Românii – ținte ale globaliștilor SUA-UE-Soros! Globaliștii SUA-UE-Soros au creat Statul Paralel din România!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Lista neagră de la Bruxelles: 9 ținte și 44 de victime colaterale

Mihai Gâdea a prezentat, duminică seară, la Antena 3, un document transmis, în octombrie 2012, Guvernului Ponta 1 de către Comisia Europeană, în care se cerea  rezultate în legătură cu nouă persoane anchetate pentru „infracțiuni de mare corupție”. Toate aceste nouă persoane au fost, la scurt timp, executate. Mai întâi de către organele de parchet, în special DNA, pentru ca, ulterior, completele de execuție din justiție să pronunțe condamnări. 241 de ani și 4 luni de închisoare este totalul sentințelor din aceste dosare. Din care 44 de ani și șase luni îi vizează doar pe cei ale căror nume s-au aflat pe „lista neagră” de la Bruxelles, restul fiind „premiile” încasate de cele 44 de victime colaterale condamnate alături de țintele principale.


Documentul dezvăluit în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, de la Antena 3, poartă antetul Comisiei Europene și a fost transmis chiar de la Secretariatul General al acestei instituții. Destinatarul – Guvernul României în funcție la data de 10 octombrie 2012, chiar înainte de organizarea alegerilor parlamentare. Întâmplător sau nu, premier în exercițiu la acel moment era chiar Victor Ponta. Întins pe patru pagini, documentul în cauză reprezintă o serie de 21 de puncte care fac referire la cerințele Comisiei Europene în legătură cu Mecanismul de Cooperare și Verificare pe Justiție (MCV). Ei bine, la punctul 20, expeditorul cere Guvernului României, nici mai mult, nici mai puțin, decât să transmită „o scurtă descriere a situației curente și să se stabilească pașii următori pentru cazurile de înaltă corupție din dosarele care îi vizează pe: Gheorghe Copos (trei cazuri), Adrian Năstase, Șerban Alexandru Brădișteanu, Ion Dumitru, Decebal Traian Remeș, Dan Voiculescu, George Becali, Cătălin Voicu, Tudor Alexandru Chiuariu”.

 

Ordinul îndeplinit întocmai și la timp


Ce a făcut Guvernul României cu aceste cerinţe și, mai ales, cu această listă, nu este clar. Dar este cert că absolut toate acele persoane au fost executate, imediat, de către „statul de drept”. „Jurnalul” a centralizat situațiile judiciare ale celor nouă persoane existente pe lista Comisiei Europene. Astfel, Gerge Copos, fost parlamentar, a fost condamnat definitiv la 25 august 2014, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la patru ani închisoare cu executare, în dosarul „Loteria 1”. Al doilea dosar în care Copos a fost condamnat este celebra cauză a „Transferurilor din fotbal”, în care a primit 3 ani și opt luni de închisoare. În primul dosar au existat alte patru persoane, din care trei au primit pedepse de câte 4 ani de închisoare, iar în al doilea au fost condamnate alte șapte persoane, care au primit, în total, 45 de ani și 6 luni de închisoare. Dosarele lui Copos cumulează condamnări de 53 de ani și 4 luni de puşcărie.

 

Fost prim-ministru, condamnat cu executare în două dosare

Ținta predilectă a regimului Băsescu și a Monicăi Macovei, fostul prim-ministru Adrian Năstase, aflat pe lista Comisiei Europene, a fost condamnat, chiar înainte de emiterea acestui document, la 2 ani de închisoare cu executare în dosarul „Trofeul Calității”. Sentința a fost pronunțată de Completul de 5 Judecători de la Înalta Curte de Casație în 20 iunie 2012. Ulterior, însă, după ce Năstase s-a eliberat din penitenciar, aceeași instanță l-a mai condamnat la 4 ani de închisoare cu executare, în dosarul „Zambaccian”, fiind din nou încarcerat. Cele două dosare ale lui Adrian Năstase cumulează alte șase victime colaterale, printre care și soția sa, Dana Năstase, condamnată la 3 ani cu suspendare. În total, aceste victime colaterale au primit condamnări de 28 de ani de pușcărie, pe lângă cei 6 ani încasați de ținta principală.

