României i se cere să întrerupă relațiile diplomatice cu Coreea de Nord! Americanii se cred stăpânii lumii!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“României i se cere să întrerupă relațiile diplomatice cu Coreea de Nord

Senatorul american Cory Gardner îndeamnă România să întrerupă toate relațiile diplomatice cu Coreea de Nord

BUCUREȘTI, 20 sept — Sputnik. Senatorul american, președintele subcomisiei pentru Relații Externe a Senatului pentru Asia de Est, Pacific și Politica internațională privind securitatea informatică, Cory Gardner, a cerut României să întrerupă orice relații diplomatice și economice cu Republica Populară Democratică Coreea. Un astfel de apel a fost expediat tuturor celor 20 de state care mențin relații diplomatice cu Coreea de Nord, printre care și România.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/International/20170920/14634275/romania-coreea-nord.html

Si daca, sa zicem, Romania nu va intrerupe relatiile cu Coreea de Nord, ce veti face? SUA sunt un pericol pentru omenire, nu Coreea de Nord. Nu Coreea de Nord a atacat si distrus Irakul, Afganistanul, fosta Iugoslavie, Siria, ci SUA. SUA finanteaza terorismul global. Dupa cum spunea si Noam Chomsky, “America este principalul stat terorist, iar Europa este mult prea lasa pentru a adopta o pozitie independenta”.

Faptul ca, Coreea de Nord este o dictatura, este clar pentru toti, dar si SUA sunt o dictatura, doar ca mai subtila. SUA sunt la un pas sa devina o Noua Uniune Sovietica, asta din cauza Partidului Democrat, care aproape a reusit sa instaureze neomarxismul in SUA. Vorbim despre SUA unde a existat legea “Patriot Act”, intrata in vigoare dupa 11 septembrie 2001, cand poporul american a fost spionat si abuzat, oamenii fiind considerati potentiali teroristi. Vorbim despre SUA care au demolat turnurile WTC la 11 septembrie 2001 pentru a justifica invazia Irakului si a Afganistanului.

Acum, ca sa vina SUA sa ne dea “lectii de democratie” este absurd. Avand in vedere istoria intunecata a SUA, SUA nu sunt in masura sa ne dea “lectii de democratie”.

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/International/20170920/14634275/romania-coreea-nord.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...