fanarioti, acum urma sa fie condusa de catre alti straini – Hohenzollern-Sigmarigen.

Carol I este cel care a tras cu tunul in tarani in timpul Rascoalei din 1907. Se stie si faptul ca o parte din arendasi erau evrei. De asemenea, Carol I este cel care, impreuna cu francmasonul Titu Maiorescu, a ordonat asasinarea lui Mihai Eminescu, dupa ce l-au facut “nebun”, Eminescu fiind un ghimpe pentru acestia datorita spiritului sau nationalist.

Carol al II-lea este cel care a instituit celebra dictatura regala in Romania asuprind populatia Romaniei cu mult mai mult fata decat a facut-o Carol I, Carol I fiind doar la inceput. Carol al II-lea este cel care a coordonat actiunea de distrugere a Miscarii Legionare, dar si de asasinare a capitanului Corneliu Zelea Codreanu.

Mihai I, numit si astazi impropriu drept “rege”, mai este etichetat drept “tradatorul”, dupa ce la 23 august 1944 a ales sa intoarca armele impotriva Germaniei naziste, ordonand ostasilor sa se predea sovieticilor, care in cele din urma i-au inconjurat ducandu-i in Siberia, de unde putini au mai reusit sa se intoarca. Da, Mihai I este numit si astazi “rege”, si este divinizat.

Cand a plecat din Sinaia, nu a plecat cu mana goala, ci cu 42 de tablouri deosebit de valoase, aur si autoturisme. Desigur, toate acestea sunt negate de catre Familia Regala. Pentru “meritele sale deosebite”, Mihai I a fost medaliat de catre sovietici si a trait foarte bine in Occident, in timp ce in Romania se instaura “iadul marxist”.

Moartea Anei de Bourbon-Parma, numita impropriu si total gresit “regina”, ne arata slugarnicia paroxistica la care s-a ajuns in aceasta tara, in prezent o colonie a SUA-UE, o tara furata de catre tot felul de invadatori de-a lungul secolelor si deceniilor.

In ultimele zile, aproape toata presa din Romania s-a aliniat unei propagande toxice la adresa acestei tari, care, va repetam, este Republica, nu Monarhie Absoluta. Ana de Bourbon-Parma nu a fost “regina Romaniei”, ea nici macar limba romana nu o cunostea. De fapt, de la 23 august 1944, Romania este Republica, cu bune si cu rele, dar este Republica.

Dupa lovitura de stat din Decembrie 1989, familia regala “romaneasca” s-a intors din exil si s-au intors cu o pofta nebuna dupa revendicat averi, astfel incat au inceput sa revendice castele, conace, tot felul de terenuri, care niciodata nu le-au apartinut. Despre Castelul Peles se spune ca el a putut fi construit de catre Carol I, dupa ce acesta a topit tablitele de aur de la Sinaia – o comoara inestimabila pentru istoria Romaniei.

Casa-Regala-a-Romaniei-Regele-Mihai-si-Tovarasii-Ghenerali-GRU-si-NKVD-ai-URSS

Asadar, slugarnicia romanilor fata de straini (SUA-UE, familii regale etc.) ne-au transformat astazi intr-o colonie.

SURSE

  1. Foto: ziaristionline.ro

Citiți și...

Olteanul-şef de gară care a oprit de două ori trenul NATO, la Pieleşti, şi i-a scos din minţi pe americani: „Băsescu a zis că mă dă personal afară, dar eu n-am cedat”
Dacofobia lui Dan Alexe și alte rătăciri (ne)-românești
Dr. Maria Chirilă: "Suntem deja victimele unui experiment alimentar criminal"
Adevărata față sinistră a lui George Soros începe să fie cunoscută: Scopul secret al finanțărilor sale este de a distruge democrația din Vest și spre a face să devină aproape imposibil ca guvernele să mențină ordinea iar societățile să-și păstreze identitatea și valorile specifice
Radu Cinamar – cel mai așteptat scriitor român – revine cu un nou volum, a cincea carte din serie!
Tinerii Frumoși și Liberi din România vor o Noua Ordine Mondială! Globaliștii SUA-UE-Soros - protest în România împotriva naționalismului, se cere guvern unic european (Noua Ordine Mondială)!
Politolog rus: "Existența poporului român este amenințată grav"
Guccifer, dezvăluiri din e-mailul lui George Maior: 300 de jurnaliști și politicieni informatori
Războiul Steinmetz-Soros: Pentru cine lucrează acum partenerul din România al lui Tal Silberstein, arestat în Israel
Forțele speciale ale NATO se instalează în România
Marian Rădulescu: Unchiul Sam nu poate subjuga conștiința românească!
Poporul român, jignit grosolan de doi oficiali ai FBI: „Toți sunt slinoși...Sunt un amestec între necinstea rusească și atitudinea „mi se cuvine” a italienilor. Yuck!”. Peste 25 de „români slinoși” au murit pentru SUA în Irak și Afganistan
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro