România – țintă a experimentelor SUA-UE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa lovilutia din Decembrie 1989, Romania a intrat in “democratie”, urmand sa aleaga, fara voia cetatenilor, aderarea treptata la structurile globaliste euro-atlantice, asa-zise “valori” (UE si NATO). Daca in primii ani ai asa-zisei “democratii capitaliste”, oamenii erau entuziasmati de faptul ca vor fi “liberi”, treptat, acestia au fost spoliati de toata averea pe care au strans-o in timpul comunismului.

Romanii au fost mintiti privind “visul american”, imediat dupa anul 2000, cand politicienii (adevarate cozi de topor) impreuna cu mass-media, au facut o mare propaganda afilierii de idei euro-atlantice, fara sa explice romanilor, riscurile trecerii la astfel de “valori”.


Romanii au acceptat tacit propaganda de intrare in NATO, in 2004, astazi, multi dintre ei regretand. Romanii au acceptat tacit propaganda de intrare in Uniunea Europeana, in 2007, astazi multi regretand o astfel decizie tacita, avand in vedere faptul ca saracia a ajuns la cote inimaginabile, desi propagandistii i-au mintit pe romani ca “o vor duce mai bine”.

Romania a fost si este tinta unor experimente de tip social, economic, politic si militar conduse de SUA-UE. Sunt introduse, prin legi, Organisme Modificate Genetic (GMO), impreuna cu Codex Alimentarius, semnat la 31 decembrie 2009.


Sunt introduse legi Big Brother, prin care populatia Romaniei sa fie monitorizata si interceptata. Sistemul juridic este distrus treptat prin modificarea legilor si crearea unor altor legi de natura civila, penala, fiscala, ambigue, facilitand astfel abuzul din partea celui numit “Stat de Drept”.

Sistemul de invatamant este distrus treptat. Sistemul medical este distrus. Toate aceste sisteme, care reprezinta baza unei societati sunt distruse, in timp ce sunt promovate si sustinute puternic financiar, institutii precum Serviciile Secrete. Vorbim, deci, de o rasturnare a valorilor.

In ultimii ani, a luat amploare propaganda LGBT condusa de ONG-urile lui George Soros, ONG-uri care au fost denumite in mod intentionat fals drept “Societatea Civila”. Aceasta “Societate Civila”, atunci cand vine vorba de abuzuri ale “Statului de Drept”, nu reactioneaza, aratand astfel ca ele au o alta agenda.

Avem Institutul sionisto-bolsevic “Elie Wiesel” finantat din bani publici, al carui scop este acela de a face propaganda sionisto-bolsevica si de a distruge valorile neamului romanesc, prin lansarea unor acuzatii cum ar fi “nazism”, “fascism” si “legionarism”.

Avem bancile, “care sunt mai periculoase decat armatele invadatoare”, dupa cum spunea Thomas Jefferson, acestea au reusit sa-i transforme pe romani in sclavii lor, manipulandu-i cu ajutorul reclamelor din mass-media, pline de mesaje subliminale, carora le cad in plasa oamenii cu un coeficient de inteligenta mai slab.

Armata Romaniei a fost distrusa, devenind astfel o anexa a NATO. Militarii romani, din cauza lipsurilor, au ajuns sa moara in razboaie care nu sunt ale noastre, din cauza banilor, acestia devenind din militari, mercenari. In schimb, acum, avem scut anti-racheta, care ne va “apara” de “Rusia cea agresiva”, dupa cum afirma intr-un mod de entuziasm cretin, propaganda mass-media.

Tot ceea ce vedeti aici, acest haos, aceasta degringolada, aceste abuzuri impotriva cetatenilor, ele fac parte din ceea ce politicienii romani (FSN stanga si FSN dreapta), impreuna cu mass-media au numit a fi “democratie”. Aceasta este “democratia americana” a “sfantului ambasador” al SUA, care, in prezent, nu este altceva decat administratorul coloniei Romania.

Toata aceasta stare nu va putea tine la nesfarsit. Desi globalistii lupta pe toate flancurile si fronturile pentru a instaura Noua Ordine Mondiala, avem, pe de cealalta parte, nationalistii, cei care resping cu vehementa aceasta propaganda infernala, reusind astfel, intr-un timp relativ scurt, sa ajunga in multe din pozitiie-cheie din Europa sau SUA.

Romania este colonie

Globalistii/internationalistii au considerat, in mod gresit si sfidator, ca prin tot ceea ce fac ei, oamenii nu vor reactiona. Intr-adevar, oamenii n-au reactionat o anumita perioada de timp 10-20 de ani, dar si cand reactioneaza, atunci intregul lor plan de construire a Guvernului Mondial se va prabusi precum un domino de carti.

