România este țara ta, române!

Distribuie!

„Romania, ca legăn al civilizației euroasiatice trebuie ștearsă de pe fața pământului, cu tot cu locuitorii săi preponderent români, iar unele considerente în contextul geo-politic și socio-economic actual, nu fac decât să întărească acest lucru.

În / din România, se fură de mii de ani și încă nu s-au gătat, bogățiile țării noastre.


Din păcate, este încă populată de oameni usor de manipulat, adicătelea din neamul lui Pâcală si Tândala; oameni care se păcălesc pe ei înşişi.

Indiferenta, lașitatea, merg mână în mână cu nepăsarea, iar „năvălitorii,, născuți din colb de copite, au pus manipularea, la rang de constituție.


Nu vă luati dupa aparențe ci mergeți la sate, sau în orice colț al României, unde sigur veți întâlni un fenomen tragic: sate depopulate, pământuri lăsate în paragină, bătrâni care-și plâng neputințele, iar cei buni de muncă sunt exportați in toate colțurile lumii, pentru un pumn de gologani, precum și ca goy de povară.

Revoluția, de fapt a fost pusa la cale de tăvălugul Noii Ordini Mondiale, pentru aducerea României în pragul falimentului economic, moral, cultural, demografic și pentru includerea ei in rețeaua globalizării.

După ce populaţia de origine română, se va micşora destul de mult, pâna a nu mai conta ca factor de decizie, iar acest fapt datorându-se în primul rând, plecărilor masive din țară si emigrarea în alte state, în principal pentru locuri de muncă mai bine plătite, în paralel se va face o crestere în progresie aritmetică, a populațiilor alogene iar când aceștia vor deveni majoritari, vor fi înlocuiți la rândul lor, pentru ca nu ei vor fi viitorii români ci noii coloniști.

Romania, se doreşte să devină al II-lea Ierusalim, dar nu populat cu români ci cu coloni. Veți intelege de ce până şi pe Eminescu ,,oameni de bine,, l-au redus la tăcere, deoarece le aflase intențiile , l-au prigonit si il prigonesc, chiar si acum dupa aproape o suta si ceva de ani, de la trecerea în nefiinţă, pe acest geniu al poeziei româneşti, prozator si jurnalist politic.

Români, este bine ca demonstraţi pentru Rosia Montană, este bine că demonstrați împotriva gazelor de șist, este bine ca protestați împotriva tăieri codrilor seculari-plămânii țării și aurul verde, făr* de care nu ar exista viitor, este bine ați inceput sa luați atitudine, impotriva năvălitorilor și a colonilor, dar faceti din această atitudine, clipa de trezire la viată, de trezire la realitate.

Este bine că ați început să vă treziți, să vă mișcați, dar nu e destul. Noi facem un pas în față și doi în spate… colonii fac pas după pas și numai în față.

De un sfert de veac, suntem minţiţi cu neruşinare de toti politicienii, care ne-au vandut N.O.M şi care încet dar sigur, vor pune mâna pe ROMÂNIA întreagă, iar noi vom fi cei care prin ignoranța și lașitatea noastră vom pierde ŢARA, ŢARA LĂSATĂ DE STRĂMOŞI, COPIILOR NOŞTRI, în favoarea Ocultei Globaliste, dacă nu ne vom schimba, atitudinea de ,,oaia neagră,”sau ,,copilul prost” al Europei.

Doamne, dă-i românului, mintea de pe urmă!

Ca fapt divers, vă spun că și conducătorii noștri, după așa zisa revoluție, au adaugat-dăruiut, prefixul rom, etniei țigăneşti și ursare, furându-ne printr-un cuvânt, apartenenta la numele de român, astfel printr-un cuvânt țiganii se fac părtași la mii de ani de istorie ancestrală, fără însă ca aceștia, să fii existat nici măcar în eprubetele lui Dumnezeu, iar noi românii am devenit țigani- pentru toată lumea, uitând că noi românii, ne-am născut în țara, care este de fapt leagănul popoarelor Eurasiei și până în centru Africii.
Această specie involutivă ce ne-a făcut de râs în lumea întreagă, are tratament preferențial din partea autorităților, transformate și acestea în cozi de topor al ocultei, ocupând pe degeaba chiar, casele românilor sau sașilor plecati in străinătate, agiind ca și cum ar fi țara lor, iar noi românii suntem marginalizați în propria noastră țară și/sau aruncați peste hotare.

Ca să nu pierim ca națiune, noi românii, trebuie sa ne numim geți/ daci, pentru că acesta a fost numele înaintașilor noștri și e logic că trebuie să ni-l reânsușim.

Pământul țării, în proportie de 35 o/o, este vândut străinilor iar pădurile noastre, se rad de pe fața pământului. Casele istorice sunt oferite cultelor religioase, cu care ne-am pricopsit după 1940 încoace.

Nu mai trăim cu iluzii că guvernantii ne vor binele. Uitați-vă în actele lor de naștere, că nu prea sunt români, iar cei ce sunt români, sunt ori prea indiferenți, ori usor de cumpărat.

Români, luați-vă soarta in mâini, pentru salvarea țării și a spiritului vostru multimilenar !

Întoarceți-vă, cei care sunteti plecați în străinătate și ajutați la recăpătarea țării și reconstrucția ei! Va trebui să creșteți natalitatea, în rândul românilor, ca să vă stăpâniți cu adevărat țara lăsată vouă spre moștenire, de la străbuni.Întoarceti-vă la sate, așa cum spunea Lucian Blaga ,,eternitatea s-a nascut la tara sat” ține-ți cont de cultura si traditiile voastre , ca să nu perim pe veci.

schiller-romania-vechime

Arsenie Boca, Iustin Parvu și mulți alți patrioți, cu adâncă simțire românească, ne pot fi călăuze prin intunericul care ni se pregateste.

Doamne, ocroteste-i pe Romăni!”[1]

SURSE

  1. Șandru Aron – https://deceneuinteleptul.wordpress.com/2015/02/07/romania-tara-ta-romane/
  2. Foto: Facebook

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...