De remarcat este că „ținta” Năstase a făcut și alte victime. În 26 iunie 2012, la presiunile Monicăi Macovei, DNA a deschis dosar penal pentru favorizarea infractorului pe numele medicilor Șerban Alexandru Brădișteanu, Rasu Alexandru Macovei și Sonia Bragadireanu Petrică, dar și pe numele poliţiștilor Gheorghe Dumitru, Costea Nicolae și Apostol Mario, însărcinați cu ridicarea de acasă a lui Năstase, în seara zilei primei condamnări. În final, doar medicul Alexandru Brădișteanu a primit o condamnare în martie 2015, de un an de închisoare cu suspendare.

 

Pe rând, numele de pe listă au picat precum popicele

Al treilea nume de pe lista de la Bruxelles este cel al fostului deputat PSD Ion Dumitru, trimis în judecată în dosarul „Romsilva”. În 7 iunie 2013, acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Dosarul, care vizează achiziția de către RNP a unui buldozer, a mai făcut două victime colaterale, condamnate definitiv în total la șase ani închisoare cu suspendare. Un alt nume sonor de pe aceeași listă este cel al fostului ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remeș, care, la scurt timp după  remiterea documentului, la 25 februarie 2013, a fost condamnat la trei ani închisoare cu executare în dosarul „Caltaboșul”. Alături de el, a mai primit aceeași pedeapsă și un alt fost ministru al Agriculturii, Ioan Avram Mureșan. Afaceristul Gheorghe Ciorbă a fost condamnat la 1 an și 6 luni cu suspendare. În total, cauza Remeș cumulează 7 ani și 6 luni de pușcărie.

Execuțiile din dosarul ICA, unde ținta directă a fost profesorul Dan Voiculescu (aflat pe aceeași listă de la Bruxelles), au fost finalizate de celebra judecătoare Camelia Bogdan în data de 8 august 2014. Pe lângă cei zece ani de închisoare pentru Voiculescu, Curtea de Apel București a mai trimis în spatele gratiilor alte zece victime colaterale, printre care se numără și profesorul Gheorghe Mencinicopschi, acestea din urmă primind 40 de ani de închisoare cu executare și 18 ani de închisoare cu suspendare. În total, cerința MCV în ceea ce-l privește pe Dan Voiculescu s-a executat prin pronunțarea unor condamnări care cumulează 68 de ani de închisoare.

 

Cu ținta pe spate

Fostul senator PSD Cătălin Voicu, omul care trebuia să se ocupe de contestarea în instanță a rezultatului votului la alegerile prezidențiale din anul 2009, se află, la rândul său, pe această listă neagră. La scurt timp de la transmiterea ei, în 22 aprilie 2013, Cătălin Voicu a fost condamnat definitiv la 7 ani de închisoare cu executare, într-un dosar în care au mai primit condamnări de câte patru ani cu executare afaceriștii Marius Locic și Costel Cășuneanu. Fostul judecător ÎCCJ Florin Costiniu a primit, în același dosar, patru ani de închisoare cu suspendare. Anul tecut, Cătălin Voicu a mai primit o condamnare de 5 ani de închisoare cu executare într-un dosar disjuns din primul. În total, în dosarele lui Voicu au fost pronunțate condamnări de 24 de ani de pușcărie.

Lista Comisiei Europene, din 2012, se încheie cu numele fostului ministru al Justiţiei Tudor Chiuariu. Pe 22 ianuarie 2014, acesta a fost condamnat definitiv la trei ani și 6 luni închisoare cu suspendare, în dosarul „Poșta Română”. Alături de el, a mai fost condamnat și fostul ministru al Comunicațiilor, Zsolt Nagy, care a primit patru ani cu suspendare. În total, dosarul „Chiuariu” cumulează condamnări de 7 ani și șase luni de închisoare.

 

68 de ani de închisoare cumulează dosarul ICA, cu ținta principală Dan Voiculescu și 10 victime colaterale. Urmează dosarele lui George Copos, cu 53 de ani de închisoare.