In acest caz, observati si graba globalistilor de a reduce populatia planetei. Cresterea populatiei planetei este o mare problema pentru ei, este un scenariu horror, avand in vedere ca, practic, nu pot face fata unor revolte in masa, ei fiind asediati imediat.

Pe langa planul de reducere al populatiei planetei, plan orchestrat prin administrarea de vaccinuri, bauturi si mancaruri superchimicalizate, acestia vor sa ia, treptat, libertatile oamenilor, facandu-i astfel pe oameni sa-si cedeze propriile libertati.

Asa a aparut “dusmanul invizibil” numit “terorism”. “Terorismul” nu a aparut “intamplator”. Celulele teroriste de pe aceasta Planeta nu au aparut “intamplator”, ci cu mai multe scopuri. In primul rand, celulele teroriste sunt finantate de SUA-UE, in al doilea rand, ele au scopul de a destabiliza anumite state, precum cele din Orientul Mijlociu, in al treilea rand, au rolul de a alimenta constanta masinaria de razboi a complexului militaro-industrial, ceea ce inseamna bani imprumutati cu dobanda de la Banca Centrala, iar in al patrulea rand, determina oamenii sa-si cedeze propriile libertati civile, in mainile globalistilor, pentru o asa-zisa “siguranta”.

Primul experiment pe care l-au creat Iluminatii a fost comunismul. Comunismul a fost o creatie a elitelor evreiesti-khazare: Karl Marx, Friedrich Engels si Moses Hess. Cele doua aripi ale comunismului erau “Internationala” si “Anarhia”. Prin “Internationala” se intelege faptul ca, comunistii luptau pentru o Republica Socialista Universala. Prin “Anarhie” se intelege faptul ca, comunistii luptau prin crearea unor revolte cu scopul de a distruge natiunile, avand acelasi scop: Internationala!

Comunismul a fost bun, din perspectiva Iluminatilor, pentru o perioada scurta de timp. La un moment dat, anumiti lideri comunisti (ex. Ceausescu) au inceput sa se indeparteze de ideologia Iluminatilor transformand Comunismul International in Comunism National sau National-Comunism, acuzandu-i ba pe rusi, pe ba americani de imperialism, imperialism pe care si el trebuia sa-l adopte.

Astfel de oameni, precum Ceausescu, i-au facut pe Iluminati sa inteleaga ca, Comunismul este un experiment esuat si ca trebuie distrus de indata, caci devenise periculos chiar pentru cei care l-au creat si sprijinit. Carroll Quigley, in cartea sa “Tragedie si Speranta” afirma ca, “toate regimurile totalitare, fasciste sau comuniste, au fost sustinute de catre mesele rotunde anglo-americane”, ceea ce este adevarat. Ei bine, astfel de experimente s-au intamplat si inca se intampla in Romania.

Toate aceste experimente au un scop unic: reducerea populatiei,  supervizarea si controlul populatiei, si nu in ultimul rand transformarea oamenilor in sclavi. Ce nu inteleg acesti indivizi este ca istoria ne-a aratat cum marile imperii ale lumii s-au prabusit la un moment dat. Nimeni n-a reusit sa conduca lumea, atunci cand lumea nu l-a mai vrut.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Dr. Mircea Ciuhrii, doctor docent în virusologie, a demascat isteria gripei aviare din perioada 2005-2006
Guvernul Masonic al Romaniei taie bani de la educatie pentru a da Serviciilor Secrete ! Serviciile Secretre trebuie sa monitorizeze cat mai mult oamenii !
Dictatura UE: Amendă de 250.000 de euro pentru fiecare imigrant refuzat!
Rechizitoriul soților Ceaușescu: Rechizitoriul procurorului militar, Dan Voinea, prin care au fost trimiși în judecată Nicolae și Elena Ceaușescu pentru genocid și subminarea puterii de stat, are două pagini și a fost scris pe genunchi în elicopter, în drum spre garnizoana Targoviște
Hip-hop-erul Cedry2k, cenzurat pentru „incorectitudine politică”
ONG-ul care vrea să controleze relația cu NATO și SUA, afacerile cu energie și Securitatea Națională
Câteva zeci de persoane au întrerupt proiecția filmului 120 bpm la MȚR. Oamenii au venit cu icoane și mesajul „România nu e Sodoma” și au cântat Troparul "Înălțării Sfintei Cruci”. Pelicula nu a mai fost difuzată
Raport al BNR: Marile bănci străine țin România în subdezvoltare, inclusiv prin spolierea deponenților. BNR nu explică și de ce a girat un asemenea cartel neocolonialist
Bozgor, un vechi nume etnic adus de pe Volga. Originea ungurilor. Studiu
Dan Puric la o emisiune TV: Țara a fost făcută colonie. Acum sunt luați la șuturi eroii, martirii și sfinții
Rezoluția Parlamentului European condamnă referendumul din România pentru redefinirea familiei
Un rege care şi-a trădat ţara
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro