România – țintă a experimentelor SUA-UE

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa lovilutia din Decembrie 1989, Romania a intrat in “democratie”, urmand sa aleaga, fara voia cetatenilor, aderarea treptata la structurile globaliste euro-atlantice, asa-zise “valori” (UE si NATO). Daca in primii ani ai asa-zisei “democratii capitaliste”, oamenii erau entuziasmati de faptul ca vor fi “liberi”, treptat, acestia au fost spoliati de toata averea pe care au strans-o in timpul comunismului.

Romanii au fost mintiti privind “visul american”, imediat dupa anul 2000, cand politicienii (adevarate cozi de topor) impreuna cu mass-media, au facut o mare propaganda afilierii de idei euro-atlantice, fara sa explice romanilor, riscurile trecerii la astfel de “valori”.


Romanii au acceptat tacit propaganda de intrare in NATO, in 2004, astazi, multi dintre ei regretand. Romanii au acceptat tacit propaganda de intrare in Uniunea Europeana, in 2007, astazi multi regretand o astfel decizie tacita, avand in vedere faptul ca saracia a ajuns la cote inimaginabile, desi propagandistii i-au mintit pe romani ca “o vor duce mai bine”.

Romania a fost si este tinta unor experimente de tip social, economic, politic si militar conduse de SUA-UE. Sunt introduse, prin legi, Organisme Modificate Genetic (GMO), impreuna cu Codex Alimentarius, semnat la 31 decembrie 2009.


Sunt introduse legi Big Brother, prin care populatia Romaniei sa fie monitorizata si interceptata. Sistemul juridic este distrus treptat prin modificarea legilor si crearea unor altor legi de natura civila, penala, fiscala, ambigue, facilitand astfel abuzul din partea celui numit “Stat de Drept”.

Sistemul de invatamant este distrus treptat. Sistemul medical este distrus. Toate aceste sisteme, care reprezinta baza unei societati sunt distruse, in timp ce sunt promovate si sustinute puternic financiar, institutii precum Serviciile Secrete. Vorbim, deci, de o rasturnare a valorilor.

In ultimii ani, a luat amploare propaganda LGBT condusa de ONG-urile lui George Soros, ONG-uri care au fost denumite in mod intentionat fals drept “Societatea Civila”. Aceasta “Societate Civila”, atunci cand vine vorba de abuzuri ale “Statului de Drept”, nu reactioneaza, aratand astfel ca ele au o alta agenda.

Avem Institutul sionisto-bolsevic “Elie Wiesel” finantat din bani publici, al carui scop este acela de a face propaganda sionisto-bolsevica si de a distruge valorile neamului romanesc, prin lansarea unor acuzatii cum ar fi “nazism”, “fascism” si “legionarism”.

Avem bancile, “care sunt mai periculoase decat armatele invadatoare”, dupa cum spunea Thomas Jefferson, acestea au reusit sa-i transforme pe romani in sclavii lor, manipulandu-i cu ajutorul reclamelor din mass-media, pline de mesaje subliminale, carora le cad in plasa oamenii cu un coeficient de inteligenta mai slab.

Armata Romaniei a fost distrusa, devenind astfel o anexa a NATO. Militarii romani, din cauza lipsurilor, au ajuns sa moara in razboaie care nu sunt ale noastre, din cauza banilor, acestia devenind din militari, mercenari. In schimb, acum, avem scut anti-racheta, care ne va “apara” de “Rusia cea agresiva”, dupa cum afirma intr-un mod de entuziasm cretin, propaganda mass-media.

Tot ceea ce vedeti aici, acest haos, aceasta degringolada, aceste abuzuri impotriva cetatenilor, ele fac parte din ceea ce politicienii romani (FSN stanga si FSN dreapta), impreuna cu mass-media au numit a fi “democratie”. Aceasta este “democratia americana” a “sfantului ambasador” al SUA, care, in prezent, nu este altceva decat administratorul coloniei Romania.

Toata aceasta stare nu va putea tine la nesfarsit. Desi globalistii lupta pe toate flancurile si fronturile pentru a instaura Noua Ordine Mondiala, avem, pe de cealalta parte, nationalistii, cei care resping cu vehementa aceasta propaganda infernala, reusind astfel, intr-un timp relativ scurt, sa ajunga in multe din pozitiie-cheie din Europa sau SUA.

Romania este colonie

Globalistii/internationalistii au considerat, in mod gresit si sfidator, ca prin tot ceea ce fac ei, oamenii nu vor reactiona. Intr-adevar, oamenii n-au reactionat o anumita perioada de timp 10-20 de ani, dar si cand reactioneaza, atunci intregul lor plan de construire a Guvernului Mondial se va prabusi precum un domino de carti.

In acest caz, observati si graba globalistilor de a reduce populatia planetei. Cresterea populatiei planetei este o mare problema pentru ei, este un scenariu horror, avand in vedere ca, practic, nu pot face fata unor revolte in masa, ei fiind asediati imediat.

Pe langa planul de reducere al populatiei planetei, plan orchestrat prin administrarea de vaccinuri, bauturi si mancaruri superchimicalizate, acestia vor sa ia, treptat, libertatile oamenilor, facandu-i astfel pe oameni sa-si cedeze propriile libertati.

Asa a aparut “dusmanul invizibil” numit “terorism”. “Terorismul” nu a aparut “intamplator”. Celulele teroriste de pe aceasta Planeta nu au aparut “intamplator”, ci cu mai multe scopuri. In primul rand, celulele teroriste sunt finantate de SUA-UE, in al doilea rand, ele au scopul de a destabiliza anumite state, precum cele din Orientul Mijlociu, in al treilea rand, au rolul de a alimenta constanta masinaria de razboi a complexului militaro-industrial, ceea ce inseamna bani imprumutati cu dobanda de la Banca Centrala, iar in al patrulea rand, determina oamenii sa-si cedeze propriile libertati civile, in mainile globalistilor, pentru o asa-zisa “siguranta”.

Primul experiment pe care l-au creat Iluminatii a fost comunismul. Comunismul a fost o creatie a elitelor evreiesti-khazare: Karl Marx, Friedrich Engels si Moses Hess. Cele doua aripi ale comunismului erau “Internationala” si “Anarhia”. Prin “Internationala” se intelege faptul ca, comunistii luptau pentru o Republica Socialista Universala. Prin “Anarhie” se intelege faptul ca, comunistii luptau prin crearea unor revolte cu scopul de a distruge natiunile, avand acelasi scop: Internationala!

Comunismul a fost bun, din perspectiva Iluminatilor, pentru o perioada scurta de timp. La un moment dat, anumiti lideri comunisti (ex. Ceausescu) au inceput sa se indeparteze de ideologia Iluminatilor transformand Comunismul International in Comunism National sau National-Comunism, acuzandu-i ba pe rusi, pe ba americani de imperialism, imperialism pe care si el trebuia sa-l adopte.

Astfel de oameni, precum Ceausescu, i-au facut pe Iluminati sa inteleaga ca, Comunismul este un experiment esuat si ca trebuie distrus de indata, caci devenise periculos chiar pentru cei care l-au creat si sprijinit. Carroll Quigley, in cartea sa “Tragedie si Speranta” afirma ca, “toate regimurile totalitare, fasciste sau comuniste, au fost sustinute de catre mesele rotunde anglo-americane”, ceea ce este adevarat. Ei bine, astfel de experimente s-au intamplat si inca se intampla in Romania.

Toate aceste experimente au un scop unic: reducerea populatiei,  supervizarea si controlul populatiei, si nu in ultimul rand transformarea oamenilor in sclavi. Ce nu inteleg acesti indivizi este ca istoria ne-a aratat cum marile imperii ale lumii s-au prabusit la un moment dat. Nimeni n-a reusit sa conduca lumea, atunci cand lumea nu l-a mai vrut.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Războiul meteorologic împotriva României - distrugerea agriculturii și consecințe economice
Kovesi și-a activat Propaganda după înregistrările scandaloase din DNA
Sute de mii de tone de deşeuri periculoase din Italia pleacă spre România
Guvernul Masonic al Romaniei doreste sa cumparam cartele prepay doar cu buletinul! Nu divulgati date personale catre privati cum sint cei din retelele de telefonie mobila! Doar institutiile statului pot cere aceste date!
George Soros face o infuzie de 18 miliarde de dolari în Fundația pentru o Societate Deschisă, cu prezență în 40 de țări. În România, FSD a fuzionat cu Fundația Serendinno, condusă de Mircea Vasilescu
O țară de infractori? Sute de mii de români au fost ascultați de către DNA și SRI
I-am invins: Chevron renunta la exploatarea gazelor de sist in Romania ! Asa au facut si alte state din Europa si SUA !
Un deputat UDMR a depus un proiect de lege care stipulează autonomia județelor Covasna, Harghita și Mureș într-un „Ținut Secuiesc”. Noua regiune ar avea aproape 800.000 de locuitori și un președinte
MAI dorește să aducă în România, în 2018, 40 de imigranți sirieni aflați în Turcia. Românii trebuie să spună nu aducerii de imigranți! Aducerea de imigranți pe teritoriul României constituie o amenințare la adresa Siguranței Naționale, având în vedere nenumăratele infracțiuni comise de imigranți în Occident!
Adevărata față sinistră a lui George Soros începe să fie cunoscută: Scopul secret al finanțărilor sale este de a distruge democrația din Vest și spre a face să devină aproape imposibil ca guvernele să mențină ordinea iar societățile să-și păstreze identitatea și valorile specifice
Angela Merkel despre "criza imigrantilor": "nu trebuie sa ne opunem globalizarii!"
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, declară că vaccinarea este unul dintre obiectivele României la președinția UE: "Trebuie să menţinem cuvântul obligativitate"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Proiectul Solar Warden – programul flotei navelor spaţiale interstelare ale guvernului SUA

Practicarea regulată a meditaţiei contribuie la activarea capacităţilor naturale ale organismului şi încetineşte procesul de îmbătrânire

Cine sunt neomarxiștii/progresiștii și ce vor ei?

Hipnoza – secretele unei stări misterioase

Istoria adevarată a României: Dacii sunt primii oameni care au populat Europa

Închide