Becali, condamnat în cascadă. De trei ori în nici o jumătate de an

Comisia Europeană nu l-a uitat nici pe omul de afaceri Gigi Becali. Aflat pe aceeași listă, acesta a fost condamnat, în 2013, nu într-unul, ci în trei dosare. Sentinţele au venit în cascadă. Astfel, în 11 februarie 2013, Înalta Curte de Casație și Justiţie l-a condamnat la trei ani închisoare cu suspendare în dosarul sechestrării hoților mașinii sale. Patru bodyguarzi ai lui Becali au primit câte trei ani de pușcărie în același dosar. Pe 20 mai 2013, Becali a fost condamnat definitiv la doi ani cu executare în dosarul „Schimbului de terenuri cu MApN”. La aceeași pedeapsă au fost condamnaţi Victor Babiuc și Dumitru Cioflină. Încarcerat fiind, Becali a mai primit trei ani de închisoare cu executare în dosarul „Valiza”. Victor Pițurcă, Teia Sponte, Radu Marino și Alina Ciul au fost condamnaţi, în total, în același dosar, la 6 ani închisoare cu suspendare. În total, Becali a primit sentințe de 8 ani de închisoare, iar toate aceste trei dosare, cu zece victime colaterale, cumulează 22 de ani de închisoare.

Gigi Becali a declarat, ieri, că Monica Macovei a dat Comisiei Europene aceste nume. „Eu știu că un judecător de la Înalta Curte, Gheorghe Florea (…), știa că voi fi condamnat în toate trei dosarele, deși am fost achitat de Înalta Curte. A spus că e ordin din afară ca să fiu condamnat”, a precizat Becali.

 

Guvernul cere lămuriri Comisiei Europene

Guvernul va transmite Comisiei Europene o adresă în care cere lămuriri despre posibile ingerinţe în Justiţie, după dezvăluirea acestei „liste negre”. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, că premierul Viorica Dăncilă a informat partidul că „Guvernul şi/sau ministrul Justiţiei vor transmite o scrisoare de clarificări la Comisia Europeană în legătură cu acest document, prin care să încerce să afle ce a stat la baza întocmirii acestei liste, care sunt informaţiile pe care s-au bazat şi de ce s-a făcut această solicitare şi din ce în ce mai mulţi care şi-au exprimat un punct de vedere consideră şi se poate considera că a fost un act de imixtiune brutală în justiţia din România şi se poate spune chiar că era o inducere a unei direcţii că acele persoane trebuie neapărat să fie condamnate. Susţin demersul anunţat”.”[1]

“IPOTEZA DEUTSCHE WELLE: PROTOCOALELE SRI, INITIATE DE CIA SI DEPARTAMENTUL DE STAT

Siteul german Deutsche Welle lansează o ipoteză îndrăzneață în scandalul protocoalelor ilegale încheiate între servicii secrete românești, parchete și instituții ale statului, într-un comentariu difuzat ieri. O ipoteză care ar explica și de ce Daniel Morar a refuzat aplicarea lor în cadrul DNA, dar nu a mers pînă la capăt, denunțînd public ilegalitatea acestora.

”Întregul context este nebulos și nu ne ajută deloc. Parchetul General și SRI încheiau un protocol de care președintele țării habar nu avea (sau cel puțin așa pretinde !). Laura Codruța Kövesi îi spune lui Morar că ”așa s-a hotărât” și că trebuie să se supună. Dar de ce să se supună? Care era de fapt autoritatea căreia trebuia să-i dea ascultare? Exista CSM, ca garant teoretic al independenței magistraților, președintele țării prezida ședințele CSM la care lua parte, erau cu alte cuvinte destule ”instanțe” de recurs, fie și unul discret. Prin urmare ceva nu se leagă” remarcă D.W.

