România și poporul român au o misiune de îndeplinit

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Romania si poporul roman au o misiune de indeplinit. Trebuie sa stie intregul popor ca aceasta zona geografica, aceasta tara este binecuvantata de Dumnezeu si misiunea ce o are de infaptuit este de o mare insemnatate pentru omenire. Urmatoarea civilizatie care se va instaura la predarea stafetei dintre cele doua ere, Pesti si Varsator, la inceputul ciclului cosmic care este foarte aproape, de aici va porni, din acest spatiu geografic. Aceasta este voia Divinitatii Absolute, careia i se inchina intregul univers.

Aceasta este recompensa acestui neam care nu a ridicat niciodata sabia pentru a supune alte neamuri, ci numai la nevoie pentru a se apara. Divinitatea doreste ca acest popor greu incercat sa fie ridicat la inalta stralucire si glorie. Nimeni nu-si poate imagina gloria destinata acestui neam, rasplata pentru nestramutata lui credinta in Dumnezeu. Pe cerul acestei tari vor fi vazute anumite semne. Cand vor fi vazuti doi sori sa stiti ca stafeta predarii erelor a trecut Varsatorului; apoi si alte semne se vor vedea curand dupa aceasta.”[1]


Va recomandam sa cititi:

Sala Proiecțiilor din Munții Bucegi

Baza secretă din Munții Bucegi

SURSE


  1. Melfior Ra – Crucea energetica a Terrei, pag. 178-179.
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...