”CIA, cu acordul Departamentului de Stat al Statelor Unite, a inițiat operațiunea, pilotând SRI”

”Dar dacă e adevărat, așa cum se spune mai direct sau mai pe ocolite, că CIA, cu acordul Departamentului de Stat al Statelor Unite, a inițiat operațiunea, pilotând SRI-ul în construcția acestei scheme, atunci șeful DNA din acel moment se vedea prins într-un război mai mare decât puterile sale. El putea face o discretă disidență personală, dar ar fi fost greu să denunțe întregul aranjament, fără costuri foarte mari. Dar chiar și așa, am văzut prea bine că Daniel Morar nu a fost numit reconfirmat în funcția de șef al DNA, fiind trimis în compensație la Curtea Constituțională. A părut să fie evacuat din sistem tocmai pentru că devenise nefiabil pentru autorii din umbră. În schimb, un procuror submediocru ca Tiberiu Nițu, căruia toată lumea îi găsea numai defecte, a fost numit procuror general, întrucât el putea garanta secretul operațiunii(…)
Este un scenariu posibil, deși nu există șanse prea mari să fie confirmat oficial. În orice caz, e un cadru care explică mai bine toate neconcordanțele de care ne-am lovit până acum”conchid analiștii siteului. (B.I.)”[2]

Globalistii SUA-UE-Soros au creat Statul Paralel din Romania cu scopul de a transforma Romania intr-un stat totalitar pentru a putea prelua resursele tarii. Monstruoasele protocoale ale SRI cu parchetele ne arata cat de puternic a fost Statul Paralel.

Puterea Statului Paralel a inceput sa scada treptat, avand in vedere dezvaluirile care au fost facute de-a lungul anilor. Este o chestiune de timp pana cand Statul Paralel va fi complet destructurat.

SURSE

  1. http://jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/lista-neagra-de-la-bruxelles-9-tinte-si-44-de-victime-colaterale-769566.html
  2. http://inpolitics.ro/ipoteza-deutsche-welle-protocoalele-sri-initiate-de-cia-si-departamentul-de-stat_18439056.html
  3. Foto: deesillustration.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

CNCD a semnat un parteneriat cu organizație LGBT având ca obiectiv „contracararea utilizării abuzive a libertății religioase pentru a genera intoleranță la adresa minorităților”. Reacție: Vor să scoată Coaliția pentru Familie în afara legii
Respectați-ne suveranitatea – Românii au luat cu asalt pagina de Twitter a purtătorului de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA: “Respectați statul nostru suveran și nu ne instruiți cum să ne gestionam... Ipocrizia SUA cu privire la îngrijorarea legată de Justiția din România este la fel de grotească precum intervenția continuă a lui Trump în sistemul nostru de Drept... Unele dintre aceste propuneri sunt în conformitate cu deciziile CCR... Magistrații nu răspund în fața nimănui”
Spune "nu" vaccinării cu forța. Nu confundați "vaccinarea" cu "vaccinarea cu forța". Nu confundați "dreptul de a vă vaccina copilul" cu "a vi se lua și vaccina copilul cu forța". Nu confundați alegerea și consimțământul liber cu siluirea
România se războiește cu UDMR la Bruxelles! Uniunea Federativă a Minorităților Europene (FUEN) urmărește promovarea unei inițiative prin care drepturile minorităților să nu mai fi e reglementate de către statele naționale, ca până acum, ci de către Bruxelles!
Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta, stâlpul ortodoxiei din Ardeal
Enigmă: De ce TFL-iștii nu strigă niciodată contra serviciilor?
Parchetul Militar confirmă: În decembrie 1989 a fost lovitură de stat! De câte ori au încercat să-l execute pe Ceaușescu?
România versus SUA, UE, George Soros și Iluminați
Statul Paralel în acțiune: Sorosiștii #Rezist au ieșit în stradă să o susțină pe Laura Codruța Kovesi! Globaliștii SUA-UE-Soros o susțin pe Laura Codruța Kovesi!
Crucea din Piața Unirii din București a fost profanată cu mesaje pro homosexualitate
Florentin Scalețchi, comandant de navă: Augustin Lazăr mi-a furat 12 ani și jumătate de viață
ONG-iștii vor ca posturile TV ce prezintă adevărul despre acțiunile subversive ale lui George Soros împotriva României să fie amendate de CNA!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...